Beterwitgoed - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 1195 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Beterwitgoed.

Beterwitgoed stelt zich voor

Sinds 2000 kunt u in onze online winkel kwaliteitsapparaten aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment witgoed- en inbouwapparatuur van diverse merken. Indien gewenst kunnen we de goederen bij u thuis afleveren, en tevens bouwen wij inbouwapparatuur tegen een kleine meerprijs bij u thuis in. Goederen afhalen in Tilburg is ook geen probleem. Betalen kan vooraf per bank of iDeal, maar u kunt ook pinnen of contant betalen bij aflevering.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 12 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria Dijkzicht 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere toegankelijke site

Service
Geduldig en vriendelijk aan de telefoon; snel en accuraat.
Snelle levering en toen plaatsing niet meteen lukte maakte de heren het met creativiteit meteen af

Assortiment
Breed en concurrerend qua prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Billy5 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margaretha10 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig zoeken, goed overzicht

Service
Nette afhandeling. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd.

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Pas nog de buurman naar jullie verwezen ivm goede prijs/service verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Westerink1 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was simpel en overzichtelijk

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
duidelijk en goed met de prijs
en zeker aanbevelen bij andere mensen.

Extra toelichting
Alles goed en naar tevredeheid verlopen Keurig thuis afgeleverd in de afgesproken levertijd Kort site beterwitgoed zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton van Gent 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle functies op de website werken naar behoren, telefonische verkoopondersteuning perfect. PIN betaling bij aflevering.

Service
Uitstekend, conform afspraak bezorgd, tegen betaling van een gering bedrag nieuwe machine op zolder geïnstalleerd en getest en oude machine afgevoerd.

Assortiment
Ruim voldoende, afwijkende prijs in winkel ten op zichtte van webshop als gevolg van voorwaarden van leveranciers.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

apestaartje1960 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
ik zocht een model en vond het bij beterwitgoed. de volgorde van logica in de bestelling was top.

Service
een goede afhandeling dmv betalen per pin. je betaald extra voor contant. daarmee creëer minder risico voor de bezorgers. een veilige keuze

Aanbeveling
als de zoekmachine jou selecteert als winkel heb je de race al gewonnen. belanden in de evoked set is kopen.

Extra toelichting
ik ben zelf aan het bouwen van een professionele website voor de juweliersbranche. de valkuilen door anderen reeds gevonden doen mij goed. webwinkels maken en beheren is een echte professie en die beheersen jullie

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RJM van Beek 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker vanuit thuis kunnen beslissen wat je gaat kopen.

Service
Eerst verkeerde geleverd gekregen en met veel moeite de leveringskosten (van de 2e keer) terug gehad

Assortiment
er is genoeg keuze.

Aanbeveling
door het gemak en de toch wel goede service zou ik het wel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

B. Oordeling 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie. Let ook op de geschatte leveringsdatum.

Service
Directe persoonlijke terugkoppeling. Ook een mogelijkheid (tegen korting) zelf afhalen van je bestelling. Bezorgkosten (intergraal in prijs opgenomen) zijn billijk. Geen onaangename verrassingen dus.

Assortiment
Enorme keuze. Gaat verder dan de meeste groot-wirgoedwinkelketens.

Aanbeveling
De overige beoordingen geven voldoende toelichting

Extra toelichting
Correcte levering via Nederlandse importeur. Gebruik gemaakt van aanvullende garantie van de importeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E R P 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en vervolgens snel geleverd.

Service
Op vrijdagmiddag gebeld en netjes te woord gestaan, vriendelijk geholpen en later in de week gebeld om een afspraak te maken.

Assortiment
Eerlijk gezegd heb ik daar niet op gelet want ik wist wat ik hebben wilde.

Aanbeveling
Gewoon alles goed. Vriendelijk geholpen aan de telefoon, snelle afspraak om product te leveren.

Extra toelichting
Niets anders dan lof.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

a. vermeer 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
binnen 2 uur nieuwe wasmaschine na oude defect

Extra toelichting
buitengewoon goed arianne vermeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roel van Maaren 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
door op de site online te bestellen vanuit je luie stoel, en duidelijke omschrijving van het bestelde produkt

Service
had een verkeerde levering gekregen , maar telefonisch snel geregeld om dit op te lossen.

Assortiment
grote diversiteit in de produkten

Aanbeveling
goede site ,service oke , aflevertijdstip bekend de avond voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 2050 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Door te googlen kwam ik bij beterwitgoed terecht en was verrast door de vele producten en het gemak alle gegevens te vinden.Betalen via Ideal verliep snel.

Service
Ontving meteen emails omtrent
de koop en de snelle levertijd.Het klopte allemaal perfect.Daar een vrieskast niet moeilijk te installeren is,kocht ik er geen extra service bij. Jammer dat de kast niet even boven werd gebracht door de 2 sterkuitziende mannen.

Assortiment
Heb niet het hele assortiment bekeken ,omdat ik specifiek deze vrieskast (een smal model)zocht. De prijs was de laagst te vinden.

Aanbeveling
De lage prijs,snelle levering en prima begeleiding via emails.Dus aantebevelen winkel.
Heb nog geen klachten gehad en weet dus niet hoe klantvriendelijk de winkel dan is. Heb er wel alle vertrouwen in.

Extra toelichting
Alles omtrent koop en betaling en levering ging volgens het boekje en dus zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JolienM 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In het buitenland via de iPad een nieuwe wasmachine gekocht.

Service
Wasmachine wordt naar boven getild en aangesloten en de oude wasmachine wordt weer meegenomen.

Assortiment
Genoeg keus van allerlei witgoed.

Aanbeveling
Heb deze winkel al aan 2 kennissen aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kimberley Meuldijk 02-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Via de site een korting gevraagd en daar werd snel op gereageerd

Service
Soms lang moeten wachten als ik een vraag stelde

Assortiment
Genoeg assortiment

Aanbeveling
Zeker een 7 jullie reageerde prima op mijn vraag naar wie de goedkoopste wilt zijn. En niet alleen omdat jullie de goedkoopste waren

Extra toelichting
Het bestellen en afleveren ging goed. Bezorgers waren heel vriendelijk. Helaas is het apparaat kapot geleverd. Na telefonisch contact komt er een monteur langs. Toch blijft de onvrede omdat ik vind dat een apparaat omgeruild moet worden als hij stuk wordt geleverd. Als de monteur nu vrijdag komt en hij gemaakt wordt blijft het een apparaat met een reparatie. En jullie behoren een apparaat te leveren welke het doet. Dit is mijn mening. Als ik ergens een stofzuiger koopt en deze werkt niet krijg ik ook gelijk een nieuwe. Hij is 18 juni afgeleverd en wordt waarschijnlijk As vrijdag gerepareerd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim_vD 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk en makkelijk te bedienen.

Service
Ik had nog een vraag, die werd snel en duidelijk beantwoord door vriendelijke dame via het contact telefoonnummer

Aanbeveling
Prijs, kwaliteitverhouding is goed.

Extra toelichting
Na bestelling wordt dag afgesproken voor levering en half uur van te voren wordt je gebeld. Mijn oude koeler is gratis meegenomen. Alles zeer soepel verlopen. Voor een volgend witgoedartikel zal ik zeker weer op de website gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eduard13 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wr peters 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had mijn keuze gemaakt via kieskeurig.nl, en meteen doorgegaan naar jullie site.

Service
De bestelde koelkast werd op tijd bezorgd en mijn huis in gedragen en op de plaats neergezet.

Assortiment
Dat speelde geen rol want keuze was al gemaakt voor bestelling

Aanbeveling
Alles verliep naar wens en netjes

Extra toelichting
Ik ben een hele tevreden klant en zal zeker in de toekomst weer bij BeterWitgoed shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bells 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles was erg duidelijk en ik hoefde niet onnodig veel gegevens in te vullen

Service
's middags besteld, de volgende morgen de wasmachine in huis. zonder bijbetalen kreeg ik een duurder model omdat het model dat ik bestelde niet meer kon worden geleverd

Assortiment
dik tevreden

Aanbeveling
perfecte service, vriendelijke mensen aan de telefoon en een zeer vlotte levering

Extra toelichting
prima zaak om nog es terug te komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2370 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
Perfect telefonisch contact betreft de tijd van leveren en ook nog vooraf bellen van ik ben in 5 minuten bij U

Assortiment
alles wat betreft witgoed is duidelijk vindbaar en het assortiment is aanzienlijk

Aanbeveling
Inmiddels heb ik al diversen mensen van bekenden van mij en familie doorgestuurd en hebben er ook inmiddels gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkastje76 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De levering kon stukken beter, we hadden betaald voor het op z`n plek zetten van de koel/vriescombinatie, maar de bezorgers wilde de koel/vries combinatie zo wegzetten onuitgepakt en wilde weggaan, toen zei ik, lijkt me handig dat je hem uitpakt en op z`n plek zet, o ja natuurlijk meneer als u dat wilt, dat is dus geen manier ze wisten dat het gedaan moest worden, dus doe het dan ook, ik zei moet hij niet waterpas?, toen deden ze de deur van de koel/vries open en dicht, ja meneer hij staat waterpas, ik moest afrekenen middels pin, en de chauffeur kruisde alles aan dat het goed was, en was na mijn handtekening daarna gelijk weg, toen kwam ik er wel achter dat er een klein 'deukje'in de zijkant zit, maar ja daar kan ik nu niet meer over recalmeren,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1205 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jaronb 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitzoeken is simpel, bestellen en bezorgen ook

Service
prima

Assortiment
ik vond gelijk de gewenste vaatwasser

Aanbeveling
goede service, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard van Engelenburg 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima webwinkel, alles makkelijk te vinden. Bezorging netjes geregeld, installatie helemaal top. Klein minpuntje was dat de batterij van het pinapparaat leeg was, waardoor ik niet gelijk kon pinnen. Maar dat was met internetbankieren snel opgelost.

Service
Uitstekend. Bestelling, levering en installatie perfect conform afspraak. Ik werd keurig een half uurtje voor de aflevering gebeld dat ze onderweg waren, waardoor ik niet de hele dag thuis moest wachten. Prima geregeld.

Assortiment
Wat ik nodig had, was er te vinden. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel. Goed assortiment, prima service. Absolute aanrader.

Extra toelichting
Ik kan beterwitgoed.nl van harte aanbevelen. De bestelling was eenvoudig te plaatsen, de levering was conform afspraak en de installatieservice was prima geregeld. Helemaal niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Harmsen 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de website ging eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Service
Snelle levering en meenemen van oude machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hgroeneveld 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Typenummer was snel gevonden en verdere afhandeling was prima in orde

Service
Hoewel al van te voren bekend was welk product we nodig hadden was de informatie op de website welkom als aanvullende informatie.
De aflevering is correct en snel verlopen.

Assortiment
We vonden het door ons gewenste product voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Wij zijn prima tevreden en zullen onze ervaringen delen met anderen.

Extra toelichting
Bovengenoemde beoordelingen spreken voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monika Carter 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

r.devreede 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Snel, goed bezorgd

Service
Niet aangesloten, moeilijk om de trommel transport beveiliging te verwijderen

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jan en Irene 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
er werd goed geluisterd naar mijn vragen en er werd duidelijke uitleg gegeven.

Service
Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.ik ben daarom ook zeer tevreden met de gang van zaken.

Assortiment
voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert vd S 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om de hoek,kan het product in de winkel beoordelen

Service
Personeel geeft goede informatie over het product levering correct

Assortiment
Indien niet in de winkel toch voldoende informatie

Aanbeveling
Correcte behandeling en prijzen

Extra toelichting
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan41953 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik keek op de site vergelijk en Witgoed kwam er als de beste uit, en ik had ook het geluk In Tilburg is een winkel van Witgoed, en kreeg ik ook nog eens een goed advies.
En kon de vriezer GP1486-20 op gaan halen.

Service
Goed advies, binnen 24 uur stond hij al energiezuinig te vriezen. In mijn familie komen ze ook altijd bij

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Zelf ben ik ook door familie op Witgoed gewezen, ook door de vergelijk.nl site. Maar zelf zal ik ook mensen naar Witgoed sturen.

Extra toelichting
Gewoon goed, ik ga de volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Visser 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote diversiteit aan artikelen en gemakkelijk te vinden op de site.

Service
Kregen netjes een mail waarin werd aangegeven wanneer wij ons product konden verwachten. Chauffeur belde half uurtje van tevoren en heeft de vaatwasser netjes afgeleverd. Top!!

Assortiment
Grote assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over Beterwitgoed.nl
Goede service, ruime keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ Legemate 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Servicegericht; alles naar wens? wat kan ik nog betekenen?

Assortiment
Nooit misgegrepen

Aanbeveling
Maakt het waar

Extra toelichting
Prima website, management van verwachtingen, waarmaken verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pippi3x3is6 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed vindbaar, duidelijke info over producten

Service
Producten snel geleverd & geinstaleerd door vriendelijk personeel, ook vragen vooraf professioneel beantwoord

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VictorP 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon snel vinden wat ik nodig had en aanbod was goed (zocht betaalbare A++ afwasmachine met warmwater aansluiting en die hebben veel aanbieders niet)! Was ook zo besteld via internet. Kreeg ook netjes telefoontje over aflevering.

Service
Snel geleverd, netjes oude machine weggehaald, keurig op tijd afgeleverd!

Assortiment
Vond apparaten in assortiment die niet elke aanbieder in huis heeft. Veel op voorraad, dus lekker snel afleverbaar.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit, mooi assortiment, makkelijke website, makkelijk bestellen en betalen, op voorraad, netjes afgeleverd en op tijd volgens afspraak.

Extra toelichting
Beterwitgoed heeft mij positief verrast met aanbod, prijs-kwaliteit, gemak en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iellex 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg makkelijk om te bestellen..

Service
erg fijn dat er duidelijkheid wanneer het bij je aankomt.. ik dacht alleen , maar ik kan t mis hebben , dat ik een half uur van te voren een sms zou krijgen ..

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
heb het al in de rondte gemeld .. :)

Extra toelichting
erg nette winkel, hele procedure ging vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

diver99 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle info is prima terug te vinden op de site

Service
Direct na de bestelling al een mail ter bevestiging. Volgende morgen al een telefoontje voor de levering welke al een dag later kon. Oude apparatuur werd ook gelijk meegenomen.
Het pinnen bij levering is een uitkomst voor beide partijen, leverancier hoeft niet met geld over straat en de koper hoeft niet bang te zijn iets te kopen zonder iets geleverd te krijgen

Assortiment
Er is genoeg te vinden op de site

Aanbeveling
Mijn volgende bestelling wordt zeker weer bij beterwitgoed.nl. Komt vertrouwt over en alles wordt netjes volgens afspraak gedaan en ook nagekomen

Extra toelichting
Nadat onze oude vaatwasser het had begeven via internet bij beterwitgoed.nl uitgekomen voor de laagste prijs.Hele koopproces en levering ging perfect en 2 dagen later was alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B666 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Besteld en het ging zoals vermeld op de website,alleen de vermelde levertijd van 1 dag werd 5

Service
Afleveradres later aangepast zonder problemen

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M.duPau 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk aangegeven. Betaling was makkelijk. alles met een woord goed.

Service
Telefonisch contact ook vriendelijk. Mensen zijn vriendelijk die het product brengen.nemen ook de tijd. Je word gebeld "binnen een half uur zijn we er"

Assortiment
allerlei keuze's Hele goede prijs voor mn vaatwasser. Kom beslist terug.

Aanbeveling
Mensen in mn omgeving ga ik zeker jullie site aanprijzen.

Extra toelichting
Met één woord vind ik jullie website heel goed. Kom beslist terug om producten te bekijken als ik ze nodig hebt. De service is ook prima en de chauffeur ook. Nogmaals een fijn bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jfwits 02-07-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PamsoB 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
breed en diep assortiment

Aanbeveling
Service was goed aleen voor de deur anders draaiend maken werd een veel hoge prijs geoffreerd. Terwijl in de begeleidende mail door u werd gezegd dat het in een handomdraai zou zijn te doen dan is euro 40,-- heel veel geld.

Extra toelichting
de bestelling en aflevering en correspondentie daarover verliep goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn Lievaart 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon goed, overzichtelijk.

Aanbeveling
Goede prijzen, overzichtelijke webshop.

Extra toelichting
Gewoon goede prijzen. Keurig afgeleverd, oude meegenomen, niks mis mee.

Review criteria:

Goed

Reageer

Lennart1607 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werd netjes in de keuken gezet en uitgepakt, en volgens mij hoeft dat niet perse.

Service
Had eerder bij Redcoon besteld wat dramatisch is gegaan (na 1,5 maand nog niks) en bij jullie was het binnen 2 weken geregeld.

Assortiment
Prima, uitgebreid genoeg!

Aanbeveling
Ja, reeds al gedaan.

Extra toelichting
Prima service etc. Ons bestelde product was uit de collectie en kregen voor deselfde prijs de nieuwere versie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WdeBoer 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen via de website ging eenvoudig

Service
Keurig bezorgd, en op plaats gezet, uitgepakt en verpakkingsmateriaal afgevoerd

Assortiment
We hebben gezocht naar dit model en Beter Witgoed kon de machine voor een scherpe prijs leveren.

Aanbeveling
Prima ervaring helemaal niks op aan te merken

Extra toelichting
Gezocht voor specifiek de meest energiezuinige wasautomaat gevonden via Kieskeurig bij Beter Witgoed. Eenvoudig besteld en keurig geleverd gekregen. Geen enkele op of aanmerking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Haverlag 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker achter de ipad, slecht voor de conditie!

Service
alle info per mail, dus lekker achte je ipad.

Assortiment
alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Aanbeveling
reeds meerdere keren aanbevolen!

Extra toelichting
reeds gemotiveerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jamey Jaminson 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
geen gezeik, werd gewoon netjes aangesloten en oude machine werd weggehaald, zonder enig probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robwessel 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoek mogelijkheden en uitgebreide toelichting

Service
telefonisch duidelijke informatie en snelle reactie op vragen

Assortiment
ruim voldoende keuze in vaatwassers en goede/uitgebreide specificaties om de machines te vergelijken

Aanbeveling
gezien de kennis van medewerkers, de goede web site en snelle levering staat beterwitgoed bij mijn bovenaan en zal ik dit aan en ieder adviseren.

Extra toelichting
beterwitgoed is voor mij de eerste keuze, dit gezien de duielijke website, beschrijvingen, toelichting van de medewerkers, snelle levering en vakkundige plaatsing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucas1586 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
vriendelijk aan de telefoon,nadat ik een paar keer informatie over de bestelling gedaan heb.

Assortiment
is goed.

Aanbeveling
iedereen die vertrouwd,en goede service belangerijk vind.

Extra toelichting
ik ben tevreden, over mijn aankoop via beterwitgoed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G de Beer 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website maar omdat de winkel op een paar km van ons vandaan zit zijn we ook in de winkel gaan kijken en hebben in de winkel besteld.

Service
Wij zijn in de winkel ook gaan kijken en werden uiterst correct maar bovenal vakkundig geadviseerd. Verder zijn de gemaakte afspraken mbt leveren en installeren stipt nagekomen

Assortiment
Het assortiment van de winkel voldoet aan onze verwachting. Er is voldoende keuze ook in de verschillende prijsklassen en de prijs is ook concurrerend.

Aanbeveling
Wij vinden dat deze zaak een goede overzichtelijke website heeft maar in de winkel werden we bijzonder vakkundig voorgelicht en geholpen (we hebben dat elders wel eens anders meegemaakt) zodat we een goede keus hebben gemaakt en we hebben er geen seconde spijt van gehad.

Extra toelichting
Wij vinden dat deze zaak een goede overzichtelijke website heeft maar in de winkel werden we bijzonder vakkundig voorgelicht en geholpen (we hebben dat elders wel eens anders meegemaakt) zodat we een goede keus hebben gemaakt en we hebben er geen seconde spijt van gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vase 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
alles is verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jh gerth 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Goede afspraken makkelijke betaalwijze. Nette afwikkeling van het gebrachte artikel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews