Beterwitgoed - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 1192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Beterwitgoed.

Beterwitgoed stelt zich voor

Sinds 2000 kunt u in onze online winkel kwaliteitsapparaten aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment witgoed- en inbouwapparatuur van diverse merken. Indien gewenst kunnen we de goederen bij u thuis afleveren, en tevens bouwen wij inbouwapparatuur tegen een kleine meerprijs bij u thuis in. Goederen afhalen in Tilburg is ook geen probleem. Betalen kan vooraf per bank of iDeal, maar u kunt ook pinnen of contant betalen bij aflevering.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Francs 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website met voldoende info over het product,

Service
De levering geschiede fijn rond het aangegeven gewenste tijdstip, ook werd de koelkast netjes geplaatst

Assortiment
Aangezien ik de keuze al had gemaakt en via kieskeurig op deze winkel stootte, heb ik niet verder gekeken dan deze koelkast.

Aanbeveling
Zeker een aanrader, snelle afhandeling, scherpe prijzen en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

kees_67 12-09-2013

Algemene score

6,8

Aanbeveling
Afhandeling is prima gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

YvonneH1967 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site!

Service
snelle levering

Assortiment
eerder besteld, wanneer ik iets nodig heb, kan ik het op uw site altijd vinden

Aanbeveling
uiterst tevreden en ik heb de winkel al aanbevolen bij vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schilder1 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel36 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling gedaan, betaald via ideal en klaar

Assortiment
wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
het werkt gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.F. van der Linden 11-09-2013 In de winkel gekocht
Hasseltstraat Tilburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs als je niet handig met een computer bent is er een winkel waar je met je vragen en eventuele bestelling naar toe kunt, super!

Service
Zeer duidelijke uitleg door zeer vakkundig personeel.
Levering precies volgens afspraak en geen verrassingen achteraf.
Kortom een voorbeeld voor andere winkels.

Assortiment
Zeer goed en volledig kwaliteitsassortiment

Aanbeveling
In hoge mate,ik heb al diverse kennissen aanbevolen bij deze winkel en deze waren allen zeer tevreden

Extra toelichting
Prettige winkel met vakkundig en vriendelijk personeel Een groot en mooi assortiment en een groot gebruikersgemak i.v.m. aankoop en aflevering Daarbij komen ook nog de zeer scherpe prijzen {altijd 100% de goedkoopste} Ik ga hier zeker weer naartoe als ik iets nodig heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tenno van Noord 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en veilig bestellen op de makkelijk toegankelijke website.

Service
Snelle bezorging op ieder adres.

Assortiment
Ruim assortiment van vele soorten.

Aanbeveling
Goedkoop en goede service.

Extra toelichting
Bij Beterwitgoed is het goed kopen. Ik heb er al verschillende artikelen gekocht. Altijd naar volle tevredenheid tegen een heel scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zuijdj 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb beterwitgoed op via internet gevonden; vanuit huis en heb ik een wasmachine kunnen bestellen die de volgende dag al geleverd is. dat was heel erg prettig!

Service
Zie bovenstaande

Assortiment
Voldoende keuze wat betreft wasmachines

Aanbeveling
Een goed producten geleverd maar ook nog eens op korte termijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceesmanneke 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helden! Uitstekend aankoopadvies, service achteraf en vakmanschap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weetjehoe 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site en goed telefonisch te bereiken voor vragen. Hierbij vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Service
Alles verlopen zoals afgesproken. Juiste machine in bestelling, correcte dag afgeleverd en ook omhoog naar de zolder getild.

Assortiment
Het oude model werd nog verkocht via de site maar kreeg voor dezelfde prijs de nieuwere opvolger. Erg netjes!

Aanbeveling
Gezien mijn voorgaande reacties zeer zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Nette zaak die zijn afspraken scherp nakomt. Van bestelling tot levering en met een klantvriendelijke toon. Mensen met ervaring en kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda7 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via Kieskeurig kwamen we op jullie site. Lage prijs en lekker dicht in de buurt!

Service
Het email contact was makkelijk en we kregen zeer snel antwoord.

Assortiment
daar heb ik niet echt zicht op

Aanbeveling
Goede service en nette aflevering + lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Berger19A 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige website. keurige bevestiging en follow up met tijdige e-mail informatie betreffende levering

Service
levering zonder problemen, keurig op tijd en snel

Assortiment
datgene wat we wilden

Aanbeveling
ze doen wat ze zeggen

Extra toelichting
Uitstekende webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W janssen 11-09-2013 In de winkel gekocht
Tilburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prima uitleg in de winkel.

Assortiment
Het door ons gekozen model stond niet in de winkel, maar is door de goede uitleg niet als probleem ervaren.

Aanbeveling
Goede afhandeling en bezorging thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther2805 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mogelijkheid tot pinnen bij aflevering sprak mij erg aan.

Service
Apparaten netjes bovengebracht(2 hoog)en aangesloten.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Dijkstra07 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering n.a.v defecte droger destijds, en je hoeft geen actie te nemen om vervoer te regelen.

Service
Snel en correcte levering!

Assortiment
We wisten al wat we wilden hebben n.a.v consumenten contact

Aanbeveling
Zie bovenstaande en prijstechnisch zeer sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart_1 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Correcte plaatsing en aansluiting nieuwe apparaat. Afvoeren oude apparaat.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mbulls 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles was duidelijk, had alleen een vraag gehad over levering

Service
had een vraag en daar is netjes en duidelijk op gereageerd

Assortiment
er was volop keuze van hetgeen ik zocht

Aanbeveling
ben tevreden over heel het gebeuren van het bestellen tot de levering, dus een aanrader voor iemand anders

Extra toelichting
zoals eerder vermeld, makkelijk om iets te vinden, te bestellen en na het bestellen goede levering en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed123450 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waar alles eenvoudig is terug te vinden. Goede response op vragen en alle verwachtingen die op basis van de info op de site worden gewekt, worden ruimschoots waargemaakt.

Service
Niets op aan te merken, er werd tijdig volgens afspraak geleverd, alles werd netjes aangesloten en alle rommel netjes afgevoerd (incl de oude machine) Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Assortiment
Zeer ruim, alle voor mij mogelijke alternatieven waar verkrijgbaar zodat ik precies dan kon bestellen wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Zeer sterk, alle belangrijke aspecten van een webwinkel worden ruimschoots ingevuld en e.e.a. is betrouwbaar en efficiënt.

Extra toelichting
Prima winkel, goede service en communicatie en er wordt gedaan wat er wordt beloofd. Wat meer kun je je wensen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamavanromy 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik had een droger besteld, deze was niet meer leverbaar, ik werd hierover gebeld kreeg een Andere droger aangeboden,. Bij nakijken op Internet bleek deze aangeboden doet beter te zijn dan degene die ik had besteld. Hij was eigenlijk dieet maar kreeg hem voor de prijs van de die die ik had besteld. Heel tevreden. Helaas duurde de levering daardoor wel een paar dagen langer, maar dat vond ik niet zo erg. Ik ben heel erg tevreden over mijn droger

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Vollebregt 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen, snel geleverd, goed geïnstalleerd

Service
Zeer goed: model dat ik bestelde was uitverkocht, en ik kreeg in plaats daarvan een mooier model met grotere trommel en meer functies - zonder bijbetalen.

Extra toelichting
Prima webwinkel - website is niet super mooi en overzichtelijk, maar de service geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

flipmoo 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind het ontwerp wat gedateerd... en daarmee wat onoverzichtelijk.

Service
Goed geholpen

Assortiment
Mijn gewenste product was te koop! :)

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Buiten dat de website niet echt aantrekkelijk is verder goede ervaringen met mijn aankoop!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ignatius10 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Gewoon gemakkelijk, wat je verwacht bij een dergelijke website

Service
Kreeg de service die ik op basis van de gemaakte afspraken verwachtte, niets mee mis.

Aanbeveling
Maakt waar wat beloofd wordt en dat is prettig.

Extra toelichting
Was voor het product wat ik wilde hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding en dat is waargemaakt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

ajw1900 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima.

Service
Uitstekend. Blok van twee uur bezorgtijd plus ook nog een telefoontje!

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny1234567890 11-09-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen ging zonder problemen. Alles is mooi correct geleverd

Service
Niet van toepassing geweest. Alles werkt goed, dus geen service nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jori-46 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je hoeft er niet voor weg.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
corekte afhandelling

Extra toelichting
goede webschop en prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frane 10-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
De bestelling die wij hebben geplaatst, werd heel snel aan huis afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

René 1963 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
opzoeken op de site, uitleg goed en dan in winkelwagen.

Service
wordt thuis gebracht of kan het zelf ophalen en staat dan al klaar en helpen met inladen.

Assortiment
ruim voldoende keus die jullie hebben.

Aanbeveling
ben in alle opzichten zeer te spreken over beterwitgoed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Pierre1960 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De wasmachine werd netjes op de 2e verdieping geplaatst en de oude mee terug genomen.

Aanbeveling
ze nemen ruim de tijd voor je en geven een gedegen advies

Extra toelichting
Winkel met kundige medewerkers die een goed advies geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon023 29-08-2013

Algemene score

6,3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

els descamps 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden Uithoornse 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Website werkt prima, je vindt makkelijk wat je zoekt, info is duidelijk, bestellen werkt goed, aan de gegeven levertijd wordt keurig voldaan, info over levering is ook goed geregeld. Onze inbouw-koelkast laten installeren (zit op 'ooghoogte') want ik kon wegens rugprobleem niet (mee)tillen. Bezorger was alleen, maar kreeg 'm er toch met groot gemak in (en de oude er voordien ook uit, want ook dat kreeg mijn man niet alleen voor elkaar). Vervolgens werd alles keurig afgesteld, sluiting gecontroleerd, en de oude koelkast en de verpakking netjes afgevoerd. Was zo gebeurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hr.ockelbo 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prijs was goed levering volgens afspraak wat wil je nog meer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

erwin en miranda 26-08-2013 In de winkel gekocht
tilburg hasseltstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
hadden problemen met lekkage, meteen opgelost.

Assortiment
heel erg uitgebreid, voor ieder wat wils

Aanbeveling
hebben al enkele mensen geattendeerd op beter witgoed

Extra toelichting
zijn zeer goed geholpen en voorgelicht over de diverse apparatuur , zuingheid en gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline t 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen

Service
Netje geïnformeerd dat de vaatwasser besteld moest worden

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop.

Extra toelichting
Alles is goed en snel afgehandeld en netjes bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Thijssen 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Correcte afhandeling mbt bestellen, leveren en betalen! Ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willemvdkraats 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk bestellen

Service
Geleverd op afspraak, vakkundig aangesloten en verpakkingsmateriaal meegenomen!

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Webshop zo als het hoort!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c reichwein 26-08-2013 In de winkel gekocht
hasseltstraat tilburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon van thuis uit je spullen bestellen

Service
alles wordt snel en correct afgehandeld, en idm van goede adviezen voorzien

Assortiment
alles is in prinsiepe te leveren

Aanbeveling
Goede service, klantvriendelijk en goedkoop

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T-O4Theo 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken gaat op intuïtieve en makkelijke wijze

Service
Makkelijk bereikbaar, snel contact, uitstekende service

Assortiment
Alle modellen die ik zocht konden zonder moeite worden gevonden. Prima assortiment

Aanbeveling
Uitstekende prijzen, uitstekende service.
Doen

Extra toelichting
Niet alleen geeft beter witgoed uitstekende telefonische informatie, maar als ze beloven terug te bellen, dan doen ze dat ook. En snel! Door mijn eigen fout had ik een verkeerde vaatwasser besteld, maar binnen de kortste keren werd deze tegen een lichte vergoeding (de transportkosten) omgeruild. Niets anders dan lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Grijsbeer 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima bedrijf. Geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Bij een volgende aankoop ga ik direct naar dit bedrijf online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A3 Vink 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Volledig tevreden oude machine zonder probmen retour genomen, kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brandtr 23-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

2,3

Gemak
De bestelprocedure ging wel goed.

Service
Heb een koelkast besteld bij hun met 24u levering. Maar dat is dus niet zo. Het product wordt niet geleverd binnen 24u. Dus ik zou vooral niet kopen bij hun!

Assortiment
Dit is een winkel die hun beloftes niet nakomt. Helaas een gemiste kans

Aanbeveling
Slechte ervaring met deze winkel. Ze komen hun beloftes niet na en nu kun je weer zelf uitzoeken hoe je dan wel vandaag nog een koelkast krijgt.

Extra toelichting
Ik heb een koelkast gekocht met 24u levering. Hele keuken verbouwd om de oude eruit te halen, maar natuurlijk wordt de nieuwe koelkast niet geleverd! Wat een aanfluiting! !

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

naam 344 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, artikelen makkelijk te vinden.

Service
uitstekende levertijden, e-mail en sms bericht voor levering.

Assortiment
goed te vergelijken artikelen. Scherpe prijs. Artikel was niet in voorraad, voor dezelfde prijs een vergelijkend/beter artikel aangeboden gekregen.

Extra toelichting
prima keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

smbs 12-07-2013 In de winkel gekocht
Tilburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dezelfde dag nog geleverd, bezorgd en aangesloten en dat allemaal voor een mooie prijs

Service
Uitgebreid telefonisch advies ingewonnen, geen vraag was te veel en ik heb ook alle vertrouwen in the after-sales.

Assortiment
Ik wilde een miele en volgens mij hadden ze ze allemaal en op voorraad.

Aanbeveling
Goede advisering en snelle levering

Extra toelichting
Ik heb na de uitgebreide (telefonische) advisering een bij mijn gezinssituatie perfect aansluitende wasmachine gekocht. Die werd dezelfde dag geleverd en aangesloten. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddieK 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijk eenvoudige wijze van bestellen. Goede feebback via mail.

Service
De winkel gebeld een goed en eerlijk advies gekregen over de juiste aankoop.

Assortiment
Zeer ruim assortiment van recente en populaire goederen.

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Snelle levertijden en scherpe prijs, goede respons via E-Mail, product voldoet aan de omschrijving. Er wordt telefonisch contact opgenomen en een bezorg afspraak gemaakt. En een fijn contact met de winkel bij vragen en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gennena 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Roelevink 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, makkelijk betalen.

Service
Goede, nette behandeling bij afgiftebalie. Samen uitpakken, samen controleren.

Assortiment
Zeker voor wat wij zochten (inductiekookplaat) keuze genoeg!!

Aanbeveling
Absolute aanrader. Snel en betrouwbaar. Geen geneuzel. Bestellen, afhalen en betalen.

Extra toelichting
Onze 1ste ervaring met dit bedrijf is een hele goede ervaring! Omdat wij géén problemen hebben met 't produkt, kunnen wij (gelukkig!!)niet beoordelen hoe de eventuele klachtenafhandeling is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bobsel 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, snel gevonden wat je zoekt, goed bereikbaar (tel en mail)

Service
denken mee, met wat gergel kan er zelfs de zelfde dag bezorgd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Dijkzicht 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere toegankelijke site

Service
Geduldig en vriendelijk aan de telefoon; snel en accuraat.
Snelle levering en toen plaatsing niet meteen lukte maakte de heren het met creativiteit meteen af

Assortiment
Breed en concurrerend qua prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Billy5 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margaretha10 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig zoeken, goed overzicht

Service
Nette afhandeling. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd.

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Pas nog de buurman naar jullie verwezen ivm goede prijs/service verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews