Bestsellers.nl - Reviews & Ervaringen

6,4 Lees 749 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bestsellers.nl.

Bestsellers.nl stelt zich voor

Bestsellers.nl is een eerlijke en betrouwbare internetwinkel met een afhaalbalie in Zwaag (Hoorn NH). Bestsellers.nl levert al sinds 1999 een heel breed assortiment, van wasmachine tot televisie. Bestsellers.nl heeft een uitstekende relatie met de Nederlandse importeurs waardoor u altijd verzekerd bent van volledige Nederlandse garantie en een Nederlandse handleiding.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

6,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobV75 02-07-2011

Algemene score

6,0
De DVD speler was bedoeld als cadeau, daarom speciaal contact gezocht en levering was geen probleem. Echter de dag van de verjaardag was de levering status nog steeds "bestelling is in behandeling genomen". Reden waarvoor ik niets anders kon doen dan de bestelling te annuleren. Helaas gebeurt dit wel vaker, een snelle levering toezeggen om de bestelling binnen te krijgen en wanneer de bestelling eenmaal is geplaatst de toezegging niet waarmaken. Dit pleit niet echt voor de beleving van betrouwbaarheid van sommige webshops. Wees eerlijk, daarmee verlies je geen klanten, maar creëer je juist een sterkere binding en loyaliteit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Holly97 02-07-2011

Algemene score

7,0
Ik had de tv, samen met een broodrooster besteld. Volgens de site waren beide goed leverbaar, echter had ik na 4 werkdagen nog geen bericht ontvangen voor verzending. Toch maar gebeld. Toen bleek dat de TV klaarstond, het wachten was op de broodrooster want die was slecht leverbaar. Dat had ik graag willen weten via email. Heb verzocht de broodrooster te laten vervallen en de tv te laten bezorgen. Dit werd direct keurig afgehandeld en de volgende dag had ik mijn tv! De broodrooster zal ik op een ander moment moeten bestellen. Het was handig geweest als ik een bericht had ontvangen zodat de keuze aan mij was, maar verder prima levering en goed contact.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jan Heinrichs 01-07-2011

Algemene score

9,2
Vlotte behandeling.Twee dagen na bestelling alles in huis.
Hier kom ik terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia40 01-07-2011

Algemene score

8,3
Ben tevreden over deze webwinkel: goede info op de site, prima prijs en een snelle levering. Betaling verliep prima. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Kleijn 01-07-2011

Algemene score

8,2
De door ons op vrijdagmiddag bestelde droger stond maandag al klaar voor levering.
Supersnelle levering en zeer klantvriendelijke heren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kogaatje1 30-06-2011

Algemene score

8,0
bestsellers.eu treft achteraf geen blaam voor het niet tijdig kunnen leveren van mijn Samsung 3d brillen blijkt nu:
Door een verhuizing van het Samsung magazijn werd bestseller.eu de dupe van de puinhoop die Samsung van de lopende bestellingen heeft gemaakt aldus bestsellers.(Leveringen blijven uit).
bestsellers.eu heeft mij achteraf keurig gebeld en toen bleek dat deze brillen na een maand(!) nog niet door Samsung Nederland geleverd gingen worden.
Ik heb keurig mijn geld teruggstort.
Wel blijf ik het kwalijk vinden dat ik door de geadverteerde (korte)levertijd bij bestsellers.eu op het verkeerde been ben gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Len6000 24-06-2011

Algemene score

10,0
Op mail reageren ze echt goed! snel antwoord en levering is ook snel gegaan. Goede webshop!
Oja,. en waren de enige in Nederland die dit product verkocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC de Lange 24-06-2011

Algemene score

9,0
Website geeft voldoende informatie.
Prijs is scherp.
Bestelprocedure is niet ingewikkeld.
Levering is prompt; goed te volgen via Track & Trace.
Zuigertje voldoet geheel aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

T. van Wynen 24-06-2011

Algemene score

10,0
Alles snel en naar wens gegaan. De bestelde tv was niet op voorraad daarom kreeg ik voor dezelfde prijs een duurder en uitgebreider model: Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghossie 24-06-2011

Algemene score

9,2
zeer gebruiksvriendelijke website
snel en accurate afhandeling van de bestelling , goede nazorg het verloop van levering van bestelde product en netjes op tijd bezorgt

hartelijk dank voor goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie van der Hoeven 24-06-2011

Algemene score

9,2
Maandag 20-06 Panasonic home-cinema besteld. De volgende dag kreeg ik al bericht dat mijn bestelling klaar stond voor verzending en de 22e is het pakket afgeleverd.
Super snelle levering dus, en het pakket incl. inhoud was in zeer goede staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.sch 23-06-2011

Algemene score

8,2
goed contact,snelle reactie en levering,gemotiveerd en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina1103 18-06-2011

Algemene score

8,7
Het is een goede moegelijkheid om via internet gemakelijk en meestal goedkoper te winkel. Het is van belang om er in te vertrouwen (dus altijd doe ik het va kieskeurig). Ik was heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jefke 52 17-06-2011

Algemene score

8,0
Een goed overzicht en een snelle afhandeling
Goede info via e-mail en sms kortom een prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans van Rossum 17-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte afhandeling.
Uitstekend op de hoogte gehouden via e-mails hoe de stand van zaken is.
Locatie in Zwaag is zeer netjes en er is voldoende parkeergelegenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Reus57 16-06-2011

Algemene score

6,7
Na plaatsen van mijn review over het niet leveren van de door mij bestelde printer bij Bestsellers ben ik de volgende dag gebeld door Bestsellers met tekst en uitleg. Printer bleek inderdaad niet meer leverbaar maar men had inmiddels toch via een andere leverancier de printer beschikbaar gekregen. Waarom niet op mijn eerdere mails is gereageerd was bij Bestsellers niet duidelijk waarvoor excuses werden gemaakt. Printer werd direct verstuurd en ik heb deze de dag daarop ontvangen. Al met al een nette reactie van Bestsellers en uiteindelijk een goede afloop.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

MK1977 13-06-2011

Algemene score

8,5
Via e-mail snelle reactie na mijn aankoop, met een code om de verzending van het pakket te kunnen volgen.
Levering binnen een paar dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lammichje 13-06-2011

Algemene score

9,2
We hebben een pizarette besteld die meteen de dag na betaling werd geleverd.
Helaas was de vorm waarmee je de pizza uitsnijdt beschadigd. Hierover heb ik een mail gestuurd naar bestsellers. Vervolgens hebben zij direct gereageerd en het probleem opgelost. Een week later kreeg ik een nieuwe vorm toegestuurd. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrmusic 11-06-2011

Algemene score

10,0
Zeer goede levering. Ik had een LED TV besteld die niet meer geproduceerd word door de fabrikant, bleek achteraf.

Voor dezelfde prijs heb ik toen een beter model gekregen (verschil van 100 euro). Dit is natuurlijk erg goed opgelost in het voordeel van de klant!

Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmaatje 10-06-2011

Algemene score

3,0
Via de website heb ik twee producten besteld. Het ene bleek uitverkocht te zijn. Het andere was wel op voorraad. Het heeft bijna 3 weken geduurd voordat ik het ontvangen heb. Bovendien bleek het niet datgene wat ik had besteld. Direct een mail gestuurd maar tot op heden niets meer gehoord.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

LNGroen 10-06-2011

Algemene score

7,7
Prima webwinkel, telefonisch zeer behulpzaam en meewerkend alleen een servicenummer van € 0,45 per minuut vind vervelend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

MPJS 10-06-2011

Algemene score

10,0
Snelle service en uitstekende afwikkeling!
's avonds om 20.00 besteld; bevestiging meteen ontvangen en de dag daarna om 14.30 het produkt afgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel die ook even hebben geholpen bij het inladen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Erol 06-06-2011

Algemene score

10,0
Ik heb op Hemelvaartsdag de LG LE5300 via de website bestsellers gekocht. Vanmiddag kreeg ik een mail met daarin de mededeling dat de TV tijdelijk niet leverbaar is waardoor ze een ander toestel hebben aangeboden..de LG LE5510. Dit toestel is 130 euro duurder. Ze hebben om een bevestiging gevraagd. Ik ben er uiteraard akkoord mee gegaan. Daarnaast heb ik ook nog om een HDMI-kabel gevraagd, want die heb ik ook 1 nodig. Het is natuurlijk goed meegenomen als ik die ook nog krijg. Mocht dat niet het geval zijn dan is het nog steeds goed. Ik vind dat ze met een prima oplossing zijn gekomen. De aftersales is dus voor mij meer waard dan een 10 dus vandaar op alle fronten een dikke tien voor deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HermanE_ 02-06-2011

Algemene score

10,0
Beste prijs.'s Middags besteld, volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichelleB 01-06-2011

Algemene score

9,2
Bestsellers doet wat ze zeggen, zijn zeer duidelijk over de prijs (geen verrassingen tijdens de bestelling)en het wordt snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Spa 01-06-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website, goedkoop, na twee dagen geleverd ipv. 3a4 dagen en te volgen via track & trace dus ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bernie1960 31-05-2011

Algemene score

8,3
Alles strak geregeld en van iedere verandering in je status krijg je direct een e-mailbericht. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank2012 31-05-2011

Algemene score

8,8
JVC -RV-NB52 Boombox bestelt,goede communicatie en er werdt alles aan gedaan om de bestelling op tijd te leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inghu 31-05-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website,goede communicatie via e-mail. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

frankrot 31-05-2011

Algemene score

7,0
Met deze winkel heb ik nooit problemen gehad.
Ik heb hier diverse dingen besteld.
Één keer was een magnetron niet leverbaar en dat heeft even geduurd, toen hebben ze netjes gebeld en hebben we overlegd wat te doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alferone 26-05-2011

Algemene score

9,2
Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling ging eenvoudig. De levering was snel. Erg prettige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van Os 18-05-2011

Algemene score

5,7
Bestelling geplaatst op 3 mei. Op 18 mei nog niets ontvangen. Ik heb al driemaal gebeld. Nu nog niet duidelijk wanneer apparaat binnenkomt. Wachten op aflevering vanuit krups. Op de website staat dat het goed leverbaar is. Mijn vreaag is wat is goed leverbaar?

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

AJL75 11-05-2011

Algemene score

8,5
Kruimeldief besteld die bestsellers dus wel op voorraad had. Keurig netjes afgehandeld. Vrijdag besteld, dinsdag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

basje12 05-05-2011

Algemene score

9,7
Snel geregeld en goede informatie omtrent levering via de mail. Scherpe prijs en ook nog informatie omtrent een actie van de fabrikant waarmee ik extra korting kreeg !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BreKoos 22-04-2011

Algemene score

8,7
Bestelling ging soepel, ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwerking. Levering was sneller dan verwacht. Uitstekende ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Walter uit Vleuten 21-04-2011

Algemene score

10,0
Gewoon alles goed.
Goede site, snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rygroen 21-04-2011

Algemene score

9,0
In de prijsranking op Kieskeurig.nl was de webshop niet de goedkoopste. Echter, toen ik op de webshop klikte en werd doorgestuurd naar hun website bleek de stofzuiger tientjes goedkoper te zijn, zelfs goedkoper dan de goedkoopste webshop volgens Kieskeurig.nl.

Op de website wordt je gewaarschuwd dat je de betaling niet te snel moet afbreken, omdat er anders wel betaald is, maar niet geleverd. Er nuttig.

Bij de bestelling was het niet mogelijk om de kleur van de stofzuiger te kiezen. Gelukkig zat de kleur naar wens in de doos.

Per sms en mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Erg prettig.

De bestelling was snel geleverd en gelukkig via TNT. Dan kan ik het altijd in de buurt ophalen als ik niet thuis ben. Ook was de mogelijkheid op de site om gebruik te maken van een pakjesservice van TNT.

Helaas kreeg ik, nadat de bestelling was afgeleverd, nog een mail met reclame (pizzaoven). Ik beschouw dit als spam en vind dat dus niet prettig. Dit is één van de redenen waarom ik voor internetbestellingen een ander mailadres doorgeef dan ik voor 'belangrijke zaken' gebruik. (daarom voor aftersales een 8)

Helaas was ik vergeten om gelijk stofzuigerzakken te bestellen met de aanschaf van de stofzuiger. Bij sommige webshops zie je als tip wat andere kopers ook hebben gekocht/bekeken. Dan had ik erop geattendeerd geworden om de zakken gelijk mee te bestellen. Nu moest ik alsnog naar de stad om het te kopen.

Al met al ben ik zeer tevreden over de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter1401 20-04-2011

Algemene score

9,8
Overzichtelijke site, scherpe prijzen en een breed assortiment. Zeer goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en snelle afhandeling. Heb al vaker besteld, maar ga het zeker weer doen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter de g 12-04-2011

Algemene score

10,0
ik vond het een zeer prettige winkel! zeer vriendelijk personeel dat mijn wasmachine en droger heeft geinstalleerd. fijne en overzichtelijke site. ik had wat vragen over de wasmachine en de droger die werden via de tel. en mail snel en goed beantwoord. kortom van mij krijgt Bestsellers een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria53 10-04-2011

Algemene score

9,3
perfecte internet winkel. bestelling is goed te volgen en e aflevering is erg vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam1949 J.Janssen 31-03-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en uitstekende informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Ayr 28-03-2011

Algemene score

8,3
De website is duidelijk, het gewenste product is snel gevonden. De levering is over het algemeen voldoende snel. Ik heb al meerdere producten hier besteld en tot nu toe tot volle tevredenheid. Het enige wat mij betreft zou mogen veranderen is de afhaaltijden. Je kan er wel iedere werkdag terecht, maar als jezelf werkt komt dat eigenlijk nooit uit. Je ben dan afhankelijk van die 2 á 3 uurtjes op vrijdagavond of zaterdag. Ik zou het prettig vinden als ik er ook op een doordeweekse avond terecht zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geen naam . 25-03-2011

Algemene score

8,2
alles werd snel en correct afgehandeld
bij het afhalen werd ik zonder te vragen geholpen bij
het inladen
zker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter.1953 23-03-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, niet te duur, de mogelijkheid om op een zaterdag of vrijdagavond het bestelde af te kunnen halen. Prettige balimedewerkers. De shop raad ik aan bij mijn kennissen, vanwege de goede ervaringen met de shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Z 17-03-2011

Algemene score

9,0
De machine die ik besteld had was moeilijk leverbaar,
de fabrikant liet bestsellers weten wel een duurder type voor dezelfde prijs te willen leveren, natuurlijk gelijk gedaan. 2 dagen later konden we deze afhalen. Dus bedankt bestsellers ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van den 15-03-2011

Algemene score

10,0
Wat een goede web winkel, deze jongens weten wat service is. Deze service krijg je in een winkel niet. Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vw1870 14-03-2011

Algemene score

6,8
Een stofzuiger van bosch type roxx besteld.
De stofzuiger stond als goed leverbaar op de site nu heb ik een maand moeten wachten op de stofzuiger door leverings problemen.Het jammere was dat de communicatie niet soepel verliep.Er is ons ook een tijdelijke stofzuiger aangeboden maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Maar uiteindelijk is de stofzuiger door de directeur van het bedrijf buiten de openingstijden zelf bij ons thuis gebracht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jerrel1979 09-03-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie en snelle levering. Diverse betalingsmogelijkheden. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert777 09-03-2011

Algemene score

8,3
snelle levering en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JP1947 09-03-2011

Algemene score

8,5
Zondag besteld, dinsdag geleverd. Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews