Bestsellers.eu - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 595 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bestsellers.eu.

Bestsellers.eu stelt zich voor

Bestsellers.eu is een eerlijke en betrouwbare internetwinkel met een afhaalbalie in Zwaag (Hoorn NH). Bestsellers.eu levert al sinds 1999 een heel breed assortiment, van wasmachine tot televisie. Bestsellers.eu heeft een uitstekende relatie met de Nederlandse importeurs waardoor u altijd verzekerd bent van volledige Nederlandse garantie en een Nederlandse handleiding.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 104 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed prijs/kwaliteitsverhouding!
De volgende dag je gewenste product in huis, prachtig toch?!
Na aankomst hebben we de nieuwe inventumdeken direct uitgeprobeerd en deze werkt perfect.
Alles zat netjes in de doos ingepakt en de installatie spreekt voor zichzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 15-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De stofzuiger die ik had besteld was niet op voorraad, dus ze boden mij een luxer model aan voor dezelfde prijs. Keurig geregeld. Allemaal via nette en duidelijke emails.
Het bestelproces was moeiteloos en alles werd netjes en snel via Track&Trace thuisbezorgd.
Uitstekend! Ik koop hier zeker weer.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJ van Duijn 04-09-2017 Via de website gekocht

Welwillend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een afgebroken i-dealbetaling is het misgegaan. De bestelling werd bevestigd en later geannuleerd (en daarmee zeer waarschijnlijk ook de interne logistiek). Na een telefoontje werd mij een link gestuurd met een hernieuwde poging I-deal. Dit lukte nu wel en de bestelling werd in behandeling genomen. Na enige dagen gemaild naar Bestsellers mbt de levertijd. Ik kreeg te horen, dat er een probleem was bij de leverancier(!). Na twee dagen zou het apparaat binnen zijn en kon een leverdatum met mij vastgesteld worden. Dus vanaf het moment van reclame was de levertijd als beloofd op de website! Jammer van de start perikelen verder alles OKE!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ted 03-09-2017 Via de website gekocht

Heel fijn geholpen aan afhaalbalie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product besteld om af te halen, bleek dat er een tweede email adres op mijn account stond, dit gemeld bij afhaalbalie, hebben het meteen verholpen. En het product nagestuurd. Zeer tevreden over Bestsellers

Reageer

Roy 01-09-2017 Via de website gekocht

Top service en altijd volgens afspraak !! Een aanrader

Algemene score

10,0
We bestellen veel bij bestsellers en is altijd beter dan goed ! Zonder overdrijven want het is wat het is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 01-09-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig en snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie scherpe prijs , eenvoudige bestelling op de website en snelle aflevering. Mailverkeer met de actuele situatie omtrent de verzending. Prima geregeld allemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaily 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en goedkoop. De ene dag besteld en de andere dag al geleverd en het pakket is te volgen via track& trace. Het artikel was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

student 24-08-2017 Via de website gekocht

bestelling keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.

Algemene score

9,0
een mini oven gekocht voor op kamers. de bestelling is volgens afspraak met pakje gemakje geleverd op de afgesproken dag. De prijs was de goedkoopste en zonder leveringskosten. nu nog uitpakken...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janssen 23-08-2017 Via de website gekocht

laagste prijs en keurig op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na uitvoerig zoeken hier de laagste prijs supersnel gevonden. zondags besteld, dinsdag in huis, perfect. jammer dat Postnl steekje liet vallen door op het verkeerde afhaaladres te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bart 23-08-2017 Via de website gekocht

Prima winkel, op tijd geleverd

Algemene score

9,0
Prijs van artikel was goedkoopste die ik kon vinden. Buitengewoon snelle levering van het product. Ook andere producten in de webshop hebben een prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pako 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Senseo hd7804/70 was via bestsellers de goedkoopste, bestellen ging gemakkelijk via de website. Levering de dag na bestelling, dus lekker snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dpeters1 22-08-2017 Via de website gekocht

Voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima shop duidelijk en overzichtelijk,met een goede en snelle afhandeling en levering in een goede verpakking. En een zeer goede communicatie via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing. W van der Heijden 22-08-2017 Via de website gekocht

goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
juiste omschrijving van het product, duidelijk in bezorging en vervolg prima, jammer niet in het Nederlands denk lastig voor andere bestellers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 19-08-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site met zeer concurrerende prijzen. Bestelling makkelijk te plaatsen en het bestelde product binnen 1 werkdag in huis. Bestelling onderweg goed te volgen. Gezien de goede prijsstelling alsmede snelle bezorging raad ik deze site aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima en betrouwbaar goede communicatie over de bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier vond ik wat ik zocht tegen een voor mij goede prijs op aanraden van een vriend, dus zo werkt dat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Karsten Schäffer 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima opgelost ! Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas zat ons handvat los, van de nieuwe oven.
Ze zijn om thuis komen ophalen.
En hebben onmiddellijk een nieuwe besteld.
Die was binnen 2 dagen in huis.
Prima opgelost. En een klasse service.
Daardoor heb ik veel vertrouwen gekregen in dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle duidelijke levering, iets te veel e-mails, maar wel snel.. Een webshop om zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

c. de otter 14-08-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, product makkelijk te vinden en een zeer vlotte afhandeling!
Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MW 10-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling van een nieuwe Siemens warmtepompdroger bleek deze en een gelijkend model niet leverbaar als gevolg van een foutieve voorraadstatus in het computersysteem van hun leverancier. Om ons toch te helpen heeft het team van Bestsellers.nl ons een (veel) duurder model aangeboden voor de prijs van het model dat we eigenlijk wilden hebben. Super service! Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marchel 21-07-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte verkoop taktiek

Algemene score

1,0
Wij hadden op de site een stofzuiger van Dyson besteld welke volgens de site ruim op voorraad was.
Bij bestellen kregen we de bevestiging en ook een leverbericht.
Echter vrij kort erna kregen we een mail dat de bestelde stofzuiger niet voorradig was maar we wel voor de nieuwe serie konden gaan met een actie korting vanuit Dyson.
Daar de nieuwere modellen slechtere recensies krijgen wilden we dit niet en hebben ons ongenoegen dan ook geuit.
En schijnbaar zijn wij niet de enige waar het bij is gebeurd.
Het heeft er dus alle schijn van dat men mensen eerst lokt met een geweldige aanbieding welke plots niet meer voorradig is en dan als alternatief een ander duurder product aan geeft

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

schipper 16-06-2017 Via de website gekocht

Schipper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn contact gehad met medewerker Huub. Deze man luistert goed en biedt een adequate oplossingen aan. Het bedrijf doet wat het beloofd. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reks 13-05-2017 Via de website gekocht

Geen problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze shop omdat ze niet duur zijn.
Gewoon besteld,betaald, opgestuurd en binnen.
Geen problemen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Vrooman 13-05-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk betalen, supersnelle levering, goede prijs. S,avonds laat besteld en de andere ochtend reeds geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 12-05-2017 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop! Goede informatie van moment van bestellen tot levering. Ja, ik zou deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 11-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Vriendelijk baliemedewerker, en ook aan de telefoon netjes geholpen. En de producten kon ik meteen afhalen. Top ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-05-2017 Via de website gekocht

Hartstikke tevreden !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige manier van bestellen en op afgesproken tijdstip afgeleverd waarbij ik de verzending prima kon volgen via Post.nl. Volgende keer weer bestelling plaatsen bij de site van "Bestellers" !!

Reageer

Cees Dijkstra 08-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser overal gezocht eb bij bestsellers was hij 100 euro goedkoper dan bij alle andere winkels. En s'morgens de vaatwasser besteld en s'avonds stond hij al te draaien! Echt super service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 08-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben heel tevreden over de snelle bestelling en prima verpakking Het apparaat ziet er goed uit en zuigt prima ik heb de stofzuiger nog maar kort in mijn bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pcavgurp 08-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Algemene score

9,0
Goede site, snel afgewikkeld! Bestelde handmixer werd vlot en zonder verdere problemen afgeleverd!
Met dank, tot 'n volgende maal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marvin 25-04-2017 Via de website gekocht

onbetrouwbaar

Algemene score

4,0
Een wasmachine van het merk Bosch gevonden via Kieskeurig.nl. Voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis.
Ik heb een bestelling geplaatst (vóór 15:00 uur) en deze via Ideal betaald. Ik vond het al vreemd dat ik geen bevestiging kreeg van mijn betaling.
Vervolgens Bestsellers via Google opgezocht... en ja, ik had dit beter vóór de aankoop gedaan. Een recensie gevonden dat het product niet voorradig was, maar dat het tegenovergestelde vermeld stond op de site. Hierna bood Bestsellers een duurder product aan. Ik hield mijn hard al vast...
15 Minuten later belde ik de klantenservice, alle medewerkers waren bezet en vervolgens een boodschap en mijn telefoonnummer ingesproken. Prompt 30 minuten later kreeg ik een e-mail: mijn bestelling was ontvangen. Ik ben niet teruggebeld.
In de e-mail stond dat de bestelling gereed was voor verzending zodra Bestsellers mijn wasmachine binnenkreeg. De maandag erop via de chat gevraagd hoe de vork in de steel zit.
Op zaterdag bezorgd men geen wasmachines (?) werd mij medegedeeld, verder ging men het e.e.a. uitzoeken. Rond 14:00 uur kreeg ik een e-mail dat de wasmachine... u raad het al, niet voorradig was. Ik kon kiezen voor een duurder en beter model. Nee, dank u. Vervolgens telefonisch contact gezocht en gesproken met een, dat wel, vriendelijke medewerker. Verder geen woorden aan vuil gemaakt en gekozen voor mijn geld terug. Dit verdient wel een dikke 10, mijn geld was binnen 24 uur terug op mijn rekening.

Nadien gekeken of het aangepast was op hun website, welnee, mijn wasmachine kon nog steeds de volgende dag geleverd worden...

Een vreemd marketingbeleid, bedrijf komt onbetrouwbaar over.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Aaldering 21-04-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen van het product was kinderspel en alles is volgens afspraak afgehandeld. Wel jammer dat het product alleen wat extra tape in alleen de doos van de fabrikant is verzonden. dus bezorgdienst kon precies zien wat ik heb besteld

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Carl Hensen 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerder malen wat gekocht bij bestsellers altijd snelle en goede service , dus ook al zijn ze soms iets duurder dan andere zo lang het zo blijft gaan blijf ik hun klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 12-04-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Doen wat ze beloven. Bestellen en de volgende dag in huis. Dus....perfect!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zandkreek 08-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel was bij bestsellers het goedkoopst en een snelle levering. Al met al dik tevreden en een volgende keer zal ik weer gebruik maken van Bestsellers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renate 04-04-2017 Via de website gekocht

Snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een stofzuiger gekocht. Het zoeken op de site is makkelijk en er worden meteen bijpassende producten getoont zodat je niet ver hoeft te zoeken voor bijpassen stofzuigerzakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 21-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, mits voor 15:00 uur besteld. Mijn bestelling van 14:50 werd keurig volgende dag bezorgd. Goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dini 19-03-2017 Via de website gekocht

m,n w dekentje niet warm genoeg .de service wel heel warm ,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en vriendelijke service, een goede aanrader.Jammer dat er nog geen beoordelingen zijn voor een warmte kussentje.We wachten nog af.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 14-03-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was nog niet bekend met Bestsellers.eu, maar was het goedkoopste met mijn gezochte artikel. Via website besteld.Goede informatie via de mail en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 15-03-2017

Beste Wil,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. We zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Rikje 14-03-2017 Via de website gekocht

Senseo melkopschuimer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang zitten zoeken heb ik hier mijn Philips Senseo melkopschuimer gekocht. Omdat het bij bestsellers het veel goedkoper was dan elders. Prijs-kwaliteitverhouding is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 15-03-2017

Hoi Rikje,
We hopen dat je veel lekkere kopjes koffie zult maken met je nieuwe melkopschuimer. Bedankt voor je beoordeling!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Klant 14-03-2017 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van voortgang. Goede service. Betrouwbaar. Handig zelf ophalen..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 15-03-2017

Beste Klant,
Dit klinkt goed, bedankt voor deze mooie review!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Martje 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, had snel t product gevonden wat ik zocht, het product is uitstekend, en de levering vlot.
Ben erg tevreden!

Martje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 15-03-2017

Beste Martje,
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

J. Loosschilder 10-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Bezorging vlot. Ben blij dat ik nieuwe kruimeldief gekocht en ook iets goedkoper dan ander winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 15-03-2017

Beste J. Loosschilder,
Bedankt voor deze review en wellicht tot de volgende keer!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Anne 10-03-2017 Via de website gekocht

probleenloze, snelle transactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond mijn product in deze winkel het goedkoopst, heb het met enkele muisklikken besteld en de volgende dag al ontvangen in perfecte conditie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 15-03-2017

Beste Anne,
Goed om te horen dat je zo tevreden bent. En bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Graag tot de volgende keer!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Harry 07-03-2017 Via de website gekocht

Prima site en prima verzendservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met een goede prijsstelling.
Ondanks mijn kleine bestelling kreeg zoals verwacht 100% service. Niets op aan te merken. Ik zal deze site zeker vaker bezoeken.
Groet, H@rry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Hoi Harry,
Bedankt voor deze mooie review!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Martin 02-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's-Middags besteld, volgende dag in huis!!
Geen poespas, gewoon doen!!
Goede site!! Ga zo door!!
Zeker tot de volgende keer.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Beste Martin,
Wat goed om te horen, dankjewel!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Rogier 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prma service, na eerst geen contact te krijgen ivm het retour zenden werd ik terug gebeld waarna ik een sticker via mail kreeg zodat ik zonder kosten ko0n retourneren.

Blijf het vreemd vinden dat mijn pakket werd verstuurd in de originele doos, iedereen ziet wat er in zat...dit geval een waterkoker, niet zo spannend maar toch vaag.

verder prima servic3e, geld was snel terug gestord

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Beste Rogier,
We hebben inmiddels even contact met u opgenomen en we zijn blij dat u tevreden bent. Bedankt voor deze beoordeling!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Juditha 02-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, levering is goed te volgen via de mail en de spullen werden de andere dag al netjes afgeleverd.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Beste Juditha,
Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent! Wellicht tot de volgende keer.
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

André 28-02-2017 Via de website gekocht

Inbouwvaatwasser goede prijs, snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Bestsellers gekozen vanwege de lage prijs. Na de bestelling werd ik een uur later gebeld over de bezorging en de volgende dag werd het bezorgd. Ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Hoi André,
We zijn blij dat je binnen een dag de nieuwe vaatwasser al in huis had! We wensen je er veel plezier van.
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

gchorus 18-02-2017 Via de website gekocht

friteuse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super service!! en een snelle levering en een regelmatige update!!zal zeker nog eens aankopen doen met zo'n goede service!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Beste gchorus,
Dankjewel voor het plaatsen van deze goede review!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Maaike 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle berzorging, goedkoop, duidelijke productomschrijving.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een stofzuiger op Kieskeurig.nl en kwam via hen bij bestsellers uit. Stofzuiger was mooie prijs en werd volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Bestsellers 07-03-2017

Hoi Maaike,
Bedankt voor deze goede beoordeling!
Groeten van Bestsellers.eu

Reageer

Toon meer reviews