BesteKeus.nl - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 2948 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BesteKeus.nl.

BesteKeus.nl stelt zich voor

BesteKeus.nl is een van de eerste internetwinkels van Nederland en Belgie. Sinds januari 2000 heeft BesteKeus zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw (internet)aankopen. BesteKeus is officieel dealer van alle grote merken in Nederland en Belgie en hiermee bent u verzekerd van de officiele Benelux garantievoorwaarden. Uw bestelling wordt professioneel thuisgeleverd door TNT Post of onze eigen bezorgdienst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gratis afhalen in Best of Meer ( Belgie ). U kunt ruim en gratis parkeren.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 review s geschreven in het afgelopen jaar

8.1

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenny 28-09-2016 Online gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop, nette levering van de wasmachine, oude weer meegenomen. Jammer dat er geen rekening is gehouden met de opgegeven leverings dag. Mijn man moest extra vrij nemen op donderdag, terwijl ik de hele vrijdag vrij was. Dus dat is een verbeteringspuntje.

Pluspunten

  • snelle levering
  • makkelijk betalen via ideal

Minpunten

  • foute leveringsdag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
M 13-09-2016 Online gekocht

Absoluut NIET de beste keus

Algemene score

1,0
Wasdroger hier besteld omdat zij op dat moment de enige waren die dit specifieke model in het assortiment had.
Slechte communicatie, email uitleg en daadwerkelijke uitvoering komen niet overeen. Beloofde levertijd wordt (zonder bericht) niet nagekomen. Chauffeurs zeer ongeïnteresseerd, onkundig en niet behulpzaam. Water gelekt over drie verdiepingen, niet nadenken wat ze aan het doen zijn, fout informeren over het aftekenen voor de levering om weer snel weg te zijn.
Gelukkig laminaat en houten trappenhuis, maar met vloerbedekking was dit een schadepost geweest. Op een uitgebreide email met al deze bevindingen naar de klantenservice krijgt men totaal geen reactie.

Pluspunten

  • assortiment

Minpunten

  • afgesproken levertijd
  • niet klantvriendelijk
  • onkundige vervoerder
  • slechte (geen) service
  • slechte communicatie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
hans115 07-09-2016 Online gekocht

wasdroger

Algemene score

6,0
slecht emailcontact. alles automatisch gegenereerd.bij aankoop afleverdatum opgegeven maar geen reactie. zeer lange levertijd (9 dagen ).bij aflevering wilde de chauffeur de oude niet meenemen. Na veel gepraat toch gedaan.Apparaat zelf is oké.

Pluspunten

  • laagste prijs.
  • makkelijk bestellen

Minpunten

  • email contact

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
JudithVD 05-09-2016 Online gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Toen ik een stofzuiger voor €180.00 kocht duurde het een week voor ik hem in huis had. Ik merkte met de eerste keer zuigen dat het een waardeloze aankoop was maar ik mocht hem niet terugsturen omdat ik hem al gebruikt had. Hoe had ik moeten weten dat deze stofzuiger geen stof opzuigt zonder hem te testen?
Wat een waardeloze service. Geen aanbeveling!

Minpunten

  • niet klantvriendelik
  • lange levertijd
  • slechte beantwoorder

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
K.prins 31-08-2016 Online gekocht

Bestekeus webwinkel

Algemene score

3,0
Een Honeywell ventilator besteld op donderdag. Aangegeven werd: verwachte leverdatum zaterdag. Ondanks geen enkele mededeling van Bestekeus heb ik op woensdag nog steeds de ventilator niet ontvangen.

Minpunten

  • Geen communicatie
  • Te late levering

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Marja 29-08-2016 Online gekocht

Beste Keus prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen probleem om snel te bestellen via de website. Levering ging prima en was goed te volgen. Gewoon een nette website die doet wat de klant verwacht. Een Beste Keus.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijk

Minpunten

  • Niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Robert 08-08-2016 Online gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Geen overzichtelijke website, ziet er ook gedateerd uit. Dat kan echt beter

Service
Doet wat een webwinkel moet doen

Assortiment
Geen ruime keus in hifi producten, ook niet alles direct op voorraad

Aanbeveling
Kan niet tippen aan andere webwinkels, levering duurt lang.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Adrian 05-08-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het bestellen ging er gemakkelijk. Een paar klikken en de order was geplaatst

Service
Ik had een onduidelijkheidje en dat is na een telefoontje prima opgelost

Assortiment
Wat hebben ze eigenlijk niet?

Aanbeveling
Overall een prima webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
martijn 25-07-2016 Online gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Geen duidelijke leveringsperiode. Of iig geen een waar ook aan gehouden wordt

Service
Zeer gebrekkige communicatie en leverdatum werd steeds vooruit geschoven (tot 4x aan toe). Terwijl op de site stond dat het produkt beschikbaar was. Twee weken gewacht en toen het product geannuleerd.

Aanbeveling
Dit bedrijf doet niets meer dan dozen schuiven. Zeer gebrekkige communicatie en ronduit voorliegen.

Extra toelichting
Koop gerust ergens anders.

Review criteria:

Slecht
Slecht
H 22-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt precies vinden wat je zoek zonder enige moeite

Service
Binnen 24 heb ik mijn bestelling ontvangen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Vergeleken met andere sites een van de goedkoopste aanbieder, en je bestelling wordt met een glimlach binnen 24 u aan huis geleverd

Extra toelichting
Nee, jullie doen het prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
OA 21-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Ik vind het een beetje jammer dat je verplicht word om aan te melden. Geen iDEAL, maar gewoon geld overmaken. Zijn we niet meer gewend

Service
Dacht dat ik iets verkeerd had gedaan. Mail gestuurd en had de volgende dag een geruststellende mail terug.

Aanbeveling
Snelle levering en netjes verpakt.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
erik.bobo 14-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestelling via Internet gemakkelijk te plaatsen

Service
Snelle bevestiging van bestelling, levering al de volgende ochtend

Aanbeveling
Goede ervaring met mijn eerste bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Ad 09-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle link naar BesteKeus

Service
Binnen 2 werkdagen in huis

Assortiment
Ze hebben alles op het gebied van elektronica

Aanbeveling
goedkoopste webwinkel

Extra toelichting
Gewoon goed en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
DvU 02-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product gezocht via Google. Vervolgens via Hardwareinfo.nl deze webshop gevonden met de Beste prijs keus!

Service
Levering is zoals op de site vermeld.
Eerste indruk is daarom ook helemaal goed!

Assortiment
Wat kleinere keuze, maar dat maken de prijzen weer goed.

Aanbeveling
De site kan wel een beurtje gebruiken. Sommige dingen (wachtwoord veranderen en instellingsaccountant) vond ik niet logisch in elkaar zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JohanF 27-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
BesteKeuze.nl heeft de "Search Engine Optimization" goed voor elkaar. Ik zocht specifiek voor een Bosch Kookplaat, en BesteKeus.nl stond in de Google rangorde meteen bovenaan, met de laagste prijs (binnen Kieskeurig.nl overigens niet zichtbaar)

Service
Ik kreeg de koopplaat (niet voorradig) 1 week eerder geleverd dan de website aangaf. Dit werd meteen geregeld, nadat ik hiervoor heb gebeld. Levering keurig op tijd volgens afspraak.

Assortiment
Veel keuze uit een groot gamma van producten

Aanbeveling
Ondanks mijn scepsis m.b.t. de fysieke winkel/ afhaalpunt in Belgie en het postbus adres in Nederland, ben zeer aangenaam verrast door de goede service, en snelle levering.

Extra toelichting
Klanten is service uitstekend, zoals het mijn inziens hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
R 21-06-2016 Online gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Veel tabbladn om uit te zoeken. Maar nadat je je produkt hebt gevonden hoef geen account aan te maken das weer mooi aangaande het gemak.

Service
Na het bestellen geen bevestigingsmail gehad dus even gebeld. Het telefoonnummer van de site gaf geen verbinding met een medewerker. Enkel als je een doorkiesnr hebt wordt je doorverbonden zegt een stem. Op de site bezorgen vrijdag ingevuld en donderdag nacht een mail dat ik de bezorgdatum moest invullen, maar vrijdag was niet meer beschikbaar als keuze. Zo kwam ik dus een heel weekeinde zonder wasmachine te zitten.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Als er iets misgaat zijn ze moeilijk te bereiken. De website suggereerd dat ik op een aangegeven datum mijn product kan ontvangen en daar houdt de winkel zich niet aan. Helaas ook geen excuus.

Extra toelichting
Het lijkt erg handig als je meteen de bezorgdatum kan bepalen, maar als ze m dan niet bezorgen is het wel balen. Tenslotte had ik vooraf betaald dus ik verwacht ook dat de winkel zich aan zijn afspraak houdt. Ik wordt door de vervoerder wel netjes gebeld maar deze geeft aan dat het 'systeem' iets verkeerd had gedaan. De winkel is niet te bereiken wat verder ook niet meer nodig bleek want de vervoerder bleef wel zijn best doen. Maar zoals gezegd met een groot gezin een weekeinde geen wasmachine is bijzonder onhandig. De wasmachine is prima in orde en de prijs was mooi dat wel. Maar als je haast hebt kun je beter een andere winkel kiezen blijkt uit mijn ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Kjanneke 18-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel besteld, direct mail met besteldetails. Helaas geen leveringstijd in de mail genoemd.

Service
Ik mailde ze met een vraag. Dezelfde dag nog antwoord. Bezorging de volgende dag verliep ook zoals afgesproken.

Assortiment
Veel artikelen. Soms wat vreemd dat als je iets besteld, hetzelfde artikel daarna gelijk meer gaat kosten.

Aanbeveling
Goede service, wat ik besteld hadden, verliep precies zoals je verwacht. Product goed verpakt, levering op tijd, contact met klantenservice via mail verliep vlot. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
SuBa 18-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en overzichtelijk bestelling via de website.

Service
Goede levering, 1e levering niet aanwezig en de volgende dag op zaterdag geleverd.

Assortiment
Prijs van het product was veel goedkoper dan de concurrenten.

Aanbeveling
Goedkoper dan de andere web winkels, overzichtelijk webshop en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
bobbyhout 10-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne webshop

Service
Na ontvangst nog wat vragen perfect geholpen door de helpdesk

Assortiment
Alles wat je maar wilt hebben ze

Aanbeveling
Fijn en een goede service en uitstekende prijs

Extra toelichting
Goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MARK 08-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gewoon goede service, snelle levering en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Arjan 04-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit huis bestellen

Service
Netjes de andere dag afgeleverd

Assortiment
Best wel heel uitgebreid

Aanbeveling
We bevelen het best wel aan bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
robert 25-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede service
goed te woord gestaan aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 23-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De afbeeldingen van het product dat besteld is kan beter. (meer afbeeldingen en duidelijker) Er was alleen een detail opname beschikbaar. Het totaal beeld moest ik op een anderre site opzoeken.

Service
Snelle levering verder geen bijzonderheden

Aanbeveling
Afbeeldingen van producten kunnen beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Jeannine 15-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik had mijn product voor 20.30 uur besteld in dit werd inderdaad de volgende dag al geleverd.

Aanbeveling
Het gemak van de site kan ik niet beoordelen. Ik heb mijn product via Google opgezocht en werd hierdoor meteen doorgelinkt naar Bestekeus
Ik heb verder nergens naar gezocht op deze site.
Daarom kan ik ook het assortiment niet beoordelen.
Alleen de snelheid waarmee geleverd is en die is heel snel.

Extra toelichting
Ik had een stofzuiger via Google opgezocht en kon zo meteen worden doorgelinkt naar Bestekeus In het geval van deze koop betrof het de goedkoopste site van allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
HvA 23-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreid assortiment, duidelijke omschrijving & foto's. Scherpe prijs (incl. bezorging).

Service
Geleverd zoals afgesproken

Assortiment
Te veel om te kiezen eigenlijk. Mijn dochter had een koelkast op het oog, ik heb gezocht op type-nr. Beste Keus had hem.

Aanbeveling
TopShop

Extra toelichting
BesteKeus? Geen woord van overdreven!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Marielle 14-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, eenvoudig bestelling te plaatsen

Service
Snelle levering. Keurige berichtgeving hierover.

Assortiment
Op het gebied van stofzuigers (hetgeen ik zocht) ruim assortiment

Aanbeveling
Erg tevreden, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henny 07-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en duidelijke aanwijzingen

Service
Levering niet meteen de volgende dag, wel fijn dat je een avond ervoor kunt bekijken hoe laat ongeveer de levering is

Assortiment
Uitgebreid assortiment en mooie prijzen

Aanbeveling
Goede service en fijne website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
ton6a 07-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Probleemloos

Service
Zeer klantgericht

Assortiment
Beetje rommelige site

Aanbeveling
De laagste prijs, een prima klantgerichte service, snelle communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
gerdaterhaar 04-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
1 bestelling gedaan. Betaling via creditcard altijd makkelijk. Volgende dag in huis. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rima 02-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk besteld, snel geleverd

Service
Snelle levering

Assortiment
Product aanwezig, dus snelle levering

Aanbeveling
Makkelijk online bestelling te plaatsen, snelle levering, duidelijke statusupdate.

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Irene 29-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is heel toegankelijk en het bestelproces was ook heel eenvoudig

Service
De levering geschiedde keurig volgens afspraak. Snelle service.

Assortiment
ruim.

Aanbeveling
Goedkoop in vergelijking met andere winkels en een goede service, snelle levering, kortom, helemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
P. 24-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect vindbaar op de website

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
goede keuze!

Aanbeveling
Beste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerrit Melis 23-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk en volledig genoeg.
Bestelling geplaatst in mum van tijd.

Service
Net vóór sluitingstijdstip bestelling geplaatst en toch werd daags nadien geleverd.

Assortiment
Heb slechts gezocht naar datgene wat ik wilde aankopen. Makkelijk te vinden. Prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Tot op heden geen enkel negatieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SIGS 23-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt. Overzichtelijk.

Service
Snelle levering. Bericht na bestelling met track trace code.

Assortiment
Ruime keus
Goedkoper dan andere webshops

Aanbeveling
Nette en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ford 12-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
netjes thuis gebracht

Assortiment
heel goedkoop

Aanbeveling
zeer teverden en zeker weer hier bestellen

Extra toelichting
Kan het iedereen aanraden,Echt Bestekeus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ed 11-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering, goed verpakt

Assortiment
ruime keuze voor product dat wij nodig hadden

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
isa 10-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft de deur niet uit!

Service
netjes thuisgebracht,
min punt is dat we twee dagen moesten wachten!
en we onze product hard nodig hadden.

Assortiment
meer keuzen zou niet overbodig zijn.
ook meer informatie over offertes en cashback, zou niet kwaad kunnen.

Aanbeveling
tot nu toe tevreden!
zou weer daar kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Henry 09-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Was met een paar klikken geregeld

Service
De wasmachinewasmachine stond onderaan de trap ipv boven

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Weinig op aan te merken behalve het gratis aansluiten wat natuurlijk niet werkt als je hem onderaan de trap neerzet

Extra toelichting
Als extra service naar boven breng service inrichten eventueel tegen meerprijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Corné 09-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website makkelijk te vinden via de zoekfunctie en zeer eenvoudige bestel modus.

Assortiment
Groot assortiment en lage prijzen

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb gaat ik zeker weer kijken op deze website

Extra toelichting
bied deze website aan bij familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Marina Weeda 09-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Aanbeveling
Gisteren besteld, vandaag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
H 07-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zo gevonden, zo besteld!!

Service
Over de drempel

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Wordt ook echt geleverd volgens afspraak

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Annemiek 04-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Geen gezeur!

Aanbeveling
Gewoon goed wel de specificaties bijwerken

Extra toelichting
Uitstekend geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Joey 29-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer uitgebreid wat soms even wat zoekwerk oplevert, maar alles is goed vindbaar.

Service
Telefonisch uitstekend te woord gestaan, en de verwachte levertijd van 1,5 week, wat zeg ik het was binnen 24 uur al binnen echt top!

Assortiment
Bijna te veel keus, maar is dat nu echt een probleem!?
Ik vind van niet heerlijk zo.

Aanbeveling
Niets anders dan top, juiste prijzen snelle en goede service.

Wat wil je nu nog meer.

Extra toelichting
Ga vooral zo door de service en prijs zijn echte speerpunten waarmee ze menig webshop en winkel een puntje aan kunnen doen zuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
opa-sik 19-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb de kachel via internet besteld en dit ging helemaal zonder problemen

Service
Na het ontvangst van de financiën is de kachel meteen afgestuurd

Assortiment
Ik had een ruime keuze om uit te zoeken en te vergelijken

Aanbeveling
Alles is tip top in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
peter 19-02-2016 Online gekocht

Algemene score

6,5

Service
ik ga er vanuit dat de reguliere nederlandse garantie van toepassing is, i.e. 2 jaar

Aanbeveling
beetje jammer dat een frans apparaat wordt geleverd zonder vermelding op de site van beste keus.nl

Review criteria:

Goed
Ad 18-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website snel het gewenste item gevonden

Service
Snelle en correkte afhandeling ook de levering was prima mooi op tijd 👍(postnl)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
pieter57 17-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit huis bestellen

Service
bij aflevering tel. contact opgenomen bedrijf gesloten. e-mail gestuurd kreeg binnen uur toch antwoord

Assortiment
wat we zochten ruime keus en duidelijke beschrijving

Aanbeveling
zowel de aflevering, afspraak en de service top

Extra toelichting
bij aflevering kleine transport schade aan de wasmachine. na het sturen van een e-mail is er een passende oplossing aangeboden welke we erg op prijs stelden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
S.Kef 13-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site producten zijn makkelijk te vinden. Meerdere betaalmogelijkheden

Service
ze doen wat ze beloven. levering was uiteindelijk 2 dagen eerder dan in eerste instantie was aangegeven en daar werd helder over gecommuniceerd

Assortiment
ik heb nog lang niet alles gezien, en als ik weer iets nodig heb kijk ik eerst hier

Aanbeveling
Goedkoop, werken volgens afspraak en hebben heldere communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MarcoB1974 11-02-2016 Online gekocht

Algemene score

6,8

Service
Op de site van kieskeurig staat bij dit bedrijf voor 16:00 besteld volgende dag in huis.
Dinsdags besteld voor 16:00 en het is nu donderdagavond en ik heb nog niks in huis.......

Aanbeveling
In veel dingen goedkoop maar dus niet voor 16:00 besteld volgende dag in huis ook al wordt dat wel beweerd

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Klaas 10-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
als je besteld krijg je meteen e-mail zodat je weet alles gaat goed dus is zeker gemak en vertrouwen

Service
service van bestelling gaat nu de deur uit etc is ook welkom bij iedereen

Assortiment
Ik geef een 7 maar heb duidelijk alleen gezocht naar een broodbakmachine

Extra toelichting
alles is naar tevredenheid gegaan ook NL Post.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Toon meer reviews