BesteKeus.nl - Reviews & Ervaringen

6,5 Lees 2970 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BesteKeus.nl.

BesteKeus.nl stelt zich voor

BesteKeus.nl is een van de eerste internetwinkels van Nederland en Belgie. Sinds januari 2000 heeft BesteKeus zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw (internet)aankopen. BesteKeus is officieel dealer van alle grote merken in Nederland en Belgie en hiermee bent u verzekerd van de officiele Benelux garantievoorwaarden. Uw bestelling wordt professioneel thuisgeleverd door TNT Post of onze eigen bezorgdienst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gratis afhalen in Best of Meer ( Belgie ). U kunt ruim en gratis parkeren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 63 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

6.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edje 15-05-2017 Via de website gekocht

Leek onbetrouwbaar, maar maakte toch belofte waar

Algemene score

7,0
Na wat zoeken op internet waren zijnsoordelen mijn vogels thin 345 de goedkoopste. Scheelde €65,- vind de website ronduit slecht, telefonisch
Redelijk bereikbaar. Wanneer de website ge-update zou worden en de telefonische bereikbaarheid beter en professioneler zou worden zou het een goedlopende website worden.
Ik dacht eerst dat ik opgelicht was, maar heb toch de wandsteun netjes geleverd gekregen.
Jammer dat je bestelstatus niet veranderd, dit zou al betrouwbaarder overkomen.
Zou ik hier snel weer wat kopen?? Nee, mits de webwinkel en service qua bereikbaarheid veranderd envde prijzen goed zijn wel.

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Monique 30-03-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

3,0
Op basis van prijs van de Samsung stofzuiger voor deze winkel gekozen. Bezorging was prima. Service ronduit slecht. Telefonisch vrijwel onbereikbaar. Op eigen kosten een mondstuk terugsturen dat na 4 maanden al stuk is!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Arthur 18-03-2017 Via de website gekocht

Niet bezorgd

Algemene score

1,0
Op 4 maart een bestelling geplaatst. De belofte van hun was dat deze op 11 maart wordt bezorgd. Vandaag is al inmiddels 18 maart - nog steeds niets van hun gehoord.

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

hansvw 08-03-2017 Via de website gekocht

no show after vermelding op voorraad en betaling.....

Algemene score

2,0
Ondanks dat het door mij bestelde product op voorraad was en door mij besteld, bleek na de afleverdatum dat ze niet kunnen leveren. Inloggen op de website lukte ook niet meer. Nieuw wachtwoord aanvragen werkte ook niet. Rammelende organisatie en geen betrouwbare indruk. Jammer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Frits 28-01-2017 Via de website gekocht

Mijn nieuwe Samsung UE40KU6400 Led TV

Algemene score

8,0
Shop heeft goede service, je word op de hoogte gehouden van het verloop van de order, maar via mail was veel eenvoudiger geweest dan zelf elke keer de website te moeten bezoeken en in te loggen om de status van je order te bekijken. De levering was, zoals duidelijk op de website tijdens orderingave vermeld stond, namelijk de volgende dag al in huis als je voor 20.30 uur besteld. En de prijs van het apparaat duidelijk goedkoper dan in een winkel. Heb veel internet shops geraadpleegd, maar Bestekeus.nl kwam als goedkoopste uit de bus met dit artikel. Het scheelde mij ruim 150 euro t.o.v. die andere bekende webwinkels. Levering was prima geregeld via Post.nl, netjes in aangeven tijdvak, geen beschadigingen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede prijs
  • duidelijke website

Minpunten

  • moeten inloggen om orderstatus te volgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J. Egberts 27-01-2017 Via de website gekocht

Bestekeus.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, en goede afhandeling van het product dat ik heb besteld, voor 20:30 uur besteld, de volgende dag in huis, top.

Pluspunten

  • Leuke site
  • Goedkoop
  • Goede service

Minpunten

  • Niet kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.V. 22-01-2017 Via de website gekocht

AEG L8FEE96S Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop heeft goede service. De levering was, zoals op de website vermeld stond, snel namelijk de volgende dag al in huis. Wij kregen bij vragen per email dezelfde dag al antwoord terug. Prijs van het apparaat duidelijk goedkoper dan in een winkel. Kortom, tevreden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Bij vragen per email snel antwoord

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbin 22-01-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop heeft een duidelijk en overzichtelijk aanbod. Snelle bezorging. Binnen 24 uur bezorgd. Heel tevreden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

shahdoust 20-01-2017 Via de website gekocht

Great Shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Thanks for your great services. Everything was fine.
My order received the day after and the product was as I excepted.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-01-2017 Via de website gekocht

AEG wasmachine gekocht bij Bestekeus.nl

Algemene score

8,0
AEG wasmachine, L75460TL1, gekocht bij Bestekeus.nl omdat ze de scherpste prijs hadden voor deze machine. Levering was prima, netjes in aangeven tijdvak, geen beschadigingen, en de oude machine ging meteen retour(gratis).

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • levering in afgesproken tijdvak
  • oude machine meteen retour

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjan 09-01-2017 Via de website gekocht

Niks mis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ietwat huiverig na het lezen van de recensies toch onze volautomaat koffiemachine via deze site besteld en het is ons 100% meegevallen. Communicatie en informatie over de bestelling via de mail was duidelijk en volledig. Levering ook op tijd.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Info omtrent bestelproces
  • Levering op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 07-01-2017 Via de website gekocht

Prima ervaring

Algemene score

8,0
Ik kende BesteKeus.nl wel van naam maar had er nog nooit iets besteld. Ik had echter een specifieke vaatwasser op het oog (na veel onderzoek) en zij konden hem met een paar dagen leveren. Dus besteld. En ik moet zeggen, ik werd erg goed op de hoogte gehouden per email van de status van mijn bestelling. En het werd uiteindelijk keurig bezorgd op beloofde datum.
Dus geen ervaring met de klantenservice, maar wel gewoon een uitstekende ervaring waarbij informatie goed werd verschaft en beloftes werden nagekomen.

Pluspunten

  • Goede informatievoorziening
  • Levertijd werd netjes gehaald

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Wijnmaalen 06-01-2017 Via de website gekocht

inductie kookplaat AEG HK634200XB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vanwege ongelukje met mijn vorige kookplaat moest ik op zoek naar een nieuwe bij Beste Keus vond ik de AEG kookplaat in de korte tijd die kik hem heb kan ik stellen dat dit produkt aanzienlijk beter is dan degene die ik eerst had prijs was aantrekkelijk en levering ondanks de feestdagen na 1,5 werkdag perfect opties van het apparaat voegen echt iets toe aan de kookbeleving

Pluspunten

  • goede prijs
  • snelle levering
  • goede info op site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 29-12-2016 Via de website gekocht

Bestekeus

Algemene score

1,0
Het lijkt wel of de winkel failliet is, reageert niet op mijn mail over garantie geleverd apparaat, op de site staat dat de winkel in Best opgedoekt is, maar krijg geen auto response op mail, dus het duurt even voor je door hebt wat er aan de hand is.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Bert 19-12-2016 Via de website gekocht

Gaat failliet als ze zo doorgaan of niet?

Algemene score

1,0
Onbegrijpelijk dat ze nog bestaan. Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar, bellen niet terug, komen afspraken niet na als ze wel iets telefonisch toezeggen, inloggen op de website geeft geen enkel resultaat, etc. Kortom, na 2 weken aan het lijntje te zijn gehouden ben ik het zat. Mijn geld ben ik waarschijnlijk kwijt. Met zo'n "service" is immers een faillissement niet ver weg.

Pluspunten

  • Je komt makkelijk van je geld af

Minpunten

  • Alles

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

G Flier 10-12-2016 Via de website gekocht

G Flier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel veel problemen gehad met bestelling van TV bij een Media concern TV voet verbogen maar toch volhouden dat de doos niet open was geweest. Alles ingeleverd en daarna TV bij beste keus besteld na heel goed telefonisch overleg
Afspraken perfect verlopen ,Levering perfect verlopen

Pluspunten

  • Goede afspraken
  • Snelle levering
  • Maken waar wat ze beweren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrew 01-12-2016 Via de website gekocht

Weinig oog voor de klant

Algemene score

4,0
Ondanks een tweetal verzoeken om op een vrijdag te leveren wordt er gewoon op een woensdag geleverd, geen contact en geen mogelijkheid om een afspraak te maken. Helaas dus een vrije dag moeten opnemen, weg prijsvoordeel.....

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • service
  • klantcontact

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

maria 30-11-2016 Via de website gekocht

braun staafmixer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijke site om te bestellen.
De goedkoopste en erg snel en correct geleverd.
Op de site staat af te halen in Best, daar aangekomen geen winkel van BESTE KEUS .Nl.

Pluspunten

  • r.v.s. voet voor hete vloeistoffen
  • meerdere standen,zelfs turbo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 25-11-2016 Via de website gekocht

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koffiepad machine en kwam toen deze tegen. Een keer wat anders dan de standaard apparaten die ik in het verleden heb gehad. Bestekeus heeft snel geleverd en ik ben zeer tevreden met de webwinkel en het koffie machine!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goedkoper dan andere websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjy ok 24-11-2016 Via de website gekocht

Super website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare website .
snellelevering (volgendedag).
De goedkoopste van het product wat ik gekocht heb.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goedkoopste
  • Volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia Wolf 23-11-2016 Via de website gekocht

Geen gekneus bij BesteKeus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende site, makkelijk en overzichtelijk met een supersnelle levering.
Mooie aanbiedingen, kortom een zeer betrouwbare en prima site van BesteKeus

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

lvalk 06-11-2016 Via de website gekocht

geen

Algemene score

9,0
Prima website met ook prima service. De website zou wat mooier kunnen maar (bv zoals bol of coolblue) maar dit is niet verkeerd.

Pluspunten

  • sms ontvangen met verwachte levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 22-10-2016 Via de website gekocht

AEG S74010KDX0 - Bestekeus.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb recent een koelkast gekocht via bestekeis.nl. De AEG S74010KDX0. Helaas is de koelkast beschadigd geleverd door de transporteur. Bestekeus.nl heeft binnen een week een nieuwe afgeleverd. Dank aan Bestekeus.nl voor het oplossen van het probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 15-10-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke site, makkelijk besteld en snel en netjes geleverd. Wasmachine geplaatst en aangesloten. Oude weer meegenomen.

Pluspunten

  • Wasmachine op de plaats gezet en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky 07-10-2016 Via de website gekocht

besteld en volgens afspraak ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is de tweede keer dat ik iets besteld heb bij Beste Keus. Het totale traject is zoals het hoort volgens afspraak verlopen. De eerste keer kon de leverancier niet leveren en dat duurde wel wat langer, feedback gegeven op de klantcontacten die daar is toen echt iets mee gedaan, dus vond ik een tweede kans op zijn plaats. Nu dus helemaal top gegaan!

Pluspunten

  • Afspraken worden nagekomen
  • Goede levering binnen redelijke termijn
  • Duidelijke communicatie via mails
  • Geen verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

markcoutinho 03-10-2016 Via de website gekocht

Snelle levering, mogelijkheden tot contact beperkt

Algemene score

7,0
Hetgeen ik zocht was niet overal verkrijgbaar, maar wel bij Bestekeus.
De levering ging goed, en de updates van het orderproces waren prima in orde.

Enig nadeel: het is niet eenvoudig om met ze in contact te komen. De mogelijkheden daartoe zijn moeilijk te vinden op de site.
Als je eenmaal contact hebt (mail bij mij) krijg je echter wel weer snel antwoord.

Pluspunten

  • Snel
  • Niet duur

Minpunten

  • Contactmogelijkheden moeilijk vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Judith 01-10-2016 Via de website gekocht

prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service! Nette aflevering na correcte afleveringsmails.
Binnen 2 dagen stond de nieuwe wasdroger op zijn plaats!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede info over aflevreingsijdstip

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop43 30-09-2016 Via de website gekocht

Alles naar volle tevredenheid verlopen.

Algemene score

8,0
Alles is van het begin tot het eind precies zoals beloofd en dus volgens de verwachtingen verlopen. Heel tevreden. Ik kan dit bedrijf op basis van deze ervaring aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jenny 28-09-2016 Via de website gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop, nette levering van de wasmachine, oude weer meegenomen. Jammer dat er geen rekening is gehouden met de opgegeven leverings dag. Mijn man moest extra vrij nemen op donderdag, terwijl ik de hele vrijdag vrij was. Dus dat is een verbeteringspuntje.

Pluspunten

  • snelle levering
  • makkelijk betalen via ideal

Minpunten

  • foute leveringsdag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

M 13-09-2016 Via de website gekocht

Absoluut NIET de beste keus

Algemene score

1,0
Wasdroger hier besteld omdat zij op dat moment de enige waren die dit specifieke model in het assortiment had.
Slechte communicatie, email uitleg en daadwerkelijke uitvoering komen niet overeen. Beloofde levertijd wordt (zonder bericht) niet nagekomen. Chauffeurs zeer ongeïnteresseerd, onkundig en niet behulpzaam. Water gelekt over drie verdiepingen, niet nadenken wat ze aan het doen zijn, fout informeren over het aftekenen voor de levering om weer snel weg te zijn.
Gelukkig laminaat en houten trappenhuis, maar met vloerbedekking was dit een schadepost geweest. Op een uitgebreide email met al deze bevindingen naar de klantenservice krijgt men totaal geen reactie.

Pluspunten

  • assortiment

Minpunten

  • afgesproken levertijd
  • niet klantvriendelijk
  • onkundige vervoerder
  • slechte (geen) service
  • slechte communicatie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

hans115 07-09-2016 Via de website gekocht

wasdroger

Algemene score

6,0
slecht emailcontact. alles automatisch gegenereerd.bij aankoop afleverdatum opgegeven maar geen reactie. zeer lange levertijd (9 dagen ).bij aflevering wilde de chauffeur de oude niet meenemen. Na veel gepraat toch gedaan.Apparaat zelf is oké.

Pluspunten

  • laagste prijs.
  • makkelijk bestellen

Minpunten

  • email contact

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

JudithVD 05-09-2016 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Toen ik een stofzuiger voor €180.00 kocht duurde het een week voor ik hem in huis had. Ik merkte met de eerste keer zuigen dat het een waardeloze aankoop was maar ik mocht hem niet terugsturen omdat ik hem al gebruikt had. Hoe had ik moeten weten dat deze stofzuiger geen stof opzuigt zonder hem te testen?
Wat een waardeloze service. Geen aanbeveling!

Minpunten

  • niet klantvriendelik
  • lange levertijd
  • slechte beantwoorder

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

K.prins 31-08-2016 Via de website gekocht

Bestekeus webwinkel

Algemene score

3,0
Een Honeywell ventilator besteld op donderdag. Aangegeven werd: verwachte leverdatum zaterdag. Ondanks geen enkele mededeling van Bestekeus heb ik op woensdag nog steeds de ventilator niet ontvangen.

Minpunten

  • Geen communicatie
  • Te late levering

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Marja 29-08-2016 Via de website gekocht

Beste Keus prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen probleem om snel te bestellen via de website. Levering ging prima en was goed te volgen. Gewoon een nette website die doet wat de klant verwacht. Een Beste Keus.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijk

Minpunten

  • Niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Geen overzichtelijke website, ziet er ook gedateerd uit. Dat kan echt beter

Service
Doet wat een webwinkel moet doen

Assortiment
Geen ruime keus in hifi producten, ook niet alles direct op voorraad

Aanbeveling
Kan niet tippen aan andere webwinkels, levering duurt lang.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Adrian 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen ging er gemakkelijk. Een paar klikken en de order was geplaatst

Service
Ik had een onduidelijkheidje en dat is na een telefoontje prima opgelost

Assortiment
Wat hebben ze eigenlijk niet?

Aanbeveling
Overall een prima webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martijn 25-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Geen duidelijke leveringsperiode. Of iig geen een waar ook aan gehouden wordt

Service
Zeer gebrekkige communicatie en leverdatum werd steeds vooruit geschoven (tot 4x aan toe). Terwijl op de site stond dat het produkt beschikbaar was. Twee weken gewacht en toen het product geannuleerd.

Aanbeveling
Dit bedrijf doet niets meer dan dozen schuiven. Zeer gebrekkige communicatie en ronduit voorliegen.

Extra toelichting
Koop gerust ergens anders.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

H 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt precies vinden wat je zoek zonder enige moeite

Service
Binnen 24 heb ik mijn bestelling ontvangen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Vergeleken met andere sites een van de goedkoopste aanbieder, en je bestelling wordt met een glimlach binnen 24 u aan huis geleverd

Extra toelichting
Nee, jullie doen het prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

OA 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Ik vind het een beetje jammer dat je verplicht word om aan te melden. Geen iDEAL, maar gewoon geld overmaken. Zijn we niet meer gewend

Service
Dacht dat ik iets verkeerd had gedaan. Mail gestuurd en had de volgende dag een geruststellende mail terug.

Aanbeveling
Snelle levering en netjes verpakt.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

erik.bobo 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling via Internet gemakkelijk te plaatsen

Service
Snelle bevestiging van bestelling, levering al de volgende ochtend

Aanbeveling
Goede ervaring met mijn eerste bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle link naar BesteKeus

Service
Binnen 2 werkdagen in huis

Assortiment
Ze hebben alles op het gebied van elektronica

Aanbeveling
goedkoopste webwinkel

Extra toelichting
Gewoon goed en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DvU 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gezocht via Google. Vervolgens via Hardwareinfo.nl deze webshop gevonden met de Beste prijs keus!

Service
Levering is zoals op de site vermeld.
Eerste indruk is daarom ook helemaal goed!

Assortiment
Wat kleinere keuze, maar dat maken de prijzen weer goed.

Aanbeveling
De site kan wel een beurtje gebruiken. Sommige dingen (wachtwoord veranderen en instellingsaccountant) vond ik niet logisch in elkaar zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanF 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
BesteKeuze.nl heeft de "Search Engine Optimization" goed voor elkaar. Ik zocht specifiek voor een Bosch Kookplaat, en BesteKeus.nl stond in de Google rangorde meteen bovenaan, met de laagste prijs (binnen Kieskeurig.nl overigens niet zichtbaar)

Service
Ik kreeg de koopplaat (niet voorradig) 1 week eerder geleverd dan de website aangaf. Dit werd meteen geregeld, nadat ik hiervoor heb gebeld. Levering keurig op tijd volgens afspraak.

Assortiment
Veel keuze uit een groot gamma van producten

Aanbeveling
Ondanks mijn scepsis m.b.t. de fysieke winkel/ afhaalpunt in Belgie en het postbus adres in Nederland, ben zeer aangenaam verrast door de goede service, en snelle levering.

Extra toelichting
Klanten is service uitstekend, zoals het mijn inziens hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 21-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Veel tabbladn om uit te zoeken. Maar nadat je je produkt hebt gevonden hoef geen account aan te maken das weer mooi aangaande het gemak.

Service
Na het bestellen geen bevestigingsmail gehad dus even gebeld. Het telefoonnummer van de site gaf geen verbinding met een medewerker. Enkel als je een doorkiesnr hebt wordt je doorverbonden zegt een stem. Op de site bezorgen vrijdag ingevuld en donderdag nacht een mail dat ik de bezorgdatum moest invullen, maar vrijdag was niet meer beschikbaar als keuze. Zo kwam ik dus een heel weekeinde zonder wasmachine te zitten.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Als er iets misgaat zijn ze moeilijk te bereiken. De website suggereerd dat ik op een aangegeven datum mijn product kan ontvangen en daar houdt de winkel zich niet aan. Helaas ook geen excuus.

Extra toelichting
Het lijkt erg handig als je meteen de bezorgdatum kan bepalen, maar als ze m dan niet bezorgen is het wel balen. Tenslotte had ik vooraf betaald dus ik verwacht ook dat de winkel zich aan zijn afspraak houdt. Ik wordt door de vervoerder wel netjes gebeld maar deze geeft aan dat het 'systeem' iets verkeerd had gedaan. De winkel is niet te bereiken wat verder ook niet meer nodig bleek want de vervoerder bleef wel zijn best doen. Maar zoals gezegd met een groot gezin een weekeinde geen wasmachine is bijzonder onhandig. De wasmachine is prima in orde en de prijs was mooi dat wel. Maar als je haast hebt kun je beter een andere winkel kiezen blijkt uit mijn ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Kjanneke 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld, direct mail met besteldetails. Helaas geen leveringstijd in de mail genoemd.

Service
Ik mailde ze met een vraag. Dezelfde dag nog antwoord. Bezorging de volgende dag verliep ook zoals afgesproken.

Assortiment
Veel artikelen. Soms wat vreemd dat als je iets besteld, hetzelfde artikel daarna gelijk meer gaat kosten.

Aanbeveling
Goede service, wat ik besteld hadden, verliep precies zoals je verwacht. Product goed verpakt, levering op tijd, contact met klantenservice via mail verliep vlot. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SuBa 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en overzichtelijk bestelling via de website.

Service
Goede levering, 1e levering niet aanwezig en de volgende dag op zaterdag geleverd.

Assortiment
Prijs van het product was veel goedkoper dan de concurrenten.

Aanbeveling
Goedkoper dan de andere web winkels, overzichtelijk webshop en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bobbyhout 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne webshop

Service
Na ontvangst nog wat vragen perfect geholpen door de helpdesk

Assortiment
Alles wat je maar wilt hebben ze

Aanbeveling
Fijn en een goede service en uitstekende prijs

Extra toelichting
Goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARK 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gewoon goede service, snelle levering en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis bestellen

Service
Netjes de andere dag afgeleverd

Assortiment
Best wel heel uitgebreid

Aanbeveling
We bevelen het best wel aan bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De afbeeldingen van het product dat besteld is kan beter. (meer afbeeldingen en duidelijker) Er was alleen een detail opname beschikbaar. Het totaal beeld moest ik op een anderre site opzoeken.

Service
Snelle levering verder geen bijzonderheden

Aanbeveling
Afbeeldingen van producten kunnen beter.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews