Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14872 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irma 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel goede prijzen ergens anders goedkoper krijg je het artikel voor goedkopere prijs .je krijg ook zeer goed advies in de winkels.
Kortom fijne winkel
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Irma,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.M. Stulen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, netjes te woord gestaan, behulpzaam zijn zaken die de verkopers in de vestiging in Breda goed op orde hebben.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste J.M. Stulen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Walter Tax 10-11-2020

Algemene score

9,0
Ik werd vriendelijk ontvangen in de winkel en de desbetreffende medewerkster heeft mij deskundig geholpen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Walter Tax,

Bedankt voor jouw review over de deskundigheid van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor het eerst contact gelegd met de webshop van BCC. Zelfs tweemaal telefonisch contact gehad en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Verder heb ik het product opgehaald in de winkel waar ze ook zeer vriendelijk waren. GA zo door BCC!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Gerda,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana de Bruijn 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor BBC Oosterhout gekozen omdat ik problemen had met een kobo ereader die ik via BCC webshop had gekocht.
Dit filiaal is het dicht bij zijnde. In tegenstelling tot mijn verwachting werd ik uitermate vriendelijk geholpen en deed de medewerker die mijn hulp alle moeite om het defect te verhelpen. Toen dit niet lukte, stelde hij voor gebruik te maken van de garantie die nog op het product zat en mocht ik voor het aanschafbedrag een nieuwe ereader uitzoeken, waarbij de garantie weer van toepassing was met een verlenging van 2 jaar (dwz totaal 4 jaar garantie)
Bijkomstigheid was dat in het filiaal de RIVM regels mbt coronavirus heel goed werden toegepast en alle medewerkers waren er alert dat klanten/medewerkers voldoende afstand hielden
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Diana de Bruijn,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oosterhout.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cor Groenendijk 10-11-2020

Algemene score

9,0
Een winkel waar je goed, vriendelijk maar niet opdringerig en wel deskundig wordt geholpen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Cor Groenendijk,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erica Etman 10-11-2020

Algemene score

10,0
Altijd goede en vriendelijke service!
Je staat nooit lang te wachten en de uitleg is helder. Prima winkel!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Erica Etman,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanmiddag bij de BCC geweest in winkelcentrum Makado te Beek... super goed geholpen door een medewerker aldaar. Absoluut niet opdringerig en eerlijk in zijn advies. Dikke pluim!!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

misael 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke info en hulp op website, snelle levering en keurig oude vaatwasser afgevoerd. erg tevreden
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste misael,

Bedankt voor jouw review over onze snelle bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suzanne 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig om via internet een bestelling te plaatsen. Je ontvangt een mail en sms met daarin een tijdsblok wanneer het artikel geleverd wordt. Mannen van de levering waren vriendelijk. Ik zou er zo nog een bestelling plaatsen!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Suzanne,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze webshop en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaak Klein 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, prijsgarantie en prima service.
Twee jaar garantie zonder gezeur.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Sjaak Klein,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aprileyes 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne, overzichtelijke website. Het was makkelijk om een keuze te maken. Het bestelproces verliep vlot. De bezorging was keurig op de afgesproken dag en tijd.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Aprileyes,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en vlotte levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jkvet 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terug geweest voor garantie van mijn sony koptelefoon. Na een verkeerde mail over kosten voor de reparatie omdat die niet onder de garantie zou vallen. Ze zijn nu bezig om dat voor mij te regelen. Dat is dus super en met vol vertrouwen zie ik dit te gemoed
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Jkvet,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cossack 10-11-2020

Algemene score

1,0
Een pre-order geplaatst met de verwachting dat ik deze op de release datum geleverd zou krijgen natuurlijk, dit was niet het geval.. meteen gebeld en ze gaven aan dat het nog verzonden was die dag zou ik nog een mail krijgen vanuit logistiek met een update, dat is niet gedaan.. volgende dag gebeld om bestelling te annuleren want hij was nog steeds niet verzonden, geannuleerd en ik zou een bevestiging krijgen en die is nooit aangekomen, eindstand pakketje wel binnen gekregen 2 werkdagen later.. weer gebeld en medewerker gaf aan dat ze geen bestelling kon annuleren.. ik weet niet waar bcc mee bezig is maar dit is wel erg slecht.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Cossack,

Bedankt voor jouw review. Dit verloopt niet zoals het zou moeten gaan. Excuses voor het ongemak. Kun je een ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ja zeker 10-11-2020

Algemene score

10,0
altijd vriendelijke medewerkers en veel geduld met de klanten.
Groot asortiment
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steve 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Friendly service , low prices ,vast assortment .clean surroundings . Assortment of wrapping paper could be more Christmas orientated
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Dear Steve,

Thank you for your review and feedback.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Danny van der Linden 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een nieuwe wasdroger nodig en kwamen uit bij BCC. Daar was een goed merk gunstig geprijsd en het apparaat kon ook nog eens gratis bij ons thuis bezorgd worden. Dit ging allemaal zeer soepel.
Het resultaat is dat we nu een droge was hebben en zeer tevreden zijn over BCC. Zowel het bestellen als de communicatie en de aflevering ging erg professioneel. Ongeveer een uur na aflevering kregen we de factuur keurig per mail toegestuurd. Die zullen we zo snel mogelijk betalen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Danny van der Linden,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie qled tv gekocht. Netjes op tijd geleverd. Chauffeur belde enn half uurtje voor aankomst.

Reageer

Monique 10-11-2020

Algemene score

8,0
Fijne shop, altijd genoeg hulp aanwezig en laten je ook met rust als je dat wil. overzichtelijk ingedeeld.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr Dolk 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke medewerker en verstand van het apparaat .Ben verschrikkelijk blij met de aankoop van de TV merk LG wat een prachtige kleuren. Medewerker was zelfs zo attent dat hij het TV apparaat in mijn auto heeft gezet .
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Mevr Dolk,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Geniet van de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Scootmobiel Veth 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardige mensen die de tijd voor je nemen en verstand van de producten hebben.Uitstekende uitleg!
We komen er graag.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Scootmobiel Veth,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren vaste klant bij BCC, wat een geweldig bedrijf! Altijd de scherpste prijs en een geweldig team wat verstand van zaken heeft! Ook de service bij BCC is een vertrouwd goed! Ik hoop nog vele jaren bij jullie te kopen!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerkers. Wat leuk dat je al jaren een van onze vaste klanten bent. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jacob merkus 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in deze winkel bcc word je vriendelijk en zeer correct behandeld en te woord gestaan door mevrouw mariane de uitleg van het aperaat dat wij kochten was ook uitstekend van verschillende verschillende merken en aperaten kregen wij een zeer goede uitleg wij bevelen dan deze winkel bij iedereen aan
beter kan het niet en hoeft ook niet j. merkus
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste jacob merkus,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carmen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg van te voren een tijdsblok waarin ze zouden komen. 15 minuten van te voren ook nog een telefoontje. Keurig! Personeel was vriendelijk en heeft het keurig afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Carmen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

George 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijke bediening met een grote mate van deskundigheid. Er wordt tijd genomen voor een klant om de zaken te bespreken voor een eventuele aankoop. Ook bij problemen of defecten wordt adequaat en snel gereageerd.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste George,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Colette 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super webshop heeft de BCC! Mijn wasmachine ging stuk en kon op de website makkelijk een goede keuze maken en dat ook nog voor een goede prijs! De volgende ochtend werd hij hier bezorgd door twee vriendelijke bezorgers en werd hij kundig helemaal naar de zolder getild en aangesloten. De oude machine werd weer meegenomen, zo handig! Binnen een kwartiertje was het gepiept! Ik heb er alle vertrouwen in dat de machine een goede aankoop is! BCC bedankt!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Colette,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze webshop en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulyn 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je een A-merk besteld dan krijg je ook een A-merk artikel.

De service was snel via DHL, het was de volgende dag al in huis!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Paulyn,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J smit 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We worden bij de BCC altijd hier geholpen. Ze halen bij wijze van het hele apparaat uit elkaar om je te laten zien hoe je het moet schoon maken en hoe het werkt . Echt fijn want dan kun je direct aan de gang zonder de gebruiksaanwijzing te lezen .
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste J Smit,

Bedankt voor jouw review over de services van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janssen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede levering, snelle plaatsing. Correcte manier van communiceren, zeer tevreden over de afhandeling en de plaatsing van mijn inbouwkoelkast.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 10-11-2020

Algemene score

10,0
Goed en deskundig geholpen. Prettige ervaring zoals altijd. Verkoper (*) kwam zelf met adviezen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

femina 10-11-2020

Algemene score

1,0
Ik ben 73 en niet technisch, heb dus €50 extra betaald voor installatie van mijn tv met C1 module. Twee Amsterdamse gassies zetten op maandag hun witte bestelwagen in mijn smalle straatje met de knipperverlichting aan. De ene vroeg mijn wifi code en ging de tv installeren, de andere de pootjes onder de tv schroeven. Na een poosje zeiden ze dat de C1 module nog 20 minuten bezig zou zijn, zij daar niet op konden wachten en ze gingen weg. Na een uur nog steeds geen beeld. Instructieblad van Ziggo voor de C1 gelezen: stap 1: steek de coaxkabel in de tv. Maar.... Die lag er nog steeds naast! Bleek noch Ziggo, noch C1 geïnstalleerd! Zelf met zweet in mijn handen via een oud instructieboekje van Ziggo digitale tv en C1 geïnstalleerd. Toen ik de tv daarna in zijn nisje wilde schuiven, bleek ook nog eens dat de tv op zijn pootjes stond te zwaaien omdat de schroeven niet waren aangedraaid, wat me zelf niet lukte. Klantenservice BCC gebeld, ik kreeg € 30 van de €50 terug wegens niet geïnstalleerd en pas op zaterdag was er ruimte voor een monteur. Zaterdagmorgen om 8 uur al klaar voor de monteur, maar geen tijdslot, klantenservice pas om 9 uur bereikbaar. Sorry, is wel ingepland, maar niet in systeem terecht gekomen. Na veel aandringen voor de volgende maandag nieuwe afspraak gemaakt. Pas toen bleek dat er een trucje was waarmee binnen 5 minuten de pootjes wel goed vast zaten.
Hele slechte service dat BCC onervaren mensen op weg stuurt die geen idee hebben van installatie en daar dan €50 voor vragen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste femina,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je het ordernummer doorgeven? We komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 19-11-2020

Beste femina,

Fijn dat we elkaar hebben gesproken! Mooie avond!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons bezoek aan de winkel hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Een uitstekend advies, ongedwongen en complete informatie waarbij verschillende mogelijkheden werden toegelicht droegen bij aan het maken van de juiste keuze.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over jullie prettige winkelervaring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harrie 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men laat je eerst rustig kijken alvorens er iemand komt vragen of je hulp nodig hebt.
Vervolgens krijg je een goed en duidelijk advies over het aan te schaffen artikel. Ook is in de winkel duidelijk hoe om te gaan met Corona. Duidelijke looproutes verplicht mondkapje ook personeel en ontsmettingsmiddel bij de ingang..
Kortom prima winkelen bij BCC
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Harrie,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. van Assen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom al jaren bij BCC. Goede service en hele goede bediening. Vooral (*) is top. Super vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste J. van Assen,

Bedankt voor jouw review over onze service en super vriendelijke medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde online een elektronische tandenborstel bij BCC en kon het bestelde binnen een uur afhalen bij BCC Middelburg. Werd daar prima geholpen en stond zo weer buiten. Geweldig hoe dit zo snel kan en hoef je niet thuis te blijven wachten totdat het bestelde thuis wordt afgeleverd. Fijne manier van zakendoen!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kleinschaliger en wat mij betreft ook net wat vriendelijker dan de grote media-concurrent.
Online besteld en binnen een uur opgehaald op de vestiging.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Maarten,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en deskundig geholpen door medewerker in winkel. Hij heeft ook gekeken of betreffende artikel bij een concurrent goedkoper was, maar dat was niet het geval !!
Super service !!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els Kaan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze webshop/winkel gekozen omdat deze in mijn woonplaats (Terneuzen) aanwezig is. Bij problemen word je daar altijd keurig geholpen. Vandaag een laptop binnen gekregen, werkt meteen prima. Eerder dit jaar een TV gekocht en de muurmontage door BCC laten verzorgen, wat ook helemaal naar wens is verlopen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Els Kraan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anco 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is zeer overzichtelijk ingedeeld. We zochten een TV en er was een ruime keuze, misschien wel iets te ruim.
Om de juiste selectie te kunnen maken is het belangrijk een onafhankelijk, objectief advies te krijgen, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.
De medewerker die ons hielp voldeed hier ruimschoots aan. In plaats van de duurste TV te adviseren, werd er echt naar ons geluisterd en op basis daarvan werd een advies op maat gegeven.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Anco,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en de klantgerichte en persoonlijke adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nierop 09-11-2020

Algemene score

3,0
Was altijd zeer tevreden over BCC Deventer.

Klantvriendelijk snelle levering.

Hellaas nu zeer ontevreden 27 oktober 2020 wasmachine gekocht nog steeds niet ontvangen .
Kan voorlopig niet een geleverd worden .Levering onbekend
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Nierop,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je ondervindt. We willen dit graag verder uitzoeken. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willemijn Stokvis 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het winkelpersoneel was buitengewoon vriendelijk tegen mij. Mij werd rustig de tijd gegund mijn keuze te maken. Daarbij kreeg ik uitgebreid uitleg en goed advies.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Willemijn Stokvis,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft altijd een functioneel assortiment! Ook voor een printer ben ik weer geslaagd bij BCC. Op zondag avond besteld in de BCC webshop, maandag ochtend geleverd. Sneller is eenvoudigweg niet mogelijk!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hessels 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede betrouwbare site die duidelijk laat zien wat ze kunnen bieden.
Ook betaalbare prijzen en snelle levering staat hoog in het vaandel.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Hessels,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Samantha 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het best druk was werden wij vriendelijk geholpen door een medewerkster.
Wij hebben een kichen air keukenmachine gekocht en omdat het de laatste was kregen wij zelfs nog korting.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Samantha,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel. Veel plezier met de keukenmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debby 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een warmtedroger gekocht hij stond voor meer in de winkel dan hij online kost.
Wij lieten dat zien en prijs gelijk aangepast.
Netjes vlot en vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Debby,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thijs Verhoeven 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel, duidelijke uitleg over voor en nadeel van het product, eerlijk advies
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Thijs Verhoeven,

Bedankt voor jouw review over het eerlijke advies van onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonnie 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam om een airfryer te kopen. Werk erg vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Tonnie,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de airfryer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en deskundige advisering bij de aanschaf van een nieuwe TV. Vriendelijke bejegening en goede (gratis) service bij bezorging.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke services bij aanschaf en de bezorging van de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.J. van Teijlingen 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben fantastisch geholpen.Alles zeer duidelijk uitgelegd en vriendelijk behandeld. De voordelen en prijzen zijn prima en gunstig. Ik ben heel erg tevreden. Een aanrader voor iedereen die wat nieuws nodig heeftbij BBC
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste L.J. van Teijlingen,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

niels 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst een tel. afspraak gemaakt met de winkel of hun mijn bedoelde art. een Qled tv en bijbehorend soundbar op voorraad hadden. Dit was zo dus zijn we naar de winkel gegaan om de producten op te halen. De verkoper was klant vriendelijk en we werden geholpen zoals het hoort.
We hadden direct vertrouwen in deze verkoper en hebben alles gekocht en mee naar huis genomen.
We waren ook in echt in een winkel geweest die adverteerde met min €300
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste niels,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews