Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bianca 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch geholpen door deskundige vriendelijke verkoopster bij aankoop van vaatwasser. Ook de levering naar volle tevredenheid, op afgesproken tijd, keurig gemonteerd door hele nette vriendelijke monteurs.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Bianca,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop en installatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Antonisse 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een wasmachine en een droger nodig. Wij zijn vaste klant bij BCC, dus de keuze was niet moeilijk om weer naar BCC te gaan. In de winkel uitstekend geholpen, er werd samen met ons gekeken wat het beste bij ons paste. Goed advies, kennis van producten was top! Na een paar dagen werden de droger en wasmachine bezorgd op de afgesproken tijd. Ook hier weer nette en beleefde bezorgers de de Corona regels goed in de gaten hielden. Alles aangesloten en de oude machines meegenomen. Kortom weer top service van BCC. Deze winkel is echt een aanrader.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Fred Antonisse,

Bedankt voor jouw review over onze service bij aankoop en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ess 06-11-2020

Algemene score

10,0
Site is duidelijk, en makkelijk te bestellen. Genoeg op voorraad. Bezorging was de eerstvolgende werkdag. Perfect! Bezorgers waren er binnen de afgesproken tijdstip. Goed uitleg gehad over apparatuur.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Ess,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DirkB 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs en snelle levering van een TP Link Acces point. Enigste minpunt m.n. voor het milieu is het gebruik van bubble plastic in plaats van inpak papier in de verpakkingsdoos.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste DirkB,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Twan 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, uitstekende klantenservice. Ben erg tevreden! De mp3 speler die ik besteld heb was vanmorgen al binnen.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Twan,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ulrike 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, alleen klein foutje in beschrijving intel processor. In tekst stond i7 maar was i5. Stond wel goed bij specificaties.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Ulrike,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de tijd van covid waarin we leven werd ik bij BCC in Beek zeer vriendelijk ontvangen en werd ook de tijd genomen om me te helpen de keuze te maken voor mijn nieuwe Siemens wasmachine. Top.
Ik beveel deze winkel zeker aan, ook mede dat de prijs aangepast werd t.o.v een andere zaak.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Semler 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Personeel die ons geholpen heb was vriendelijk en eerlijk.
Goeie service 👍🏻
Mijn Miele warmtepomp droger werd snel geleverd.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Semler,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra Paes-Vinclair 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden in de webshop van bcc een gourmetstel gezien. Omdat we graag wilden zien hoe het er in het echt uit zou zien zijn we naar bcc beek gereden. Daar stond er nog eentje uit de doos. Een medewerkster gevraagd of ze er nog in voorraad hadden, maar helaas. Omdat mijn man geen showmodel wilde maar op het prijskaartje een korting van veertig euro stond hebben wij de medewerkster gevraagd om naar Sittard te bellen. Daar hadden ze nog voorraad volgens de computer (ze kregen niemand aan de lijn) Nog even gevraagd of de prijs daar hetzelfde was, dat was zo. Naar Sittard gereden en ja hoor daar stonden er nog drie maar met de dure prijs. Een medewerkster gevraagd maar die kon de aanbieding niet vinden. Een collega ban haar heeft toen geprobeerd om naar beek te bellen maar zij kregen ook geen verbinding. Nog eens alles gechecked op de computer maar helaas weer niets te vinden. De medewerker heeft toen de beslissing genomen dat we het gourmetstel voor de aanbiedingsprijs mochten meenemen. Petje af voor alle moeite die ze hebben genomen. En dat we het artikel mee mochten nemen voor de gereduceerde prijs. Echt geweldig wat een service.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Petra Paes-Vinclair,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Beek en Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arend 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben uistekend geholpen bij de aankoop van een laptop . De hulp bij de juiste keuze was vakkundig en gericht op wat ik nodig heb. De prijs/ kwaliteit wae daarnaast ook prima.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Arend,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roland 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel te goed geholpen. Met twee tv's en beugels de deur uit.
Hij nam de tijd voor ons. Weet veel over de televisies te vertellen (Kennis aanwezig). Prettig geholpen.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Roland,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fernando Oliveira 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed gegaan. De wasmachine werd geleverd zoals verwacht en de service was prima.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Fernando Oliveira,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corry Bijster 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, eerlijke prijzen, geweldig vriendelijk en kundig personeel. Een aanrader

Reageer

Hofman 06-11-2020

Algemene score

10,0
Geholpen door een goede verkoper die alles perfect uitlegd aan oudere mensen open en eerlijk dat gaf ons heel veel vertrouwen .
En gelijk gekocht .
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Hofman,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laptop besteld rond 23.00 uur en ja hoor de volgende dag precies in het midden van het aangegeven tijdslot werd er aangebeld door een bezorger van DHL, die had het pakket voor de deur gezet en stond zelf ruim 2 meter van het pakket vandaan. Puik werk zo mannen :)
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joop van Kersbergen 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk ontvangst, wordt keurig aangesproken op de desbetreffende afdeling. Kennis van het artikel.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste joop van Kersbergen,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diny van de Schoot 05-11-2020

Algemene score

9,0
Erg fijne winkel, volop keuze in apparaten.
vriendelijk en behulpzaam personeel, goede uitleg van de apparatuur.
nette levering van de apparaten.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Diny van de Schoot,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel en bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alberdina 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor deze shop gekozen vanwege een probleem met een vorige aankoop wat uitstekend is opgelost.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Alberdina,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, had namelijk al me geld teruggehad na een defect. Erg netjes en beleefd personeel in Muiden.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste D,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ferry 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm vriendelijk personeel, hebben mij uitstekend geholpen. Mooi nette, ruime, goed uitziende en schone winkel
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Ferry,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vermunt 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk en met kennis van zaken zoeken ze uit wat voor jou de beste keuze is.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste vermunt,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick van der Geld 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel, rustig alles kunnen bekijken van de artikelen.Charmante verkoopster die erg vriendelijk over kwam en ons goed hielp. Kortom een fijne winkel en goede sortering van de hedendaagse gebruiksartikelen. Prijsverhouding ten opzichte van andere zaken is alleszins goed.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Dick van der Geld,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de vriendelijke hulp van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard van de Korput 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC vinden wij bijzonder vanwege goede service, en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Gerard van de Korput,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ferry 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen, veel informatie gekregen. Vriendelijk personeel. mooie prijzen. Netjes verzorgde winkel
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Ferry,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent van den Esschert 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een monitor besteld en opgehaald bij Maxis Muiden. Binnen een half uur nadat ik besteld had zat de bevestiging al in mijn mail dat de monitor opgehaald kon worden. Bij BCC Muiden stond ik binnen 5 minuten al weer buiten, want alles was picobello geregeld. Bestellen op deze manier is zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Vincent van den Esschert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een service! We hadden een nieuwe combi oven gekocht. De medewerkers van BCC hebben geholpen met het vinden van een goedkope en passende garantie en bovenal hielpen ze me om de oven in mn auto te krijgen! Echt topservice die je weinig meer ziet.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben de Vugt 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wanneer wij elektrische apparaten nodig hebben, gaan we eerst naar BCC. Duidelijke uitleg en klantvriendelijk bedrijf.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Ben de Vugt,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Breda 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn wasdroger was net 2 weken oud en begon flink te rammelen en te kraken. Na een telefoontje naar BCC kreeg ik gelijk een datum door voor een andere nieuwe waasdroger. Perfect!!! zo'n service zie je niet veel meer. De jongens waren ook zeer netjes en vriendelijk. Ik beveel aan vrienden en familie BCC aan.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Breda,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij kopen alles bij bbc en dan in vlaardingen of alexandrium rotterdam worden altijd goed geholpen daar
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Vlaardingen en Rotterdam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter Lohrengel 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen om een Samsung tv te kopen voor de slaapkamer van mn dochter. verkoper van BCC Den Helder adviseerde ons om een TCL TV te nemen. Deze ontvangt alles via de WiFi dus geen kabels meer nodig. Helemaal top
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Peter Lohrengel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en duidelijke uitleg ( wordt hier beter geholpen dan bij anderen !! )
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Vincent,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessica 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en snel geholpen. Personeel genoeg gaan ook netjes met de regels om qua veiligheid nu. Volgende dag al een mail dat mijn bestelling binnen was. Echt top bcc Vlaardingen.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Jessica,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Don Elsman www.veerhuis-heerewaarden.nl 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al heel lang bij BCC. De service is uitstekend, de behulpzaamheid van het personeel ook. Alleen de laatste keer dat ik er was, heb ik me toch laten verleiden om met een energiemaatschappij, die daar zat, te gaan praten. En ik heb daar een verschrikkelijke hekel aan. Ik hoop dat die de volgende keer ergens anders zit, bij het Kruidvat of zo...
maar voor de rest kunnen ze een potje bij me breken.
Bedankt voor het brengen van de koelkast. Ik had gelijk een magnetron mee moeten laten koemn, stom, stom...
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Don Elsman,

Bedankt voor jouw review en feedback. Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Klein 05-11-2020

Algemene score

1,0
De oven die wij beschadigd geleverd kregen (en die vervolgens pas na 6 dagen kon worden omgeruild, waar wij vriendelijk voor bedankt hebben, we hebben elders besteld en deze binnen 24 uur geleverd gekregen) zou vandaag worden afgehaald. Daarna zouden we binnen 10(!) werkdagen onze betaling terug krijgen. Dus de hele dag op BCC gewacht en om 17.30 maar eens gebeld met ze: Ze komen niet. Een foutje, al was het afhalen gister nog bevestigd voor vandaag in de whatsapp. De eerste afhaalmogelijkheid is nu 11 november!! Dat betekend dus nog 1 week langer voordat ik mijn geld terug krijg!
Meedenken in een oplossing, zoals mijn voorstel de oven naar een filiaal (half uur rijden voor mij) te brengen en mijn betaling terug te pinnen doen ze ook niet aan, het is gewoon pech voor mij. Wees gewaarschuwd als u op BCC iets koopt; ze leveren veel later dan ze beloven en als er iets mee is laten ze je weken op je geld terug wachten!!
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Klein,

Bedankt voor jouw review. Als eerste onze welgemeende excuses voor het ongemak dat je ondervindt.
We komen graag met je in contact, maar het telefoonnummer dat in ons systeem staat, lijkt niet te werken.
Kun je jouw telefoonnummer mailen naar reviews@bcc.nl?

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Klein,

Bedankt voor de prettige telefoongesprekken. Fijn dat alles nu is opgelost.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martijn 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben vandaag zeer goed geholpen, goede en duidelijke uitleg en service door de zeer deskundige verkoper André .
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Martijn,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Een tevreden klant 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super on line winkel met goede service en bestelling.
Met drie dagen bestelling in huis en zeer goede en duidelijke site.
Zeer tevreden ga zo door in de toekomst
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janine 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, bij de kassa uitleg gekregen zonder daarnaar gevraagd te hebben
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Janine,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos WRSM 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We komen al vele jaren bij BCC en worden daar altijd goed en zeer correct geholpen.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Jos WRSM,

Bedankt voor jouw review en graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pepijn 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel fijn geholpen door een kundige verkoper. Geen ik-heb-deze-zelf-ook of deze-is-nog-beter praat, gewoon eerlijk en oprecht.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Pepijn,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke voorlichting van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margreet 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een VVV cadeaubon en wou een mobiel kopen. en een snelle levering ,zonder de deur uit te moeten. Product netjes afgeleverd binnen de tijd.Dus ik kan jullie aan andere aanbevelen. Groetjes Margreet
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Margreet,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koelkast besteld, en op de beloofde tijd netjes over de drempel bezorgd. top.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste M.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Snel en bekwaam 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word hier altijd prettig geholpen. Men heeft veel kennis van alle aparatuur. Ik ben altijd zeer tevree na thuiskomst voor het bezoek en behandeling bij BCC.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stoffel 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging naar BCCGoes voor 2 technische vragen/problemen. De ene vraag werd ter plekke 100% helder beantwoord. Het andere probleem werd opgelost door aanschaf van een extra kabel, waarbij in de winkel precies aangegeven waar ik die moest inpluggen. Klantvriendelijk en ter zake kundig.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Stoffel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tevreden 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wordt in dit filiaal altijd vriendelijk en deskundig geholpen. en de prijzen zijn goed.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Twan 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week een bezoek gebracht aan BCC in Den Bosch. Was al een tijdje aan het rondkijken voor een soundbar. Internet is hiervoor niet de beste plaats. Bij BCC werd ik goed voorgelicht en was er de mogelijkheid om meerdere systemen uit te testen. Ik ben uiteindelijk bij Harman Kardon uitgekomen. Thuis alles aangesloten, viel in begin wel tegen. Dit kwam doordat de soundbar net terug gekomen was van een andere klant.
Was bekend bij me, hierdoor ook leuke korting ontvangen. Eenmaal aangsloten werkt het perfect. Blij met de goede service en de aankoop.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Twan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roos en frans 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewenste artikel gisterenavond besteld, zit vanmiddag al met het apparaat in mijn handen. Keuze voor BCC wegens goede eerdere ervaringen en de fysieke winkel is redelijk bij ons in de buurt mochten er problemen zijn (hetgeen ik overigens niet verwacht).
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Roos en frans,

Bedankt voor jullie review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angela 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de week een Bosch droger besteld. Zaten wat kleine beschadigingen op (duidelijk op de foto’s weergeven) en daardoor voor een leuke prijs kunnen kopen. Zojuist afgeleverd en hij ziet er super netjes uit. Daar gaan we vast heel veel plezier van hebben! Contact met BCC gaat erg gemakkelijk en bij de levering krijg je netjes een tijdvak en wordt je voor de levering gebeld.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Angela,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Eckhardt 05-11-2020

Algemene score

9,0
Ik ben super goed geholpen bij het kopen van een nieuwe tv de verkoper nam alle tijd voor mijn en kon gelijk antwoord geven op de vragen die ik had
Ik ben geholpen door iemand die verstand van zaken had.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste W. Eckhardt,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mn 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het fijne was dat ik in de winkel met mn vvv bonnen en vvv cadeaukaarten het hele totaal bedrag kon afrekenen. In veel (web)winkels is dit niet meer mogelijk.
De volgende dag werd mn bestelling keurig thuis afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste mn,

Bedankt voor jouw review over de mogelijkheid om te betalen met VVV bonnen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dijkhorst Zeist 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijke en kundige bediening, wij kopen alle elektr. en witgoed bij BCC
Officiële reactie van BCC 06-11-2020

Beste Dijkhorst Zeist,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews