Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. van Assen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom al jaren bij BCC. Goede service en hele goede bediening. Vooral (*) is top. Super vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste J. van Assen,

Bedankt voor jouw review over onze service en super vriendelijke medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde online een elektronische tandenborstel bij BCC en kon het bestelde binnen een uur afhalen bij BCC Middelburg. Werd daar prima geholpen en stond zo weer buiten. Geweldig hoe dit zo snel kan en hoef je niet thuis te blijven wachten totdat het bestelde thuis wordt afgeleverd. Fijne manier van zakendoen!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kleinschaliger en wat mij betreft ook net wat vriendelijker dan de grote media-concurrent.
Online besteld en binnen een uur opgehaald op de vestiging.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Maarten,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en deskundig geholpen door medewerker in winkel. Hij heeft ook gekeken of betreffende artikel bij een concurrent goedkoper was, maar dat was niet het geval !!
Super service !!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els Kaan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze webshop/winkel gekozen omdat deze in mijn woonplaats (Terneuzen) aanwezig is. Bij problemen word je daar altijd keurig geholpen. Vandaag een laptop binnen gekregen, werkt meteen prima. Eerder dit jaar een TV gekocht en de muurmontage door BCC laten verzorgen, wat ook helemaal naar wens is verlopen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Els Kraan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anco 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is zeer overzichtelijk ingedeeld. We zochten een TV en er was een ruime keuze, misschien wel iets te ruim.
Om de juiste selectie te kunnen maken is het belangrijk een onafhankelijk, objectief advies te krijgen, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.
De medewerker die ons hielp voldeed hier ruimschoots aan. In plaats van de duurste TV te adviseren, werd er echt naar ons geluisterd en op basis daarvan werd een advies op maat gegeven.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Anco,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en de klantgerichte en persoonlijke adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nierop 09-11-2020

Algemene score

3,0
Was altijd zeer tevreden over BCC Deventer.

Klantvriendelijk snelle levering.

Hellaas nu zeer ontevreden 27 oktober 2020 wasmachine gekocht nog steeds niet ontvangen .
Kan voorlopig niet een geleverd worden .Levering onbekend
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Nierop,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je ondervindt. We willen dit graag verder uitzoeken. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willemijn Stokvis 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het winkelpersoneel was buitengewoon vriendelijk tegen mij. Mij werd rustig de tijd gegund mijn keuze te maken. Daarbij kreeg ik uitgebreid uitleg en goed advies.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Willemijn Stokvis,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft altijd een functioneel assortiment! Ook voor een printer ben ik weer geslaagd bij BCC. Op zondag avond besteld in de BCC webshop, maandag ochtend geleverd. Sneller is eenvoudigweg niet mogelijk!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hessels 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede betrouwbare site die duidelijk laat zien wat ze kunnen bieden.
Ook betaalbare prijzen en snelle levering staat hoog in het vaandel.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Hessels,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Samantha 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het best druk was werden wij vriendelijk geholpen door een medewerkster.
Wij hebben een kichen air keukenmachine gekocht en omdat het de laatste was kregen wij zelfs nog korting.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Samantha,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel. Veel plezier met de keukenmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debby 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een warmtedroger gekocht hij stond voor meer in de winkel dan hij online kost.
Wij lieten dat zien en prijs gelijk aangepast.
Netjes vlot en vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Debby,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thijs Verhoeven 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel, duidelijke uitleg over voor en nadeel van het product, eerlijk advies
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Thijs Verhoeven,

Bedankt voor jouw review over het eerlijke advies van onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonnie 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam om een airfryer te kopen. Werk erg vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Tonnie,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de airfryer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en deskundige advisering bij de aanschaf van een nieuwe TV. Vriendelijke bejegening en goede (gratis) service bij bezorging.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke services bij aanschaf en de bezorging van de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.J. van Teijlingen 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben fantastisch geholpen.Alles zeer duidelijk uitgelegd en vriendelijk behandeld. De voordelen en prijzen zijn prima en gunstig. Ik ben heel erg tevreden. Een aanrader voor iedereen die wat nieuws nodig heeftbij BBC
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste L.J. van Teijlingen,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

niels 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst een tel. afspraak gemaakt met de winkel of hun mijn bedoelde art. een Qled tv en bijbehorend soundbar op voorraad hadden. Dit was zo dus zijn we naar de winkel gegaan om de producten op te halen. De verkoper was klant vriendelijk en we werden geholpen zoals het hoort.
We hadden direct vertrouwen in deze verkoper en hebben alles gekocht en mee naar huis genomen.
We waren ook in echt in een winkel geweest die adverteerde met min €300
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste niels,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 09-11-2020

Algemene score

10,0
Artikel was eenvoudig te bestellen. Ook de reviews bepaalden onze keuze. Kreeg onmiddelijk een orderbevestiging per mail, alsmede de nota. Dezelfde avond track & trace code, artikel de volgende dag in huis.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mev. A Weeland 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vandaag bij bcc zaandam geweest. een ruime en opgeruimde winkel die uitnodigend werkt.erg vlotte en vriendelijke medewerker( xxx) getroffen, niet alleen vlot en doeltreffend geholpen maar hij heeft ook de tijd genomen om een praatje te maken, we zijn zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste mev. A Weeland,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RT 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede informatievoorziening en snelle levering. Zelfs als je op zondag besteld, dan komt het de volgende dag binnen!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste RT,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een kwartier na online bestelling kreeg ik al een bevestiging dat ik het bestelde artikel kon komen afhalen. Direct naar de winkel gereden en daar stond het artikel inderdaad al keurig klaar. Super snel en super makkelijk!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over de snelle service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was prima in orde werd op tijd zoals vermeld op afgesproken tijdstip geleverd.
Bestellen op de site van BCC was ook prima in orde.
Geleverd product is ook prima.
Dus alle lof voor de BCC.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam S van Hoorn 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK heb gekozen voor deze shop omdat wij daar super goed zijn voorgelicht en een vriendelijke vakbekwame verkoper die alle tijd nam.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Fam S van Hoorn,

Bedankt voor jullie review over de vriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick Dhaeze 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundig en goed geholpen. Daarnaast eerlijk prijsvergelijk gedaan op de sites.
Kortom zeer tevreden en daarom ga ik telkens naar BCC Breda ondanks dat er in mijn woonplaats ook een BBC zit
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Patrick Dhaeze,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Bezorgers hebben keurig de oude machine meegenomen en de nieuwe op zijn plek gezet! Fijne service!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede tijdsindicatie vooraf van 2 uur en tien minuten voor aankomst ook nog een telefoontje. Plaatsen gaan soepel en vlot. Er wordt goed omgegaan met de Corona maatregelen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Ilse,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joke 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website. Geweldige service. Met ruime keuze van bezorging. Kortom super. Als het nodig is zal ik zeker weer op deze manier een bestelling doen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Joke,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lindsey 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bereikbaarheid. Vriendelijke medewerkers, lopen allemaal netjes met een mondkapje op en maken tijd om al je vragen te beantwoorden. Erg fijn ook dat je gewoon via de site artikelen kan bestellen en dan in de winkel op kan halen. Je krijgt ook altijd de vraag of je de factuur via mail wilt ontvangen. Erg klantvriendelijk en gezellig
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Lindsey,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke en gezellige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marten 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een niet eens zo kleine (32") tv en wilde de stevigheid van de pootjes beproeven. In de rij van de winkel van Coolblue (vaste klant); geen modellen in de winkel. Ook bij Expert slechts één type echter aan de wand gemonteerd. Bij BCC Muiden zo'n 10 modellen. Prima geholpen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Marten,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank Wagemans 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Printer gekocht via de website van BCC. Prima geregeld. De printer was direct beschikbaar. Kreeg via de winkel binnen enkele minuten een mail dat ik hem kon ophalen. In de winkel bij het afhalen netjes geholpen door een medewerker. Dus binnen een uur had ik een nieuwe printer. Top!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Frank Wagemans,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Silvia Stach 09-11-2020

Algemene score

10,0
Altijd fijn om in de B CC te zijn. Je wordt er heel vriendelijk geholpen en ook hebben ze kennis van zaken. In mijn geval van de droogtrommel! Lex heeft mij goed geadviseerd in de aanschaf avn een droogtrommel. De 50 euro cashback heb ik inmiddels ook gestort gekregen en heel erg blij met mijn aanschaf
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Silvia Stach,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henri 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn dat ik de stofzuiger zonder stofzak van Miele eerst kon uitproberen voordat ik hem kocht. En uiteindelijk ben ik er heel blij mee.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Henri,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees de hoog 09-11-2020

Algemene score

6,0
Keurig op tijd bij bezorging jammer dat er geen beschrijving bij zat
Kreeg antwoord zzkijk op internet moeilijk te vinden
Machine maakte veel lawaai gebeld,monteur komt pas over vier weken
Machine doet wat hij moet doen
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Cees de hoog,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat er geen beschrijving bij zat en de machine veel lawaai maakt. We komen hier graag meer over te weten. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca en Theo den Engelsen 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service
Goede bezorgafspraak
Kundige medewerkers die de apparatuur snel en vakkundig aansluiten
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Bianca en Theo den Engelsen,

Bedankt voor jullie review over onze kundige installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kim 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BBC is er altijd een ruime keus aan producten. Daarom zijn wij ook deze keer weer geslaagd. Ook was duidelijk te zien dat ze goed bezig zijn met de extra maatregelen voor corona, dat gaf een veilig gevoel. De medewerker attendeerde ons ook nog op een leuke actie die heel voordelig voor ons uit kwam.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste kim,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag persoonlijk contact voor de aanschaf van een Bose 500 soundbar en met heb BCC via de chat op hun website benaderd. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en doordat BCC een prijsgarantie hanteert, kreeg ik ook nog korting. Het was een cadeau en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas heb ik heel de middag gewacht maar er werd geen pakket geleverd . Ik stuurde s'avonds een bericht. De volgende ochtend werd ik door Royv van BCC Tiburg opgebeld en hij vond het heel vervelend en ging het verder uitzoeken. Ik werd snel teruggebeld en het bleek dat het artikel per abuis een week later geleverd zou worden ondanks dat het op voorraad was. Omdat het artikel niet op tijd thuis geleverd kon worden werd de bestelling aan gepast en kon ik het in Tilburg op komen halen. Ik kreeg ter compensatie een waardebon. Dat vind ik nu een service. Mensen kunnen fouten maken en dat snap ik maar werd op deze wijze netjes gecompenseerd. Op deze wijze kon ik het cadeau op tijd overhandigen en ook een nog extra waardebon. Dit is top geregeld door Roy van BCC!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Tilburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ien beelen 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden open en netjes benaderd, en kregen een goede duidelijke uitleg over het product wat wij wilde kopen. Het was duidelijk dat de verkoopmedewerker niet perse het duurst wilde verkopen maar prijstechnisch wel het beste wilde verkopen. Super geholpen, top!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Ien beelen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, leggen uit eigen initiatief meer uit dan waar je zelf om vraagt!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loet 08-11-2020

Algemene score

9,0
Online laptop uitgezocht.
In de winkel gekocht/betaald binnen 10 minuten. Na 2 dagen mail gekregen en gelijk opgehaald.
Prima service !.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Loet,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Morssink 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede parkeermogelijkheden, de service van BCC is voor zo een concern beter dan de vergelijkbare collega concurrent , en dan de prijsgarantie wanneer je het elders binnen een bepaalde termijn toch voor minder vindt dan krijg je het verschil gewoon terug.
Wij zijn ook erg goed geadviseerd door de verkoper en keurig te woord gestaan. Nadat we hadden afgerekend konden we heel gemakkelijk de auto naar achteren rijden om te laden, dus geen gesjouw met de aankoop.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Morssink,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A Bannenberg 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig geholpen met goede uitleg bij het uitzoeken van een stofzuiger in de winkel
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste A Bannenberg,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met stofzuigen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P@dsy 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig bediend door een zeer vriendelijke verkoper, die al onze vragen goed wist te beantwoorden.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste P@dsy,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nollie 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede, professionele service met mensen die goed met je meedenken! Een winkel zoals deze kom je zelden tegen in deze tijd, de bedrijfsleider staat ook altijd klaar indien je vragen hebt over iets.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Nollie,

Bedankt voor jouw review over de professionele service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Norbert 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en vriendelijk geholpen. Correct meelevend advies voor de situatie.
Er wordt tijd voor je genomen
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Norbert,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Selma Simons 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel ! Klantvriendelijk personeel , je wordt er goed geholpen en met een duidelijk uitleg ! Vind ook dat bbc correcte prijzen heeft
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Selma Simons,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Broere 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv gekocht. Goed geholpen door een deskundige verkoper. Bcc had een leuke aanbieding.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Broere,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion Mulder 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laptop gekocht prima voorgelicht ,aardige jongen man en we waren gauw klaar tevreden doet precies wat hij moet doen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Marion Mulder,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T.J. 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdagavond nieuw scheerapparaat besteld en al zaterdagmorgen geleverd. Perfecte service waardoor ik met dit nieuwe Philips scheerapparaat weer met glad gezicht het weekend in kon gaan.

Het bestelproces was enorm eenvoudig, binnen een paar minuten was de bestelling geplaatst en betaald met de door mij gespaarde Freebees bij het tanken bij BP.
Ook bij BCC zijn deze Freebees inwisselbaar, wat enorm prettig is.
Uiteindelijk voor deze Phipshave gekozen, vanwege eerdere prettige ervaringen en daarbij is het een duurzaam apparaat.

Reageer

GJvLoenen 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd opgewekt gemotiveerd personeel, bereid om een stapje extra voor je te zetten. Alhoewel het een grote keten is weten zij je tóch een "winkeltje-om-de hoek"- gevoel te geven. De laagste-prijsgarantie die zonder morren wordt gehanteerd doet dan de rest. Chapeau BCC!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste GJvLoenen,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke en klantgerichte service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk huisman 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na zoeken op internet naar de juiste e-reader voor mij kwamen we uiteindelijk terecht bij BCC. De verkoopster nam ons mee naar de display met de aanwezige e-readers. Onze keus werd bevestigd door de informatie van de verkoopster en inmiddels geniet ik al een paar dagen van een handzame en goed te bedienen Kono Clara e-reader
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Henk huisman,

Bedankt voor jouw review. Veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews