Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr Dolk 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke medewerker en verstand van het apparaat .Ben verschrikkelijk blij met de aankoop van de TV merk LG wat een prachtige kleuren. Medewerker was zelfs zo attent dat hij het TV apparaat in mijn auto heeft gezet .
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Mevr Dolk,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Geniet van de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Scootmobiel Veth 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardige mensen die de tijd voor je nemen en verstand van de producten hebben.Uitstekende uitleg!
We komen er graag.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Scootmobiel Veth,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren vaste klant bij BCC, wat een geweldig bedrijf! Altijd de scherpste prijs en een geweldig team wat verstand van zaken heeft! Ook de service bij BCC is een vertrouwd goed! Ik hoop nog vele jaren bij jullie te kopen!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerkers. Wat leuk dat je al jaren een van onze vaste klanten bent. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jacob merkus 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in deze winkel bcc word je vriendelijk en zeer correct behandeld en te woord gestaan door mevrouw mariane de uitleg van het aperaat dat wij kochten was ook uitstekend van verschillende verschillende merken en aperaten kregen wij een zeer goede uitleg wij bevelen dan deze winkel bij iedereen aan
beter kan het niet en hoeft ook niet j. merkus
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste jacob merkus,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carmen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg van te voren een tijdsblok waarin ze zouden komen. 15 minuten van te voren ook nog een telefoontje. Keurig! Personeel was vriendelijk en heeft het keurig afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Carmen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

George 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijke bediening met een grote mate van deskundigheid. Er wordt tijd genomen voor een klant om de zaken te bespreken voor een eventuele aankoop. Ook bij problemen of defecten wordt adequaat en snel gereageerd.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste George,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Colette 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super webshop heeft de BCC! Mijn wasmachine ging stuk en kon op de website makkelijk een goede keuze maken en dat ook nog voor een goede prijs! De volgende ochtend werd hij hier bezorgd door twee vriendelijke bezorgers en werd hij kundig helemaal naar de zolder getild en aangesloten. De oude machine werd weer meegenomen, zo handig! Binnen een kwartiertje was het gepiept! Ik heb er alle vertrouwen in dat de machine een goede aankoop is! BCC bedankt!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Colette,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze webshop en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulyn 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je een A-merk besteld dan krijg je ook een A-merk artikel.

De service was snel via DHL, het was de volgende dag al in huis!
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Paulyn,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J smit 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We worden bij de BCC altijd hier geholpen. Ze halen bij wijze van het hele apparaat uit elkaar om je te laten zien hoe je het moet schoon maken en hoe het werkt . Echt fijn want dan kun je direct aan de gang zonder de gebruiksaanwijzing te lezen .
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste J Smit,

Bedankt voor jouw review over de services van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janssen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede levering, snelle plaatsing. Correcte manier van communiceren, zeer tevreden over de afhandeling en de plaatsing van mijn inbouwkoelkast.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 10-11-2020

Algemene score

10,0
Goed en deskundig geholpen. Prettige ervaring zoals altijd. Verkoper (*) kwam zelf met adviezen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

femina 10-11-2020

Algemene score

1,0
Ik ben 73 en niet technisch, heb dus €50 extra betaald voor installatie van mijn tv met C1 module. Twee Amsterdamse gassies zetten op maandag hun witte bestelwagen in mijn smalle straatje met de knipperverlichting aan. De ene vroeg mijn wifi code en ging de tv installeren, de andere de pootjes onder de tv schroeven. Na een poosje zeiden ze dat de C1 module nog 20 minuten bezig zou zijn, zij daar niet op konden wachten en ze gingen weg. Na een uur nog steeds geen beeld. Instructieblad van Ziggo voor de C1 gelezen: stap 1: steek de coaxkabel in de tv. Maar.... Die lag er nog steeds naast! Bleek noch Ziggo, noch C1 geïnstalleerd! Zelf met zweet in mijn handen via een oud instructieboekje van Ziggo digitale tv en C1 geïnstalleerd. Toen ik de tv daarna in zijn nisje wilde schuiven, bleek ook nog eens dat de tv op zijn pootjes stond te zwaaien omdat de schroeven niet waren aangedraaid, wat me zelf niet lukte. Klantenservice BCC gebeld, ik kreeg € 30 van de €50 terug wegens niet geïnstalleerd en pas op zaterdag was er ruimte voor een monteur. Zaterdagmorgen om 8 uur al klaar voor de monteur, maar geen tijdslot, klantenservice pas om 9 uur bereikbaar. Sorry, is wel ingepland, maar niet in systeem terecht gekomen. Na veel aandringen voor de volgende maandag nieuwe afspraak gemaakt. Pas toen bleek dat er een trucje was waarmee binnen 5 minuten de pootjes wel goed vast zaten.
Hele slechte service dat BCC onervaren mensen op weg stuurt die geen idee hebben van installatie en daar dan €50 voor vragen.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste femina,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je het ordernummer doorgeven? We komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 19-11-2020

Beste femina,

Fijn dat we elkaar hebben gesproken! Mooie avond!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons bezoek aan de winkel hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Een uitstekend advies, ongedwongen en complete informatie waarbij verschillende mogelijkheden werden toegelicht droegen bij aan het maken van de juiste keuze.
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over jullie prettige winkelervaring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harrie 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men laat je eerst rustig kijken alvorens er iemand komt vragen of je hulp nodig hebt.
Vervolgens krijg je een goed en duidelijk advies over het aan te schaffen artikel. Ook is in de winkel duidelijk hoe om te gaan met Corona. Duidelijke looproutes verplicht mondkapje ook personeel en ontsmettingsmiddel bij de ingang..
Kortom prima winkelen bij BCC
Officiële reactie van BCC 11-11-2020

Beste Harrie,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. van Assen 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom al jaren bij BCC. Goede service en hele goede bediening. Vooral (*) is top. Super vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste J. van Assen,

Bedankt voor jouw review over onze service en super vriendelijke medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde online een elektronische tandenborstel bij BCC en kon het bestelde binnen een uur afhalen bij BCC Middelburg. Werd daar prima geholpen en stond zo weer buiten. Geweldig hoe dit zo snel kan en hoef je niet thuis te blijven wachten totdat het bestelde thuis wordt afgeleverd. Fijne manier van zakendoen!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kleinschaliger en wat mij betreft ook net wat vriendelijker dan de grote media-concurrent.
Online besteld en binnen een uur opgehaald op de vestiging.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Maarten,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en deskundig geholpen door medewerker in winkel. Hij heeft ook gekeken of betreffende artikel bij een concurrent goedkoper was, maar dat was niet het geval !!
Super service !!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els Kaan 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze webshop/winkel gekozen omdat deze in mijn woonplaats (Terneuzen) aanwezig is. Bij problemen word je daar altijd keurig geholpen. Vandaag een laptop binnen gekregen, werkt meteen prima. Eerder dit jaar een TV gekocht en de muurmontage door BCC laten verzorgen, wat ook helemaal naar wens is verlopen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Els Kraan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anco 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is zeer overzichtelijk ingedeeld. We zochten een TV en er was een ruime keuze, misschien wel iets te ruim.
Om de juiste selectie te kunnen maken is het belangrijk een onafhankelijk, objectief advies te krijgen, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.
De medewerker die ons hielp voldeed hier ruimschoots aan. In plaats van de duurste TV te adviseren, werd er echt naar ons geluisterd en op basis daarvan werd een advies op maat gegeven.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Anco,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en de klantgerichte en persoonlijke adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nierop 09-11-2020

Algemene score

3,0
Was altijd zeer tevreden over BCC Deventer.

Klantvriendelijk snelle levering.

Hellaas nu zeer ontevreden 27 oktober 2020 wasmachine gekocht nog steeds niet ontvangen .
Kan voorlopig niet een geleverd worden .Levering onbekend
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Nierop,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je ondervindt. We willen dit graag verder uitzoeken. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willemijn Stokvis 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het winkelpersoneel was buitengewoon vriendelijk tegen mij. Mij werd rustig de tijd gegund mijn keuze te maken. Daarbij kreeg ik uitgebreid uitleg en goed advies.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Willemijn Stokvis,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft altijd een functioneel assortiment! Ook voor een printer ben ik weer geslaagd bij BCC. Op zondag avond besteld in de BCC webshop, maandag ochtend geleverd. Sneller is eenvoudigweg niet mogelijk!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hessels 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede betrouwbare site die duidelijk laat zien wat ze kunnen bieden.
Ook betaalbare prijzen en snelle levering staat hoog in het vaandel.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Hessels,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Samantha 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het best druk was werden wij vriendelijk geholpen door een medewerkster.
Wij hebben een kichen air keukenmachine gekocht en omdat het de laatste was kregen wij zelfs nog korting.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Samantha,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel. Veel plezier met de keukenmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debby 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een warmtedroger gekocht hij stond voor meer in de winkel dan hij online kost.
Wij lieten dat zien en prijs gelijk aangepast.
Netjes vlot en vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Debby,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thijs Verhoeven 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel, duidelijke uitleg over voor en nadeel van het product, eerlijk advies
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Thijs Verhoeven,

Bedankt voor jouw review over het eerlijke advies van onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonnie 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam om een airfryer te kopen. Werk erg vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Tonnie,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de airfryer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en deskundige advisering bij de aanschaf van een nieuwe TV. Vriendelijke bejegening en goede (gratis) service bij bezorging.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke services bij aanschaf en de bezorging van de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.J. van Teijlingen 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben fantastisch geholpen.Alles zeer duidelijk uitgelegd en vriendelijk behandeld. De voordelen en prijzen zijn prima en gunstig. Ik ben heel erg tevreden. Een aanrader voor iedereen die wat nieuws nodig heeftbij BBC
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste L.J. van Teijlingen,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

niels 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst een tel. afspraak gemaakt met de winkel of hun mijn bedoelde art. een Qled tv en bijbehorend soundbar op voorraad hadden. Dit was zo dus zijn we naar de winkel gegaan om de producten op te halen. De verkoper was klant vriendelijk en we werden geholpen zoals het hoort.
We hadden direct vertrouwen in deze verkoper en hebben alles gekocht en mee naar huis genomen.
We waren ook in echt in een winkel geweest die adverteerde met min €300
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste niels,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 09-11-2020

Algemene score

10,0
Artikel was eenvoudig te bestellen. Ook de reviews bepaalden onze keuze. Kreeg onmiddelijk een orderbevestiging per mail, alsmede de nota. Dezelfde avond track & trace code, artikel de volgende dag in huis.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mev. A Weeland 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vandaag bij bcc zaandam geweest. een ruime en opgeruimde winkel die uitnodigend werkt.erg vlotte en vriendelijke medewerker( xxx) getroffen, niet alleen vlot en doeltreffend geholpen maar hij heeft ook de tijd genomen om een praatje te maken, we zijn zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste mev. A Weeland,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RT 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede informatievoorziening en snelle levering. Zelfs als je op zondag besteld, dan komt het de volgende dag binnen!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste RT,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een kwartier na online bestelling kreeg ik al een bevestiging dat ik het bestelde artikel kon komen afhalen. Direct naar de winkel gereden en daar stond het artikel inderdaad al keurig klaar. Super snel en super makkelijk!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over de snelle service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was prima in orde werd op tijd zoals vermeld op afgesproken tijdstip geleverd.
Bestellen op de site van BCC was ook prima in orde.
Geleverd product is ook prima.
Dus alle lof voor de BCC.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam S van Hoorn 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK heb gekozen voor deze shop omdat wij daar super goed zijn voorgelicht en een vriendelijke vakbekwame verkoper die alle tijd nam.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Fam S van Hoorn,

Bedankt voor jullie review over de vriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick Dhaeze 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundig en goed geholpen. Daarnaast eerlijk prijsvergelijk gedaan op de sites.
Kortom zeer tevreden en daarom ga ik telkens naar BCC Breda ondanks dat er in mijn woonplaats ook een BBC zit
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Patrick Dhaeze,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Bezorgers hebben keurig de oude machine meegenomen en de nieuwe op zijn plek gezet! Fijne service!
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede tijdsindicatie vooraf van 2 uur en tien minuten voor aankomst ook nog een telefoontje. Plaatsen gaan soepel en vlot. Er wordt goed omgegaan met de Corona maatregelen.
Officiële reactie van BCC 10-11-2020

Beste Ilse,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joke 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website. Geweldige service. Met ruime keuze van bezorging. Kortom super. Als het nodig is zal ik zeker weer op deze manier een bestelling doen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Joke,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lindsey 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bereikbaarheid. Vriendelijke medewerkers, lopen allemaal netjes met een mondkapje op en maken tijd om al je vragen te beantwoorden. Erg fijn ook dat je gewoon via de site artikelen kan bestellen en dan in de winkel op kan halen. Je krijgt ook altijd de vraag of je de factuur via mail wilt ontvangen. Erg klantvriendelijk en gezellig
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Lindsey,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke en gezellige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marten 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een niet eens zo kleine (32") tv en wilde de stevigheid van de pootjes beproeven. In de rij van de winkel van Coolblue (vaste klant); geen modellen in de winkel. Ook bij Expert slechts één type echter aan de wand gemonteerd. Bij BCC Muiden zo'n 10 modellen. Prima geholpen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Marten,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank Wagemans 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Printer gekocht via de website van BCC. Prima geregeld. De printer was direct beschikbaar. Kreeg via de winkel binnen enkele minuten een mail dat ik hem kon ophalen. In de winkel bij het afhalen netjes geholpen door een medewerker. Dus binnen een uur had ik een nieuwe printer. Top!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Frank Wagemans,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Silvia Stach 09-11-2020

Algemene score

10,0
Altijd fijn om in de B CC te zijn. Je wordt er heel vriendelijk geholpen en ook hebben ze kennis van zaken. In mijn geval van de droogtrommel! Lex heeft mij goed geadviseerd in de aanschaf avn een droogtrommel. De 50 euro cashback heb ik inmiddels ook gestort gekregen en heel erg blij met mijn aanschaf
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Silvia Stach,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henri 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn dat ik de stofzuiger zonder stofzak van Miele eerst kon uitproberen voordat ik hem kocht. En uiteindelijk ben ik er heel blij mee.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Henri,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees de hoog 09-11-2020

Algemene score

6,0
Keurig op tijd bij bezorging jammer dat er geen beschrijving bij zat
Kreeg antwoord zzkijk op internet moeilijk te vinden
Machine maakte veel lawaai gebeld,monteur komt pas over vier weken
Machine doet wat hij moet doen
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Cees de hoog,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat er geen beschrijving bij zat en de machine veel lawaai maakt. We komen hier graag meer over te weten. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca en Theo den Engelsen 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service
Goede bezorgafspraak
Kundige medewerkers die de apparatuur snel en vakkundig aansluiten
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Bianca en Theo den Engelsen,

Bedankt voor jullie review over onze kundige installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kim 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BBC is er altijd een ruime keus aan producten. Daarom zijn wij ook deze keer weer geslaagd. Ook was duidelijk te zien dat ze goed bezig zijn met de extra maatregelen voor corona, dat gaf een veilig gevoel. De medewerker attendeerde ons ook nog op een leuke actie die heel voordelig voor ons uit kwam.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste kim,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag persoonlijk contact voor de aanschaf van een Bose 500 soundbar en met heb BCC via de chat op hun website benaderd. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en doordat BCC een prijsgarantie hanteert, kreeg ik ook nog korting. Het was een cadeau en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas heb ik heel de middag gewacht maar er werd geen pakket geleverd . Ik stuurde s'avonds een bericht. De volgende ochtend werd ik door Royv van BCC Tiburg opgebeld en hij vond het heel vervelend en ging het verder uitzoeken. Ik werd snel teruggebeld en het bleek dat het artikel per abuis een week later geleverd zou worden ondanks dat het op voorraad was. Omdat het artikel niet op tijd thuis geleverd kon worden werd de bestelling aan gepast en kon ik het in Tilburg op komen halen. Ik kreeg ter compensatie een waardebon. Dat vind ik nu een service. Mensen kunnen fouten maken en dat snap ik maar werd op deze wijze netjes gecompenseerd. Op deze wijze kon ik het cadeau op tijd overhandigen en ook een nog extra waardebon. Dit is top geregeld door Roy van BCC!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Tilburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews