Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eind vorige week per e-mail contact opgenomen met BCC Arnhem over een showmodel wasmachine. Assistent filiaalmanager xxxx mailde al snel terug dat de wasmachine voor mij gereserveerd was en dat ik deze op kon komen halen. Na het weekend een busje geleend en door een bijzonder vriendelijke winkelmedewerker geadviseerd over het gebruik van de machine, waarna hij deze ook nog even mee de bus in tilde. Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike Alders 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid geholpen door BCC medewerker die goed doorvroeg wat ik zocht (trimmer) en meedacht. Hij kwam ook met voorstel van product dat niet voorradig was ens zocht dat op. Bleek niet meer leverbaar en kwam met goed alternatief Die gekocht.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Mike Alders,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was vandaag met mijn moeder bij BCC in Terneuzen. Ik wilde graag meer informatie over een Samsung was-droogcombinatie, alsmede over een stoomstrijkijzer.
Wij werden geholpen door verkoopster xxxx: zij nam echt alle tijd om mij goed te informeren o.a. door de wasmachine aan te sluiten op stroom om e.e.a. te laten zien. Ze lichtte de voor- en nadelen goed toe. Na nog wat winkelen zijn we teruggegaan en besloot ik zowel de was-droogcombinatie als het strijkijzer te kopen. Daarnaast had ik interesse voor de JBL portable speaker Charge 4, waarna xxxx de tijd nam het geluid hiervan te vergelijken met twee Bose portable speakers. Helemaal geweldig. Ik koos uiteindelijk toch voor de JBL. Bij het afrekenen kreeg ik zelfs wat korting vanwege de meerdere producten. Helemaal fijn.
Los daarvan, moet ik eerlijk zeggen dat de service van xxxx echt heel erg top was. Zo vriendelijk, eerlijk en klantgericht!!! Mijn complimenten voor deze verkoopster.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reislustig 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, overzichtelijk, goede info. Netjes bezorgd 3 hoog met smalle stijle trap en zelfs in de keuken geplaatst👍
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Reislustig,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen, goed advies en snelle levering. Perfect geholpen door .....
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vin 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine gekocht. Snelle goede service en levering. Goede informatie voorziening zowel telefonisch als op de website.
Na een paar dagen het product te hebben gebruikt voldeed het niet aan onze wensen. Dit kenbaar gemaakt aan BCC. Zij kwamen met een met een goede oplossing. Wasmachine is inmiddels geruild, duidelijke communicatie en snelle service.
Alleen een beetje jammer van het ongeduld van de klantenservice medewerker.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Vin,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees de Melker 17-11-2020

Algemene score

10,0
We hebben een positieve ervaring gehad met het bezoeken van de winkel. De verkoper (...) was erg vriendelijk en beantwoorde al onze vragen over de apparaten die we gekocht hebben.
De bezorg service was ook erg goed. Een kwartiertje voor ze kwamen werden we opgebeld dat ze eraan kwamen.
Wij zijn heel erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Cees de Melker,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze winkelmedewerkers en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Meneer C 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn aankopen altijd. Ik kon tot middernacht bestellen en was het er de volgende dag en dat zonder verzendkosten te betalen. Ik raadt BCC echt aan.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Meneer C,

Bedankt voor jouw review over onze snelle services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melanie veldhuizen 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en binnen 1 dag geleverd.

Ook werd ik goed op de hoogte gehouden door BCC over de mail over de levering van het product en achteraf.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Melanie veldhuizen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Demi 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam binnen met een defecte playstation controller, nadat ik ben doorverwezen door de behulpzame klantenservice van BCC. De medewerkers van BCC Veenendaal hebben mij erg snel geholpen met het oplossen van mijn probleem door mij een hele nieuwe controller mee te geven. Top service!
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Demi,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henkerman 17-11-2020

Algemene score

3,0
Kapotte tv geleverd en moeilijk op te halen en klantenservice die niet mewerkt en niet vriendelijk is.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Henkerman,

Bedankt voor jouw review. Hier komen we graag meer over te weten. Kun je ons het ordernummer doorgeven? Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Henkerman 18-11-2020

451099338

Officiële reactie van BCC 20-11-2020

Beste Henkerman,

Fijn dat we elkaar zojuist hebben gesproken. Zoals beloofd is de aanvullende informatie doorgestuurd naar de afdelingen die betrokken zijn.
Fijn weekend!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A Dekker 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga graag hier naar toe , ik vindt de sfeer prettig ,vriendelijk ze laten je rustig rondkijken
Goede en prettige voorlichting.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste A Dekker,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louis 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn laptop heb ik ter reparatie moeten aanbieden.
Na onderzoek bleek dat hij niet meer gerepareerd kon worden.
Bcc gaf me het bericht dat ik een nieuwe mocht uitzoeken, maar kon dezelfde niet meer leveren.
Heel blij en gecharmeerd was ik, dat ik een laptop mocht uitzoeken, met dezelfde condities, maar in een duurder segment.
Met recht BCC. "altijd een oplossing in huis".
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Louis,

Bedankt voor jouw review over onze reparatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ceuk 17-11-2020

Algemene score

10,0
Snel en makkelijk kunnen bestellen. Snel geleverd en oude droger mee genomen
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Ceuk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren even in de winkel in Lelystad geweest voor een nieuwe nespresso.
Direct kwam een jonge man genaamd .... naar ons toe , even duidelijk gemaakt wat wij wilden kopen..... heeft ons snel en correct geholpen en op een vriendelijke manier.
Wij komen zeker weer terug bij BCC in Lelystad. (onze woonplaats)
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Tettero 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben hier altijd perfect geholpen en vandaag ook weer. Er wordt geluisterd naar mijn vragen en ik krijg duidelijke antwoorden waardoor ik mijn keuze kan bepalen.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste A. Tettero,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.A.Moggré 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een aantal artikelen gekocht, met volle tevredenheid geholpen, vakkundig en vriendelijk!
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste P.A.Moggré,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Scheijen 17-11-2020

Algemene score

9,0
Prima, overzichtelijke winkel met vriendelijk, deskundig personeel dat tijd voor je neemt.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Fam. Scheijen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Tulen-Akkerman 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig en met kennis geholpen. Er werd de tijd genomen te luisteren naar wat ik zocht.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste A. Tulen-Akkerman,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rense 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online vast een bestelling gedaan zodat ik de producten kon ophalen bij onze lokale BCC winkel. Bij aankomst was alles snel en adequaat geregeld en uiteraard conform de Corona regels.

Ik ben blij dat de BCC er nog is in deze online wereld waarbij dit soort winkels een "uitstervend ras" lijkt te worden. Hopelijk kunnen ze deze fysieke winkels nog lang staande houden.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Rense,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de webshop van BCC een nieuwe televisie besteld en afgerekend. De televisie kon ik binnen twee uren ophalen bij de dichtsbijzijnde vestiging (geluk natuurlijk dat deze daar op voorraad was). In het proces duidelijk op de hoogte gehouden van de status en van wat mij te wachten stond. Televisie stond al keurig gereed op het moment dat ik de winkel binnenstapte. Medewerker was goed op de hoogte dat ik kwam en waarvoor. Medewerker liep mee naar de auto om te helpen met inladen. Uiteindelijk snel en goed geholpen. Compliment voor de BCC en specifiek deze medewerker.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Blij 17-11-2020

Algemene score

10,0
Snelle goede service, van te voren gebeld dat ze eraan kwamen en super vriendelijke, hulpvaardige bezorgers.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en hulpvaardige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, Goede omschrijving en snel geleverd.
Eenvoudig om de bestelling te plaatsen en verloop van de order is top.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A Brok 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service bij BCC Sittard.
Na aankoop van een televisie bleek dat deze thuis niet met Android compatible was (apps zoals kijk en rtlxl niet te downloaden/instaleren)
Zonder problemen kunnen omruilen voor een andere televisie.hierbij met goede hulp van de medewerker een (van de weinige) met Android compatible televisie kunnen aanschaffen.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste A Brok,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nousch 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top behandeld! Toch de korting gekregen die in t weekend stond aangeboden. Leuke verkoopster. Eerlijkheid dient de mens!!
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Nousch,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mariann 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels binnen korte tijd een tweede bestelling gedaan bij BCC. Deze keer een Samsung monitor.

Net als bij de levering van mijn laptop, werd de monitor op zeer korte termijn geleverd. In de avond ervoor besteld, de dag erop geleverd.

In korte tijd mijn tweede goede ervaring, waarbij de website goed werkt, de voorraadstatus betrouwbaar is, en de prijs van het artikel scherp! Dat maakt dat ik de volgende keer bij een aanschaf, eerst weer kijk of BCC het ook heeft!
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Mariann,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de snelle leveringen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel. Gepaste afstand . Duidelijke uitleg .
Snelle levering
Fijne winkel en betrouwbaar
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elly 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, snelle afhandeling van de orders en een klantenservice die snel en efficiënt omgaat met de klant. BCC maakt haar beloftes waar.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Elly,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tim 17-11-2020

Algemene score

5,0
Vrijdag avond 13/11 stopt onze Samsung combi magnetron ermee. Snel bij BCC online een nieuwe besteld, tijdvak bezorging zaterdag 14/11 tussen 11-15....Top! Mooi op tijd om samen met de kids nog pepernoten en speculaas te bakken voor de intocht van de Sint. Echter....wordt uiteindelijk pas maandag bezorgd. " Sorry maar DHL is vertraagd zegt BCC"....sorry? Beloof dan geen next day delivery! Bij aanschaf online tevens de optie gekozen om de defecte combi magnetron mee retour te geven....DHL chauffeur " weet hier niks van" en dus gaat hier niet mee akkoord...heel erg jammer deze "service". Niet doen wat er beloofd wordt....erg jammer. Snap dat het nu door Covid drukker is bij pakketbezorgers maar beloof dan geen next day delivery op je website. Dan was ik net zo lief naar de BCC winkel gereden om hem zelf te halen.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden door de vertraging en bij levering van het pakket. De oude magnetron kunnen we alsnog laten ophalen. Kun je ons het ordernummer doorgeven? We komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wjas 17-11-2020

Algemene score

7,0
BCC is mijn favoriete zaak omdat je met kennis van zaken en behulpzaamheid geholpen wordt.
Officiële reactie van BCC 18-11-2020

Beste wjas,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rudi 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online besteld en gekozen voor afhalen in de winkel, is wel fijn als je ergens heen kan mocht er iets mee mis zijn.
Site duidelijk en goede product omschrijving, goede service in winkel en netjes geholpen met het in de auto tillen.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Rudi,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tve 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het afgelopen jaar al enkele apparaten bij Bcc Arnhem gekocht. Ik kom er steeds terug vanwege de vriendelijke en deskundige bediening door het personeel. Vooral prettig is de uitleg, het aanbieden van mogelijke alternatieven zonder opdringerig te worden. Wel jammer dat BCC de laagste prijsgarantie eraf gedaan heeft.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste tve,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vissie 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was opzoek naar een oplossing voor het thuiswerken en zocht een laptop die aan alle vereisten voldeed. Echter nadat de keuze was gevallen op een laptop was de nasleep een beetje vervelend, Of ik met Essent wilde praten, of ik nog Norton wil of nog een muis en toetsenboord e.d. (ik snap dat er nog geprobeerd kan worden bijverkopen te doen), maar de manier hoe het overkwam is niet geslaagd.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste vissie,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bella_en_Hellas 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is duidelijk en alles goed beschreven.
Bestelproces is simpel en helder.
Snelle levering!
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Bella_en_Hellas,

Bedankt voor jullie review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dorstdane 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals als al meerdere jaren super en deskundig en correct geholpen.
In de winkel kan je alles vragen wat het beste voor jouw is.
Een goede en stille stofzuiger gekocht en daar gaan we stilletjes mee zuigen!
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste dorstdane,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
TV online besteld en stond een half uur later al klaar!
Werd netjes tot aan de auto gebracht en geholpen om in de achterbak te tillen
Het was wel erg druk in de winkel (er leek geen controle op de hoeveelheid klanten) en de winkelmedewerkers droegen lang niet allemaal mondkapjes
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barry Schreurs 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd zeer goed geholpen door de dame bij BCC Hoorn. Eerste indruk was top!
Afspraak gemaakt om vandaag in de middag te komen leveren ivm werk. Ook dat werd prima uitgevoerd. De jongens bij levering waren snel en adequaat.
Installatie apart betalen vond ik voor een dergelijk aankoop bedrag/product overbodig. Stop je dit erbij als service dan was dit een 10 geweest. Ook omdat ik andere leveranciers heb gezien die dit wel doen. Iets minder marge, (40 euro), maar wel de kers op de taart! Verder prima, ik zou jullie zeker aanraden!
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Barry Schreurs,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

NPG 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Eenvoudig om je keuzes te filteren en je aankoop af te handelen.
Veel waarde voor je geld en je aankoop wordt snel geleverd. Goede communicatie over het levermoment.

Een aanrader!!!
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste NPG,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans den Dekker 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet besteld en betaald, in dd winkel zeer professioneel onthaald. Snel en vriendelijk geholpen en voor een interessante prijs. Na een vorige zeer klantgerichte ervaring met een aankoop , was de terugkomst in de winkel/ webshop een natuurlijke afweging. Compliment de klant is content.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Hans den Dekker,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N.Crijns 16-11-2020

Algemene score

9,0
De levering was super,en debediening en klantgerichte uitleg was ook super .Ook deze site is prima.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste N.Crijns,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.Clermonts 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel in deze winkel zeer klantvriendelijk en behulpzaam. De voorlichting over het aanbod is zeer neutraal.
Zelfs een bijzonder bezorgmoment is geen probleem. Ook de bezorgers zijn zeer behulpzaam. Deze ervaring heb ik al vaker gehad. Daarom zal ik niet snel naar een andere winkel gaan.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste E.Clermonts,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp van onze winkelmedewerkers en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RCL 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk met goede informatie over het product, welke eigenschappen helder worden beschreven.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste RCL,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Djurda 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was vandaag op zoek naar een luidspeaker. Eerst bij Mediamarkt binnen gelopen. Maar naar het scheen was daar slecht één persoon aanwezig om klanten te woord te staan. Misschien veel medewerkers ziek? Na een lange wachttijd de moed opgegeven en bij BCC binnen gelopen. Daar stonden diverse speakers aangesloten zodat ik op mijn gemak kon vergelijken. Omdat ik een vraag had een verkoper erbij gehaald, die gelijk beschikbaar was. Goede voorlichting gehad, prettig geholpen en daarna blij met mijn aankoop naar huis. Heel tevreden met mijn Bose REVOLVEPLUSBLK230V
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Djurda,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eran 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The sales team is knowledgeable and will give you good advice. They will tell you the pros and cons of each product.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Dear Eran,

Thank you for your review about our sales team.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Trust 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik in mijn hoofd had wat ik wilde kopen werd ik zo goed uitgehoord wat ik nodig had dat ik met een goedkopere maar betere aankoop de winkel uit liep. En uiteraard met een goed gevoel.
Verkoper heel hartelijk dank.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Trust,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen top winkel Goede verkoper raad het iedereen daar te kopen goede service
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter H. 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop regelmatig iets bij BCC, omdat de winkel relatief voordelig is, dichtbij (Zoeterwoude) om te bezoeken en (in deze Corona-tijd) via Internet.
De levering was meteen de volgende dag, zoals beloofd. Hiermee is mijn belangrijkste kwaliteitsoordeel gegeven. BCC levert zoals beloofd!
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Wouter H.,

Bedankt voor jouw review over onze services en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pw 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Oss is een overzichtelijke winkel en is makkelijk bereikbaar. De verkoper neemt alle tijd voor je en geeft je een eerlijk advies.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Pw,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette, overzichtelijke winkel met deskundig personeel. Vlotte thuisbezorging.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Jack,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bentvelzen 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de shop:
Correct,vriendelijk en antwoord gekregen op al mijn vragen.

3 zaken geweest deze chop BCC kreeg mijn voorkeur om bovenstaande.

Bezorging op de afgesproken tijd en installatie netjes gedaan.
Officiële reactie van BCC 17-11-2020

Beste Bentvelzen,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews