Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Savas cakmak 22-11-2020

Algemene score

4,0
Ik heb bij bcc een vaatwasser gekocht in de garantie termijn is er een defect ontstaan. Na langer dan een week wachten is er een monteur langsgeweest die vertelde dat er iets met de pomp aan de hand was 2 weken gewacht. 3de week zijn ze langs geweest blijkt niet de pomp te zijn. Daarna zouden ze een slang vervangen na 2 weken geen reactie ontvangen, gebeld met bcc repair vertelden mij dat ze me zouden terug mailen of bellen binnen 2 dagen. Heb zelf maar gebeld 3 de dag krij te horen dat ze geen reactie hebben ontvangen van de leverancier. Ben nu bijelkaar 5 a 6 weken aan 't wachten.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Savas cakmak,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je momenteel ondervindt. Kun je ons het case nummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen en goed advies. Niet voor de duurste optie, maar goed naar de wensen geluisterd.
Goede service.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dill 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne winkel met een goed aanbod aan producten en hele goede service! Heel fijn en goed geholpen door de medewerker! Was eigenlijk al vrij, maar heeft ons nog even geholpen aan een iPhone die bijna nergens meer op voorraad was. Wij komen zeker terug en raden iedereen BCC aan!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Dill,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen door ......, rustig begreep meteen wat ik zocht en was erg behulpzaam.
Gaf een vertrouwd gevoel en had plezier in haar werk.
Na de aankoop gaf ....... duidelijk aan dat als ik er niet uit kwam met mijn aankoop(mobiele telefoon) altijd welkom was om mij te hierbij alsnog te helpen. top
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs voor mijn Samsung Tab A, online besteld en kon hem na 1 uur ophalen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Lemckert 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, nemen de tijd voor je. Ook mogelijkheid om gekochte apparatuur thuis te laten brengen en installeren (tegen meerprijs) is erg aan te raden. Top
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Wim Lemckert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede winkel, kom er al jaren en word altijd snel en goed geholpen, dus zeker een aanrader voor iedereen!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mw Van Arkel 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
3 aankopen gedaan bij BCC Buitenveldertselaan Amsterdam. De jongen die mij hielp adviseerde mij grondig over alle 3 de aankopen (hoe klein de bedragen waren ook: in totaal 31 euro kwijt). Hij nam de tijd, en liep 3 x op en neer door de winkel om de aankopen te vinden net zo lang tot hij het door mij gewenste gevonden had. Het maakte het eigenlijk niet uit of ik het kocht of niet: hij vond dat het bij de service aan de klant hoorde om te helpen. Toch voelde het bijzonder. Dank.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Mw Van Arkel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Amsterdam Buitenveldert.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en duidelijk advies gekregen.
Het lukte niet om op internetradio te komen, nu perfect!!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Woonboulevard Breda 22-11-2020

Algemene score

9,0
Een prima winkel, wij zijn snel en goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn op zaterdag 21 november naar BCC in Breda gegaan. BCC draagt onze voorkeur weg boven Media markt. Het is er minder druk, minder lange wachttijden en meer ruimte in de winkel. Bovendien is de service er meer persoonlijk gericht. De bedoeling was om er een espressomachine te gaan aankopen. We hebben ter plaatse advies ingewonnen bij een verkoopster. Na dit advies - ondanks de deskundigheid van de verkoper - waren we nog niet tot een besluit gekomen. We zijn dan gaan kijken voor een soundbar. De verkoper was zeer vriendelijk; behulpzaam en deskundig. Dankzij hem hebben wij een JBL 5.1 soundbar aangekocht. Mede ook omdat de verkoper onmidddellijk akkoord ging met het overnemen van de lagere prijs - nl. 50 Euro goedkoper - voor deze soundbar die Media markt aanbood. De service in BCC Breda is telkens top. We hebben er nu al verscheidene aankopen gedaan. BCC = Betrouwbaar, Competitief/Concurrentieel en Charmant.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bestelling nieuwe GSM 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uiterst snelle en correcte afhandeling van mijn on-line order voor een nieuwe GSM
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul Van hooydonk 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en nette winkel.
Goede service en ze zijn duidelijk.
En denken met je wensen mee.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Paul Van hooydonk,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webwinkel erg gebruiksvriendelijk. Goede service, snelle levering. Zeker aan te bevelen!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M de boer 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en behulpzaam niets was te veel snelle servies snelle bezorging
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste M de boer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

klazien 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heb al vaak spullen bij bcc gekocht en tevreden daarmee,,,als ik iets wil hebben kijk ik altijd eerst op de vcc site
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste klazien,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smit 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deskundig en vriendelijk behandeld in de winkel.
Snelle levertijd. Zaterdag besteld in de winkel dinsdagochtend in huis

Enige opmerking; Er is door de verkoper niet gemeld dat de oude wasmachine, al ontkoppeld en leeggepompt klaar moet staan. Anders neemt de bezorgdienst deze niet mee.
Gelukkig na een belletje met klanten services is de oude wasmachine alsnog de volgende dag opgehaald.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Smit,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. M. G van de Water 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg van producten
Zeer Goede service. Had de tv kapot was niet meer te repareren. Gelukkig had ik er 3jaar extra garantie bij genomen.
Kreeg toen zonder verder vragen of wat dan ook. Een splinter nieuwe tv in de prijsklasse van mijn oude tv mee. Terwijl mijn oude tv al bijna 5jaar oud was.
Dat noem ik pas service!!!
Dus neem er maar extra garantie bij, dit zou ik zeker doen.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste J. M. G van de Water,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joma 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke winkel kundig personeel product direct mee kunnen nemen.
Goede uitleg over de verschillende producten van ring.
Het betreft de videodeurbel van ring.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Joma,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renata 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was zeer aantrekkelijk. Goede reviews en de bezorging ging uitstekend. Aardige bezorgers en netjes over de drempel. Ik ben heel erg tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Renata,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Witteman 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goede levering! Je wordt op de hoogte gehouden vanaf het moment van aankoop tot aan de levering aan huis en op meerdere momenten. Heel erg prettig, het geeft vertrouwen, rust en overzicht. Ook de afhandeling zoals facturen per mail. Efficiënt en direct!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste H. Witteman,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling gedaan online en binnen 14 uur in huis; Geweldig toch, ga zo door 👍👍
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martijn 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De shop is prima alleen gebruiken jullie een waardeloze vervoerder (DHL) je wordt gek gemaild dat het pakket onderweg is maar vervolgens loopt de zending 2 dagen vertraging op waar je vervolgens niets van hoort. Mail dan ook dat de zending vertraagd is.
Al met al twee dagen later geleverd dan beloofd maar zat geen haast op dus uiteindelijk geen probleem maar neem dit wel mee in jullie informatie voorziening richting de klant.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Martijn,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anne 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk en goed geholpen voor de aanschaf vaan een stofzuiger In de winkel er is ook genoeg keuze aanwezig.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste anne,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen! Tv was in een ander filiaal niet op voorraad dus hier achter gehouden en ook geholpen met inladen: vriendelijk & deskundig advies.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.N. 21-11-2020

Algemene score

9,0
De Online bestelde wasmachine had transportschade. Even naar de winkel in Breda gegaan. Meteen actie, meteen regelen en een paar dagen later werd het omgeruild, keurig op zijn plek gezet, aangesloten en zelfs het eerste reinigingsprogramma gestart! Hulde! Service met hoofdletters,
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste R.N.,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als wij iets elektronisch kopen komen we altijd hier.
We worden hier heel goed geholpen en bij vragen krijgen we heel goed uitleg.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website zeer gebruikersvriendelijk en supersnelle levering. Ik had mijn nieuwe telefoon de andere dag al in huis.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Vester 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een goede begeleiding bij een aankoop van goedkoop tot een duur produkt
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Fred Vester,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Airpods 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Airpods gekocht bij deze winkel, ze zijn zo goed en mooi.
Dankjulliewel hiervoor.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de airpods!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J smit 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles te vinden, goede service, goede uitleg over het product ( je hebt bijna de gebruiksaanwijzing niet meer nodig ) fijne winkel !
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste J smit,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

peter 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed personeel vriendelijk en correct en veel verstand van het product dat je wil kopen ook aandacht voor bijkomende zaken waar je zelf niet aan denkt maar wel rekening mee moet houden
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste peter,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Klein 21-11-2020

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel, geven een eerlijk advies. Met de komst van de Black Friday actie over 14 dagen zou mijn aankoop wellicht goedkoper worden. Door mijn aankoop alvast te reserveren en twee dagen te wachten met betalen had ik mijn product uiteindelijk een stuk goedkoper.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Klein,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima winkel waar echt de tijd voor je wordt genomen, en van goed advies wordt voorzien eker aan te raden.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste henk,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben T 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere producten bij BCC gekocht en altijd vriendelijk en met productkennis geholpen. Nu de stofzuiger die het begeeft en u raad het, een nieuwe gekocht bij BCC.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ben T,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ollie 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very quick service, they call in advance of delivery and give a working link to track the delivery truck. Very punctual and their customer service is helpful.

Will be going back to them for future purchases.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Dear Ollie,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

John 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast aangeschaft voor een nette prijs. In de orderbevestiging stond dat we de avond ervoor een bericht zouden krijgen met informatie over de levering . De avond ervoor kregen we inderdaad een berichtje en de koelkast werd keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een printer gekocht bij BCC Den Bosch. Besteld via internet en half uur later kon ik em al ophalen. Gelijk een dolce gusto gekocht. Super goed te woord gestaan door het winkelpersoneel en zelfs mijn spullen naar de auto gebracht. Wat wil je nog meer. Een dikke 10 .

Gr. Kees
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig personeel. Duidelijke uitleg. Handig dat je hier je VVV bonnen kunt gebruiken bovenop een andere aanbieding!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Geert,

Bedankt voor jouw review over onze services en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L. Kersten 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen door medewerker bij aanschaf van telefoon en bijproducten.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste L. Kersten,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden fijn en prettig geholpen! Konden al onze vragen kwijt en de verkoper had verstand van zaken! Top!!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste M,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anja 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een grote concern maar met de instelling van en lokaal onderneming, altijd bereid om te helpen en uit te leggen en als je er niet uitkomt dan gaan zij met je zitten om de zaken op te lossen!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Anja,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey Smith 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op hun website naar het product gezocht. En de review gelezen waardoor ik een goed besluit kon nemen welke ik zou kiezen.
Heel duidelijk website.
Gelijk in de desbetreffende winkel gehaald waar het op voorraad was
Top
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Jeffrey Smith,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

O.M. Hooi 21-11-2020

Algemene score

10,0
Wij hebben vandaag Ring videodeurbel aangeschaft, heel blij mee, medewerker Ton in Alkmaar is zeer vriendelijk, en richt alle aandacht aan klant, hij een super goeie verkoper, weet veel over alles wat we vragen, hij heeft ook geduld, echt top!!! hij leg alles deskundig uit. Ton ga zo door! Petje af. Duim om hoog.wij gingen weer met grote glimlach naar huis met onze aankoop. Altijd als we gaan naar BCC in Alkmaar wij zijn tevreden...Wij komen bij jou terug Ton,tot snel!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste O.M. Hooi,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johnny 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel,goede uitleg en snelle afhandeling.binnen een dag bezorgd.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Johnny,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees Tramper 21-11-2020

Algemene score

10,0
Het is een prima winkel en prima vriendelijk personeel wat je zelfs bij naam kent als vaste klant.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Kees Tramper,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer vriendelijke en deskundige service in de vestiging van BCC in Terneuzen
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Terneuzen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjoerd 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een paar weken geleden een AEG wasmachine te hebben gekocht bij BCC in Leidschendam, vandaag daar een Nespresso Creatista Uno gekocht.
En ..... weet als de vorige keer, uitstekend geholpen door Brenda! Aanrader dus!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Sjoerd,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram Nieuwenhuis 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service; personeel luisterde goed en denkt echt met je mee. In alle rust informatie gehad voor de aankoop van een nieuwe was-droog-combinatie. Bij deze winkel koop ik graag mijn electrische apparatuur omdat er veel ervaring bij het personeel aanwezig is en ik ze vertrouw!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Bram Nieuwenhuis,

Bedankt voor jouw review over onze ervaren medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 21-11-2020

Algemene score

1,0
Online hebben we een airfryer besteld. Deze kon niet bezorgd worden maar moesten we ophalen in Leeuwarden. Daar aangekomen bleek het om een showmodel te gaan met lichte beschadigingen. Uiteindelijk kreeg ik 10 procent korting en de garantie dat hij verder helemaal goed zou zijn. Thuis gekomen blijkt de bakplaat ter waarde van 40 euro te ontbreken. Ik heb nu al meerdere keren gebeld met BCC Amsterdam, want van Leeuwarden krijg ik geen nummer. Hun reactie is: dat moet de winkel oplossen dus ze bellen u terug - ik heb ze net geprobeerd te bellen maar ze nemen niet op - ik kan nu alleen nog een mail sturen met het verzoek u terug te bellen in hoofdletters.
De klantenservice lost dit probleem niet op door bv een bakplaat te sturen of om geld terug te geven zodat ik er zelf één kan kopen, nee ik moet wachten tot de winkel mij eens gaat bellen.
Ik zal vanaf nu meerdere keren per dag gaan bellen tot er eindelijk een oplossing komt.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review. Dit is niet de service die je van ons zou mogen verwachten. Excuses voor het ongemak. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews