Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D. Vuijk 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst naar customerservice gebeld om te checken of het gewenste apparaat aanwezig was in filiaal Hellevoetsluis.
Altijd blij om te horen dat dit inderdaad bevestigd werd, dus naar BCC Hellevoetsluis op een zaterdagmiddag. Het was een druk tijdstip maar super geholpen door medewerkster Jeanette👌🏻
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste D.Vuijk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marcolin 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel bied een goede service ne denkt mee om je met het juiste product de winkel te verlaten
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste marcolin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mari 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn bij BCC winkel in Den Bosch geweest. Geholpen door zeer vriendelijk personeel. Er waren nog twijfels over het aan te schaffen merk en type tv. Het juiste advies is doorslaggevend geweest voor onze keuze. De volgende dag netjes thuis geleverd op afgesproken tijd.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Mari,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Flexy 23-11-2020

Algemene score

10,0
Vriendelijk, goede service en deskundig advies.
Precies alle reden waarom ik graag bij BCC winkel!

Reageer

Luc Beets 23-11-2020

Algemene score

9,0
Mooie zaak. Vriendelijk onthaal. Personeel behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Een minpuntje is de lange trap naar de eerste verdieping. (Er is misschien een lift maar die vonden we niet zo direct)
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Luc Beets,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Feike Jorritsma 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke uitleg over het aangeschafte product.
Ook andere opties besproken om de verschillen aan te geven
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Feike Jorritsma,

Bedankt voor jouw review over onze service bij de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simon 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie hp laptop besteld, snel geleverd. Super service. BCC zeker een aanrader
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Simon,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wisse 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kochten een Epson XP-4105 printer bij BCC Middelburg.
Prima compact apparaat werk naar behoren.
Uitstekende informatie gekregen zowel over de printer als over de andere producten waar wij vragen over hadden.
Goede service en prijs kwaliteit verhouding.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Wisse,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een top winkel Bcc Hengelo
Service goed
Niet goed geld terug
Of vervangen van het artikel
Böse deed het niet goed
Super uitleg gekregen ondanks het druk was
Top top top
Gr Marcel
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sabine1977 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel (Beek). Levering op tijd, vriendelijk en duidelijke informatie.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Sabine1977,

Bedankt voor jouw review Over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben Zwinkels 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ondersteuning in de aanschaf van een stofzuiger, waarmee de flinke dosis humor van de verkoper zelfs de aanschaf van een stofzuiger leuk maakt. Uiteindelijk gaat het over het resultaat en daar zijn we zeer tevreden over. Deze verkoper verdient een pluim!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ben Zwinkels,

Bedankt voor jouw review over de deskundige en humoristische hulp van onze medewerker. Veel plezier met stofzuigen! ;-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harm 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn voor de zoveelste keer beslist niet teleurgesteld door de prima bediening van de mensen van BCC. De vriendelijkheid en het geduld werden door ons zeer op prijs gesteld,
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Harm,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rosita Cozijnsen 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super geholpen door een medewerker in uw filiaal.
Hij wist precies waarna ik opzoek was.
De kassa afhandeling ging ook netjes.

Bedankt voor de fijne winkel ervaring.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Rosita Cozijnsen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob Bakker 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren onze stofzuiger kwijtgeraakt die wij ter reparatie hadden aangeboden. Na 2 weken zoeken en niet kunnen vi nden mochten wij een nieuwe uitzoeken voor de prijs die wij 4 jaar geleden betaald hebben, naast de nodige excuses ook nog weer de aanvullende garantie die wij al hadden er gratis bijgekregen. Wat begon met een voor ons groot probleem is dit door BCC super goed en netjes opgelost, van klantenservice tot personeel Alexsandrium onze dank voor deze oplossing
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Rob Bakker,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thea 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is al jaren de favoriet van ons. Over de fysieke winkel en de webshop zijn wij uiterst tevreden. In de winkels worden wij vakkundig geïnformeerd over het product wat wij aan willen schaffen. Wat ook helpt is dat BBC de laagste prijsgarantie hanteert. Deze keer via de webshop gekocht en dat is ons goed bevallen. Het is een duidelijke site met mooie, duidelijke foto's en een uitgebreide beschrijving van het product. Goed onderhouden website. Producten zijn gemakkelijk te vinden.
De bestelling en betaling zijn heel eenvoudig te regelen en je krijgt dezelfde dag na aankoop een mail met de bezorgtijden. De bezorging was de daaropvolgende dag en prima in orde, netjes in het tijdvak dat vermeld werd. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Thea,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze snel gemaakt desondanks aangeboden assortiment. Snel afhandeling en gebracht tot auto.
Dank
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

meesen 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de aflevering is prima en de kookplaat is een aanwinst voor ouderen
de inductie plaat is makkelijk schoon te maken een goede aankoop via b b c .
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste meesen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen met de keuze tussen een Dolce Gusto en een Nespresso apparaat. Op de vraag of beide machines echt goede hete koffie geven werden er gewoon 2 kopjes koffie gemaakt, uit iedere machine 1. Uiteraard vergelijkbare sterkte zodat ik ook de koffie kon proeven. Daarmee kon ik een prima keuze maken. Kortom, prima advies van een zeer aardige verkoopster met kennis van zaken! Ga hier over een paar weken ook mijn laptop kopen. Want ook daar prima advies gekregen zonder druk van de verkoper. Voor mij nooit meer Mediamarkt!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een koffie apparaat en televisie gekocht, super goede service.

De tv was niet op voorraad, jammer dat je bij het afhalen vrij lang moet wachten, jammer dat er geen afhaal balie is, de tv was al betaald. Nu was het wachten wanneer er weer een verkoper beschikbaar was. ( was heel druk in de winkel met ophalen) anders was het een 10 geweest
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G v bokhoven 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een erg ruime zaak ,enorm veel keuze , lekker dichtbij, vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste G v bokhoven,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Net 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ondanks dat we buiten in de rij moesten gaan staan
+|- 6 wachtende voor ons in de rij ivm black friday
Zijn we goed geholpen , niet het idee hebben dat ze weet snak naar de vlg klant moesten
Geduldig alles uitgelegd , super
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Net,

Bedankt voor jouw review over de geduldige service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fijne winkel 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede informatie en super vriendelijk personeel
een ruime winkel waar ik fijn en snel geholpen ben met mijn aankoop
verkoper goed op de hoogte van het product
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht, werd heel vriendelijk geholpen , goede uitleg. De vrouw die me hielp nam echt de tijd voor mij. De jongens die de wasmachine kwamen brengen ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ineke,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service bij aankoop en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T. 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne winkel met een duidelijke webshop. De prijs-kwaliteit verhouding is ook heel goed. Ik heb een vriezer uit de winkel gehaald, maar durfde hem zelf niet met steekkar naar m'n huis te brengen (Ik woon een straat verder) toen heeft de meneer die me hulp een collega gevraagd hem diezelfde dag nog thuis te bezorgen. Dat verliep allemaal heel soepel en ik ben erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste T.,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniela 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en kundige medewerkers. Er werd goed de tijd genomen om mee te denken en advies te geven. Fijne winkel!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Daniela,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Savas cakmak 22-11-2020

Algemene score

4,0
Ik heb bij bcc een vaatwasser gekocht in de garantie termijn is er een defect ontstaan. Na langer dan een week wachten is er een monteur langsgeweest die vertelde dat er iets met de pomp aan de hand was 2 weken gewacht. 3de week zijn ze langs geweest blijkt niet de pomp te zijn. Daarna zouden ze een slang vervangen na 2 weken geen reactie ontvangen, gebeld met bcc repair vertelden mij dat ze me zouden terug mailen of bellen binnen 2 dagen. Heb zelf maar gebeld 3 de dag krij te horen dat ze geen reactie hebben ontvangen van de leverancier. Ben nu bijelkaar 5 a 6 weken aan 't wachten.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Savas cakmak,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je momenteel ondervindt. Kun je ons het case nummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen en goed advies. Niet voor de duurste optie, maar goed naar de wensen geluisterd.
Goede service.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dill 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne winkel met een goed aanbod aan producten en hele goede service! Heel fijn en goed geholpen door de medewerker! Was eigenlijk al vrij, maar heeft ons nog even geholpen aan een iPhone die bijna nergens meer op voorraad was. Wij komen zeker terug en raden iedereen BCC aan!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Dill,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen door ......, rustig begreep meteen wat ik zocht en was erg behulpzaam.
Gaf een vertrouwd gevoel en had plezier in haar werk.
Na de aankoop gaf ....... duidelijk aan dat als ik er niet uit kwam met mijn aankoop(mobiele telefoon) altijd welkom was om mij te hierbij alsnog te helpen. top
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs voor mijn Samsung Tab A, online besteld en kon hem na 1 uur ophalen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Lemckert 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, nemen de tijd voor je. Ook mogelijkheid om gekochte apparatuur thuis te laten brengen en installeren (tegen meerprijs) is erg aan te raden. Top
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Wim Lemckert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede winkel, kom er al jaren en word altijd snel en goed geholpen, dus zeker een aanrader voor iedereen!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mw Van Arkel 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
3 aankopen gedaan bij BCC Buitenveldertselaan Amsterdam. De jongen die mij hielp adviseerde mij grondig over alle 3 de aankopen (hoe klein de bedragen waren ook: in totaal 31 euro kwijt). Hij nam de tijd, en liep 3 x op en neer door de winkel om de aankopen te vinden net zo lang tot hij het door mij gewenste gevonden had. Het maakte het eigenlijk niet uit of ik het kocht of niet: hij vond dat het bij de service aan de klant hoorde om te helpen. Toch voelde het bijzonder. Dank.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Mw Van Arkel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Amsterdam Buitenveldert.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en duidelijk advies gekregen.
Het lukte niet om op internetradio te komen, nu perfect!!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Woonboulevard Breda 22-11-2020

Algemene score

9,0
Een prima winkel, wij zijn snel en goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn op zaterdag 21 november naar BCC in Breda gegaan. BCC draagt onze voorkeur weg boven Media markt. Het is er minder druk, minder lange wachttijden en meer ruimte in de winkel. Bovendien is de service er meer persoonlijk gericht. De bedoeling was om er een espressomachine te gaan aankopen. We hebben ter plaatse advies ingewonnen bij een verkoopster. Na dit advies - ondanks de deskundigheid van de verkoper - waren we nog niet tot een besluit gekomen. We zijn dan gaan kijken voor een soundbar. De verkoper was zeer vriendelijk; behulpzaam en deskundig. Dankzij hem hebben wij een JBL 5.1 soundbar aangekocht. Mede ook omdat de verkoper onmidddellijk akkoord ging met het overnemen van de lagere prijs - nl. 50 Euro goedkoper - voor deze soundbar die Media markt aanbood. De service in BCC Breda is telkens top. We hebben er nu al verscheidene aankopen gedaan. BCC = Betrouwbaar, Competitief/Concurrentieel en Charmant.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bestelling nieuwe GSM 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uiterst snelle en correcte afhandeling van mijn on-line order voor een nieuwe GSM
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul Van hooydonk 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en nette winkel.
Goede service en ze zijn duidelijk.
En denken met je wensen mee.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Paul Van hooydonk,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webwinkel erg gebruiksvriendelijk. Goede service, snelle levering. Zeker aan te bevelen!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M de boer 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en behulpzaam niets was te veel snelle servies snelle bezorging
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste M de boer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

klazien 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heb al vaak spullen bij bcc gekocht en tevreden daarmee,,,als ik iets wil hebben kijk ik altijd eerst op de vcc site
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste klazien,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smit 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deskundig en vriendelijk behandeld in de winkel.
Snelle levertijd. Zaterdag besteld in de winkel dinsdagochtend in huis

Enige opmerking; Er is door de verkoper niet gemeld dat de oude wasmachine, al ontkoppeld en leeggepompt klaar moet staan. Anders neemt de bezorgdienst deze niet mee.
Gelukkig na een belletje met klanten services is de oude wasmachine alsnog de volgende dag opgehaald.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Smit,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. M. G van de Water 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg van producten
Zeer Goede service. Had de tv kapot was niet meer te repareren. Gelukkig had ik er 3jaar extra garantie bij genomen.
Kreeg toen zonder verder vragen of wat dan ook. Een splinter nieuwe tv in de prijsklasse van mijn oude tv mee. Terwijl mijn oude tv al bijna 5jaar oud was.
Dat noem ik pas service!!!
Dus neem er maar extra garantie bij, dit zou ik zeker doen.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste J. M. G van de Water,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joma 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke winkel kundig personeel product direct mee kunnen nemen.
Goede uitleg over de verschillende producten van ring.
Het betreft de videodeurbel van ring.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Joma,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renata 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was zeer aantrekkelijk. Goede reviews en de bezorging ging uitstekend. Aardige bezorgers en netjes over de drempel. Ik ben heel erg tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Renata,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Witteman 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goede levering! Je wordt op de hoogte gehouden vanaf het moment van aankoop tot aan de levering aan huis en op meerdere momenten. Heel erg prettig, het geeft vertrouwen, rust en overzicht. Ook de afhandeling zoals facturen per mail. Efficiënt en direct!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste H. Witteman,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling gedaan online en binnen 14 uur in huis; Geweldig toch, ga zo door 👍👍
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martijn 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De shop is prima alleen gebruiken jullie een waardeloze vervoerder (DHL) je wordt gek gemaild dat het pakket onderweg is maar vervolgens loopt de zending 2 dagen vertraging op waar je vervolgens niets van hoort. Mail dan ook dat de zending vertraagd is.
Al met al twee dagen later geleverd dan beloofd maar zat geen haast op dus uiteindelijk geen probleem maar neem dit wel mee in jullie informatie voorziening richting de klant.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Martijn,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anne 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk en goed geholpen voor de aanschaf vaan een stofzuiger In de winkel er is ook genoeg keuze aanwezig.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste anne,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen! Tv was in een ander filiaal niet op voorraad dus hier achter gehouden en ook geholpen met inladen: vriendelijk & deskundig advies.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews