Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring. Vanaf de bestelling (duidelijke site) tot het afleveren van het pakket. Allemaal dik in orde. De ervaringen in het verleden waren ook goed. Vandaar deze bestelling bij BCC gedaan.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Albert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Burgers 23-11-2020

Algemene score

9,0
Mooie strakke webshop, makkelijk om doorheen te scrollen . Duidelijke omschrijvingen.
En Zeer snelle levering.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Hans Burgers,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dingeman van den kieboom 23-11-2020

Algemene score

9,0
Omdat alles goed op het web te vinden is en prima omschreven de levering is correct en snel bezorgd.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste dingeman van den kieboom,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gehem 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede voorlichting, geen omhaal van woorden, de verkoper wist precies wat ik nodig had.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste gehem,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JGasse 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een kwalitatief goede koffiemachine. Wisten dat BCC deze in assortiment heeft dus naar de winkel gegaan. Een breed assortiment zowel qua merken, mogelijkheden als prijs maakten keuze niet gemakkelijk. Maar de verkoper die ons geholpen heeft was in 1 woord TOP. Hij wist haarfijn uit te leggen waarop te letten zoals gebruiksgemak, service, onderhoud. Uiteraard hadden wij ons van te voren wel georienteerd maar zijn toelichting dichtte nog een aantal hiaten in onze kennis. Ook de service van thuis afleveren is comfortabel ter voorkoming van gesjouw met een zwaar apparaat door de binnenstad.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste JGasse,

Bedankt voor jouw review over de deskundige adviezen van onze medewerker. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ton 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik werd uitstekend geholpen door een van de medewerkers. de aankoop was in huis en de verkoper kwam ook met goede alternatieven. hij gaf ook verder aan hoe ik de aankoop nog verder kon vrijwaren van schade of ongelukjes en dat als ik iets niet begreep van de aanschaf ik altijd terug kon komen bij BCC. De communicatie was helder en duidelijk en op een zeer prettige wijze gevoerd.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste ton,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S.Dam 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en vriedelijk geholpen en ik zal de winkel aan iedereen aanbevelen en gratis parkerewn als er plek is.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste S.Dam,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over bcc! Wordt altijd netjes en vakkundig geholpen. Het enige wat ik storend vindt is dat de betreffende winkel niet telefonisch bereikbaar is als je even een korte vraag hebt aan diegene die je net geholpen heeft! Ik begrijp dat jullie het doen zodat de werknemers meer tijd hebben voor de klant en niet gestoord worden maar ik wordt liever een keer gestoord dan dat ik de betreffende winkel niet kan bereiken. Maar verder erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste S,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vethaak 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel leuke en zeer bekwame medewerkers goede uitleg ,zal zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen .
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Vethaak,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roland/Daniëlle van Roest 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super winkel. Geweldig en professioneel geholpen.
Echt een aanrader!
2 weken geleden al iets gekocht en nu was het artikel wat goedkoper i.vm black friday. Waarop de verkoper aangaf dat ik verschil van de aankoop terug krijg omdat het binnen 2 weken was. Waar krijg je zoiets nog, nergens toch!!! Echt ik adviseer een ieder om de aankopen te doen bij BCC (Son).
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Roland/Daniëlle van Roest,

Bedankt voor jullie review over de service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helmy 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze gaven eerlijke mening over de positieve en negatieve kanten van de producten.
Ze waren vriendelijk, en behulpzaam ondanks de corona regels hielpen ze mij toch, ik zit in de rolstoel en had hulp nodig. Ze hadden ook kunnen zeggen, wat wel gebeurd in winkels nu, dit doen we niet ivm de RIVM regels en/of winkelregels
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Helmy,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tom vermeulen 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop was goed. en het produkt was in een dag geleverd. en we waren verrast met de snelle levering hoed je af.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste tom vermeulen,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat we je hebben kunnen verrassen met de snelle levering!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van der Moolen - Hermans 23-11-2020

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel; vriendelijk en deskundig personeel; aflevering geheel volgens afspraak naar tevredenheid uitgevooerd;
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste van der Moolen - Hermans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Scheer 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat het druk in de winkel was zijn wij goed geholpen met het aanschaffen van een nieuwe tv.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Scheer,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lex 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service. Via website bestellen en je hebt een overzicht van waar je de aankoop op kunt halen. Simpel ophalen met de email en klaar.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Lex,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

de Haan 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijzen voor een retailer MET fysieke winkels en een webshop, duidelijk qua beschikbare voorraad en levertijd.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste de Haan,

Bedankt voor jouw review over BCC.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Wijnstra 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en uitleg over de producten en geen opdringerige verkopers die bij binnenkomst meteen naast je staan
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste M. Wijnstra,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert Buring 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en snelle afhandeling,echt top!!!
Zeer tevreden inmeten vooraf en vervolgens plaatsen en het aansluiten van de apparatuur gaat echt heel netjes.Winkelpersoneel helpt je prima en zijn deskundig.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Albert Buring,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angelique van Acquoy 23-11-2020

Algemene score

4,0
Ik heb een nieuwe droger gekocht, online via de site. De eerste droger was een condensdroger. Deze draaide 3 maal ruim 2 uur op verschillende programmas maar droogde niet.
Via de app communiceerde ik met iemand en kon ik een andere bestellen. Heb voor een warmtepompdroger gekozen, 70 euro bijbetaald en deze droogt goed.
Echter bleek men bij het meenemen van mijn oude droger dat men ook de slang had meegenomen.
De nieuwe kon alleen worden aangesloten op de afvoer als ik een nieuwe slang ging kopen en 20euro bijbetaalde. Dit omdat men beweerde dat ik zelf toestemming had gegeven voor het meenemen van de oude droger.
En dat klopt, echter heeft men mijn toestemming niet gevraagd voor het meenemen van de slang.
Men wilde mij op geen enkele manier verder tegemoed komen en ben dus over de service ontevreden
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Angelique van Acquoy,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie, excuses voor het ongemak. Zou je ons het ordernummer kunnen doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aad K 23-11-2020

Algemene score

2,0
Ik heb op 18 november een Dyson V11 Absolute extra besteld. afgesproken om deze op maandag 23 november te leveren, Direct betaald en een bevestiging van Cool blue ontvangen. Echter geen verzend mail met track en trace-nummer. De 23ste gebeld twee keer in totaal ruim een uur aan de telefoon voor dat ik werd geholpen. Werd aangegeven dat er wat mis was gegaan intern met meerdere klanten wanneer de stofzuiger geleverd zou worden morgen 24 of 25 november. Hoe is het mogelijk een bedrijf dat zo prat gaat op goede service en snelle levering. Heb al meer klachten over de bezorging over hen gehoord. Dacht dat het wel mee viel niet dus. Voor mij geen Cool Bleu meer en nu maar hopen dat de stofzuiger inderdaad wordt geleverd.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste Aad K,

Bedankt voor jouw review.
Wat een vervelende situatie met de levering van de stofzuiger door Coolblue.
Mocht het probleem nu niet worden verholpen en anders voor in de toekomst: De medewerkers van BCC zullen je met alle liefde willen helpen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ja zeker 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, mooie prijs, geen klachten verder. Prima afgehandeld!
Zeer tevreden hoe alles verlopen is.
Officiële reactie van BCC 24-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SanD 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn mailcontact, en zoals afgesproken lag mijn artikel al klaar bij de kassa. Kortom erg tevreden en ook nog eens keurig geholpen door de winkelmedewerker. Voor mij een reden om terug te keren wanneer nodig naar dit filiaal.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste SanD,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natalie 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld maandag in huis. Scherpe prijs en duidelijke foto's en beschrijving.
Een aanrader!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Natalie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nadia 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en snelle levering product goed aangekomen en ben super tevreden de volgende keer zal ik zeker weer een bestelling doen zeer aan te raden
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Nadia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D. Vuijk 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst naar customerservice gebeld om te checken of het gewenste apparaat aanwezig was in filiaal Hellevoetsluis.
Altijd blij om te horen dat dit inderdaad bevestigd werd, dus naar BCC Hellevoetsluis op een zaterdagmiddag. Het was een druk tijdstip maar super geholpen door medewerkster Jeanette👌🏻
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste D.Vuijk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marcolin 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel bied een goede service ne denkt mee om je met het juiste product de winkel te verlaten
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste marcolin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mari 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn bij BCC winkel in Den Bosch geweest. Geholpen door zeer vriendelijk personeel. Er waren nog twijfels over het aan te schaffen merk en type tv. Het juiste advies is doorslaggevend geweest voor onze keuze. De volgende dag netjes thuis geleverd op afgesproken tijd.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Mari,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Flexy 23-11-2020

Algemene score

10,0
Vriendelijk, goede service en deskundig advies.
Precies alle reden waarom ik graag bij BCC winkel!

Reageer

Luc Beets 23-11-2020

Algemene score

9,0
Mooie zaak. Vriendelijk onthaal. Personeel behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Een minpuntje is de lange trap naar de eerste verdieping. (Er is misschien een lift maar die vonden we niet zo direct)
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Luc Beets,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Feike Jorritsma 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke uitleg over het aangeschafte product.
Ook andere opties besproken om de verschillen aan te geven
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Feike Jorritsma,

Bedankt voor jouw review over onze service bij de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simon 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie hp laptop besteld, snel geleverd. Super service. BCC zeker een aanrader
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Simon,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wisse 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kochten een Epson XP-4105 printer bij BCC Middelburg.
Prima compact apparaat werk naar behoren.
Uitstekende informatie gekregen zowel over de printer als over de andere producten waar wij vragen over hadden.
Goede service en prijs kwaliteit verhouding.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Wisse,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een top winkel Bcc Hengelo
Service goed
Niet goed geld terug
Of vervangen van het artikel
Böse deed het niet goed
Super uitleg gekregen ondanks het druk was
Top top top
Gr Marcel
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sabine1977 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel (Beek). Levering op tijd, vriendelijk en duidelijke informatie.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Sabine1977,

Bedankt voor jouw review Over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben Zwinkels 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ondersteuning in de aanschaf van een stofzuiger, waarmee de flinke dosis humor van de verkoper zelfs de aanschaf van een stofzuiger leuk maakt. Uiteindelijk gaat het over het resultaat en daar zijn we zeer tevreden over. Deze verkoper verdient een pluim!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ben Zwinkels,

Bedankt voor jouw review over de deskundige en humoristische hulp van onze medewerker. Veel plezier met stofzuigen! ;-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harm 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn voor de zoveelste keer beslist niet teleurgesteld door de prima bediening van de mensen van BCC. De vriendelijkheid en het geduld werden door ons zeer op prijs gesteld,
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Harm,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rosita Cozijnsen 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super geholpen door een medewerker in uw filiaal.
Hij wist precies waarna ik opzoek was.
De kassa afhandeling ging ook netjes.

Bedankt voor de fijne winkel ervaring.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Rosita Cozijnsen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob Bakker 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren onze stofzuiger kwijtgeraakt die wij ter reparatie hadden aangeboden. Na 2 weken zoeken en niet kunnen vi nden mochten wij een nieuwe uitzoeken voor de prijs die wij 4 jaar geleden betaald hebben, naast de nodige excuses ook nog weer de aanvullende garantie die wij al hadden er gratis bijgekregen. Wat begon met een voor ons groot probleem is dit door BCC super goed en netjes opgelost, van klantenservice tot personeel Alexsandrium onze dank voor deze oplossing
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Rob Bakker,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thea 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is al jaren de favoriet van ons. Over de fysieke winkel en de webshop zijn wij uiterst tevreden. In de winkels worden wij vakkundig geïnformeerd over het product wat wij aan willen schaffen. Wat ook helpt is dat BBC de laagste prijsgarantie hanteert. Deze keer via de webshop gekocht en dat is ons goed bevallen. Het is een duidelijke site met mooie, duidelijke foto's en een uitgebreide beschrijving van het product. Goed onderhouden website. Producten zijn gemakkelijk te vinden.
De bestelling en betaling zijn heel eenvoudig te regelen en je krijgt dezelfde dag na aankoop een mail met de bezorgtijden. De bezorging was de daaropvolgende dag en prima in orde, netjes in het tijdvak dat vermeld werd. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Thea,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze snel gemaakt desondanks aangeboden assortiment. Snel afhandeling en gebracht tot auto.
Dank
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

meesen 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de aflevering is prima en de kookplaat is een aanwinst voor ouderen
de inductie plaat is makkelijk schoon te maken een goede aankoop via b b c .
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste meesen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen met de keuze tussen een Dolce Gusto en een Nespresso apparaat. Op de vraag of beide machines echt goede hete koffie geven werden er gewoon 2 kopjes koffie gemaakt, uit iedere machine 1. Uiteraard vergelijkbare sterkte zodat ik ook de koffie kon proeven. Daarmee kon ik een prima keuze maken. Kortom, prima advies van een zeer aardige verkoopster met kennis van zaken! Ga hier over een paar weken ook mijn laptop kopen. Want ook daar prima advies gekregen zonder druk van de verkoper. Voor mij nooit meer Mediamarkt!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een koffie apparaat en televisie gekocht, super goede service.

De tv was niet op voorraad, jammer dat je bij het afhalen vrij lang moet wachten, jammer dat er geen afhaal balie is, de tv was al betaald. Nu was het wachten wanneer er weer een verkoper beschikbaar was. ( was heel druk in de winkel met ophalen) anders was het een 10 geweest
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G v bokhoven 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een erg ruime zaak ,enorm veel keuze , lekker dichtbij, vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste G v bokhoven,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Net 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ondanks dat we buiten in de rij moesten gaan staan
+|- 6 wachtende voor ons in de rij ivm black friday
Zijn we goed geholpen , niet het idee hebben dat ze weet snak naar de vlg klant moesten
Geduldig alles uitgelegd , super
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Net,

Bedankt voor jouw review over de geduldige service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fijne winkel 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede informatie en super vriendelijk personeel
een ruime winkel waar ik fijn en snel geholpen ben met mijn aankoop
verkoper goed op de hoogte van het product
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht, werd heel vriendelijk geholpen , goede uitleg. De vrouw die me hielp nam echt de tijd voor mij. De jongens die de wasmachine kwamen brengen ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Ineke,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service bij aankoop en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T. 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne winkel met een duidelijke webshop. De prijs-kwaliteit verhouding is ook heel goed. Ik heb een vriezer uit de winkel gehaald, maar durfde hem zelf niet met steekkar naar m'n huis te brengen (Ik woon een straat verder) toen heeft de meneer die me hulp een collega gevraagd hem diezelfde dag nog thuis te bezorgen. Dat verliep allemaal heel soepel en ik ben erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste T.,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniela 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en kundige medewerkers. Er werd goed de tijd genomen om mee te denken en advies te geven. Fijne winkel!
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Daniela,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Savas cakmak 22-11-2020

Algemene score

4,0
Ik heb bij bcc een vaatwasser gekocht in de garantie termijn is er een defect ontstaan. Na langer dan een week wachten is er een monteur langsgeweest die vertelde dat er iets met de pomp aan de hand was 2 weken gewacht. 3de week zijn ze langs geweest blijkt niet de pomp te zijn. Daarna zouden ze een slang vervangen na 2 weken geen reactie ontvangen, gebeld met bcc repair vertelden mij dat ze me zouden terug mailen of bellen binnen 2 dagen. Heb zelf maar gebeld 3 de dag krij te horen dat ze geen reactie hebben ontvangen van de leverancier. Ben nu bijelkaar 5 a 6 weken aan 't wachten.
Officiële reactie van BCC 23-11-2020

Beste Savas cakmak,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je momenteel ondervindt. Kun je ons het case nummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews