Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trix 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en vriendelijk geholpen in de winkel in Barendrecht, goede uitleg over de machine van de verkoopster gehad en daardoor tot koop overgegaan.
Levering was niet helemaal zoals het hoort maar hopelijk gaan ze dat nog verbeteren.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Trix,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ted baars 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al vroeg in de winkel werd super geholpen goede uitleg gekregen over de dyson v11 stofzuiger en de e reader! Alles werd netjes ingepakt voor de kerst en verjaardag.
Kon makkelijk parkeren en was binnen het uur weer op mijn werk! Fijne winkel om te bezoeken alles overzichtelijk en vriendelijk personeel
Bedankt groetjes ted baars👍🏻
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ted baars,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ja zeker, ook via internet werkt prima. 27-11-2020

Algemene score

10,0
Via internet besteld, goed en overzichtelijk en zeer goede uitleg. Goed de avond voor levering mail gehad, en volgende dag 5 minuten voor ze er waren gebeld we komen eraan over 5 minuten. Zeer netjes geplaatst en uitleg gegeven. Zeer nette heren en zeer vriendelijk zeker de uitleg.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

toorop1 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top!!
Anderhalf jaar geleden een tablet aangeschaft. Problemen met opladen, twee keer terug naar de fabriek. Bij de derde keer gelijk het aanbod, komt u maar naar de winkel om een andere uit te zoeken!!
Ik blijf zeker gebruik maken van de webshop ook in de wetenschap dat je in de winkel TOP geholpen wordt!!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste toorop,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste toorop,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul uit Einighausen 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan redelijk kort zijn over BCC. Ik schaf de meeste consumentenelektronica aam bij BCC.
Waarom?
1. Altijd vriendelijk personeel, waar dan ook in Nederland.
2. Altijd de beste prijs.
3. Altijd de beste service.
Dus ja, ik beveel BCC zeker aan.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Paul uit Einighausen,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

johan heuvelink 27-11-2020

Algemene score

3,0
een tablet met problemen in de garantie is verholpen maar net na de garantie met dezelfde problemen is er geen overleg meer mogelijk
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste johan heuvelink,

Bedankt voor jouw review. Dit is wel vervelend, excuses voor het ongemak. Kun je het casenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en verzorgd uitziende winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel die je graag te woord staan
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.van der Hoek 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste waren jullie de goedkoopste, ik heb de Siemens espressomachine net voor 12.00 uur besteld , de andere dag rond 13.00 geleverd gekregen, en de bezorger was een ontzettend vriendelijke jongeman, ik ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste C.van der Hoek,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geholpen door het personeel, nemen de tijd voor je om alles uit te leggen als je vragen hebt.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede informatie gekregen in de winkel en een snelle levering met vriendelijke monteurs die je uitstekend helpen en uitleg geven over het product
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. van Wees 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie en fijn geholpen
in de winkel in Veghel.
Je hoeft op de aflevering niet te wachten. Ze waren er op de afgesproken tijd. Super!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste A. van Wees,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirjam n. 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gemakkelijk besteld
Volgende dag al in huis, netjes verpakt.
Dus we hebben nu veel plezier van het racestuur
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Mirjam n.,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisa 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was rustig in de winkel, het aantal klanten is vanwege corona beperkt tot 40 per winkel. Daardoor konden we rustig rondkijken. En had de verkoper voldoende tijd om ons te adviseren. Het advies was prima, we zijn tevreden de winkel uit gelopen.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Elisa,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was op voorraad en de volgende dag bezorgd. En dat in de drukke week voor sinterklaas. De rekening netjes in de mailbox.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

plajaa 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom BCC? Een winkel waar je de gelegenheid wordt geboden om je te oriënteren op je voorgenomen aanschaf. Staan je op verzoek klantvriendelijk te woord en bezorgen het gekochte artikel zonodig naar je auto of gratis op je huisadres.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste plajaa,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paardekooper 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd heel goed geholpen en geadviseerd.
De medewerker drong zich niet op en liet de keuze volledig aan mij.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Paardekooper,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda van Herpen 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk en ik werd tijdig op de hoogte gesteld wanneer het pakketje werd geleverd. Goed geholpen in de winkel en heel klantvriendelijk. Overall super fijne service
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Linda van Herpen,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Filippus 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima plek om allerlei artikelen te zoeken en te bestellen. Bezorgen of ophalen in de winkel maakt het heel flexibel hoe je het wilt hebben. Een aanrader.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Filippus,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ewout 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg mooie en goeie laptop gekocht voor een hele goeie aanbieding. de bezorg service was erg goed en de optie om savonds te bezorgen was er fijn.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Ewout,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij gaan hier altijd naar toe wanneer wij iets met een stekker moeten kopen. Goede service, uitstekende adviezen, en meestal hebben ze op voorraad waar wij naar zoeken.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rini de wilde 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel leuk personeel en goede teks en uitleg ik heb er van alles gehaald voor ons huis vandaag nog een mooie tv gekocht
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Rini de wilde,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Guber 26-11-2020

Algemene score

10,0
Mooie prijs, goed in verpakking. DHL slecht sevice, ik ben hele dag thuis, maar vermist gemeld en naar DHL servicepunt moet halen.

Reageer

Nico 26-11-2020

Algemene score

8,0
Bij BCC vind ik altijd degelijk en prettige personeel.
Ze hebben een ruime keuze.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kamal 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst moet ik BCC bedanken vriendelijk Ontvangst. Deskundig, vriendelijke Personeel.
Eindelijk kocht ik mijn favoriete Gopro 9 vol vertrouwen voor een redelijke prijs.
Dank je wel BCC
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Kamal,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site en super snelle levering.
Gisteravond besteld en vandaag geleverd ;)
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.van Lieshout 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nou, wij worden altijd goed geadviseerd, het personeel is ontzettend vriendelijk en kundig, de prijzen zijn scherp en de producten zijn gewoon goed.
Daarnaast is de winkel héérlijk ruim opgezet en er is voldoende keuze.
Wij doen eigenlijk al onze inkopen op elektro-gebied bij BCC.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste H.van Lieshout,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Merel 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste service in deze winkel sinds lang meegemaakt! Ik had online een combimagnetron besteld. Deze werd helaas met schade geleverd, kan gebeuren, maar ik moest voor retour dat gevaarte zelf bij een vestiging of dhl punt krijgen. Dat ding was super zwaar!! Uiteindelijk heb ik m naar de vestiging in Alexandrium gereden. Rob Machielse hielp mij enorm goed en heeft er voor gezorgd dat ik toch mijn nieuwe combimagnetron daar heb meegenomen, want ik had m eigenlijk elders willen gaan halen door de slechte online service.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Merel,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal Rotterdam Alexandrium. We zijn wel benieuwd naar het verhaal voordat je naar de vestiging bent gereden. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diny 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer overzichtelijk en met veel goede aanbiedingen .Heb al veel via deze site gekocht en ben nog altijd zeer te vrede over de afgeleverde producten.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Diny,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Etienne Poelenjee 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam mijn verjaardagscadeau oordopjes omruilen want deze zaten niet lekker in mijn oren. Ik wilde graag airpods pro hebben met bijbetaling Maar bij de mediamarkt waren deze goedkoper dan bij bcc ivm black friday. Liet het zien opmijn telefoon de aanbieding de zeer attentte en vriendelijke nedewerker Dion ging het meteen voor me regelen om een Dion Black Friday deal voor mij persoonlijk te regelen. Top service Dion en bedankt . Ga van mijn airpods genieten.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Etienne Poelenjee,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melissa 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en direct geholpen

Echte aanrader
grote winkel en personeel helpt vrijwel direct zodra ze kunnen
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Melissa,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad Haasakker 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn goed geadviseerd in de winkel in Den Bosch en hebben er inmiddels een telefoon, computer en printer gekocht
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Ad Haasakker,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soos 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede verkoopster getroffen met alle tijd voor informatie en nog veel meer . Een topper !
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Soos,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. M. Huisman 26-11-2020

Algemene score

10,0
Ik ben naar BCC in Goes geweest om een Oled TV te kopen en werd fantastisch geholpen door medewerkers, die veel verstand hadden van de TV waar ik voor kwam. Ik heb de TV gekocht en nog geen uur later kwamen twee medewerkers hem afleveren en instellen. Ook dit werd zeer professioneel afgehandeld en ik kon gelijk TV kijken. Ik heb al eerder producten bij deze BCC gekocht en omdat ik altijd zo tevreden ben ga ik graag terug naar deze winkel. Super service en ik raad deze winkel daarom aan. Je zult er geen spijt van krijgen!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Mevr. M. Huisman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robbert 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Sony WH-1000XM3 was stuk gegaan. Deze ter reparatie bij de winkel aangeboden waarna ik na ongeveer een maand het bericht kreeg dat deze niet te repareren is en ik met een medewerker moest overleggen wat er mogelijk is.

Zonder aarzeling bood John mij de nieuwe versie van deze hoofdtelefoon aan (XM4). Daarnaast, omdat de huidige prijs van de XM4 35 euro goedkoper is dan wat ik voor de XM3 had betaald, kreeg ik een tegoedbon van 35 euro. En, een verse twee jaar garantie.

Ik bedoel. Fantastisch. Zo wil je geholpen worden.

Top!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Robbert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc le Jambon 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke shop. Alles goed te vinden. Game is ook super. Urenlang speelplezier
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Marc le Jambon,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met gamen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en goed geholpen. Binnen 2 dagen werd de droger thuisbezorgd, en netjes boven geplaatst.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans lonis 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC Breda zeer goed geholpen heel deskundige personeel en zeer vriendelijk alles goed uitgelegd een aanrader voor iedereen.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Hans Ionis,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hannie de krom 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was toeval dat we hier binnen liepen, we wisten niet dat hier een BCC winkel was gevestigd. Maar toen we weer naar buiten gingen, met onze aankoop, zei ik "ik ga dus alleen nog naar deze BCC, wat een goede uitleg van een hele vriendelijke dame".
Hebben al meer gekocht bij een ander filiaal, maar kan niet zeggen dat ze daar echt aardig waren. Dus 👍👍 en zeker tot ziens als we weer iets nodig hebben.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Hannie de krom,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke winkelmedewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet Scholtes 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren koop ik mijn al mijn apparatuur bij BCC in Roosendaal, zowel voor onze twee zaken als privé. De service die ze bieden is uitermate goed, altijd bereidwillig en behulpzaam. Voor alle producten in de winkel hebben ze goed opgeleid personeel die precies weet wat ik nodig heb. Of nu het gaat om een tv, wasdroger, laptop of stofzuiger. Voor mij geen geen kijk en vergelijk, met andere winkels, want uiteindelijk is BCC betrouwbaar en de prijs eerlijk!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Piet Scholtes,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Weijts 26-11-2020

Algemene score

9,0
Dicht in de buurt, goed en vriendelijk geholpen en goede uitleg gegeven over het aangekochte appareet
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Weijts,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annelief 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een telefoon voor mijn moeder. En kwam voor een senioren telefoon bij BCC terecht. Duidelijk overzichtelijk en keus genoeg. Duidelijke omschrijving. Dus prima als je iets goeds wil.
De telefoon ligt nu aan de lading, dus testen moet ik nog!
Ring my bell
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Annelief,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging kijken voor een Oled tv, en ik werd geholpen door Pascal, wat een vriendelijke jongeman, en die verstand van zaken heeft, ik vroeg of ik het geluid mocht horen, hij was daar niet te beroerd voor.
Ik ben voor een Sony 65 inch gegaan, wat een mooi beeld, ik ben toen tot aankoop over gegaan, en nog eens korting op een hdmi kabel.
Pascal vroeg mij of ik nog geïnteresseerd was in een energie leverancier?
ik ben wezen praten en ik kreeg omdat ik een andere leverancier nam een korting van € 175 op mijn tv,
Dit is leuk shoppen bij Pascal in BCC te Hilversum
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 26-11-2020

Algemene score

6,0
Prima geholpen door Bart
helaas komt de kassabon niet overeen met afgesproken prijs
dame aan de kassa weet van niets en ik moet in 1e instantie zelf op zoek naar Bart
nadat ik bij de kassa blijf wachten wordt er een jonge gast met mij meegestuurd
Bart is druk met een andere klant onderweg
inmiddels zit er een andere verkoper achter de kassa en hij weet wèl de juiste service te verlenen
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review en feedback. Excuses dat het niet gelijk kon worden opgelost, maar gelukkig is het goed gekomen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans425 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze bestelling. Probleemloos, snel, duidelijk, overzichtelijk.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Hans425,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Plataantje 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel met veel keus en hele goede begeleiding bij het willen maken van een beslissing.
Was op voorraad wat we wilde hebben en uitleg gekregen van verschillen tussen de producten.
Keuze werd gemaakt en bij afrekenen konden we de papieren vvv bonnen inwisselen.
Volgende keer direct naar de winkel
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Plataantje,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bos 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is ruim de tijd genomen om goed uitleg te geven en de bestelling, ontvangst en afhalen is volgens vooraf aangegeven verwachting door de medewerker tijdig aan gekomen.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Bos,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stas 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat problemen met bestellen, uiteindelijk goed geholpen en duidelijke communicatie.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Stas,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gigaset van BCC 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe thuis telefoon kocht bij BCC Lisse, snel geholpen in de winkel en tegen een scherpe prijs.
Gigaset A670A Trio binnen no-time geïnstalleerd en up-and-running!
Synchronisatie met 2e en 3e handset super eenvoudig en snel.
Heel tevreden!!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 26-11-2020

Algemene score

10,0
Fantastische service en veel kennis bij de medewerker die mij geholpen heeft. Ook goed om te zien dat mensen die zich niet aan de covid maatregelen wilde houden weg gestuurd werden. Liever veilig winkelen dan alles maar richten op de verkoop. Een dikke duim voor de winkelmanager.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjors 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site en hele fijne service. Voeg daar nog goede communicatie en snelle levering bij en dan kan het bij mij niet stuk
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Sjors,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews