Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, ondanks drukte, voldoende personeel om
Snel geholpen te worden.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

K.J. 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder actief in het meezoeken naar de beste oplossing. Vriendelijke behandeling en ter zake kundig advies.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste K.J.,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henny van Doorn 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en behulpzame medewerkers, goed advies, goede service. Goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Henny van Doorn,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Detty 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service van BCC. Vriendelijke en ter zake kundige dienstverlening. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Detty,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige mederwerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Walter 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het overzichtelijk en ruim. Het personeel geeft genoeg aandacht en uitleg.
Sfeer is goed
Service is ook goed
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Walter,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom hier al jaren bij BCC Den Helder en wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Alders 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel dat desgevraagd duidelijke informatie geeft. Bezorging bestelde artikelen (vandaag koelkast met vriezer) worden snel en netjes geleverd. Eveneens handig is het gebruik van een chat via de website. Prima en zeer betrouwbare winkel. Kan geen minpunt bedenken.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste H. Alders,

Bedankt voor jouw review over de services van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijke service die verder gaat dan alleen maar adviseren. Super vriendelijk en kennis van zaken.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Superrrrrrrrrr snel 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was een cadeautje vergeten te kopen en dankzij BCC toch nog op tijd binnen gekregen. Goede service en super snelle levering en qua prijs ook nog de goedkoopste 👍🏼
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Night 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professioneel en vertrouwelijk .
Een winkel zoals een winkel hoort te zijn.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Night,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria Luigies van Westbroek 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettende aardige en vakkundige bezorgers!
Mooi op tijd.
Zonder mokken droger nog op de wasmachine gezet.
Alle lof voor BCC en Bezorg personeel
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ria Luigies van Westbroek,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mini van der Tol- Broeders 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bediening:TOP! Heél klantvriendelijk!
De klant is bij BCC: Koning(n)!!
Machine was, een dag na onze aankoop, 30 euro goedkoper, dus: Wij terug naar de winkel!!
Welk resultaat? Héél vriendelijke verkoper en 80 euro retour! ( 30 euro plus Black Friday!!)
Een reactie van een BCC-fan!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Mini van der Tol- Broeders,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem Prins 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het personeel in de winkel is zeer klantvriendelijk en geduldig. Men neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. BCC is een aanrader. Ook ben ik zeer tevreden onde vlotte leertijd
Nadeeltje is de stand van Essent.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Willem Prins,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Merel 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette en klantvriendelijke afhandeling. Om 8 uur 's ochtends besteld, en vanaf 9 uur kon ik het in de winkel al ophalen. Bij het ophalen lag het al netjes voor mij klaar.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Merel,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met persoonlijke hulp. Al jaren vaste klant. Eerlijke prijzen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymond von den Benken 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Apeldoorn: Een eerlijk en goed advies gekregen bij de keuze van een nespresso apparaat. Een aardige dame ziet mij staan en ziet mijn vertwijfeling. Kies ik nu die ik had uitgezocht op internet of toch die andere met een extra optie.
Zij legt mij uit dat er verschil zit in de smaak van de koffie. Door de manier van maken dor het apparaat en de cups koffie verschillen. Helaas zijn de fabrikanten er niet in geslaagd 1 standaard te kiezen om zo de afvalberg te verkleinen en recyclen makkeler te maken.
Na wat wikken en weg toch meegegaan in het advies van de winkeldame. Maar jammer, niet meer op voorraad. helaas zaterdagmiddag en avond geen nieuwe koffie. Maar niet getreurd, bezorging vindt maandagochtend plaats op de afgesproken tijd.

Dank je wel voor de service BCC Apeldoon
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Raymond von den Benken,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W Schreuders 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super nette winkel waar je heerlijk ongedwongen kunt rondneuzen,zodra je wat wilt weten/vragen hebt is er altijd een verkoper die je netjes te woord staat en correct advies en hulp bied.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste W Schreuders,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trix 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en vriendelijk geholpen in de winkel in Barendrecht, goede uitleg over de machine van de verkoopster gehad en daardoor tot koop overgegaan.
Levering was niet helemaal zoals het hoort maar hopelijk gaan ze dat nog verbeteren.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Trix,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ted baars 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al vroeg in de winkel werd super geholpen goede uitleg gekregen over de dyson v11 stofzuiger en de e reader! Alles werd netjes ingepakt voor de kerst en verjaardag.
Kon makkelijk parkeren en was binnen het uur weer op mijn werk! Fijne winkel om te bezoeken alles overzichtelijk en vriendelijk personeel
Bedankt groetjes ted baars👍🏻
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ted baars,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ja zeker, ook via internet werkt prima. 27-11-2020

Algemene score

10,0
Via internet besteld, goed en overzichtelijk en zeer goede uitleg. Goed de avond voor levering mail gehad, en volgende dag 5 minuten voor ze er waren gebeld we komen eraan over 5 minuten. Zeer netjes geplaatst en uitleg gegeven. Zeer nette heren en zeer vriendelijk zeker de uitleg.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

toorop1 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top!!
Anderhalf jaar geleden een tablet aangeschaft. Problemen met opladen, twee keer terug naar de fabriek. Bij de derde keer gelijk het aanbod, komt u maar naar de winkel om een andere uit te zoeken!!
Ik blijf zeker gebruik maken van de webshop ook in de wetenschap dat je in de winkel TOP geholpen wordt!!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste toorop,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste toorop,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul uit Einighausen 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan redelijk kort zijn over BCC. Ik schaf de meeste consumentenelektronica aam bij BCC.
Waarom?
1. Altijd vriendelijk personeel, waar dan ook in Nederland.
2. Altijd de beste prijs.
3. Altijd de beste service.
Dus ja, ik beveel BCC zeker aan.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Paul uit Einighausen,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

johan heuvelink 27-11-2020

Algemene score

3,0
een tablet met problemen in de garantie is verholpen maar net na de garantie met dezelfde problemen is er geen overleg meer mogelijk
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste johan heuvelink,

Bedankt voor jouw review. Dit is wel vervelend, excuses voor het ongemak. Kun je het casenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en verzorgd uitziende winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel die je graag te woord staan
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.van der Hoek 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste waren jullie de goedkoopste, ik heb de Siemens espressomachine net voor 12.00 uur besteld , de andere dag rond 13.00 geleverd gekregen, en de bezorger was een ontzettend vriendelijke jongeman, ik ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste C.van der Hoek,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geholpen door het personeel, nemen de tijd voor je om alles uit te leggen als je vragen hebt.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede informatie gekregen in de winkel en een snelle levering met vriendelijke monteurs die je uitstekend helpen en uitleg geven over het product
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. van Wees 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie en fijn geholpen
in de winkel in Veghel.
Je hoeft op de aflevering niet te wachten. Ze waren er op de afgesproken tijd. Super!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste A. van Wees,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirjam n. 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gemakkelijk besteld
Volgende dag al in huis, netjes verpakt.
Dus we hebben nu veel plezier van het racestuur
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Mirjam n.,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisa 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was rustig in de winkel, het aantal klanten is vanwege corona beperkt tot 40 per winkel. Daardoor konden we rustig rondkijken. En had de verkoper voldoende tijd om ons te adviseren. Het advies was prima, we zijn tevreden de winkel uit gelopen.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Elisa,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was op voorraad en de volgende dag bezorgd. En dat in de drukke week voor sinterklaas. De rekening netjes in de mailbox.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

plajaa 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom BCC? Een winkel waar je de gelegenheid wordt geboden om je te oriënteren op je voorgenomen aanschaf. Staan je op verzoek klantvriendelijk te woord en bezorgen het gekochte artikel zonodig naar je auto of gratis op je huisadres.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste plajaa,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paardekooper 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd heel goed geholpen en geadviseerd.
De medewerker drong zich niet op en liet de keuze volledig aan mij.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Paardekooper,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda van Herpen 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk en ik werd tijdig op de hoogte gesteld wanneer het pakketje werd geleverd. Goed geholpen in de winkel en heel klantvriendelijk. Overall super fijne service
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Linda van Herpen,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Filippus 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima plek om allerlei artikelen te zoeken en te bestellen. Bezorgen of ophalen in de winkel maakt het heel flexibel hoe je het wilt hebben. Een aanrader.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Filippus,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ewout 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg mooie en goeie laptop gekocht voor een hele goeie aanbieding. de bezorg service was erg goed en de optie om savonds te bezorgen was er fijn.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Ewout,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij gaan hier altijd naar toe wanneer wij iets met een stekker moeten kopen. Goede service, uitstekende adviezen, en meestal hebben ze op voorraad waar wij naar zoeken.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rini de wilde 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel leuk personeel en goede teks en uitleg ik heb er van alles gehaald voor ons huis vandaag nog een mooie tv gekocht
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Rini de wilde,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Guber 26-11-2020

Algemene score

10,0
Mooie prijs, goed in verpakking. DHL slecht sevice, ik ben hele dag thuis, maar vermist gemeld en naar DHL servicepunt moet halen.

Reageer

Nico 26-11-2020

Algemene score

8,0
Bij BCC vind ik altijd degelijk en prettige personeel.
Ze hebben een ruime keuze.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kamal 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst moet ik BCC bedanken vriendelijk Ontvangst. Deskundig, vriendelijke Personeel.
Eindelijk kocht ik mijn favoriete Gopro 9 vol vertrouwen voor een redelijke prijs.
Dank je wel BCC
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Kamal,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site en super snelle levering.
Gisteravond besteld en vandaag geleverd ;)
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.van Lieshout 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nou, wij worden altijd goed geadviseerd, het personeel is ontzettend vriendelijk en kundig, de prijzen zijn scherp en de producten zijn gewoon goed.
Daarnaast is de winkel héérlijk ruim opgezet en er is voldoende keuze.
Wij doen eigenlijk al onze inkopen op elektro-gebied bij BCC.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste H.van Lieshout,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Merel 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste service in deze winkel sinds lang meegemaakt! Ik had online een combimagnetron besteld. Deze werd helaas met schade geleverd, kan gebeuren, maar ik moest voor retour dat gevaarte zelf bij een vestiging of dhl punt krijgen. Dat ding was super zwaar!! Uiteindelijk heb ik m naar de vestiging in Alexandrium gereden. Rob Machielse hielp mij enorm goed en heeft er voor gezorgd dat ik toch mijn nieuwe combimagnetron daar heb meegenomen, want ik had m eigenlijk elders willen gaan halen door de slechte online service.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Merel,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal Rotterdam Alexandrium. We zijn wel benieuwd naar het verhaal voordat je naar de vestiging bent gereden. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diny 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer overzichtelijk en met veel goede aanbiedingen .Heb al veel via deze site gekocht en ben nog altijd zeer te vrede over de afgeleverde producten.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Diny,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Etienne Poelenjee 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam mijn verjaardagscadeau oordopjes omruilen want deze zaten niet lekker in mijn oren. Ik wilde graag airpods pro hebben met bijbetaling Maar bij de mediamarkt waren deze goedkoper dan bij bcc ivm black friday. Liet het zien opmijn telefoon de aanbieding de zeer attentte en vriendelijke nedewerker Dion ging het meteen voor me regelen om een Dion Black Friday deal voor mij persoonlijk te regelen. Top service Dion en bedankt . Ga van mijn airpods genieten.
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Etienne Poelenjee,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melissa 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en direct geholpen

Echte aanrader
grote winkel en personeel helpt vrijwel direct zodra ze kunnen
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Melissa,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad Haasakker 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn goed geadviseerd in de winkel in Den Bosch en hebben er inmiddels een telefoon, computer en printer gekocht
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Ad Haasakker,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soos 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede verkoopster getroffen met alle tijd voor informatie en nog veel meer . Een topper !
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Soos,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. M. Huisman 26-11-2020

Algemene score

10,0
Ik ben naar BCC in Goes geweest om een Oled TV te kopen en werd fantastisch geholpen door medewerkers, die veel verstand hadden van de TV waar ik voor kwam. Ik heb de TV gekocht en nog geen uur later kwamen twee medewerkers hem afleveren en instellen. Ook dit werd zeer professioneel afgehandeld en ik kon gelijk TV kijken. Ik heb al eerder producten bij deze BCC gekocht en omdat ik altijd zo tevreden ben ga ik graag terug naar deze winkel. Super service en ik raad deze winkel daarom aan. Je zult er geen spijt van krijgen!
Officiële reactie van BCC 27-11-2020

Beste Mevr. M. Huisman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews