Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BCC 16-11-2018 In de winkel gekocht
Hoogenveen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze leveren snel en als je vragen hebt, is de klantenservice makkelijk te bereiken, zowel telefonisch als per mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-11-2018 In de winkel gekocht
Megastore Den Haag

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Samsung tv Qf7 gekocht en toen hij gebracht was en ik heb had geinstalleerd bleek hij kapot te zijn ik terug naar de winken en kreeg de volgende dag een nieuw toestel ! Maar ook die bleek kapot te zijn dus weer terug naar de winkel en kreeg gelijk een ander toestel ! Was wel pissig maar daar konden ze niks aan doen. Nu heb ik een goed apperaat !!

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wien van driel 16-11-2018 In de winkel gekocht
den bosch

stoom mop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk goede uitleg je kan er rustig rond kijken er is niet iemand die gelijk op je nek zit of je wat wil kopen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerlof 16-11-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en uit ervaring weten we dat er altijd prompt geleverd wordt.
Het bezorgtraject is zeer efficiënt en je weet al enige uren van tevoren tussen welke tijden de bestelling kan worden afgeleverd. Prettig daarbij is dat men je opbelt om aan te geven dat men er binnen 15 minuten zal zijn.
De bezorgers waren vriendelijk en hadden de koelkast snel geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien gielbert 16-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, encommunicatie/informatie bij aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede omschrijving van te kopen product,van bestellen/betalen tot en met aflevering
een uitstekend gevoel gehad bij BCC.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 16-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke communicatie en goede service. Je weet precies wanneer ze langskomen om je bezorging af te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Renate bronsveld 16-11-2018 In de winkel gekocht
'S-GRAVENHAGE

Super service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in megastore den haag geweest, gewoin super service en klantvriendelijk. Maar aller belangrijkste, medewerkers hebben verstand van wat ze verkopen!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W. Reijners 16-11-2018 In de winkel gekocht
B CC Beek

Zeer prettige behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoopster had meteen aandacht voor de klant. Zij dacht mee. Uiterst vriendelijke en deskundige behandeling.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noortje Arkesteijn 16-11-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chatfunctie kreeg ik nuttige info over vergelijkbare producten. Daarna kon ik via het bestellen zonder een webformulier in te vullen en daarna via een link betalen. Super snel. Tenslotte werd mijn oude product voor de deur thuis ingenomen voor recycling. Fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-11-2018 Via de website gekocht

Prima service niks is teveel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser gekocht en laten installeren alles prima verlopen op tijd en vakkundig
De monteurs waren precies op tijd en zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supersnel 16-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

goed personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Veghel staat bekend bij ons als een winkel met vriendelijk personeel dat ook bekend is met hun producten die ze verkopen.
Als ze iets niet weten gaan ze dit nakijken, en niet uit hun nek gaan kletsen met allerlei onzin waar we niets aan hebben.

Hier gaan we graag terug voor onze verdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

BCC 16-11-2018 In de winkel gekocht
Middelburg (Mortiere)

Geweldig te woord gestaan en met kennis van zaken geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijk bedrijf,met hele prettige werknemers.Het voelt er als een warm bad!
De moeite waard om er voor om te rijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D v meerkerk 16-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

De beste service die je maar verwachte kunt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper had verstand van zaken. Wij kregen goed tekst en uitleg over verschillende producten over de vragen die wij hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lia 16-11-2018 In de winkel gekocht
Vlissingen

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de dag van bezorging was de lift in ons appartementencomplex (onaangekondigd) in onderhoud. Het apparaat is geleverd en binnen een week wordt het GRATIS geïnstalleerd.
TOP!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anco 16-11-2018 Via de website gekocht

Prima service. Duidelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product werd duidelijk omschreven op de website. Duidelijke bezorg afspraken. Werd 10 minuten van te voren gebeld. Erg vriendelijk. Prima service

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 16-11-2018 In de winkel gekocht
Bergen op Zoom

Heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed , zeer vriendelijke werkkrachten staan direckt klaar om te helpen . Mooie overzichtige winkel en ik zou deze winkel dan ook zeker aanbevelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben 16-11-2018 In de winkel gekocht

altijd tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het is een grote winkel, met een uitgebreid aanbod en toch wordt je behandeld als klant. Ik kom wel eens bij een andere grote winkel en daar voel ik me meer een wandelende portemonnee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janine 16-11-2018 In de winkel gekocht
Vegh

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super overzichtelijk en t personeel weet wat ze verkopen. Proberen je niet de meest duren aan te smeren en is t elders goedkoper zoeken ze het prijsverschil op en verrekenen ze!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MT 15-11-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Klanten helpen, hoezo?

Algemene score

3,0
Op het moment dat ik iets wilde vragen werd er non verbaal duidelijk aangegeven dat ik stoorde en werd een andere collega verzocht om te helpen. Toen ik daarna het artikel wilde hebben werd er weer een andere collega gevraagd want er moest iets worden besproken met degene die mij hielp. Vervolgens wordt het artikel in het systeem gezet en kan je bij de kassa bij weer iemand anders gaan afrekenen. Al met al niet erg klantvriendelijk en makkelijk.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Mark mols 15-11-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Goede service! Fijne machiene

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In winkel langs gegaan voor extra informatie. Snel geholpen. Duidelijke informatie en goede addequade service!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Ton van Biezen 15-11-2018 Via de website gekocht

Ik ben FET tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb zoveel ervaring met BCC dat ik eigenlijk, uitzondering daargelaten, nooit bij een andere winkel mijn artikelen koop. Ik vind de service top en ben, ook nu weer, dik tevreden. De medewerker bood direct aan om een probleempje op te lossen. Voor een ander probleem dat niet direct kon worden opgelost heeft hij mij een aantal geode tips gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwanette 15-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Via de site besteld. De site geeft een helder overzicht van de producten. Levering volgens afspraak. Jammer alleen dat je geen keuze kunt aangeven mbt een rijden ook, daarnaast werd er niet gebeld 15 minuten voor Levering, Dit was wel aangegeven op de site. Met als gevolg dat ik gebeld werd dat ze voor de deur stonden en ik net even weg. Gelukkig kon er 10 minuten op me gewacht worden.
Koelkast werd keurig op zijn plaats gezet en de oude meegenomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 15-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en fijne webshop

Algemene score

10,0
Zeer goede webshop. Duidelijk en makkelijk een bestelling plaatsen. Volgende dag al in huis via DHL. Goed ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 15-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een elektrische deken. Op de site was die goed te vinden en waren de dekens onderling vergelijkbaar. 's Avonds om 22.00 uur besteld. de volgende dag om 14.30 uur in huis zonder bezorgkosten. Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemarie 15-11-2018 In de winkel gekocht
bilderdijkstraat

fijne winkel heel prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aardig personeel werd goed geadviseerd. het is fijn om het product ook meteen te kunnen zien zodat je makkelijker een keuze kan maken

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

G. Hofmeijer. 15-11-2018 In de winkel gekocht
Hoogeveen

Goede en juiste informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begrijpelijke uiteenzetting en advies; waarom het ene apparaat geschikter is dan de andere. Er is vooral gekeken naar: wat wilt u met het apparaat zoals ook de gezinssituatie. M.a.w. het apparaat moet bij je passen. Dit is correct uitgelegd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 15-11-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en snel/correct geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst een printer besteld die niet aan mijn wensen voldeed. Ik wilde graag ruilen voor een andere printer en gevraagd of ik kon ruilen bij een vestiging. Met een aantal korte vragen werd ik heel snel en goed geholpen. Een 9+ ervaring:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska 15-11-2018 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard Zoeterwoude

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft veel keus en je wordt goed geholpen in de winkel, de medewerkers hebben veel kennis en geven goede tips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 15-11-2018 In de winkel gekocht
Dukenbutg, Nijmegen

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen door Rico bij het kopen van de tv. Hij heeft zelfs een tv uit de doos gehaald zodat we die konden bekijken want die tv stond niet in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.g.vd Heuvel 15-11-2018 In de winkel gekocht
Osdorpplein

Vakkundig geholpen en heel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed, vakkundig en vriendelijk geholpen!
We hebben door goede informatie een keus kunnen maken van TV

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cja van Ham 15-11-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

Netjes geleverd en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel en goed op de hoogte van de producten en kunnen daar door je voorzien van voor en nadelen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Emile 15-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Heel goed geholpen in maken van mijn keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zag door de bomen het bos niet meer in alle tv's. Bij bcc goed, duidelijk en niet te langdradig advies gekregen. Dit gaf me rust en gevoel dat ik goed gekozen heb.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eddy 15-11-2018 In de winkel gekocht
Hulst

Zeer provisionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Provisioneel advies gekregen omtrent moeilijke keuze van een toestel, zeer goede service.Ook zeer goede service NA verkoop, heel belangrijk is niet overal zo.Ben daarom al heel lang vaste klant.Diepvrieskast,ijskast,tv,sterk aan te raden,koop bij BCC.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. 15-11-2018 In de winkel gekocht
Emmen

goede service nette afhandeling super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we zijn keurig netjes geholpen kwam gelijk een verkoopster naar ons toe en vroeg naar onze wensen, zijn zorgvuldig geholpen, goede uitleg en ook de bezorging kon snel geregeld worden zodat we onze wasmachine snel in gebruik konden nemen, Heel fijn!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sarita 15-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede pagina, fantastisch dat je in de avonduren kan bestellen en dat het de volgende dag geleverd kan worden. Ook dat je aan de deur met pin kan betalen, fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 15-11-2018 Via de website gekocht

Snelle duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk en snel bestellen via de website. Duidelijke afspraken en de volgende dag geleverd. Ook nog eens goedkoper dan bij andere webshops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 15-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

super vriendelijke behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een magnetron, goede voorlichting, reuze klantvriendelijk, de verkopers staan gelijk voor je klaar, en wijzen nog op eventuele kortingsacties, ik kom er graag

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. P. Werner 15-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Vandaag men tv bezorgt, 2 monteurs hebben m netjes gehangen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer kundige verkoper met goed advies, is zelfs thuis komen kijken of e.e.a. ging passen en of ophangbeugel paste.

Reageer

Jan 15-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Mooie winkel,goede prijzen.aardig service advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hilvarenbeek heeft nog geen electronic zaak
En dit is een heel mooie winkel,
Goede bediening.en prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pat 15-11-2018 Via de website gekocht

's Avond om 18:00 besteld, 's morgens om 11:00 al in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben blij met de snelle levering, was vergeten de corner hulp stuk te bestellen, dat bij deze gedaan en door de snelle levering kan ik nu de deurbel monteren. Had van mij ook per post gemogen, maar door de snelle service een dag eerder in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koornstra 15-11-2018 In de winkel gekocht
bcc leeuwarden

Netjes door omstandigheden geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had daar een koel vries comanatie gekocht .met bezorging zaten er deuken o
in. dus die moest terug.
Via hoofdkantoor goed geholpen om via een website een andere uit te zoeken .en dat is goed per telefoon en website gelukt

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

P.D Pieters 15-11-2018 In de winkel gekocht
Terneuzen

Eerste klas service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ingerichte shop, zeer overzichtelijk.
De ontvangst is zeer vriendelijk en je word door terzake kundige mensen geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Heij 15-11-2018 In de winkel gekocht
The Wall Utrecht

Vertrouwd adres!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige sfeer en geen dwingende verkoop technieken. Gewoon eerlijk advies en prettige communicatie!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A van toledo 15-11-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Wilde alleen informatie. Heb toch gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We gingen gisteren voor informatie naar de winkel. Door de vriendelijke en deskundige medewerkster tot koop overgegaan. Vandaag op afgesproken tijd geleverd. Geweldig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Tilburg 15-11-2018 In de winkel gekocht
Middelburg

Prima service!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een beamer kopen. In de winkel kwamen we er niet uit of de beamer die ik op het oog had wel lichtsterk genoeg zou zijn.
Geen probleem: meegenomen, thuis uitgeprobeerd en de mogelijkheid om binnen twee weken te ruilen.
Uiteindelijk inderdaad geruild voor een lichtsterkte.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim 15-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoeken, bestellen en bezorging ging gemakkelijk en snel. Ook prettig dat je gedurende de bezorgdag per sms en telefonisch op de hoogte wordt gehouden over de verwachte bezorgtijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F. de Jong-van Elven 15-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Leidsenhage

Goede voorlichting en uitermate vriendeliujk/behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper heeft mij 2x vriendelijk /met geduld /en verstand van zaken voorgelicht. Bij uiteindelijke aankoop van niet zo'n heel groot/zwaar pakket liep hij een paar honderd meter mee naar mijn auto (ik heb enige moeite met lopen). Dus hartelijk dank!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

F. Altena 15-11-2018 In de winkel gekocht
Zutphen BCC

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn goed geholpen nadat we gemeld hadden dat onze vrieskast kapot was gegaan. Er werd meteen via het magazijn gekeken of er zo snel mogelijk een nieuwe geleverd kon worden. Kon de volgende dag al. Kregen keurig bericht hoelaat de bezorging was. Ook hulp bij het plaatsen. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Richard van Duijne 15-11-2018 Via de website gekocht

Besteld betaald en geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
13-11-2018 Jk was op de site van BCC op zoek naar een tablet van Samsung. Aangezien ik deze aanschaf in het kader van een kerstcadeau was ik benieuwd naar de garantie. Ik opende een chat met ene Jeroen. Deze heeft alle vragen uitstekend beantwoord. Sterker nog, hij heeft mij volledig ontzorgd en de bestelling voor mij uitgevoerd. Via een link kon ik de tablet betalen. Professioneel, adequaat en snel. 14-11-2018 de tablet in ontvangst genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Telkamp 15-11-2018 In de winkel gekocht
Buitenveldert

Goede service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi cijfer! Alleen telefonisch onbereikbaar. Communicatie liep daardoor wat stroef. Is nadien goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews