Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees Schaak, Krommenie 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam, Westzijde

Goed,vriendelijk en vakkundig geholpen. Geduldige verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Troffen een geduldige en vriendelijke verkoper die ons goed hielp. Ook de bezorging van de apparaten liet niets te wensen over. Goede service !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John 25-11-2018 In de winkel gekocht
Nijmegen dukenburg

Prima service met deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima voorlichting gehad en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deskundig personeel en een mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De graaf 25-11-2018 In de winkel gekocht
Breda bcc

Vlotte service en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service goed. Uitleg apparaat had wel iets uitgebreider gemogen. Nu thuis urenlang geklungeld . Dit was erg onhandig. Apparaat na uren aan de praat gekregen, maar heeft wat zweet druppels gekost.

Review criteria:

Goed

Reageer

Pet 25-11-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Goede service

Algemene score

8,0
Nette winkel met een breed assortiment, het personeel is kundig, weten veel over de producten zie ze verkopen en je wordt netjes geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Nooijen 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Goede eerlijke duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het zelf moeilijk om een goede geluidsbox te kiezen voor mijn zoon als cadeau voor zijn verjaardag
Ik kreeg netjes en duidelijke uitleg en heb vervolgens mijn keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 25-11-2018 In de winkel gekocht
Den bosch

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie ruime winkel met veel parkeergelegenheid voor de deur.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel kom hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liondipa 25-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte aankoop en afhandeling proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop met fysieke winkels.
Aankoop wordt vlot geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van status van bestelproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Driessen 25-11-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Super service. Goed personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de service, de aandacht voor de klant prima is. Ook de ontvangst was prima. En daarna toen de iPad hoes niet paste zonder problemen meekijken naar een goed passende. Zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 25-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit, betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb verschillende webwinkels overwogen en kwam uiteindelijk voor een nieuwe laptop uit bij BCC. Prijs/kwaliteit vind ik in dit geval erg goed. De website is erg duidelijk en je krijgt de service die ze beloven (qua tijd aan bezorging), geen problemen met het betalen via Ideal was ook erg fijn (ik ervaar regelmatig vertraging met webshops hierin). Enige jammere was dat bij aflevering de doos gedeukt was, dit ook aangegeven als feedback maar geen reactie op gehad. Gelukkig zat het daadwerkelijke product nog in een doos in de doos (met extra bescherming erbij) dus daar was geen schade aan en dus vind ik het ook niet heel vervelend om niets over de feedback te horen. Tot op heden erg tevreden over de laptop zelf (2 weken in bezit).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

prima shop 25-11-2018 In de winkel gekocht
Leidsenhage

Alles goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en prettige verkoper met goede behandeling ondanks "Black Friday"
ruime en overzichtelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco 25-11-2018 In de winkel gekocht
spijkenisse

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed bereikbaar en goede service, ook voor kleine aankoop. Geen opdringerige verkopers. Geen lange wachttijd bij de kassa.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Creugers 25-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Klantgericht en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper neemt de tijd voor je en geeft op laagdrempelig niveau uitleg. Weet veel van de producten die in de winkel worden aangeboden, maar neemt ook de moeite om verder te kijken dan het winkelassortiment door samen met mij op de site van BCC mijn opties verder te verkennen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Steef 25-11-2018 In de winkel gekocht
Buitenveldert

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en attent geholpen. Goede uitleg over mijn product.
Ruime overzichtelijke winkel, wat helpend is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke Smeets 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beek lb

Airfryer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ontvangst, behulpzaam en goede uitleg over de vragen die je stelt .
Ondanks de drukte nemen ze de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mart 25-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke winkel goed op te overzien met zeer deskundig personeel die alles goed uitleggen en adviseren

Reageer

Sana 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Harstikke goed ,ben zo blij dat ik daar geweest,ik raad iedereen om naar BCC te gaan ,goed producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lizzy 25-11-2018 In de winkel gekocht
Oss

Heel klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de klantvriendelijkheid en service die ik al eerder heb mogen ervaren..bij ... & ....
Ze bekijken samen met je naar de mogelijkheden die er zijn, zodat je een goede keus maakt.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MickV 25-11-2018 In de winkel gekocht
Osdorp

Geweldige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gasfornuis en kabel gekocht. Verkoper heeft alles netjes uitgelegd en je kon alles aan hem vragen. Nam de tijd en gaf goede adviezen. Vriendelijk was ie ook.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dongstra 25-11-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk bestelproces & betaling, vlotte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Black Friday drukte werd de vrijdagavond bestelde printer inderdaad conform belofte meteen de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit can Aert 25-11-2018 In de winkel gekocht
BCC BREDA

wat een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een printer bij BCC gekocht maar werkte niet meer maar omdat ik 2 jaar garantie heb zijde ze dat deze onder de garantie viel .maar op eens zij de mede werker van BCC je heb geluk je mag een nieuwe printer uit zoeken en dan trekken we de waarde van je oude printer er van af nou dat vind ik een echte service nu heb ik een goede de medewerker zij deze is beter een HP en als je niet aan uit kent mag je altijd even bellen .nou ik ben heel tevreden met BCC want ik heb al verschillende producten gekocht en mijn dochter is er ook heel tevreden over en mijn zwager ook die zijn allemaal tevreden over de winkel van BCC .mag echt gewaardeerd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkBallon 25-11-2018 In de winkel gekocht
Son

Kijk zo wil ik graag geholpen worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren van plan een Dyson V10 aan re schaffen. Maar in de winkel was hij bijna 100 euro duurder dan on-line. Echter de dame in de winkel zocht alles keurig uit en wat bleek.
Er zijn meerdere modellen V10. Daarna heeft ze keurig de verschillen voor ons op een rijtje gezet en laten zien. Geweldig
Uiteindelijk zijn we met het duurste model naar huis gegaan.

Reageer

TG 25-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht the wall

Prima service en informatie bij maken van keuzes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft altijd wel een werknemer die je even te woord kan staan en je hoeft geen half uur te zoeken naar iemand. Naar mijn idee heeft elke medewerker ook wel verstand van alle apparatuur.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruban 25-11-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg de laagste prijs gerantie en het gekochte apparaat werk gratis thuis bezorgd en geplaatst.
Werd zelfs op een zondag gedaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Lezer 25-11-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsuis

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Worden meestal goed geholpen en zoeken altijd uit als je iets wilt wat niet in de winkel staat en bestellen het voor je en wordt het thuis gerstuurd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Kramer 25-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Middelburg

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Centraal gelegen in de woonboulevard, te Middelburg prima service en een fijne winkel.
Ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Emiel Jahnke 25-11-2018 In de winkel gekocht
Oss

Oplossingsgerichte klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Machine miste een onderdeel in de verpakking. dit is gelijk opgelost door vervanging vanuit een andere verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Graaf 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

vakkundige voorlichting over smart-TV's!

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een smart-TV en zijn uiterst geduldig, vriendelijk en vakkundig geinformeerd over de vele merken en typen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 25-11-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

Deskundig advies, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe tv en bijbehorende geluidsinstallatie. De medewerker van BCC nam alle tijd om ons bij te praten, was ter zake deskundig en - ook niet onbelangrijk! - niet opdringerig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary van der Linde 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Groot vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie nieuwe overzichtelijke winkel met veel personeel en veel kennis. Afspraken over levering en prijswijziging gemaakt met medewerkers werden door andere medewerkers overgenomen. Alles op basis van vertrouwen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sische 25-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werken vrijwel direct aangesproken in de winkel en deze dame gaf ons goed advies op ons afgestemd. Meteen bij selectie alles ingevoerd in het systeem en wasmachine werd volgende dag al geleverd ! Super

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Haws 25-11-2018 In de winkel gekocht
Lisse

BCC .Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel van BCC is deskundig. Opnieuw werd dat mij bewezen bij de aankoop van een IPad 2018. Goede voorlichting zonder opdringerige taal en galant bij de afronding.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

rianne van de scheur 25-11-2018 In de winkel gekocht
veenendaal

fantastische producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wanneer wij wat nodig hebben gaan we naar de BCC! goede service klantvriendelijk personeel en hele goede producten! kortom een top zaak!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Koehler 25-11-2018 In de winkel gekocht
De wall Utrecht

Top Serv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super goed geholpen en van alle apparaten was de bezorging top. Vooral in vergelijking tot alle andere zaken die ik deze maand besteld heb; was BCC veruit het meest prettig in de afhandeling van vragen en het nakomen van afspraken!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mathieu Duijkers 25-11-2018 In de winkel gekocht
Makado Beek

Geweldig geholpen door .......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De menselijke omgang met klanten (door ......) was top.
Al een hele tijd niet ervaren.
liet zien kennis te hebben van zaken en producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zutphen

Vriendelijke verkopers en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel aardig personeel dat je rustig rond laat kijken en niet meteen in je nek springt. Ze geven goed advies en nadat we onze tv gekocht hadden werd snel even gekeken of hij nog met het busje mee kon voor dezelfde dag. Een uur later stond de tv al bij ons op de stoep.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M van Stiphout 25-11-2018 In de winkel gekocht
Helmobd

Prettige adviseurs. Ongedwongen verkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom reeds jaren in bij BCC Helmond.
Je wordt der ongedwongen geadviseerd.
Ik vind het prettig om mijn producten daar te kopen. Ze denken met jou mee en kijken soms verder dan de wensen die ik heb mbt het product wat ik wil kopen. Gewoon een fijne shop!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Theo van Oosterhout 25-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Breda

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van BCC is overzichtelijk en makkelijk.
In de winkel waar ik ben geweest ben ik zeer correct geholpen en de aflevering van mijn bestelling was goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 's-Gravendijk 25-11-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Prima uitleg over Dyson stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In Winkelcentrum Leidsenhage prima geholpen en geattendeerd op de Essent actie!
..... had beslist kennis van zaken.

Reageer

Mak 25-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Druk black friday ?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Druk black friday maar dan op zaterdag Na wat wachten, toch gekregen wat ik wou tegen een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

steven Jans 25-11-2018 Via de website gekocht

prima service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk wat en hoe er geleverd wordt. vriendelijk en behulpzame bezorgers
De prijs kwaliteit voldoet zoals verwacht
prima, een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak van Heeren 25-11-2018 Via de website gekocht

Top service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle webshop en makkelijk alles te vinden, ook betaling en levering gaat super snel zonder problemen, dit is hoe een webshop moet draaien voor de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra van der waart 25-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind ze klant vriendelijk en wordt goed geholpen zelfs als er iets fout gaat perfecte service toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

API 25-11-2018 In de winkel gekocht
Leidsenhage

Wat een service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In vervolg op eerdere aankopen bij BCC en de perfecte assistentie bij het kiezen van het juiste product heeft ons doen besluiten ditmaal voor de aankoop van een scheerapparaat weer naar BCC te gaan. Ook nu weer uitstekend geholpen en aanvullende informatie van het apparaat gekregen, waardoor een verantwoorde keuze kon worden gemaakt. Niks geen opdringerig gedrag van het personeel, maar gedegen begeleiding in de aankoop, waarvoor hartelijk dank.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 25-11-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt goed en vriendelijk geholpen met alle geduld, daar hou ik van en kennis van zaken.
Het is een fijne winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B 25-11-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

vlotte service en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC had alles wat we nodig hadden. Wen kregen goed advies en alle informatie was duidelijk. Ook de prijs is goed voor de producten die we kochten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pascal 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Super gehopen bij aanschaf van een TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren opzoek naar een nieuwe TV, we zijn oprecht geadviseerd door de verkoper. We hebben rustig na kunnen denken en het kwam bij ons niet als vervelend over dat we nog een aantal keer terug zijn geweest om tot onze keus te komen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Voortman 25-11-2018 Via de website gekocht

Goed en betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed en vlot verlopen en ook goede afspraken na gekomen aan te bevelen bij kennissen en familie bestel volgende keer zo weer bij BCC

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland linders 25-11-2018 In de winkel gekocht
Bcc helmond

Toppie geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na drie winkels te hebben bezocht kwam ik bcc Helmond terecht werd snel en fijn geholpen en ik ging met goed product en goed gevoel naar buiten kon ik bij die anderen drie winkels niet zeggen toppie

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Kwant 25-11-2018 Via de website gekocht

Wat een excellente shop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. De navigatie op de website is klantvriendelijk. Het product wordt goed in beeld gebracht. De omschrijving is helder. Erg prettig vind ik dat ik producten met elkaar kan vergelijken in een apart scherm. Dat maakt de keuze zoveel makkelijker.
Bestellen en afleveren krijgen een dikke 10. Aflevering zoals beloofd de dag na bestelling. Via de mail correct op de hoogte gehouden. Zelfs na aflevering een mail met de factuur. Ik ben er helemaal blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.witvliet 25-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
On line Elektrische deken besteld, direct bevestiging met track/trace code ontvangen. Ook bezorgdienst meldde zichzelf met tijdstip, etc. bezorging. Uitstekende aandacht voor klant. Vele webwinkels mogen BCC als voorbeeld nemen. Minpunt is dat BCC voor service After Pay vergoeding vraagt en dat zou niet moeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews