Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martie 26-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Noord

heel goed geholpen, prima computer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop altijd bij BCC. Ik vind het een heel goede winkel, erg vriendelijke medewerkers, goede sortering en prijs.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Crahay 26-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Hilversum

Duurde even maar erg goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt dat ze ook een mooie website hebben en de informatie die er op staat klopt ook met wat ze in de winkel hebben liggen.

Ze hebben misschien niet ieder product maar wel een erg aangename winkel / prijzen

Reguliere kortingen en de medewerkers werken er goed aan , ook op whatsapp !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bcc top service 26-11-2018 In de winkel gekocht
Bcc Heerlen

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bij het kopen van een tv bij Bcc in Heerlen super geholpen. De verkoper is zelfs mee gelopen naar de auto om de tv in te laden. Top service 👍👍👍

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilary Joyce 26-11-2018 In de winkel gekocht
Bilderdijkstraat - Amsterdam

Always good service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The staff at this location are always helpful and friendly . They are also knowledgeable about the products they offer to the public .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fred 26-11-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Wat een geweldige service van de verkoper!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de service van de BCC winkel in Veenendaal top! Was op zoek naar een iPhone 8 en heb deze op de site van BOL gevonden tegen een prijs van €. 144,00. De verkoper zegt dat de iPhone 8 tegen dezelfde prijs kan meenemen. Top!!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tinie de Winter 26-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Vriendelijke verkopers, goed advies-uitleg,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkopers hebben begrijpende antwoorden op je vragen, geven goed advies en vertrouwen in het artikel zonder verdere verplichtingen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, aangegeven bezorgtijden kloppen niet helemaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
's ochtends werd aangegeven dat ze rond 10.30 zouden leveren, vervolgens een bericht dat ze 4 uur later zouden zijn om vervolgens toch maar 2 uur later te zijn. Dus dat was wat onhandig. Maar voor de rest prima, ze namen ook nog telefonisch contact op dus dat was dan wel weer fijn.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco 26-11-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

Fijne medewerkers die met je meedenken bij BCC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook bij BCC lopen goede en klantgerichte medewerkers rond die je op een prettige manier helpen. Ze denken met je mee. In mijn geval heel prettig bij de aankoop van een laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Hendriks 26-11-2018 In de winkel gekocht
Ede

Hele fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt netjes, eerlijk en volledig geholpen door het team, wat erg prettig is. Het is fijn dat er niets opgedrongen wordt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Esther van Kesteren 26-11-2018 In de winkel gekocht
Ede

Geweldige service en personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het personeel altijd erg vriendelijk, de service is goed en een ruim assortiment. Een echte aanrader en jammer dat de winkel uit Ede verdwijnt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria 26-11-2018 In de winkel gekocht
terneuzen

snelle en vlugge leverig

Algemene score

9,0
leuke shop en altijd goede en mooie aanbiedingen en je wordt er goed geholpen en geadviseerd over het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius 26-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Juiste mensen,juiste advies.Goede en nette winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel ziet er netjes uit ondanks de Black Friday.
We zijn bij de concurrent geweest maar daar leek het net alsof er een bom gevallen was.

Niet alle tv's stonden in de showroom maar wel in het magazijn.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wim 26-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Hilversum

Service op maat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Zeer behulpzaam bij het kiezen van een televisie en alle hulpstukken. Gemakkelijk kopen op deze manier tijdens een erg druk weekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 26-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een nintendo switch gekocht voor mijn zoontje. De levering kon mogelijk verlaat zijn en daar kreeg ik keurig bericht van. Alsnog is er wel op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rex 26-11-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt

Snelle service, goeie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lang leve Black Friday. Ik heb een nieuw fornuis kunnen aanschaffen voor een absurd laag bedrag. Meteen een afspraak ingepland voor levering en installatie. Erg netjes gegaan in de winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marian 26-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

Geweldig sympathieke verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geholpen Door een hele leuke en sympathieke verkoper Ward in het filiaal in Beek ....die heeft ons over de streep getrokken om een vaatwasser te kopen terwijl we ons alleen maar even gingen oriënteren en eigenlijk alleen maar een broek gingen ruilen 😆

Review criteria:

Goed

Reageer

Jeroen Arons 26-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Eerlijke bediening en overzichtelijke winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bedrijfsleider Jack Snijders, is op en top een fijne verkoper. Eerlijk en oprecht. Legt duidelijk uit. Ook ziet de winkel er keurig netjes uit.

Aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

aafje 26-11-2018 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden! De shop is fijn en overzichtelijke en ze hebben een super snelle serice. Ik raad deze shop dus zeker aan bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 26-11-2018 In de winkel gekocht
BCC den helder.

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg vriendelijk en goede uitleg. De mensen waren erg vriendelijk en wisten op alle vragen een net en volledig antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Carla Spee 26-11-2018 In de winkel gekocht
HAARLEM

Uiterst tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben in de winkel vriendelijk geholpen. Het was inmiddels bijna sluitingstijd maar de
verkoper heeft ruim de tijd genomen om mij te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 26-11-2018 In de winkel gekocht
Alexsandrium

Super advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door het juiste advies , ben ik een gelukkig mens .
Klant vriendelijk personeel en de klant is koning!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kees 25-11-2018 In de winkel gekocht
ede

jammer dat BCC uit Ede vertrekt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een winkel waar je nog deskundig advies krijgt over de producten.
Bovendien prima after sales service.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia 25-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Bijzonder goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, geweldig personeel. Goed en duidelijk advies. Klantvriendelijkheid is prima. Ook over eerdere aankopen ben ik erg tevreden

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 25-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagochtend 09.00! bezorgers bleven geduldig wachten tot er eindelijk open werd gedaan. Waren twee vrolijke heren die heel voorzichtig met onze superaankoop binnenkwamen (Samsung tv). Vlot en snel alles geregeld.... super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Vriendelijk , tegemoedkomend en proffesioneleuitleg .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfde bedrag betaald wat andere aanbieders vroegen voor het zelfde product.
20 euro minder. We werden door een super vriendelijke verkoper te woord gestaan.
Hij legde uit dat als je iets wil kopen bij BCC en je constateert dat het zelfde product ergens anders goedkoper is je het voor het zelfde bedrag krijgt ,mits het geen online onbekend adres is. Had deze verkoper ons niet aangesproken waren we elders het product gaan kopen i.v.m. het aankoopbedrag.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Suijkerbuijk 25-11-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Beste elektronica winkel in Hellevoetsluis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sonos soundbar gekocht met 1 play1 box. De 2e box is online besteld in de winkel omdat deze niet meer op voorraad was. Gekocht donderdagavond in de pre sale Black Friday. Producten waren toen niet in de aanbieding maar ik de producten mee voor de prijs waar ze bij de concurrent te koop stonden. Dat vind ik een goed service en ook de manier ik geholpen ben stemt mij meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fatima 25-11-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed , binnen tien minuten geholpen door een proffesionele verkoper. Goed advies gekregen .
Erg tevreden met mijn aankoop bij de bcc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Weer geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer zeer vriendelijk geholpen in de winkel. Goede kennis van producten. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies en werden vervolgens rustig alleen gelaten om zelf een keuze te maken.

Eenmaal keuze gemaakt werden we alweer snel verder geholpen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond en Monique 25-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Super fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en eerlijke uitleg gekregen over verschillende tv' s . Super aardige verkoper genaamd Rody. Uiteindelijk ook geslaagd voor een Sony tv plus soundbar. De verkoper heeft hem zelfs met zijn steekkarretje mee naar buiten gereden en in de auto gelegd. BCC vinden wij een winkel waar je nog goed geholpen word en waar men de tijd voor de klanten neemt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 25-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Service perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte keurig geholpen en van adequaat advies voorzien om uiteindelijk tot een juiste keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ans Bloem 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Professionele begeleiding bij aanschaf en aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundige voorlichting bij de aanschaf .
De verkoper kon alle 'lastige' vragen duidelijk beantwoorden .
Prima afleverings-service, aflevering op Zondag bleek geen enkel probleem.
En precies volgens het gemelde afleveringstiidstip.
Al met al grote tevredenheid bij mij.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie shop, erg klantvriendelijk. Denken mee en nemen de tijd. Zodat het juiste product wordt gekozen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Overzichtelijke winkel met prima personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel om te komen. Geen opdringerige verkopers. Ze laten je winkelen en helpen je goed wanneer je een vraag hebt. Verder is de winkel makkelijk en overzichtelijk ingericht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rodney 25-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht, The Wall

Goede en snelle hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het binnenkomen vrijwel gelijk gevraagd of wat ik zocht nog te koop was. Vriendelijk geholpen en advies gekregen over mijn aankoop. Bon maken en afrekenen ging ook snel en vriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 25-11-2018 In de winkel gekocht
Megastores den haag

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Black Friday een tv gekocht, mooie aanbieding! Dag later op internet exact dezelfde maar 50 euro goedkoper, jammer! Op advise van onze dochter even langs de winked gegaan. Geen enkel problem, bij een kopje koffie alles geregeld en de te veel betaalde 50 euro ontvangen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 25-11-2018 In de winkel gekocht
Haarlem, Schalkwijk

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze shop overzichtelijk, uitnodigend en voorzien van voldoende deskundig personeel. Dit telt voor ons voor vrijwel alle BCC vestigingen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude BCC

Prima geïnformeerd, juiste afwegingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkopen hielp ons uitstekend om de juiste afwegingen te maken , wat wel en niet te kopen. Zo een afgewogen keuze in wasmachines gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marsha Reurink 25-11-2018 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
OP zondag werd onze nieuwe koelkast geleverd. Zij sturen voorafgaande aan de afspraak netjes een sms met de verwachtte aankomsttijd. Er bleek iets met het vervoer mis te zijn gegaan en dat lieten zij netjes weten. Ze waren daarna ruim binnen de aangegeven tijd aanwezig.
De service was ook top door de 2 installateurs. Vriendelijk, goede uitleg en perfecte installatie. Daarbij ook nog de scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 25-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bcc Arnhem je goed slagen voor wat je zoekt.het personeel wat wij gesproken hebben die hebben ons vakkundig geholpen

Reageer

Sandra 25-11-2018 In de winkel gekocht
hengelo

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, geen opdringerige verkoop
goede uitleg over het product.
2de keer in een week dat we daat wat kochten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sandra 25-11-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk goede service de prijsaanpassingen werden gelijk aangepast toen ik het ergens anders goedkoper zag.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

René 25-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service van BCC!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met nog enkele weken te gaan om de (aanvullende) garantie stopte onze stofzuiger ermee. Na een kort en prettig bezoekje aan de lokale BCC werd de stofzuiger ingenomen en opgestuurd. Na enkele dagen bericht ontvangen dat de stofzuiger niet gemaakt werd en dat we een nieuwe uit mochten zoeken. Geen gedoe omdat de stofzuiger al bijna 5 jaar oud was, gewoon een nieuwe uitzoeken en lekker verder zuigen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de Graaf 25-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Sliedrecht

Klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de BCC winkel in Sliedrecht gekozen, omdat ik wist dat hier een uitgebreid assortiment is. Voor mij ging het om een praktisch nieuw scheerapparaat.
Extra argument was dat ik nu ook mijn gespaarde Free Bees punten kon inzetten.
De verkoper heeft me deskundig en efficient geholpen, zodat ik binnen een half uur tevreden de winkel heb verlaten. Dus High service, low Pricing and satisfying.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tonbor 25-11-2018 Via de website gekocht

Goede lage prijs en super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, prijs duidelijk en geen verzendkosten. Wel zo overzichtelijk. Levering met track and trace door DHL keurig in de gang geplaatst. Petje af voor BCC en DHL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 25-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Nergens anders zo goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een aankoop vergelijk ik alles En iedereen, shop of internet alles komt voorbij. Aankopen doe ik nog altijd bij BCC Vlaardingen. Geen discussies over de prijs, concurrerend met nagenoeg alle aanbiedingen maar vooral de persoonlijke betrokkenheid spreekt mij enorm aan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

F.Jansen 25-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Nieuwe I pad gekocht, zeer goede uitleg gehad.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was goed verlopen bij mijn aankoop van de I pad, de verkoper had alles zeer duidelijk uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TigerJordan 25-11-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen bij bcc purmerend , het personeel heeft veel verstand van de producten en is ontzettend beleefd

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boekel 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies door de medewerker van BCC Veghel. De beste man nam de tijd voor het geven van advies, ondanks dat de winkel vol met black friday shoppers stond. Goed advies en servicegerichtheid waar wij zeer vrolijk van worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Julien 25-11-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag besteld vrijdag in huis
Met freebees kunnen betalen lekker gemaakelijk
Tevreden met me bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooster 25-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Gewoon fijn winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een FM/DAB radio, die vlot uit het magazijn werd gehaald en daarna ook nog een sound-bar aangeschaft. Er werd zelfs aangeboden de artikelen naar de auto te brengen. Wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews