Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 24-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Geweldig geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers nemen uitvoerig de tijd en leggen ons goed uit hoe een en ander werkt. Heb Bose Soundbar 500 gekocht. Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Paulusma 24-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen 2 jaar geleden bleek dat een Nikon camera niet deed wat beloofd was (de unique Selling point was een bluetooth verbinding met iPhone) kreeg ik zelfs na 4 weken (al die tijd geprobeerd om dat in orde te maken) m'n aankoop 100% terug. Sindsdien koop ik mijn electronica uitsluitend bij BCC (MacBook, iPad, acceccoires, etc). Niet goed, geld terug is echt de praktijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Vliet 24-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Duckenburg

Voorkomend, prettig en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam hier en had eigenlijk al mijn keuze bepaald. De verkoper echter nam me mee naar de diverse wifi-speakers en wees me op de verschillen. Dit resulteerde toch in een ander merk. En dit schrijvende geniet ik van het volle geluid van de Bose portable speaker Soundlink Revolve!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a 24-11-2018 In de winkel gekocht
dukenburg

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie winkel ruimassortiment heel vriendelijk geholpen en kreeg nog extra korting ging voor een bepaalde telefoon ging er uit met duurder toestel en goedkoper dan het toestel waar ik voor kwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede winkel 24-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel. De man, die ons geholpen heeft, had echt verstand van zaken en nam de tijd voor ons. Een keurige winkel, die ik bij u aanbeveel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Hendriks. 24-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Dukenburg

Fantastisch geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben vaste klant bij BCC Dukenburg,altijd goed geholpen,vriendelijk personeel, goede service vakkundig personeel, mooie winkel met schitterende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie van der Meide 24-11-2018 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga altijd naar de BCC. Altijd goed advies,vriendelijk en deskundig. Apparatuur wordt snel en uitstekend geīnstalleerd en de service is echt top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim van Doorn 24-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn super aardig en ik werd goed gehopen. Ben erg tevereden over de winkel en ik ga er zeker vaker heen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Kramers 24-11-2018 In de winkel gekocht
loosduinseweg

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijke deskundige verkoper geinteresseerd in de klant en behulpzaam bij vervoer naar auto Top service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Roselyn van Roekel 24-11-2018 Via de website gekocht

Met BCC ben ik erg blij mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vandaag besteld morgen in huis!! wat is er nu fijner om thuis te bestellen lekker op de bank
bijv een electrische deken! het is koud!! de volgende middag lig hij al op je bed
het kan toch niet mooier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 24-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

goede service, vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne winkel met een uitgebreid assortiment. De medewerkers zijn vriendelijk en proberen je zo goed mogelijk te adviseren. Al met al heel tevreden over BCC Beek

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ine Kersten 24-11-2018 In de winkel gekocht
BCC DUKENBURG NIJMEGEN

Service kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is heel vriendelijk, en ze leggen alles zéér goed uit. Na anderhalve week zagen wij dat de tv die wij gekocht hadden €300,00 goedkoper was en kregen als nog dat bedrag terug. Dus service is TOP

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nunky 24-11-2018 In de winkel gekocht
Alexendrium

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deskundig personeel, vriendelijk, nemen de tijd voor advies. Schakelde snel toen hij ons terug zag komen en hielp ons terwijl hij ook netjes met andere klanten bezig was.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dominique 24-11-2018 In de winkel gekocht
Deventer

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en goede uitleg over de tv die we hadden gekocht eerst betaald en later opgehaald, toen heeft de verkoper me nog geholpen om de tv in de auto te zetten
Mvg Dominique

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 24-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Keurig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, fijne aflevering en keurig op tijd. Flexibel tot het laatste moment. Kortom zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad van Haperen 24-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Service geweldig personeel zeer deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk personeel en zeer overzichtige winkel rustig rondkijken en als je vragen hebt altijd deskundig te woord gestaan dit werkt zeer motiverend om bij deze winkel terug te keren en aan familie en kenissen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C.Gosen 24-11-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven (winkelcentrum Woensel).

Vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn verzekeringsmaatschappij zeggen ze wel 'daar plukt U de vruchten van'. Dat klopt eens per jaar. Bij BCC kun je veel vaker 'vruchten' plukken. In dit geval een korting van 11 % op mijn Kobo - reader en over enige tijd de korting op mijn nieuwe printer. Prettig toch? zo vlak voor de feestdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 24-11-2018 In de winkel gekocht
venray

druk maar goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
onlangs een laptop gekocht bij BCC Venray. Ondanks de drukte van black Friday werd ik goed geholpen door man die er verstand van heeft!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tia 24-11-2018 In de winkel gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bcc beste winkel Hoge kwaliteit en goed prijs , ik heb een mobile gekocht voor mij dochter ik vind het prime.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sPEETJENS 24-11-2018 In de winkel gekocht
bEEK

na overleg met de verkoper tot een juiste keuze gekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop met een zeer grote diversiteit van een en het zelfde product. saMEN MET DE VERKOPER TOT EEN KEUZE GEKOMEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 24-11-2018 Via de website gekocht

Vaatwasser gekocht bij BCC. geweldige service met aansluiten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Vaatwasser gekocht bij BCC. De vaatwasser is aangesloten door de medewerkers van BCC en draait als een zonnetje :) Dank je wel BCC

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 24-11-2018 In de winkel gekocht
Son en Breugel

Fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe televisie bij BCC, werden vriendelijk ontvangen .Fijn en goed geholpen. Fijne service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Huishoudelijke artikelen. 24-11-2018 In de winkel gekocht
Beneden Leeuwen

Perfecte klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruimte bij de winkel om gratis te parkeren.
Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is uitstekend.
Zeer duidelijke uitleg over het product dat je wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert van Loon 24-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht the Wall

Geweldige service en klantgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom weer gekozen voor BCC.
Bij oriëntatie voor een tv meerdere winkels en sites bezocht.
Maar weer zijn we bij de BCC uitgekomen.
Ze adviseren je nauwkeurig en correct bij dat geen wat je zoekt.
Prijstechnisch en kortingen is altijd iets mogelijk tegenover concurrenten.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitermate sterke en goede service.
Mijn tv was na aankoop afgeprijsd, en 10 dagen later kreeg ik het verschil terug gestort.

Eerst volgende keer hoef ik niet meer te zoeken.
Gelijk naar de BCC

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 24-11-2018 In de winkel gekocht
Venray

Echt super....service. en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig ervaren. Mooie tv gekocht. Ben er super blij mee.....en geweldig advies....een echte aanrader. Om ernaar toe te gaan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Beer 24-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel, vriendelijke en duidelijke uitleg over de aankoop, goede internet site bestelling binnen een uur in de winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 24-11-2018 In de winkel gekocht
Maxis muiden

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vlot geholpen en dat op black friday perfecte service. Overzichtelijk en makkelijk te bereiken. Veel parkeer mogenlijkheden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 24-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Bij BCC in Heerlen ben je echt welkom, daar wordt je begroet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We gaan altijd naar BCC in Heerlen.
Erg klantvriendelijk.
En geven veel vakkundig uitleg.
Dan ga je ook graag terug.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Linda du Prie 24-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Buitenveldert

Wil geen andere winkel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op black friday was ik niet de enige die zijn slag wilde slaan om een sonos beam te kopen... helaas te laat en alles was op ☹️ Manager Wouter ging echter, ondanks alle drukte, toch voor mij kijken. Hij gaf aan dat er nieuwe pallets met producten gebracht waren maar door de drukte hadden ze het niet uit kunnen pakken. Super tof toen bleek dat er toch nog 1 sonos beam tussen zat!!! Echt top service ! !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 24-11-2018 In de winkel gekocht
Bergen op Zoom

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom er al jaren, altijd netjes en vriendelijk geholpen. Gaat bij ons niks boven BCC geldt trouwens voor onze hele familie.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carel 24-11-2018 In de winkel gekocht
Oosterpoort

Aankoop sonos 5

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen vanwege se cadeaubonnen . En dit filiaal was het dichtste bij. Vriendelijk geholpen .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joop 24-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Arnhem Heerenstraat

Zeer volledige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren al redelijk zeker wat we zouden kopen. Toch een duidelijke en veelzijdige uitleg gekregen van andere opties.
Volledig beeld gekregen wat de mogelijkheden waren zowel in prijs omlaag als omhoog. Vooral de apparaten met een lagere prijs kregen veel aandacht
Meer dan goede zorg en de televisie netjes in de auto gelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mya 24-11-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , handig en ben tevreden met het product .Ik heb er vaker producten gekocht mijn laptop in het jaar 2013, en hij doet het bog steeds uitstekend geen 1 x problemen gehad .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes vd Linden 24-11-2018 Via de website gekocht

100% transparantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site wordt veel productinformatie verstrekt en je kunt vervolgens het proces na bestelling tot aan de levering op de voet volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 24-11-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Een hele goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goeie service met een grapje en een dolletje ze vragen of alles goed met je gaat
Ze geven je genoeg technische informatie

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 24-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

uitstekende servic met kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar en kundig op elk gebied een specialist met heelveel artikelen alle elektronica in mijn huis komt van b.c.c.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noortje 24-11-2018 In de winkel gekocht
Leidsche rijn

Snel geholpen op black friday!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne service, werd snel geholpen en product was op voorraad. En dat op black friday! En je kan er parkeren voor de deur

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Patrick 24-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed geholpen in de vestiging Alkmaar !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment, duidelijk uitleg, actief kijken naar de laagste prijs.
Vriendelijke verkopers die bereid zijn mee te denken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

angela 24-11-2018 In de winkel gekocht
helmond

fijne winkel met veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deze winkelketen heeft in zijn winkels veel keuzes. je kunt er van allerlei apparatuur kopen met een goede service en je wordt er fijn geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Annemie 24-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn te woord gestaan door een medewerkster en van het nodige advies voorzien zodat we een goede keuze konden maken

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ed gerritsen 24-11-2018 In de winkel gekocht
Bcc hilversum

Goed ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Waren erg vriendelijk, en de uitleg ging best, alleen gaf de verkoper een verkeerde doos mee,namelijk er zit een sticker op de doos met de kleur van het apparaat wit of zwart ik wilde wit ,maar had zwart, dus mensen opletten of je de goede doos krijgt(wit of zwart) Tip

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

jma 24-11-2018 In de winkel gekocht
ALMERE

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt er altijd goed voorgelicht en de service is top .Vriendelijk personeel en goede sortering .

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ReinLinn 24-11-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

Voldoende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij werden voldoende geholpen tot aan de betaling, jammer dat niemand na aankoop hielp om in te laden of minimaal vroeg of er iemand moest helpen, snap dat het black friday was maar toch.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

anthony.schilthuizen@hetnet.nl 24-11-2018 In de winkel gekocht
apeldoorn Europaweg

fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel geduld bij vragen. uitstekende product voorlichting. meedenken met de klant. klasse!

verkopers nemen de tijd en zijn niet opdringerig.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menting 24-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Nijmegen Zwanenveld

Geweldige aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC wordt je altijd netjes geholpen door de medewerkers. Het was black friday, en daarom erg druk. Toch hebben we niet lang hoeven wachten tot we werden geholpen!
Wij hadden de voorkeur voor een wasmachine met een “mooie uitstraling”. De dame van BCC vertelde eerlijk dat het een mooie wasmachine was, maar liet zien dat het kwalitatief niet de beste was en niet aansloot op onze wensen en verwachtingen van de wasmachine en droger.
Eerlijk en goed geholpen dus!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Christianne 24-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Vriendelijk BCC personeel Roosendaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC Roosendaal werkt vriendelijk personeel, ze geven eerlijk advies en smeren je niets aan. Denken met je mee en helpen je geduldig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer tevreden klant 24-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Altijd de laatste prijs garantie, top geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam met een folder van een andere zaak waar de iPad een stuk voordeliger was, na overleg kon ik voor dezelfde prijs iPad aanschaffen. Door eerdere ervaring was ik verheugd omdat ik gezien de service altijd liever bij BCC koop. Tevens gebruik gemaakt van de Back-Friday aanbieding en een Samsung Qled TV gekocht, een TOP product !
Verder hele fijne verkopers met veel kennis van zaken.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rens 24-11-2018 In de winkel gekocht
Oss

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wist vooraf welke laptop ik wilde kopen namelijk: de Lenovo 330-15IKBR. Het was redelijk druk (Black Friday) in de winkel dus ik moest even wachten totdat ik geholpen werd. Ik zag een folder van 150 euro korting als je lid bent van Essent;) Heel leuk dacht ik, dus ik vroeg naar de voorwaarden van deze actie. De medewerker van BCC belde direct naar Essent en de medewerker van Essent nam de PC over en kon ik direct zien wat de actievoorwaarden etc. zijn. Ik heb dat afgesloten en ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen;) De medewerkers zijn bovendien erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DC Verbruggen 24-11-2018 Via de website gekocht

Prima service , alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals vermeld is er geleverd. Product netjes op tijd afgeleverd. Niks op aan te merken, product nu een paar dagen in gebruik en werkt prima.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boos 24-11-2018 In de winkel gekocht
Helmond

Klantvriendelijk amahoela

Algemene score

1,0
We zijn in Helmond BCC geweest en het begon al over een prijs die we hadden gezien die goedkoper was dan bij hun in ekkersrijt maar ik had een foto. De verkoper zei voor die prijs kunnen we hem niet leveren.
En op de manier hoe hij ons behandeld doe je een hond nog niet we zijn boos de winkel uitgelopen. Never nooit meer terug.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews