Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nijman 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Erg goed en attent geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima winkel. Men neemt de tijd om je te helpen. Het personeelslid wat mij geholpen heeft, heeft kennis van zaken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Ilona 27-11-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Vriendelijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden BCC vriendelijk benaderd veel uitleg en tips gekregen. Wat ons besloten heeft gelijk de aankoop te doen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Kamerman 27-11-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vakkundig personeel en geweldige service en uitleg over het aan te kopen product, en ze nemen de tijd voor je wat ze in andere winkels dan BCC niet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toet 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen via de site, duidelijke product informatie op de site. Snel bezorgd. Fijn.om zelf de bezorgdag te kunnen bepalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 27-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier al jarenlang ervaring
Gewoon goed,we kopen hier alles van tv tot diverse spullen.
Prettige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 27-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service.personeel heeft verstand van zaken.verder geen op of aanmerkingen.tevens is de winkel zeer goed te bereiken met gratis p plaatsen

Reageer

H. P. Werner 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Heell goede uitleg en men denkt mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
T is een mooie winkel met vriendelijke uitstraling, geen opdringerig personeel.
Men heeft kennis van zaken en de service is goed....incl. koffie.😉

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekend 27-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van een nieuwe telefoon ben ik zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen, ook de deskundigheid heeft mij in mijn keuze zeker bijgedragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 27-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Vlotte bestelling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snelle lervering.
Vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen als je vragen hebt. Al met al een tevreden klant die geholpen is door een prettige winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sjannie 27-11-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

Zo moet het overal. ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en niet te opdringerige ontvangst door de medewerkster met verstand van hetgeen wat ze verkoopt.
Ik ben erg leuk geholpen, super.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Uitstekend! Geen minpunten te bedenken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel netjes en kundig geholpen. Levering en inbouwen ook uitstekend. Heel netjes gewerkt. Uitstekende service toen we achteraf nog een vraag hadden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mm 27-11-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beschrijvingen van de producten zijn zo duidelijk dat je er geen vraag aan overhoudt. Heel simpel te bestellen en het word vrijwel direct bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een aantal vragen met betrekking tot een cadeaukaart, zeer snel en correct afgehandeld door de servicedesk. Levering was rap en correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Uitstekend geholpen en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en zeer snelle afhandeling door medewerkster in de vestiging Beverwijk.
Zeer klantgericht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alexander 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Hilversum

Deskundig advies aangaande aanschaf OLED tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Adviseur was deskundig en na de aankoop van de LG OLED tv 55E8 nog advies hoe deze het beste aan te sluiten. De accessoires daartoe werden (naast black friday) met hoge korting geleverd. Ook gewezen op verzekering.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beneden-Leeuwen

Informatie

Algemene score

6,0
Weinig deskundige informatie bij 2 bezoeken.
Moest zelf maar uitzoeken welke hoofdtelefoon het beste werkte met mijn tv, terwijl het betreffende tv-merk in de winkel in werking stond.
Het verschil tussen dvd+r en dvd-r kon niet worden verklaard.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Femke 27-11-2018 Via de website gekocht

Top service, erg snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering ging prima, mijn koelkast werd in de kelder neergezet waar ik m wilde hebben. Ook het bestellen bij BCC verliep vlekkeloos. Prettig dat je vroeg 's ochtends al weet hoe laat je product komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabrina van der Goes 27-11-2018 In de winkel gekocht
Terneuzen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uitstekend geholpen de verkoper deed echt de moeite om de beste keuze te vinden van mijn miele wasmachine. Sloot een machine aan en liet mij zien hoe je hem moest bedienen.
Echt super zo'n service.
Dank je wel verkoper...

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muriel 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Leidschenhage

AEG stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de BCC in Leidschenhage afgelopen weekend een mooie AEG stofzuiger gekocht.
Goede service in de winkel, ben erg vriendelijk geholpen en als een tevreden klant naar huis gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G 27-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Goed Advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerlijk advies en een goede service. Duidelijke uitleg tussen verschillende producten.
zodat je een goede keuze kunt maken welk product voor jou het meest geschikt is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joop 27-11-2018 In de winkel gekocht
Goes

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voortreffelijke service, goede en snelle afhandeling, klantvriendelijk. Kortom een zaak naar mijn hart.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Franssen 27-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Meedenkend personeel. begripvol. Oplossingen zoeken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een probleem mbt de garantie van onze TV die kort na de aankoop stuk ging.
Men heeft meegedacht hoe we dit het beste konden oplossen, met resultaat!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Suus 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijke website. Ik kon alleen de winkelvoorraad van het product niet controleren. Daarom heb ik het online besteld. Ik kon niet voor de optie 'op een ander adres bezorgen' kiezen. Dat vind ik zelf wel fijner met de duurdere bestellingen. Ondanks dat een snelle levering en ik ben ook nog eens heel tevreden over mijn nieuwe speaker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wahib 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superblij met aanschaf van wasmachine bij bcc. Deskundig en op een leuke manier advies gekregen, uiteindelijk vrouwtje blij gemaakt met een nog mooier product icm prijs.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G.v.Voorenberghe 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Ekkersrijt Eindhoven

Prima dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel zijn we vriendelijk en deskundig geadviseerd over onze aankoop.
De bezorging verliep zoals afgesproken en de installatie van de vaatwasser werd keurig verzorgd. Toen zich later nog een probleempje voordeed bij de bevestiging van een paneel kwamen twee monteurs dat kostenloos verhelpen. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 27-11-2018 Via de website gekocht

Volgende dag bezorgd, en in een mum van tijd aangesloten :)

Algemene score

9,0
Stekker erin, verbinden en de soundbar begint meteen met afspelen. Zeer handig dat de soundbar zichzelf uitschakelt als er geen verbinding wordt gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Werner Hessing 27-11-2018 In de winkel gekocht
De Wall

Uitmuntende service en klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop vind ik zeer overzichtelijk en de prijzen zijn ook aantrekkelijk t.o.v. andere aanbieders.
In het vervolg zou ik weer bij BCC mijn apparatuur kopen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC.Sep 27-11-2018 In de winkel gekocht
Breda Bij B.C.C

Teleurstellend

Algemene score

4,0
Om op black friday te kunnen verkopen wordt de tv lg 50 uk 6470 aangeboden bij B.C.C. van 699 voor 549.
Terwijl ik thuis zie dat dezelfde tv bij bol.com voor 499 te koop is. Helaas ik ben er dus ingetrapt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel is heel overzichtelijk service echt top heb een nieuwe i pad gekocht ben er zelf niet handig in kreeg echt heel goed uitleg begreep ik het niet schreef ... het even op een kladje zodat ik het thuis heel goed kon installeren echt top

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 27-11-2018 Via de website gekocht

Heel vriendelijke service.

Algemene score

10,0
Keurig ervoor gebeld, ze deden niet moeilijk dat ze niet tot aan de deur konden komen en hielpen zelfs met het uitpakken vd koelkast wat ze blijkbaar niet hoefde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ans Bloem 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Kundig voorgelicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed voorgelicht, enorme service. Wij zagen de tv elders goedkoper en gaven dit aan. Daar werd onmiddellijk op gereageerd door dit te checken en de prijs aan te passen.
Ook den vraag waarom wij voor dit bepaalde merk kozen en het antwoord vonden wij zeer terzake kundig.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maud 27-11-2018 In de winkel gekocht
Dukenburg

Super service en vriendelijke, meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste is het een fijne winkel waar ze bijna alles verkopen op het gebied van elektronica en hier streven ze ook naar. Personeel wat met de klant meedenkt en altijd vriendelijk en geïnteresseerd is.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John 27-11-2018 In de winkel gekocht
Bergen op zoom

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte met black friday
Toch niet lang hoeven te wachten op een medewerker die toch wel gemotiveerd was en ons netjes heeft geholpen

Reageer

Jos 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product in de avond besteld, en het was de volgende dag al in huis. Tevens was de prijs niet hoog, en alles netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CARDON 27-11-2018 Via de website gekocht

excellent delivery, but

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Excellent delivery on Monday noon, but, disappointment, although I had specified on my order that I expected the old item to be taken away, the delivery man said he could not.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

RF 27-11-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Na moeizame start tevrwden de deur uit!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had zowel een televisie als een wasmachine nodig, na eerst door een minder ervaren medewerker geholpen te zijn en met een minder goed gevoel mijn aankoop voor een wasmachine gedaan te hebben ben ik terug gegaan en heb ik alsnog het advies gekregen was ik had verwacht en ben tevreden met een nog betere deal en wasmachine de deur uitgelopen!!! Service van de tv was ook top en werd zelfs naar de auto meegelopen. Resultaat: blije klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brekde 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

Zeer klantvriendelijk personeel

Algemene score

10,0
Op zoek naar een inbouw gas kookplaat bij BCC Beek gaan kijken. Verkoopster Monique vraagt uiterst vriendelijk waarmee zee ons van dienst kan zijn. Uiteindelijk een kookplaat gekocht mede door de vakkundige uitleg en tips die zij ons gaf. Geen ellenlamge verkooppraat maar rechtstreeks en duidelijk advies. BCC kan trots zijn op zulk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Salakory, M. 27-11-2018 In de winkel gekocht
Filiaal Ede

Zoals altijd wordt je goed geholpen. Ben niet anders gewend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd correct behandeld. Afspraak is afspraak. Tot nu toe altijd de laagste prijs garantie.
Ik ben tevreden met BCC.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

den Broeder 27-11-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

slechte service

Algemene score

1,0
erg onbeleefd te woord gestaan door het personeel, werd zelfs uitgelachen en niet serieus genomen en ook niet even apart genomen omdat wij een klacht hadden. Tevens werd geweigerd om ons geld contant terug te betalen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

RonV 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Snelle levering van Canon laserprinter. Voor een scherpe prijs en als een van de weinig electronika (web) winkels kon ik een VVV bon inwisselen. Tevreden over BCC.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gwenny 27-11-2018 In de winkel gekocht
bergen op zoom,

BCC bergen op zoom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag weer een tv en droger aangeschaft bij bcc bergen op zoom.
De droger was bij bol.com goedkoper, en hierom die prijs ook gehad bij bcc.
We hebben inmiddels al vaak een goede service mogen ontvangen van de medewerkers van bcc, en hierom zijn wij dan ook vaste klant voor al onze elektrische apparatuur. Ook service aan huis is nooit een probleem.
Klantvriendelijk word je geholpen, door medewerkers die verstand van zaken hebben en de tijd voor je nemen!
Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua 27-11-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt

Beter dan de concurrent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, vriendelijk personeel en mensen die wel kennis hebben over de producten die ze verkopen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E k 27-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik wilde graag een iPad 2018. Ik werd goed en geholpen. Kon daarna gelijk door naar de kassa. Heel fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

EL JAFOUFI 27-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Goede service en hulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldige shop met allerlei witgoed ,tv 's ,en huishoudelijke apparatuur. De personeel zijn zeer hulpzaam en luisteren naar de klant ze denken ook mee en dat vindt ik heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

Vriendelijk behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen. Met de flexibiliteit tot onderhandelen daar waar het mogelijk is . Daarnaast objectief klant gericht advies

Review criteria:

Voldoende

Reageer

TJ 27-11-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info en meerdere betaalmethoden om uit te kiezen. Ook fijn dat ik deels met cadeaubonnen (VVV) en deels met IDEAL kon betalen. Goede service bij bezorgen; meerdere opties voor wanneer je niet thuis bent bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suja 27-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gister in de winkel een koelkast besteld en gelukkig was er nog plek om deze de volgende dag te bezorgen! Ik ben zeer tevreden over de service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Roberto 27-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem Zuid

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel met aan dacht voor de klant en veel belangrijker kennis van de aangeboden producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Azizi 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top medewerkers van BCC beverwijk en service en montage top kwaliteit el belangrijk goed persoonlijk geholpen door medewerkers personeel van BCC top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirela 27-11-2018 In de winkel gekocht
Venray

Great service !! :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Always kind, smiling, helpful employees but not like those annoying who attacks you from the entrance... always giving a good advice and kind till the end even if you are shopping just minutes before shop closes :D great job!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews