Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brigitte 25-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC altijd goede service, voelt als thuiskomen
Al jaren de winkel voor al mijn aankopen!
Altijd voordelig en correct personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de pavert 25-11-2018 In de winkel gekocht
oosterhout

Persoonlijke benadering zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werden snel benaderd door een zeer vriendelijke verkoopster die ons goed advies over de te kopen magnetron gaf

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thura 25-11-2018 In de winkel gekocht
Lisse

Leuke verkoper! Humor,verstand van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een tv en een soundbar gekocht. Alles werd goed uitgelegd. Hoewel we er pas tegen negen uur ‘s avonds er konden zijn had je geen moment het gevoel dat je weggekeken werd. Mochten de steekwagen lenen om de tv naar de auto te brengen. Aardige mensen en prima service! We komen terug!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 25-11-2018 In de winkel gekocht
Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen

Zeer goede advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze winkel konden wij onze VVV bonnen inleveren. Zeer goede advies gekregen over de aankoop van een TV. Verkoper had alle tijd en veel uitgelegd. Ook heeft hij ons een advies gegeven om tot een goede keuze te komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

e van lent 25-11-2018 In de winkel gekocht
barendrecht

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heb twee weken geleden nieuwe samsung tv gekocht
verkoper gaf me als advies als met black Friday de tv goedkoper is krijg je het verschil terug
gisteren wezen kijken en het verschil gelijk verrekend met een nieuwe iPad
was er blij mee kom dus graag weer terug

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

René 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Helemaal TOP geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel ben ik goed geholpen, klantgericht en servies gericht. De medewerker dacht met mij mee en gaf een duidelijk advies waar ik iets aan had.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurena 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is top en echt oprecht! Ik ben zelfs eerlijk geadviseerd een artikel aan te kopen wat beter bij mij zou passen, maar BCC niet verkoopt. Gaat dus niet alleen om verkopen, maar echt om helpen. Super geholpen vandaag, weet alleen niet meer hoe ze heet... De Samsung expert van het filiaal, met een hele mooie rosé gouden Samsung smart watch!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Field 25-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Hertogwetering

Top TV en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mediamarkt en BCC geweest en BCC duidelijk de winnaar. Juiste uitleg en er werd goed de tijd genomen. Toch een prijzige aankoop dus belangrijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

T.Adema 25-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Heldere uitleg en advies over de koop

Algemene score

8,0
Gekozen om de kwaliteits- prijsverhouding en goede en vakkundige uitleg en service.
De verkoper nam alle tijd om ons te informeren en te adviseren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joost Boudewijn 25-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Geweldige service, en ook nog op zondag bezorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc heeft altijd laagste prijs garantie, deze keer icm black friday een goede deal gesloten. Daarnaast ook nog bezorging op zondag.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mieke 25-11-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben super geholpen in de winkel, ondanks dat t best druk was stond er snel iemand bij mij om te helpen. Ze heeft netjes en goed Al mijn vragen beantwoord zonder meteen de duurste laptop uit te kiezen. Top service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

ineke 25-11-2018 Via de website gekocht

prima en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kwam via internet op deze site terecht. Info was duidelijk. Snel besteld en snel geleverd. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mario 25-11-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Goed geholpen en geluidsterd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Relexde winkel en netjes en professional en natuurlijk vriendelijke verkopers die snel proberen te helpen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bink 25-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service bij BCC.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service bij BCC! Ze nemen rustig de tijd voor je. ze hebben de kennis zo niet geven ze dat ook aan, tevens zijn ze niet te beroerd om het dan ook uit te zoeken. Gezien ze de zelfde prijzen kunnen bieden als menig ander. Is BCC mijn eerste optie.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Okki 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

BCC is en blijft gewoon een fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze week een mooie soundbar gekocht en ondanks Black Friday uitstekend geholpen! Medewerker bleef mij ondanks alle drukte uitstekend helpen en adviseren en nam keurig de tijd om mij de beste keus te laten maken!
Gewoon een topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 25-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Geweldige service en goede uitleg over de producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette overzichtelijk winkel met zeer bekwaam en klantvriendelijk personeel, die je de uitleg geven waar je om vraagt en niet je zomaar wat willen verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 25-11-2018 In de winkel gekocht
Ede

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben met een defect product naar de winkel gegaan. Een Sony Bluetooth speaker srs xb40. De accu was na 5 min leeg. Hij was nog geen jaar oud. Ze hebben hem omgewisseld voor een nieuwere versie de xb41 omdat de oude versie niet meer geleverd was. Deze was momenteel goedkoper. Ik heb het bedrag wat deze minder koste netjes terug gekregen.
Top service, nieuw product met nieuwe garantie.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Voldoende keus

Algemene score

8,0
In de winkel geholpen aan een scheerapparaat. Goed advies, en voldoende voorraad om artikel te kunnen vergelijken en bekijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ellen heltzel 25-11-2018 In de winkel gekocht
middelburg

BCC verdient de voorkeur voor iedere klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste bezoek aan BCC word je gerustgesteld door de manier waarop je wordt ontvangen. Je voelt de vrijheid om rond te kunnen kijken en daarnaast weet je dat je gemakkelijk contact kan maken met een verkoper. Overzicht en Contact zijn het belangrijkst.
Voor mij zijn dat elementen om in zee te gaan met de mogelijkheden die er zijn om te kopen wat ik nodig heb. Ook de afhandeling gebeurt zorgvuldig. Geen haast, hoe druk het ook is.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos Aarts 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beek Limburg

Vriendelijke en behulpzame service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb op mijn gemak kunnen
en kijken naar tv, telefoon, stofzuiger,strijkplank en fryer. Kreeg hier goed advies over. Er werd gevraagd wat ik voor een telefoon gebruiker was. Hierdoor werd me een telefoon geadviseerd de bij me paste. Hij had me ook een duurdere kunnen adviseren maar deed dit niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Aarnoutse 25-11-2018 In de winkel gekocht
Middelburg Mortiere

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed voorgelicht zodat ik echt een keuze kon maken.
Attent geholpen bij meenemen en vervoer. Vriendelijke verkoopster. Bij ontbrekend onderdeel ontving ik direct een nieuw onderdeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wimpie42 25-11-2018 In de winkel gekocht
Middelburg

Goede service,duidelijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke voorlichting over moeilijk product, met korte reactietijd.
Gaf ook mogelijke alternatieven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenboy 25-11-2018 In de winkel gekocht
Bcc lelystad

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
İk koop alles bij bcc ☺️ Goed helpen, medewerken goed informeren en snel bezorgen daarrom ben ik blij met bcc

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saskia Overbosch 25-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden gelijk geholpen door deskundig personeel. Kregen uitleg over apparatuur waar we voor kwamen zonder gedwongen gevoel.

Reageer

gert heikamp 25-11-2018 In de winkel gekocht
veenendaal

geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was in de winkel van bcc in veenendaal wat is dat groot geworden en mooi en de service was goed ze kwamen gelijk helpen met wat ik zocht en een goede uitleg gegeven het was gewoon toppie ga zo door

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christl 25-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Zeer goede service bij BCC Heerlen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen en goed advies gekregen. Op zoek naar een laptop. Tijdens het gesprek vroeg de verkoper of het de bedoeling was om op mobiele plekken aan de pc te werken. Bij ons staat de pc op een vaste plaats, en toen bood hij ons een goed alternatief aan. Een all-in-one pc van Acer.
Na enige uitleg waren wij erg enthousiast en hebben tot koop besloten. Heel blij ermee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 25-11-2018 In de winkel gekocht
Almere-Buiten

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en deskundige goede service met goed advies over de extra zaken die ook nog nodig zijn

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pascal 25-11-2018 In de winkel gekocht
Alexandrium

Goede service en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kwamen voor advies over een tv voor de kinderkamer. We werden vriendelijk te woord gestaan en kregen goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hein van Laarhoven 25-11-2018 In de winkel gekocht
Venray

Benadering en service

Algemene score

8,0
Ik word hier altijd beleefd te woord gestaan en bij problemen probeeert men mee te denken om tot een fatsoenlijke oplossing te komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Schaak, Krommenie 25-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam, Westzijde

Goed,vriendelijk en vakkundig geholpen. Geduldige verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Troffen een geduldige en vriendelijke verkoper die ons goed hielp. Ook de bezorging van de apparaten liet niets te wensen over. Goede service !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John 25-11-2018 In de winkel gekocht
Nijmegen dukenburg

Prima service met deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima voorlichting gehad en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deskundig personeel en een mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De graaf 25-11-2018 In de winkel gekocht
Breda bcc

Vlotte service en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service goed. Uitleg apparaat had wel iets uitgebreider gemogen. Nu thuis urenlang geklungeld . Dit was erg onhandig. Apparaat na uren aan de praat gekregen, maar heeft wat zweet druppels gekost.

Review criteria:

Goed

Reageer

Pet 25-11-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Goede service

Algemene score

8,0
Nette winkel met een breed assortiment, het personeel is kundig, weten veel over de producten zie ze verkopen en je wordt netjes geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Nooijen 25-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Goede eerlijke duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het zelf moeilijk om een goede geluidsbox te kiezen voor mijn zoon als cadeau voor zijn verjaardag
Ik kreeg netjes en duidelijke uitleg en heb vervolgens mijn keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 25-11-2018 In de winkel gekocht
Den bosch

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie ruime winkel met veel parkeergelegenheid voor de deur.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel kom hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liondipa 25-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte aankoop en afhandeling proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop met fysieke winkels.
Aankoop wordt vlot geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van status van bestelproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Driessen 25-11-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Super service. Goed personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de service, de aandacht voor de klant prima is. Ook de ontvangst was prima. En daarna toen de iPad hoes niet paste zonder problemen meekijken naar een goed passende. Zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 25-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit, betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb verschillende webwinkels overwogen en kwam uiteindelijk voor een nieuwe laptop uit bij BCC. Prijs/kwaliteit vind ik in dit geval erg goed. De website is erg duidelijk en je krijgt de service die ze beloven (qua tijd aan bezorging), geen problemen met het betalen via Ideal was ook erg fijn (ik ervaar regelmatig vertraging met webshops hierin). Enige jammere was dat bij aflevering de doos gedeukt was, dit ook aangegeven als feedback maar geen reactie op gehad. Gelukkig zat het daadwerkelijke product nog in een doos in de doos (met extra bescherming erbij) dus daar was geen schade aan en dus vind ik het ook niet heel vervelend om niets over de feedback te horen. Tot op heden erg tevreden over de laptop zelf (2 weken in bezit).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

prima shop 25-11-2018 In de winkel gekocht
Leidsenhage

Alles goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en prettige verkoper met goede behandeling ondanks "Black Friday"
ruime en overzichtelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco 25-11-2018 In de winkel gekocht
spijkenisse

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed bereikbaar en goede service, ook voor kleine aankoop. Geen opdringerige verkopers. Geen lange wachttijd bij de kassa.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Creugers 25-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Klantgericht en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoper neemt de tijd voor je en geeft op laagdrempelig niveau uitleg. Weet veel van de producten die in de winkel worden aangeboden, maar neemt ook de moeite om verder te kijken dan het winkelassortiment door samen met mij op de site van BCC mijn opties verder te verkennen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Steef 25-11-2018 In de winkel gekocht
Buitenveldert

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en attent geholpen. Goede uitleg over mijn product.
Ruime overzichtelijke winkel, wat helpend is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke Smeets 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beek lb

Airfryer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ontvangst, behulpzaam en goede uitleg over de vragen die je stelt .
Ondanks de drukte nemen ze de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mart 25-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke winkel goed op te overzien met zeer deskundig personeel die alles goed uitleggen en adviseren

Reageer

Sana 25-11-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Harstikke goed ,ben zo blij dat ik daar geweest,ik raad iedereen om naar BCC te gaan ,goed producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lizzy 25-11-2018 In de winkel gekocht
Oss

Heel klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de klantvriendelijkheid en service die ik al eerder heb mogen ervaren..bij ... & ....
Ze bekijken samen met je naar de mogelijkheden die er zijn, zodat je een goede keus maakt.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MickV 25-11-2018 In de winkel gekocht
Osdorp

Geweldige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gasfornuis en kabel gekocht. Verkoper heeft alles netjes uitgelegd en je kon alles aan hem vragen. Nam de tijd en gaf goede adviezen. Vriendelijk was ie ook.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dongstra 25-11-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk bestelproces & betaling, vlotte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Black Friday drukte werd de vrijdagavond bestelde printer inderdaad conform belofte meteen de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit can Aert 25-11-2018 In de winkel gekocht
BCC BREDA

wat een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een printer bij BCC gekocht maar werkte niet meer maar omdat ik 2 jaar garantie heb zijde ze dat deze onder de garantie viel .maar op eens zij de mede werker van BCC je heb geluk je mag een nieuwe printer uit zoeken en dan trekken we de waarde van je oude printer er van af nou dat vind ik een echte service nu heb ik een goede de medewerker zij deze is beter een HP en als je niet aan uit kent mag je altijd even bellen .nou ik ben heel tevreden met BCC want ik heb al verschillende producten gekocht en mijn dochter is er ook heel tevreden over en mijn zwager ook die zijn allemaal tevreden over de winkel van BCC .mag echt gewaardeerd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkBallon 25-11-2018 In de winkel gekocht
Son

Kijk zo wil ik graag geholpen worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren van plan een Dyson V10 aan re schaffen. Maar in de winkel was hij bijna 100 euro duurder dan on-line. Echter de dame in de winkel zocht alles keurig uit en wat bleek.
Er zijn meerdere modellen V10. Daarna heeft ze keurig de verschillen voor ons op een rijtje gezet en laten zien. Geweldig
Uiteindelijk zijn we met het duurste model naar huis gegaan.

Reageer

Toon meer reviews