Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.Hofsink 27-11-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Kundig advies welke paste bij mijn persoonlijke wensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met name de het terzake kundig en vriendelijk advies van de verkoopster welke niet opdringerig was gaf voor mij de doorslag tot aankopen van het product.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 27-11-2018 In de winkel gekocht
Oss

Netjes geholpen

Algemene score

9,0
Goed geholpen goede informatie gekregen over verschillende tv s zodat we de juiste tv naar huis hebben kunnen nemen.

Reageer

Remco 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Leidschendam

Volle tevredenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was tijdens een black friday weekend in deze winkel aanwezig, ondanks de drukte bleef het personeel rustig, vriendelijk en waren zij uitermate behulpzaam. Omdat ik wist waar ik voor kwam had ik binnen 10 minuten mijn product, antwoord op mijn vragen en was ik zo klaar bij de kassa. Omdat dit niet een heel grote locatie is kan het voorkomen dat je niet direct slaagt, dit is makkelijk te voorkomen door online te bestellen en er vervolgens voor te kiezen om het een uur later op te halen. Kan niets anders dan deze locatie aanbevelen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. willemse 27-11-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service , vriendelijke personeel en veel keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
als ik iets nodig heb koop ik het altijd bij bcc, omdat de service en kennis van de producten altijd goed zijn en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 27-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geprijst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een officiële Apple dongle voor 20 euro minder dan bij Apple zelf, binnen een dag in huis. Kortom: precies wat ik zoek!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het bestellen had ik de laptop snel in huis. De levertijd wordt waar gemaakt!
De laptop was keurig verpakt en alle accesoires waren meteen meegeleverd. De producten kwamen goed overeen met de omschrijving op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

top geholpen! 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Loosduinseweg, Den Haag

prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige winkel, zit bovendien om de hoek. Loosduinseweg, Den Haag
Personeel neemt ruim voldoende tijd voor advies, administratie en afrekenen. 't zijn geen dozenschuivers!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wvdbijl 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Een echte en goede aanbieding met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze droger was kapot gegaan, maar een geluk bij een ongeluk was dat het vlak voor black friday gebeurde. Omdat wij een paar jaar daarvoor ook met black friday een wasmachine (aeg) met een flinke korting kochten en de service toen top was, besloten wij eerst bij bcc te kijken. We konden eerst rustig rond kijken zonder lastig gevallen te worden. Toen we eenmaal wat vragen hadden werden deze snel en kundig beantwoord. Ook nu zijn wij voor een aeg gegaan en ook nu weer een goede korting. De levering was top, op zondag en het was geen probleem om de droger naar de eerste etage te tillen en aan te sluiten. Oude droger mee en verpakkingsmateriaal ook. S middags hadden wij alweer droge was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henry 27-11-2018 Via de website gekocht

Goed snel en niet te duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik verbaas me er iedere keer weer over dat bestellen, betalen en bezorgen zo gemakkelijk, veilig en snel gaat. Zo ook bij BCC.
Zondag besteld en maandag op de mat. Prima prijs voor een uitstekend apparaat.
Het bestellen vanuit je luie ssd toel is toch wel erg gemakkelijk. Dat hebben we in Nederland toch maar mooi een goed geregeld. 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede koop door goed advies 27-11-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Keurig en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De voor en nadelen van het product zijn genoemd,alsmede van de andere merken. Een aangename verkoper. Niet opdringerig, maar bood aan om te helpen En deed dat vakkundig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton 27-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de drukte in de winkel toch keurig en vakkundig geholpen. Groot assortiment, personeel moet wel van veel produkten het nodige afweten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dilek 27-11-2018 Via de website gekocht

Super slechte service

Algemene score

2,0
Stofzuiger besteld, zou maandag geleverd worden, echter wordt er iets op dinsdag geleverd. Geen stofzuiger maar een pizzapan. Bcc wilt dat ik die doos zelf retour zend of naar een winkel breng. Daarna pas zal mijn stofzuiger worden opgestuurd. Ik leg uit dat ik geen tijd heb voor dat soort dingen. En dat ik juist daarom via internet dingen bestel! Nu zadelen ze mij op met een fout van hun zelf, dan krijg ik een tien euro bon van de bcc! Zodat ik daar kan spenderen! Eerste keer en nooit meer!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Wesley 27-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen omdat ik deze gemakkelijk kan bezoeken mocht er iets mis zijn. De site is zeer overzichtelijk.
Het product zat goed verpakt en is snel geleverd, nu nog uitproberen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed de Zwaan 27-11-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Geweldig duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en begripsvolle uitleg door super vriendelijke medewerkster. Ook na uitvoerig gevraag zeer goede antwoorden

Reageer

Pieter 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Onvoorstelbaar hoog service niveau!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder hoge klant gerichtheid. Vanaf binnenkomst vertrouwd gevoel.
Advies zoals het hoort, met andere woorden no nonsens, dus zeer aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driekus 27-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundig en professioneel personeel! Goed geholpen en geïnformeerd. De winkel was netjes schoon en overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 27-11-2018 Via de website gekocht

BEKO de wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals zo vaak toch maar weer naar de webshop van BCC. Erg makkelijk bestellen en direct een afspraak voor bezorging op de dag die mij uitkwam. keurige bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Djiz 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb vaker al artikelen gekocht via BCC. Altijd topservice gekregen, een site die duidelijk is en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Utrechtse dame 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Wat een geweldig aardige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet had ik een verkeerde telefoon gekocht. Die kon ik terug brengen en kreeg direct geld terug. Omdat ik uiterst vriendelijk, behulpzaam en begripvol was geholpen ben ik er vandaag weer heen gefietst en in de winkel gewacht tot dezelfde aardige mevrouw mij weer kon helpen. Heb nu een prima telefoon aangeschaft en een gezellig gesprekje met haar gehad, leuk !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad 27-11-2018 In de winkel gekocht
bcc osdorp

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeeer ruime keuze ,snel geholpen en goede service zelfs 3 jaar garantie, zeer goed te bereiken en een goed advies.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johan van meer 27-11-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

prima geholpen, door vriendelijk en goed verzorgd personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel is goed te bereiken, en overzichtelijk en netjes ingericht.

ruime keuze in alle categorieën.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nibo 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Eerlijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet was de prijs goedkoper dan de prijs in de winkel. Deze scheelde 20 euro. Ik mocht het artikel meenemen voor de internetprijs.

Reageer

Brandsen 27-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen! Er werd de tijd genomen om een goede uitleg te geven. De verkoper had duidelijk kennis van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 27-11-2018 In de winkel gekocht
Venray

Zeer goed advies en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe tv werden we zeer goed geïnformeerd. We raden BCC zeker aan. Geweldige service, de tv werd meteen thuisbezorgt en geïnstalleerd met goede duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van der Heijden 27-11-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout NB

Snel en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vraag werd vriendelijk en snel behandeld, ondanks de drukte in de winkel. Verder ging het van 'uit het schap halen' tot 'betalen' erg snel en heb ik niet lang hoeven wachten. Daarbij was de uitleg over de factuur verder duidelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thijn 27-11-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven ekkersrijt

Fijne winkel vriendelijk kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met enthousiaste verkopers, geen opdringerige gelukkig. Ze lieten ons ons gang gaan en kwamen met goed advies toen wij erom vroegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fitbitdrager 27-11-2018 In de winkel gekocht
Poort van veghel

Geweldige service (op de Fitbit-tracker)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb wat pech met mijn Fitbit tracker. Het apparaat is geweldig maar tot twee keer toe was er bij mij iets afgebroken. Beiden keren ontzettend vriendelijk geholpen. Nieuwe Fitbit gekregen en omdat deze intussen goedkoper was geworden zelfs het verschil in contanten terug gekregen. Dank je wel BCC voor deze nette service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jm 27-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar (Achter mediamarkt)

Super mee denkende winkelbediende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder vriendelijk geholpen, mee denkend en komt na wat hij zegt.
Ondanks het ingesproken bericht werd ik ook nog gebeld. SUPER .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 27-11-2018 In de winkel gekocht
Muiden BCC

Goed voorgelicht en duidelijke uitleg door verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en de verkoper had verstand van zaken, aardige jongeman. Duidelijke antwoorden op onze vragen. Geen verkooppraatjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jela Smit 27-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Super goede service waar je blij van wordt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe tv gekocht en uitstekend geholpen in de winkel. Bij thuis installatie een klein probleempje en nog dezelfde dag kwam de servicemedewerker aan de deur om het probleempje op te lossen zodat wij toch snel konden genieten van de nieuwe TV. Helemaal top !!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Said 27-11-2018 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super handige shop en heel klantvriendelijk. Zeker een aanrader om bij te bestellen! De site is eenvoudig en voordat je het weet ligt je bestelling in huis.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 27-11-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bestellen, snel bezorgd, geen verzendkosten en goede prijs. Alles dik in orde dus. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 27-11-2018 Via de website gekocht

Rampzalig

Algemene score

1,0
Levertijd al drie dagen opgeschoven. Zaterdag besteld. Krijg een mail dat hij is aangeboden aan de transporteur. Gebeurt pas dinsdagmorgen. Klantenservice niet bereikbaar. Niet via telefoon en niet via app. Gewoon slecht.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Ibos 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Prima aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had thuis al wat research gedaan naar verschillende hoofdtelefoons. Toch had ik nog wat vragen over welke er het beste paste bij mijn gebruikswensen. In de winkel werd ik vriendelijk en adequaat geholpen. De medewerkster dacht met mij mee en ik ben tot een prima aankoop gekomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Debora 27-11-2018 Via de website gekocht

Supersnell correspondentie en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Handige zoekfuncties. Snelle levering. En de prijs kwaliteit verhouding helemaal op orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 27-11-2018 In de winkel gekocht
Winkelcentrum Woensel Eindhoven

Goed en deskundige advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed en deskundig advies, en vriendelijk personeel, nemen alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Corvers 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

goed advies en goede service

Algemene score

8,0
Klant wordt zeer vriendelijk bejegend en gewezen op eventuele opties die ook nog van nut kunnen zijn. In tegenstelling tot collega winkels wordt dit niet als storend ervaren m.a.w. er wordt de klant niets opgedrongen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Oosthoek 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

De service die je verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, bekwaam antwoord op vragen en service met een glimlach. Zelfs op een drukke vrijdagavond werd ik snel en goed geholpen in mijn zoektocht naar een wasmachine. Dinsdag erna is deze ook netjes gebracht en op de tweede verdieping geinstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gubbels 27-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een personeel - lid van BCC Heerlen haalde meteen een ander persoon erbij die mij haarfijn en duidelijk mijn aankoop kon uitleggen en demonstreren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark van den Top 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Ede

Topservice en aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Ede, prettige winkel en persoonlijk contact.
Iedere verkoper heeft ook echt verstand zaken. En is breed geïnteresseerd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spautronic 27-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

Goede HP printer mooie afdrukken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en zakelijk advies van vriendelijk personeel en een leuke printer voor een faire prijs.
HP officejet 6950

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sun 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, op tijd geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag een leuke black friday "aanbieding". Vond 't proberen wel waard. Goede service, levering was op tijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mous 27-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Uitstekend geholpen door uw medewerker

Algemene score

9,0
Wij kopen veel bij bcc om de goede service en uitstekende medewerkers,wij hopen veel plezier te hebben van onze i pad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolco 27-11-2018 In de winkel gekocht
Lisse

Prettige en vakkundige adviseur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden snel en accuraat geholpen en de verkoper had alle tijd om ons te informeren.
Hebben de drogtrommel de volgende dag al in huis. Ook de bezorging was vriendelijk en deed keurig alles wat nodig was. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.Cramer 27-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam-alexandrium

Heel erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben in de loop der jaren verschillende artikelen gekocht ( vaste klant) en zijn altijd goed geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J E G Maas 27-11-2018 In de winkel gekocht
Goes

Medewerkers geven je alle tijd voor informatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijk opgestelde artikelen. Prettige medewerkers die altijd bereid zijn uitgebreid en duidelijke voorlichting over artikelen te geven. Wanneer ik online "prijs vergelijking" doe kom ik steeds weer uit bij BCC om het gewenste aan te schaffen. Wanneer ik in de regio nog parkeertijd over heb loop ik meestal even bij BCC binnen. Dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Juul Baars en petra Overeem 27-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Ik trof een geweldige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van een verkoper verwacht ik nooit wat. Maar de meneer die mij heeft geholpen gaf me niet alleen het gevoel dat ik heel erg welkom was.. maar hij was ook nog heel gezellig, vriendelijk, hulpvaardig en vooral deskundig. Zoiets tref je niet altijd aan bij winkels. Ik ben weggegaan met het gevoel dat ik prettig zaken had gedaan.. en wat tevreden met mijn aankopen.
Jammer dat ik nu niet weet wie mij geholpen heeft. Op de factuur staat slechts de naam ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad venmans 27-11-2018 In de winkel gekocht
BBC veghel

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in de winkel en vriendelijke verkoper.
Goede uitleg en wij zijn met een goed gevoel de winkel uit gegaan en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 27-11-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Vriendelijke medewerkers met goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier heb ik mijn macbook voor de laagste prijs gekocht dankzij de laagste prijs garantie. Het personeel was heel vriendelijk en heeft me uitgebreid geholpen. Ook toen tijdens het afrekenen bleek dat mijn daglimiet niet hoog genoeg was voor de aankoop hebben zij het product eerst nog voor mij achtergehouden tot het daglimiet van mijn pinpas was aangepast. Echt een topservice bij deze winkel!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia Schleijper 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Heerlen

Geweldige servies leuke bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom sinds een paar jaar bij BCC in Heerlen en het bevalt mij zeer goed.
De bediening is zeer kundig en behulpzaam.
De zaak heeft een uitnodigende uitstraling. Ga zo door.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews