Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijk winkel in Spijkenisse!
Goed geholpen wel jammer dat in mijn geval aanschaf laptop, de verzekering die je kunt afsluiten erg opdringerig werd aangeboden..
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij werden duidelijk en prettig geholpen. De verkoper was niet te opdringerig. Beleefd.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze vriendelijke verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond hier een laptop voor een mooie prijs met veel mogelijkheden. Ondanks dat het black week was en dus heel druk heb ik mijn laptop in 1 dag ontvangen! Super blij mee omdat ik de laptop met spoed nodig had.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thijs 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg snelle aflevering ik had een Google nest mini besteld via internet en ik kon hem binnen een kwartier al op halen. Verder erg vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Thijs,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen via site, concurrerende prijzen, snelle levering en goede berichtgeving over het proces van levering.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilco 28-11-2020

Algemene score

5,0
Prima geholpen.
Bij thuiskomst wilde ik de ringcamera installeren toen bleek dat dit niet kon omdat ik de eigenaar niet was. Bleek dat ik een gebruikte camera heb gekocht.
Helpdesk ring gebeld en heeft deze dit bevestigd en duurde het 72 uur om mij als nieuwe eigenaar aan te melden. Ik kan de camera dus voorlopig niet gebruiken.

Slechte zaak BCC.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Wilco,

Bedankt voor jouw review. Dit is wel erg vervelend. Excuses voor het ongemak. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Otten 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een outlet model tv gekocht, de verpakking zou licht beschadigd zijn...
Viel reuze mee!!
Aardige bezorgers en ruim op tijd.
Goede afspraken!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Otten,

Bedankt voor jouw review over onze outlet service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor BCC omdat ik bij een eerdere aankoop had gemerkt dat ze bij deze zaak de tijd voor je nemen en goed adviseren. En dat was deze keer ook zo. (BCC Alkmaar)
Ook de afleverdatum/tijd van de apparatuur (droger) ging als gepland. Ook netjes een telefoonbericht voor ze kwamen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling is goed te plaatsen via internet en te betalen.
Werd bij afhalen gelijk geholpen en het lag keurig klaar.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.Greveraars 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren zeer betrouwbaar naar de overstap van Harense Smit waar ik tientale jaren vaste klant was
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste M. Greveraars,

Bedankt voor jouw review en het jarenlange vertrouwen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pien 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga het liefst langs de winkel vanwege de goede service. Er is gedegen kennis van zaken en daardoor bij mij ook het vertrouwen dat het advies ook goed advies is.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Pien,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede site eenvoudig bestellen en snel de bevestiging via mail
ook nog de goedkoopste voor mijn product
super
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste john,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig volgens afspraak op tijd afgeleverd, netjes verpakt. Ook nog een cadeaubon van een eerdere aankoop kunnen inleveren. BCC was al de goedkoopste aanbieder voor dit product, maar met 5 euro korting helemaal
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ana81 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een fijne winkel je wordt er supergoed geholpen laatste jaren altijd de aankopen daar van ovens tot koffie apparaten.
Ook als er wat aan de hand is wordt het netjes opgelost. Zo hoort het! Altijd tevreden met alles van de winkel tot de service thuis.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ana81,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jakoo alphen aan den rijn 28-11-2020

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudig bestellen via duidelijke site; correcte en vlotte afhandeling en bezorging van het geleverde; het product (70 kg!) werd naar de juiste plaats gebracht en aangesloten; alle verpakkingsmaterialen en het oude product werden meegenomen. Zeer aan te raden!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste jakoo alphen aan de rijn,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bezorging oude wasmachine meegenomen zo als afgesproken met de verkoper
Nieuwe wasmachine Goed uitgelegd.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we hebben , na het zien van de site, besloten om bij BCC de magnetron te bestellen. De dag erna werd deze keurig bezorgd.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonny Heupink 28-11-2020

Algemene score

9,0
Ik ben goed geholpen. Diverse apparatuur aangeschaft. Vriezer, koelkast, vaatwasser en wasdroger. Ruime keuze en vakkundige hulp. Was belangrijk omdat voor een groot gedeelte inbouwapparatuur betreft. Een belangrijke overweging was dat inbouw voor een groot gedeelte gratis is.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Tonny Heupink,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en prettige winkel. Service mag wel wat beter. Moet soms lang wachten op personeel, ondanks het rustig is.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elinesiebers 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie overzichtelijke site, Snelle levering, goeie informatie en houden zich aan hun beloftes. zeker een aanrader als je iets van technologie nodig hebt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste elinesiebers,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aja 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kiezen voor deze shop omdat we in deze tijd niet willen winkelen. In de winkels zijn we altijd heel prettig geholpen, dus voorruit...proberen maar.
Kiezen, kopen en snel....afgeleverd. Net alsof we ‘echt’ gewinkeld hadden bij BCC. Super blij mee.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Aja,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L. 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Beverwijk is een top winkel , medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen of je advies te geven en dragen zelfs je product naar de kassa voor je ! Kortom gouden winkel!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste L.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. Mormon 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft nogmaals bewezen dat een winkel meer voordelen kan opleveren voor het maken van een wel overwogen keuze dan een webshop.

De medewerker heeft mij tijdens het maken van mijn keuze goed geïnformeerd over het verschil tussen de desbetreffende producten en heeft geen moment geprobeerd om mij het duurste product te verkopen, maar het beste wat bij mijn behoefte past.

Kortom een goed advies gekregen bij de BCC en product naar wens aangeschaft.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste S.Mormon,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stephanie 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er werd snel geleverd, binnen twee dagen . De avond ervoor krijg je een tijdvak van twee uur waarbinnen ze langs zullen komen ,dus je hoeft niet de hele dag thuis te wachten. Tien minuten voordat ze bij je aankomen bellen ze ook nog even.
De mannen hebben de vaatwasser netjes aangesloten en het apparaat werkt goed. Ook was er de mogelijkheid om aan de deur te pinnen wat erg fijn is.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Stephanie,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F. Dijkstra 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men houdt goed rekening met de corona maatregelen en ik ben bijzonder vriendelijke geholpen door een medewerker met veel kennis van zaken
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste F. Dijkstra,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp van onze vakkundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Mega store 28-11-2020

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel waar je prettig en vakkundig wordt geholpen en waar het personeel mijn gekochte magnetron tot aan de auto bracht .( ben 73 en de gezondheid laat te wensen ) Na deze ervaring zal ik hier zeker vaker komen .
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Luc 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is keurige en heldere site. Duidelijk wat je krijgt en een scherpe prijs. Daarna waren er wat bijzonderheden met de bestelling en dat heb ik gemakkelijk via WhatsApp kunnen regelen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Luc,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Charles van Vessem 28-11-2020

Algemene score

1,0
Het is ongelooflijk, BCC levert een defecte Bosch vaatwasser en beschuldigd mij ervan hem kapot te hebben gemaakt. Ik heb zo'n spijt dat ik BCC m'n vertrouwen heb gegeven.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Charles van Vessem,

Bedankt voor jouw review. We zijn heel benieuwd naar dit verhaal. Kun je het ordernummer doorgeven? Dan kunnen we het verder uitzoeken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gertie 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service duidelijke uitleg en er wordt met je meegedacht . Het artikel is in verhouding met de prijs.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Gertie,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Heijnen 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering correct . T.V voldoed aan verwachtingen. website is duidelijk en bestelling is correct afgehandeld
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste H.Heijnen,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de levering van de vaatwasmachine dreigde een probleem ontstaan bij de aansluiting van het apparaat door een misverstand maar BCC maakte zijn slogan waar: Altijd een oplossing in huis! Binnen twee dagen door vakkundige monteurs aangesloten. En de oude machine zonder probleem meegenomen, had 29 jaar trouwe dienst achter de rug. Prima service!

Reageer

Marcel van R 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een Google Google Home mini gekocht. Prettig (zoals gewoonlijk) personeel in de winkel. Ik kom hier al jaren bij BCC , Amersfoort. Is echt mijn winkel.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Marcel van R,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was in black friday veel goedkoper dan vorige week toen ik het kocht. Zonder gedoe de korting verrekend. Goeie service, wel interessant dat er blijkbaar een kleine 30% van de prijs af kan...
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel met een enthousiaste verkoper die een goed advies heeft gegeven bij de aankoop van een qled tv.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over onze enthousiaste medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ann 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd onmiddellijk geholpen en ik heb duidelijk uitleg gekregen. Ik heb zelfs hulp gekregen met m’n aankopen naar mijn auto te brengen. Dit was mijn eerste bezoek aan BCC maar zeker niet mijn laatste
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ann,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iris 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Erg tevreden over mijn bestelling. Ik kon binnen twee uur na het bestellen het product al ophalen in de winkel.

Het enige wat ik aan te merken heb is dat ik het product mee kreeg zonder dat ik mijn legitimatie/orderbewijs hoefde te laten zien. Dat baarde me een beetje zorgen. Verder was het personeel wel erg vriendelijk personeel en hielpen ze mij snel.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Iris,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manon 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg kundige man heeft ons geholpen met de koop van een wasmachine en droger. Nam rustig de tijd en gaf veel uitleg. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. Uiterst tevreden!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Manon,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo Wehrmeijer 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wonen al jaren in Bovenkarspel en wisten niet dat er z'n mooie BCC winkel in Lelystad zat, voor ons over de dijk kort bij. We werden keurig en ook deskundig voor gelicht over de aankoop, kortom wij voelden ons klant. Ik denk zeker dat we volgende keer weer naar BCC in Lelystad gaan.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Leon Wehrmeijer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Anninga 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al een tijd problemen met tv signaal en gingen naar bcc voor een signaal versterker. Na een goed adviesgesprek gingen we naar huis met een versterker, mesh WiFi systeem en chromecast. Zoals de verkoper al aangaf, makkelijk te installeren als je het zo en zo doet. En zo ging het helemaal, nu zijn pa en ma (de zappers) en de jeugd (de streamers) weer helemaal te vreden.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Wim Anninga,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Damien 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne ontvangst in de winkel en zeer vriendelijk en kundig personeel. Echt een aanrader!

Reageer

Jordoldier 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was in de buurt en wilde een iPad halen!
Zag bij bcc en heb natuurlijk freebees!
Vond het wel prima prijsje zag ik op internet, eenmaal in de winkel even naar de iPad gekeken (had al veel filmpjes en alles gekeken).
Nog geen 2 minuten daarna kwam personeel van bcc om te vragen of ze konden helpen (terwijl het best druk was in de winkel)?
De meneer was erg aardig en ben goed geholpen, echt top personeel ging nog even checken of ik de Apple Pencil wel kon gebruiken aangezien er 2 zijn.
Daarna makkelijk en snel betaald en fijn een mail van de garantie en het betalingsbewijs!
Erg tevreden over bcc!

Ik geef een negen aangezien ik de ps5 graag wil bestellen maar ze hem toch niet hebben wat ik snap!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Jordoldier,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Pijl 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een Philips tv besteld om af te halen in de winkel. Het bestellen ging heel makkelijk en binnen 30 minuten had ik een mail dat me bestelling klaar stond! De volgende dag in de winkel werden we direct geholpen en er werd zelfs aangeboden om mee te helpen om het in de auto te zetten, echter waren wij met zijn 2en dus was het niet nodig maar echt een top service!! Op zoek naar een goed product en een goede service? Dan zit je bij BCC Spijkenisse zeker goed!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Fam. Pijl,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Game gekocht bij BCC aantal dagen terug. Blijkt nu afgeprijsd te zijn bij concurrent en teveel betaalde wordt netjes terug gestort.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel game plezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een televisie met OLED gekocht en een soundbar. In dit filiaal in Den Helder wordt heel goed geluisterd naar wat de klant voor wensen heeft. Krijg je deskundige, uitgebreide informatie over de verschillen tussen verschillende apparaten en systemen. Er wordt je niets opgedrongen, er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt alle tijd iets te beslissen. Ik ga bij dit filiaal nooit naar huis met iets wat ik achteraf toch anders had gewild.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review over de deskundige en klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ieder nadeel heeft zijn voordeel!
Ik had twee Sonos speakers besteld in de winkel in Almere. Er was helaas iets niet goed gegaan waardoor het leveren een aantal dagen langer duurde. Geluk bij een ongeluk, ze werden geleverd op Black Friday en ook voor de aanbiedingsprijs! Dit scheelde mij €50 per speaker.
Dit moest wel even besloten worden door Paul, maar die die vond het zelf ook niet meer dan redelijk dat ik ze voor de aanbiedingsprijs mee zou krijgen.

BCC Almere Buiten bedankt!!! 👍🏽
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Almere.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk kom ik er niet zo vaak maar toevallig vorige week een droger besteld voor een goeie prijs! Winkel was veel fijner om in te zijn dan de mega drukke, volgestopte mediamarkt. Goed geholpen door de verkoper!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. Stoffer 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben door Joey geadviseerd. Hij vertelde welke laptop ik het beste kon kopen, maar maar ook welke niet. Hij nam alle tijd en kon mij als redelijk onervaren gebruiker alles goed duidelijk maken. Ik heb een prachtig apparaat gekocht waarvan ik ik jaren plezier van zal hebben. Dank je Joey!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste P. Stoffer,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maureen 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Boden het product in de winkel aan wat ik op de Website al had gezien. Ik had nog wat verdere uitleg nodig die in de winkel goed gegeven is.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Maureen,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joost 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging naar de winkel voor een keukenmachine. Deze was gelukkig voorradig en ik werd snel geholpen door een medewerker. Ze kon al mijn vragen beantwoorden en ze was erg vriendelijk. Na het afrekenen heeft ze me zelfs geholpen met inpakken, top!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Joost,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk van laarhoven 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik werd zeer goed geholpen door de verkoper hij heeft mij alles goed uit gelegd over mijn aankoop
ik was super tevreden
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste henk van laarhoven,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews