Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianne 26-11-2018 In de winkel gekocht
Venray

Goed advies en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al verschillende aankopen gedaan en telkens goed geholpen in de winkel. Ook met een garantiegevalletje prima geholpen en een leenapparaat kunnen krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Steliana 26-11-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Prima levering en eerlijke prijzen voor goede merkartikelen. Ook heel erg leuke extra's bijgekregen. Kortom een hele fijne en overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinand 26-11-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mij dichtstbijzijnde electronica zaak, waar ik altijd prettig geholpen wordt, en met lage prijzen. ik had me vooraf wel goed georiënteerd, want ze zijn niet echt gespecialiseerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Andrea 26-11-2018 In de winkel gekocht
OOSTBURG

Super Service en aardige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel zag er heel netjes uit zelfs gestofzuigd! Echt fijn om naar binnen te gaan.
De mensen die er werken doen echt hun best om jou zo goed mogelijk te helpen, ze weten ook daadwerkelijk de productinformatie. Veel betere service dan een paar jaar geleden, we gaan vaker wat kopen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dini 26-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website.
Voldoende keuze!
Vooral de snelle levering en geen verzendkosten maken dit tot uitstekende website en service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 26-11-2018 In de winkel gekocht
Emmen

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ben ik dankbaar met de service in de zaak van jullie!!!!
Alle tijd werd voor mij uitgetrokken bij het kopen van mijn TomTom.
De updates werden geinstalleerd en ik kreeg de uitleg hoe de TomTom werkt!
Klasse waar vind je dat nog.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.lotz 26-11-2018 In de winkel gekocht
Beek

Geweldige service heel goed geadviceerd bij mijn aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Assortiment , prijs, kwaliteit, alles in orde in ben heel goed geadviseerd over de keuze van mijn stofzuiger.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riank26 26-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website en zéér snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waarom ik voor BCC gekozen heb? Vanwege de korting op het betreffende product. Daar was ik al blij verrast mee, ook al viel dit in het Black Friday weekend. Maar vervolgens de snelle levering! Gisteravond rond 8 uur besteld en vanmiddag rond 12 uur in huis! Echt super! Ben er heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan R. 26-11-2018 In de winkel gekocht
Emmen

Super service in Emmen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koelkast gekocht, kwam ik er achter dat er nieuwere grotere zuinigere Samsung was/is. Trug naar de winkel, verschil gedeeld met laagste prijsgarantie, en de koelkast keurig op tijd bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy 26-11-2018 In de winkel gekocht
deventer

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke winkel vriendelijk personeel groot assortiment lift is ook in de winkel aanwezig.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

louwrus 26-11-2018 Via de website gekocht

Gewoon zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC doet als beloofd, is goed en snel bereikbaar en de voorlichting is duidelijk en correct. Prettig vakbekwaam personeel. Producten zijn in winkel goed geëtaleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit de buurt 26-11-2018 Via de website gekocht

Waardeloze winkel

Algemene score

1,0
Winkel 1 (megastores Den Haag):
Verkoper: Waar bent u naar op zoek?
Koper: Geluidsysteem.
Verkoper: Nou, dan staat u goed. Verkoper gaat vervolgens met een collega babbelen die een appparaat vervancht in de showroom

Winkel 2: (Zoeterwoude)
Koper: Heeft u de Bose soundbar 700 in voorraad?
Verkoper: Ja
Koper: Heeft u 2 soundtuoch 30 in voorraad?
Verkoper: Weet ik niet, even kijken. Verkoper checkt systeem. Nee, ook de soundbar is niet in voorraad trouwens. Voorraadstanden lopen 1 dag achter. Kan ze wel voor u bestellen. Kun u ze ophalen of laten bezorgen.
Koper: nee, wil ik niet. Zeker geen bezorging, vooral gooi en smijt werk.
Winkel 3: (Leidschendam):
Koper: Heeft u de Soundbar 700 in voorraad?
Verkoper: Ja, nieuw in doos.
Koper: Mooi, heeft u 2 soundtouch 30 speakers in voorraad?
Verkoper: Nee.
Koper, jammer maar laat ik de soundbar 700 maar meenemen. Graag afrekenen.
Na het afrekenen:
Verkoper, o ja, u kunt de Soundbar 700 niet koppelen aan de soundtouch 30.
Koper: nou, dan heb je hem bij deze terug, graag geld weer terug storten. Was trouwens vergeten te melden door de verkoper in winkel 2.
Online winkel:
Koper: Bestelt uiteindelijk 2 soundtouch 30 speakers. Af te halen binnen 1 uur in Zoeterwoude. Nu 2 uur verder, geen bevestiging ontvangen dat de speakers klaar staan. Klanten service gebeld. Het is te druk, graag later terug bellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ajvl 26-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Uitermate goed en als altijd......prima bediening.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie collectie vaatwassers, geweldig goede bediening. Alles was naar onze zin en zoals altijd prima afwerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa Switzar 26-11-2018 In de winkel gekocht
Oude haagweg

Service en vriendelijkheid is eigenlijk een 10+ waard.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is netjes en overzichtelijk goed assortiment en het personeel is super. Deze winkel zou ik zeker aanbevelen aan derden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.C. Röling 26-11-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Ik voel me als klant gewaardeerd, goede sevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote sortering en alles te vinden op het gebied van elektronica en huishoudelijke apparatuur en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 26-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

ben heel goed geholpen bij BCC Breda

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
personeel heel kundig en behulpzaam , kijken niet naar tijd , was al sluiting tijd toen ik zoek verliet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erling 26-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Buitenveldert

Goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb met black friday een tv gekocht bij de BCC.
Terwijl iedereen druk was de aanbiedingen van mediamarkt te bekijken (die binnen een aantal uur allemaal waren uitverkocht, omdat ze maar een kleine hoeveelheid producten met hoge korting beschikbaar hebben) heb ik een mooie LG 49UK6200 gekocht met 150 euro korting.
Top deal en service in de winkel was ook goed. Makkelijk op de website te zien waar het product nog beschikbaar was. Kon de TV direct meenemen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. M. M. Wetter 26-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Haarlem

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed geholpen en snel ,prima advies en zeer goede uitleg, personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en verteld ook over de extra service die je bij kunt kopen voor het product ivm verzekering en extra garantie voor de batterij. Ben dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickyF 26-11-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een kitchenaid keukenmachine gekocht via de bcc webshop. Eerst was hij niet op voorraad maar via de chat hebben ze me geholpen met uitzoeken wanneer hij weer leverbaar zou zijn. Toen wilde zij hem voor mij reserveren direct als het weer leverbaar is en gratis laten bezorgen. Helaas was dit in mijn geval niet handig omdat ik vvv-bonnen had. Maar anders had ik dat aanbod natuurlijk graag aangenomen. Ook een voordeel is dat dit een van de weinige webshops is waar je vvv-bonnen in kan leveren. Meestal kan dat alleen via de winkel. Echt ideaal! Had hem de volgende dag al in huis! Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Veen 26-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Black Friday werd Nice Sunday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De TV en Soundbaster zijn van goede kwaliteit, de uitleg in de winkel was plezierig en vakbekwaam, het hele verkoop en logistiek proces is als professioneel ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rien 26-11-2018 In de winkel gekocht
BERGEN OP ZOOM

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een bepaalde tv. Deze was uitverkocht. Maar de verkoper ging wel met ons op zoek naar een oplossing. Een andere tv laten zien, goed uitgelegd. Dit beviel zeer fijn. En we zijn over gegaan naar een zeer mooie deal. Top verkoper. Prima aandacht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Andreas 26-11-2018 In de winkel gekocht
AMSTERDAM

Uitmuntende prijs/kwaliteit & service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel wordt op vakkundig manier advies gegeven en wordt vriendelijk op je vragen in gegaan, zodat beter dan via webshop een keuze gemaakt kan worden.
Afspraak is ook afspraak bij BCC met name bij de uitlevering van de wasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ger 26-11-2018 Via de website gekocht

Klasse!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht naar een goede stofzuiger waarbij het prijsverschil van maar liefst 50 Euro de doorslag gaf om bij BCC te kopen. Afhandeling van betalen was zo gepiept en de belofte van levering op de beloofde dag werd ook waar gemaakt. Zo hoort dat en dat is klasse. Dank hiervoor BCC.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 26-11-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld en kwam een paar dagen later netjes binnen. Goed op de hoogte gehouden per mail door BBC. Niets te klagen! Betrouwbare winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 26-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

TV gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed ontvangen in de winkel, duidelijke uitleg over de producten. zelfs meegeholpen met het dragen en in de auto leggen van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samira 26-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service. Ik werd echt goed geholpen zowel door de customer service als door de bezorgers.
De bezorgers hebben de koelkast netjes geplaatst en gaven de juiste instructies

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 26-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Osdorpplein

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een koelkast gekocht met in ons achterhoofd dat deze makkelijk via de trap naar de eerste etage gebracht kon worden, na eerst de koelkast bij mediamarkt gekocht te hebben en hier ook aangegeven dat dit spoed moest zijn vanwege het kapot gaan van de koelkast. het enige wat moest gebeuren was het omzetten van de deuren, na een week wachten bleek dat de opdracht vanuit Mediamarkt niet eens gegeven was aan mulitibv het bedrijf dat dit uitvoert voor mediamarkt zijn we ons geld terug gaan halen, hierna direct naar BCC gegaan op het Osdorpplein in Amsterdam, deze kon de volgende dag leveren inclusief omgezette deuren, 08:00 stonden de bezorgers voor de deur alleen bleek toen dat de koelkast een kleine 6 cm te lang was dus de bezorgers hebben de koelkast weer mee retour genomen in overleg met BCC (klantenservice en winkel) gekeken of deze de volgende dag geleverd kon worden dit was helaas niet mogelijk maar voor zondag was dit wel mogelijk de bezorgers stonden om 08:30 voor de deur, wij hadden zelf een verhuislift geregeld en de nieuwe koelkast werd vakkundig en snel neergezet een aangesloten.
dank aan alle BCC medewerkers.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Y. Sie-Marquet 26-11-2018 Via de website gekocht

Online bestelling gedaan,

Algemene score

10,0
Wij kopen altijd onze producten bij BCC, we krijgen altijd goede service, vriendelijke mensen en goede kwaliteit producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 26-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en nemen veel tijd voor je. Ik kreeg goede informatie waar ik naar op zoek was en wat ik beter wel of geen rekening mee kon houden.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Heidi 26-11-2018 In de winkel gekocht
Abeefabrieken tilburg

Erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Word altijd goed geholpen. Prima advies.
Soms wat lang wachten voor er een medewerker kan helpen, drukte wordt slecht ingeschat zoals bij Black Friday.

Review criteria:

Goed

Reageer

Rene. 26-11-2018 In de winkel gekocht
BCC te Delft

Juiste wijze uileg en geduld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Eeen Samsung televisie gekocht in de BCC winkel in Delft.Ik een duidelijke uitleg gekregen over de verschillen niet alleen de prijs maar ook de helderheid en het jaartal van de aanbiedingen.
Verder drongen zij er niet op aan om je een televisie te dwingen te kopen en dat gaf mij een goed gevoel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Inge 26-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Fantastisch geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij gaan altijd naar BCC omdat ze je vriendelijk helpen de service is goed en er bestaan geen rare vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Boreel 26-11-2018 In de winkel gekocht
LEIDSCHENDAM

Goede voorlichting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Leidsenhage (Leidschendam) is toch wel mijn favoriete winkel. Goede voorlichting, geen drammerige verkopers die het begrijpen als je er nog over wilt nadenken en bereid zijn je weer alle voorlichting te geven als je terug komt en dingen vergeten bent..... Gisteren weer een aankoop gedaan en geheel tevreden over de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.w.van leeuwen 26-11-2018 In de winkel gekocht
Sliedrecht

Goed geholpen, vriendelijk en product gericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel Is overzichtelijk. De produkten worden goed gepresenteerd en de bediening is zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rinaldo 26-11-2018 In de winkel gekocht
Sliedrecht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We zijn hier keurig geholpen. Levering was op tijd. de bezorger had alleen geen technische achtergrond. Mijn vraag om de deur te veranderen kon hij hierdoor helaas niet uitvoeren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mevr. Janssen 26-11-2018 In de winkel gekocht
Bergen op zoom

Een tegenvaller

Algemene score

4,0
Was eerst bij bcc in middelburg geweest, niets dan lof voor de klantvriendelijkheid en de moeite die werd gedaan mij aan mijn gekozen produkt te helpen. De pc was niet voorradig, maar bcc bergen op zoom zou deze nog wel hebben, dus belde ze daar naar toe. De medewerker daar gaf eerst aan geen tijd te hebben om in het magazijn te gaan kijken en na aandringen van bcc middelburg, vertelde hij dat er niets op voorraad was.
Aangezien op internet stond dat er wel voorraad was, ben ik toch naar bergrn op zoom gereden, daar bleek dat deze gewoon aanwezig was.
De jonge man die mij hielp, zette de doos op een burau en boekte deze in. Gaf mij de boodschap dat daar de kassa was om af te rekenen en liep weg. Nam niet de moeite om de doos een paar meter naar de kassa te dragen en mij te groeten of te bedanken.
Ik vond het een vervelende ervaring, bij de kassa werd ik overigings plezierig geholpen. Maar deze ene jongeman stond in schril contrast met de verkopers van middelburg bcc en zorgt er in elk geval voor dat ik niet meer naar bcc in bergen op zoom ga.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Karin 26-11-2018 In de winkel gekocht
Osdorpplein

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier al eerder produkten gekocht en na goede ervaring heb ik dat gisteren weer gedaan.Je wordt met geduld voor de klant en goede uitleg geholpen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Werner Lambert 26-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is te koop via internet maar voor een goed advies gaan wij graag naar de (plaatselijke) winkel. Niets zo vervelend als er dan iemand staat die geen tijd heeft of de informatie van bordjes leest. Gelukkig is BCC nog ouderwets goed in het geven van advies.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. 26-11-2018 In de winkel gekocht
Nijmegen dukenburg

Fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn super fijn geholpen door een medewerker van de BCC bij de aankoop van een wasmachine en droger. Goede voorlichting waarbij duidelijk werd dat de medewerker echt wist waar zij het over had waardoor wij uiteindelijk tot kopen over zijn gegaan.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.Duijvesteijn 26-11-2018 Via de website gekocht

Prima Service snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk bestellen. Alles was duidelijk aangegeven.
Overzichtelijk en de afronding na de bestelling voor bezorging prima.
Aankoopbon netjes over de mail.
Mocht het product toch niet goed zijn, is het gemakkelijk terug sturen met meegeleverde stickers .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ton muskens 26-11-2018 In de winkel gekocht
Middelburg

prima persoonlijke bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen en al onze vragen met geduld beantwoord, zelf in alle gekte en drukte van Black Friday.

Verkoper regelde direct ook diverse zaken met onze provider, wat het ons een stuk eenvoudiger maakte.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 26-11-2018 Via de website gekocht

Vertrouwd adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, vertrouwd adres. Goede prijsstelling en bereid prijs aan te passen als deze elders lager is. Toppy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Boot 26-11-2018 In de winkel gekocht
Helmond

Leuke Black Friday aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de Black Friday sale een tablet gekocht bij BCC. Het was een goede aanbieding. Tot nog toe erg tevreden mee. Goed geholpen door het personeel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Emmy van Rikxoort 26-11-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Adequaat en to the point geholpen....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel, snel, adequaat en to the point geholpen, door een erg vriendelijke en adequate medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 26-11-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Denon soundbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig geholpen, goede aankoop en makkelijk aan te sluiten op tv en de bass.
Jammer dat er met black friday niks aan de prijs gedaan werd, dat maakt het soms zo leuk.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

h.g. Hartemink 26-11-2018 In de winkel gekocht
apeldoorn

geweldige service goede uitleg

Algemene score

10,0
apelďoorn prima verkopers en een grote keuze weten tijdens gesprek wat de bedoeling is van de klant kom er al vele jaren

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

richard lucas 26-11-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

soepele aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
waren opzoek naar een eenvoudige tablet, de verkoper was kort en duidelijk, de aankoop koste maar een paar minuten en we gingen met een smile naar huis. Produkt voldoet aan onze behoefte.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Franky87 26-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goed geinformeerd!

Algemene score

10,0
Alle informatie is aanwezig en juist. Bestelling wordt snel geleverd met de juiste bezorginformatie. Ideaal dat je ook de optie hebt om producten te vergelijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 26-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerker van BBC die ons hielp was erg behulpzaam, servicegericht en bracht zijn vakkennis goed over.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tcsc 26-11-2018 In de winkel gekocht
Dukenburg

Werd meteen geholpen met goede service! Alles goed uitgelegd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc is een fijne winkel! Er lopen veel medewerkers rond om te helpen. Ze zijn vriendelijk en leggen alles goed uit. Geweldige service met geduld. Top winkel!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews