Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wineforever 28-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

High service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede voorraad, wordt tijd voor je genomen. Inpakken doe je normaal zelf in de winkel maar toen ik het vroeg deed de verkoper het voor mij

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Beaufort 28-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Vlaardingen is al jaren onze leverancier, zeer vakkundig en vriendelijk personeel ze nemen de tijd voor je, en geven je een goed advies ze weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Willems 28-11-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Zeer goede sevice ????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke shop, vriendelijk personeel en goed verlicht.
Bij het binnen komen direct begroet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mwahhhh.... 28-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Wel gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waren voor info in de winkel en een aankoop van iets heel anders.
Wat schept onze verbazing... de mevrouw waar we wat info aan vroegen kreeg in de gaten dat we dat artikel vandaag niet zouden aanschaffen ... en hup we waren niet meer interresant en weg was ze.
Daarna een andere medewerkster gezicht en gekocht waar we voor kwamen.
Zij handelde het aangekochte goed af al is iets meer vriendelijkheid wel gewenst.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Patrick 28-11-2018 Via de website gekocht

Aankoop tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tv besteld bij BCC. Die werd keurig afgeleverd op de aangegeven dag. De chauffeur was iets later dan de aangegeven tijd maar belde netjes om door te geven hoe laat mijn tv bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gieszen 28-11-2018 In de winkel gekocht
Barendrecht

Leuk en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke zaak alles makkelijk te vinden. En leuk personeel. Voldoende assortiment. En vakbekwaam personeel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sirak Djerahian 28-11-2018 In de winkel gekocht
Oude Haagweg den haag

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel en prettige personeel
Ik had een technische ruiling van een product wat kapot was. Er werd geen enkel probleem van gemaakt. Ik kon zelfs met bijbetaling het product upgraden naar een beter product met bijbetaling

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 28-11-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Geweldige service en goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundige hulp en erg goede ervaring met de verkoper. Vriendelijk en zeer behulpvaardig. Erg fijn om hier mijn TV te kopen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 28-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Goede service en adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De reden dat wij hier onze aankoop hebben gedaan is enerzijds de prijs en anderzijds de goede ervaring die wij reeds hadden door eerdere aankopen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aat 28-11-2018 In de winkel gekocht
Alexandrium Rotterdam

BCC NEEMT NOG DE TIJD VOOR ZIJN KLANT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker in de winkel die geduldig en deskundig mijn vragen over het product beantwoord. Dit is in veel bedrijven wel anders tegenwoordig

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Halima 28-11-2018 Via de website gekocht

Snel en klantvriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online koelkast gekocht bij BCC. Product snel thuis bezorgd. Over mijn product had ik vragen. Telefonisch ben ik snel en professioneel geholpen.
Ook in de winkel vind ik dat alle medewerkers klantgericht en servicegericht werken. Erg tevreden iedere keer👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 28-11-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam noord

Super klantvriendelijk willen je altijd volledig helpen

Algemene score

9,0
Hele vriendelijk behulpzame mensen die er werken kijken ook met je mee als je denkt dat het ergens goedkoper is helpen je van binnenkomst tot en met de kassa en hebben ook er nog verstand van en doen je niet verkeerde dingen aansmeren omdat ze gewoon willen verkopen

Reageer

perfect 28-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandijk

heel perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klanditie fatatastisch vriendelijk geholpen om zeker terug heb meerdere produkten gekocht afgelopen jaren

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perfect 28-11-2018 In de winkel gekocht
westzijde 47 zaandam

heel perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd perfect geholpen als ik er kom ben blij met bcc kom daar regelmatig iets kopen een goede service en klantvriendelijk en goede uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesly Vangossum 28-11-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Zeer attent personeel met grote kennis over wat ze verkopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onze winkel gevonden. Ze hebben voor veel producten een specialist die je alles over het apparaat verteld. Super service, vriendelijk en zeer attent.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 28-11-2018 Via de website gekocht

top bezorgens gehad zeer vriendlijke en heel behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top koel en vries gekocht en het klop de laagste prijs blij mee voor een goede prijs
en een top sevice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van der wijst 28-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Snel correct en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen een half uur werken buiten en alles netjes geregeld niet opdringerig gewoon goed advies voor mijn wensen

Reageer

gerry 27-11-2018 In de winkel gekocht
son en breugel ekkersrijt

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele goede service alles volgens afspraak ,nette en vriendelijke monteurs . goed en deskundig geholpen in de winkel,

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arine 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel in Veghel, weten waar ze over praten, goede uitleg en als er een prijsverschil is met een andere winkel, dan passen ze meteen de prijs aan! We hebben hier al verschillende apparaten gekocht. Voor ons alleen nog maar BCC omdat we bij andere winkels slechte ervaringen hebben!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Padding 27-11-2018 In de winkel gekocht
Hoogeveen

Geweldig service en goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig geholpen goede uitleg en zeer vriendelijk hulpvaardig en
veel keuze en goede uitleg prachtige winkel die ik zeker zal aanbevelen bij mijn kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-11-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

Werk prima bij BCC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar en goede en snelle levering. De mensen in de winkel hebben goede kennis van zaken. Heel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Corry van Boven 27-11-2018 In de winkel gekocht
Terneuzen

Behulpzaam en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vakkundig en behulpzaam personeel. Veel artikelen in verschillende uitvoering en prijs.
Tijd van bezorging via e-mail en sms prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A.B. 27-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Superfijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel met voldoende aanbod en goede service. Geen probleem om te ruilen. Personeel heeft voldoende kennis van zaken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HD 27-11-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Prima levering en installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I.v.m. het stuk gaan van de wasmachine snelle levering door BCC. Op zaterdag geïnstalleerd. Prima voorlichting geen verkooppraatje. De mevrouw wist alles van de wasmachines.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Hofsink 27-11-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Kundig advies welke paste bij mijn persoonlijke wensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met name de het terzake kundig en vriendelijk advies van de verkoopster welke niet opdringerig was gaf voor mij de doorslag tot aankopen van het product.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 27-11-2018 In de winkel gekocht
Oss

Netjes geholpen

Algemene score

9,0
Goed geholpen goede informatie gekregen over verschillende tv s zodat we de juiste tv naar huis hebben kunnen nemen.

Reageer

Remco 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Leidschendam

Volle tevredenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was tijdens een black friday weekend in deze winkel aanwezig, ondanks de drukte bleef het personeel rustig, vriendelijk en waren zij uitermate behulpzaam. Omdat ik wist waar ik voor kwam had ik binnen 10 minuten mijn product, antwoord op mijn vragen en was ik zo klaar bij de kassa. Omdat dit niet een heel grote locatie is kan het voorkomen dat je niet direct slaagt, dit is makkelijk te voorkomen door online te bestellen en er vervolgens voor te kiezen om het een uur later op te halen. Kan niets anders dan deze locatie aanbevelen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. willemse 27-11-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service , vriendelijke personeel en veel keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
als ik iets nodig heb koop ik het altijd bij bcc, omdat de service en kennis van de producten altijd goed zijn en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 27-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geprijst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een officiële Apple dongle voor 20 euro minder dan bij Apple zelf, binnen een dag in huis. Kortom: precies wat ik zoek!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het bestellen had ik de laptop snel in huis. De levertijd wordt waar gemaakt!
De laptop was keurig verpakt en alle accesoires waren meteen meegeleverd. De producten kwamen goed overeen met de omschrijving op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

top geholpen! 27-11-2018 In de winkel gekocht
BCC Loosduinseweg, Den Haag

prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige winkel, zit bovendien om de hoek. Loosduinseweg, Den Haag
Personeel neemt ruim voldoende tijd voor advies, administratie en afrekenen. 't zijn geen dozenschuivers!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wvdbijl 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Een echte en goede aanbieding met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze droger was kapot gegaan, maar een geluk bij een ongeluk was dat het vlak voor black friday gebeurde. Omdat wij een paar jaar daarvoor ook met black friday een wasmachine (aeg) met een flinke korting kochten en de service toen top was, besloten wij eerst bij bcc te kijken. We konden eerst rustig rond kijken zonder lastig gevallen te worden. Toen we eenmaal wat vragen hadden werden deze snel en kundig beantwoord. Ook nu zijn wij voor een aeg gegaan en ook nu weer een goede korting. De levering was top, op zondag en het was geen probleem om de droger naar de eerste etage te tillen en aan te sluiten. Oude droger mee en verpakkingsmateriaal ook. S middags hadden wij alweer droge was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henry 27-11-2018 Via de website gekocht

Goed snel en niet te duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik verbaas me er iedere keer weer over dat bestellen, betalen en bezorgen zo gemakkelijk, veilig en snel gaat. Zo ook bij BCC.
Zondag besteld en maandag op de mat. Prima prijs voor een uitstekend apparaat.
Het bestellen vanuit je luie ssd toel is toch wel erg gemakkelijk. Dat hebben we in Nederland toch maar mooi een goed geregeld. 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede koop door goed advies 27-11-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Keurig en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De voor en nadelen van het product zijn genoemd,alsmede van de andere merken. Een aangename verkoper. Niet opdringerig, maar bood aan om te helpen En deed dat vakkundig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton 27-11-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de drukte in de winkel toch keurig en vakkundig geholpen. Groot assortiment, personeel moet wel van veel produkten het nodige afweten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dilek 27-11-2018 Via de website gekocht

Super slechte service

Algemene score

2,0
Stofzuiger besteld, zou maandag geleverd worden, echter wordt er iets op dinsdag geleverd. Geen stofzuiger maar een pizzapan. Bcc wilt dat ik die doos zelf retour zend of naar een winkel breng. Daarna pas zal mijn stofzuiger worden opgestuurd. Ik leg uit dat ik geen tijd heb voor dat soort dingen. En dat ik juist daarom via internet dingen bestel! Nu zadelen ze mij op met een fout van hun zelf, dan krijg ik een tien euro bon van de bcc! Zodat ik daar kan spenderen! Eerste keer en nooit meer!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Wesley 27-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen omdat ik deze gemakkelijk kan bezoeken mocht er iets mis zijn. De site is zeer overzichtelijk.
Het product zat goed verpakt en is snel geleverd, nu nog uitproberen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed de Zwaan 27-11-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Geweldig duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en begripsvolle uitleg door super vriendelijke medewerkster. Ook na uitvoerig gevraag zeer goede antwoorden

Reageer

Pieter 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Onvoorstelbaar hoog service niveau!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder hoge klant gerichtheid. Vanaf binnenkomst vertrouwd gevoel.
Advies zoals het hoort, met andere woorden no nonsens, dus zeer aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driekus 27-11-2018 In de winkel gekocht
Breda

Vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundig en professioneel personeel! Goed geholpen en geïnformeerd. De winkel was netjes schoon en overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 27-11-2018 Via de website gekocht

BEKO de wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals zo vaak toch maar weer naar de webshop van BCC. Erg makkelijk bestellen en direct een afspraak voor bezorging op de dag die mij uitkwam. keurige bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Djiz 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb vaker al artikelen gekocht via BCC. Altijd topservice gekregen, een site die duidelijk is en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Utrechtse dame 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Wat een geweldig aardige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet had ik een verkeerde telefoon gekocht. Die kon ik terug brengen en kreeg direct geld terug. Omdat ik uiterst vriendelijk, behulpzaam en begripvol was geholpen ben ik er vandaag weer heen gefietst en in de winkel gewacht tot dezelfde aardige mevrouw mij weer kon helpen. Heb nu een prima telefoon aangeschaft en een gezellig gesprekje met haar gehad, leuk !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad 27-11-2018 In de winkel gekocht
bcc osdorp

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeeer ruime keuze ,snel geholpen en goede service zelfs 3 jaar garantie, zeer goed te bereiken en een goed advies.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johan van meer 27-11-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

prima geholpen, door vriendelijk en goed verzorgd personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel is goed te bereiken, en overzichtelijk en netjes ingericht.

ruime keuze in alle categorieën.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nibo 27-11-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Eerlijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet was de prijs goedkoper dan de prijs in de winkel. Deze scheelde 20 euro. Ik mocht het artikel meenemen voor de internetprijs.

Reageer

Brandsen 27-11-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen! Er werd de tijd genomen om een goede uitleg te geven. De verkoper had duidelijk kennis van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 27-11-2018 In de winkel gekocht
Venray

Zeer goed advies en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe tv werden we zeer goed geïnformeerd. We raden BCC zeker aan. Geweldige service, de tv werd meteen thuisbezorgt en geïnstalleerd met goede duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van der Heijden 27-11-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout NB

Snel en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vraag werd vriendelijk en snel behandeld, ondanks de drukte in de winkel. Verder ging het van 'uit het schap halen' tot 'betalen' erg snel en heb ik niet lang hoeven wachten. Daarbij was de uitleg over de factuur verder duidelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thijn 27-11-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven ekkersrijt

Fijne winkel vriendelijk kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met enthousiaste verkopers, geen opdringerige gelukkig. Ze lieten ons ons gang gaan en kwamen met goed advies toen wij erom vroegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews