Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kroon 01-12-2018 In de winkel gekocht
Megastote

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker nam alle tijd voor ons en kon onze vragen goed beantwoorden.
Erg fijn geholpen komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-12-2018 In de winkel gekocht
Buikslotermeerplein

Super klantvriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom in deze zaak al meer dan 25 jaar en word iedere keer weer super geholpen zonder opdringerig te zijn weet uit het verleden dat ook de service bij defect heel goed is. Ook deze keer weergeweldig geholpen. Ga zo door dan blijf ik jullie klant en geef het door

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Chris 01-12-2018 Via de website gekocht

Op en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen probleem om iets aan de kant mee te leggen, heel fijne bezorgers, en online ook geen moeite gehad met bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trevor 01-12-2018 Via de website gekocht

Ongekend goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het shoppen was zeer eenvoudig en overzichtelijk.
De communicatie naar de levering toe ging echt vlekkeloos. Ik kreeg 1 dag van tevoren een sms met de verwachtte levertijd en de zelfde dag nog 1 sms. Tevens kreeg ik een kwartier voor levering een belletje van de bezorgers. Zij waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De machine werd naar zolder gebracht en aangesloten. Mijn dochter kreeg zelfs nog een ballon van hen. Nou beter kan niet! Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. Voortaan CooooolBlueeee!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patries 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helaas kreeg ik niet meteen reactie op mijn bericht. Verder product naar wens en goed verpakt binnen gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 01-12-2018 In de winkel gekocht
Ede

Vriendelijke medewerkster die erg berhulpzaam was!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga naar BCC omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed is en je goed wordt geholpen. Na afloop kregen wij zelfs een hand en werd tot ziens gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jesse en Peter 01-12-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Medewerkers zijn deskundig en competent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers beschikken over veel kennis en helpen je vriendelijk en niet opdringerig. Ik heb alle meerdere apparaten gekocht en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 01-12-2018 In de winkel gekocht
Almere buiten

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne nette winkel en zeer klant vriendelijk je wordt er keurig geholpen ze weten heel Goed wat bij de klant past.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 01-12-2018 In de winkel gekocht
Almere buiten

Geweldige service erg klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de bcc Almere buiten. Een nette winkel erg vriendelijk personeel ze weten je heel goed te adviseren.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-12-2018 Via de website gekocht

Coole prijs voor prima koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hoge service, ze maken waar wat ze beloven. Keurige op tijd gemeld dat ze er met een half uurtje waren. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmaly 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle, duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Ipad binnen 24 uur binnen. Duidelijke communicatie via mail. Erg fijne service. Zeker blij met mijn aankoop en de service van BCC.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. ten Dam 01-12-2018 In de winkel gekocht
Arnhem woonboulevard

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima voorlichting over het product en ook afspraak van levering nagekomen. Prettig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marja de Roos 01-12-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Inderdaad: prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke medewerkers met oog voor details mbt onze aankoop. Levering online door medewerker geregeld. Topservice.
Gewezen op hulp vanuit BCC bij monteren tv meubel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 01-12-2018 In de winkel gekocht
Delft

vakbekwaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerkers heeft zeer gedegen productkennis en vraagt goed door zodat hij een goed advies kan uitbrengen. Ook belangrijk: er wordt niet aangedrongen op een snelle aankoop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 01-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Verkopers die verstand van de producten hebben

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel met alert personeel die weten waarover ze praten.Ze nemen de tijd voor de klant,waardoor ik weet wat ik koop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Strijdonck 01-12-2018 In de winkel gekocht
Beek (LB)

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had het product bij de Media markt voor 17 euro goedkoper gezien en zonder problemen kreeg ik het product aan dezelfde prijs.
Genoeg personeel aanwezig.
Onze verkoper had verstand van zaken en heeft ons goed geholpen met onze drie aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fan 01-12-2018 In de winkel gekocht
The wall

Toppp info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service ondanks dat het maar een kleine aankoop is.
Wie weet een bose installatie in de toekomst :D
Ga zo door ben

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette Bouman 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij andere webshops veel te lang moeten wachten op de product maar bij BCC gelijk de volgende dag in huis. Toppie voortaan bestel ik bij BCC.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabella 01-12-2018 Via de website gekocht

Ontzettend snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S’avonds bestelt en de volgende dag al in huis! En dat net voor de Sinterklaasavond. Keurige service van BCC!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GS Smal 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Garantie zó geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een aantal maanden geleden earbuds gekocht en die waren kapot gegaan. Vlak voor sluiting na mijn werk nog snel langsgegaan, en met mijn bon in het systeem was het zó geregeld en kon ik met vervanging naar huis. Top service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website, duidelijk aangegeven. Zo besteld en betaald en wat echt fijn is, is dat je zelf je bezorg datum kan kiezen. Fijne service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 01-12-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft een geweldige bezorging, omdat je gratis de volgende dag je spullen in huis hebt. Ook is dit een site met veel aanbiedingen en laag geprijsde producten. Topsite👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Groenheide 01-12-2018 In de winkel gekocht
Delft

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek maar een nieuwe espresso koffiemachine, uitstekend geholpen door een medewerker, die echt verstand van zaken. Goede voorlichting gekregen, ging met een goed gevoel en met een mooi product de winkel uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 01-12-2018 In de winkel gekocht
Sliedrecht

Nieuwe laptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren helaas toe aan een nieuwe laptop. Onze zoon morste per ongeluk vloeistof over het toetsenbord..Oh oh. Laptop stuk! Maar gelukkig goed laptop-advies gekregen van Expert-***** en nu zijn we blij met onze nieuwe. Elk nadeel heeft een voordeel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique 01-12-2018 In de winkel gekocht
Lisse

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk personeel. De medewerker nam alle tijd en luisterde goed naar onze wensen. Hij had duidelijk verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-lou Struijer 01-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor BCC omdat het product wat ik zocht bij hen het goedkoopste was. De website was duidelijk, En ze bezorgde een dag later, wat ook daadwerkelijk is gedaan. Meteen ontving ik ook de factuur met garantiebewijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1-12-2018 01-12-2018 In de winkel gekocht
oostburg

goede product uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede product uitleg, vriendelijk personeel en netheid, geeft mij een goed gevoel over deze winkel. doe hier regelmatig inkopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Wanrooij 01-12-2018 In de winkel gekocht
BCC eindhoven Woensel

Geweldige en flexible service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime en aantrekkelijke winkel met ruim voldoende parkeer mogelijkheid en heel vriendelijke en deskundig medewerk(st)kers. Service uitstekend en flexibel. Eventuele nazorg geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan schreurs 01-12-2018 In de winkel gekocht
bcc-beek-limburg

bekwaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen door bekwame verkoper.De airfryerxl van philips was ons aanbevolen door een kennis,die dit apparaat zeer goed beviel en ook bij bcc hadden gekocht vanwege de prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

UItstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper ging op zoek naar de televisie die wij wilden. Hij vond het in een winkel van jullie aan de andere kant van het land. Maar toch wordt het ons bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Jansen 01-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Heel goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze vestiging is heel goed met de auto te bereiken en de gratis parkeerplaats ligt naast de winkel.
Het personeel komt als heel kundig over en is heelklantgericht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van de Poel 01-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn europaweg

Goedeservise en snle aan de beurt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dicht in de buurt en niet zo masaal als de mediamarkt. en gemiddeld genomen weten de verkpers er meer dan de dozenschuivers op MediaMarkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 01-12-2018 In de winkel gekocht
Winkelcentrum woensel

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zullen altijd voor BCC kiezen omdat de service top is en vriendelijk personeel.
Ze nemen de klacht serieus en zullen het altijd naar tevredenheid oplossen.
Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Youssef 01-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Slidrecht

Hele goede service, aardig medewekers met veel kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, aardig medewerkers met veel kennis en behulpzaam.
Ik ben meteen geholpen en kreeg ik een goede advies

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anaconda 01-12-2018 In de winkel gekocht
Dukenburg Nijmegen

De medewerker heeft een behoorlijke kennis van de producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De BCC winkel is bij mij vlakbij en wat je doet als je iets nodig hebt, toch maar de winkel bezoeken. Want wat belangrijk is… goed product info. En die heb ik ook gekregen van een zeer kundig medewerker. Daarnaast geef hij ook niet de indruk om mij snel de winkel uit te werken.

Reageer

Rob 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zutphen

Vriendelijk geholpen.

Algemene score

8,0
Prima winkel, vriendelijke personeel, neemt de tijd en pusht niet. Medewerker demonstreerde het product meteen en vakkundig.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Van dijk 01-12-2018 In de winkel gekocht
Arnhem Elden

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer goed geholpen met goede uitleg en advies. En nemen de tijd voor je . Top winkel in Arnhem .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Toevank 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zutphen

Snel geholpen

Algemene score

10,0
Eerst gekeken op de site, daarna de winkel bezocht. Werd er snel en vakkundig geholpen. Het centrale telefoonnummer is helaas te vaak in gesprek (te weinig personeel?). Diverse aankopen gedaan bij BCC het laatste jaar en er is goede service verleend, positief ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paola 01-12-2018 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer kundige verkoopster. Ging in op mijn wensen. Duidelijk de verschillen tussen de diverse tablets uitgelegd

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 01-12-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al jaren bij BCC, tot voor kort altijd bij dezelfe vertrouwde winkel, hier altijd naar tevredenheid geholpen. Eerste aankoop online was een bestelling en ophalen in de vertrouwde winkel, dat verliep prima, dezelfde dag gewoon afhalen. Gister getriggerd door mail van BCC met een aanbieding die ik graag wilde hebben en dit keer thuis heb laten bezorgen. Dit alles door DHL keurig binnen de gestelde aflevertijd bezorgd. Voor mij een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 01-12-2018 Via de website gekocht

iPad gekocht. Heel gemakkelijk en direct thuis bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC maakt zijn beloftes waar en is online ook nog de goedkoopste voor een iPad. Binnen 24 uur geleverd en ook in het weekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein 01-12-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle levering, zelfs na Black Friday!

Algemene score

9,0
Onze nieuwe wasmachine hebben we online besteld. Het is een flinke uitgave en ik had er alle vertrouwen in dat we precies kregen wat we wilde. Fijne site, goede uitleg en qua verwachtingsmanagement helemaal top! Zelfs na black friday kon BCC snel leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co 01-12-2018 Via de website gekocht

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld en daarna aankoop opgehaald! Goed geholpen i.v.m. vertraging artikel. In winkel nog informatie mogen ontvangen. Ook over een nieuw aan te kopen artikel, alle tijd, goed en duidelijke uitleg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger van Buuren 01-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Vlaardingen

heel goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tablet is een mooi ding met veel functies. Het is groot genoeg voor mij om alles te kunnen zien en het is ook niet ingewikkeld te gebruiken. Ik heb hem in de winkel gekocht en de medewerkers waren erg aardig en behulpzaam. Deze tablet is erg goed voor mij aangezien ik doof ben en hiermee kan ik via teletolk met mensen praten zonder een telefoon te gebruiken. Ik kom hier graag weer terug.

Groeten van Ger.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 01-12-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik moest wel 7 dagen wachten ivm black friday, maar dat werd mij gelijk bij aankoop al verteld. Ben daarom dus zeer te vreden, kwam precies op genoemde tijdstip en werd vooraf nog gebeld ook!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j. dekkers 01-12-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service

Algemene score

9,0
IK ben blij met een goed snelle service en een duidelijke en overzichtelijke webshop, ik kon snel vinden wat ik graag wilde hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 01-12-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Erg behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder witgoed online gekocht maar als er dan wat is, zit je met terugzenden enzo. Dus nu in de winkel gekocht. Was niet op voorraad maar ze bestelden het gelijk en in 2 dgn kon ik het oppikken. Prima service

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mieke Theunisse 01-12-2018 In de winkel gekocht
Oss

Geweldige en snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en behulpzame mensen bij BCC.
Goede uitleg gekregen over het aangeschafte Senseo apparaat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A cakir 01-12-2018 In de winkel gekocht
Osdorp Amsterdam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn altijd vriendelijk en geven goede adviezen super winkel heb er al heel wat gekocht in de loop der jaren

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 01-12-2018 In de winkel gekocht
Leidschenhage, bij de heer Henk

Echte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is nu echt een winkel waar het begrip service hoog in het vaandel staat. Medewerkers die dingen voor je uitzoeken, nog even voor de zekerheid bij een collega te rade gaan. Enfin, een winkel waar ik het gevoel heb klant te zijn en niet alleen de volgende in de rij.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews