Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

papegaai 01-12-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop heb ik een keuken machine gekocht, deels door eigen fout ging het bij eerste gebruik stuk. Met het beschadigde apparaat ben ik naar filiaal Buitenveldert gegaan en uitgelegd wat er gebeurt is. De medewerker was vol begrip en heeft direct kosteloos een nieuwe machine geregeld. Wat een geruststelling, top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn 01-12-2018 Via de website gekocht

Goede service, lage prijs en nette bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine werd zeer netjes bezorgd en geïnstalleerd incl. proefdraaien door twee aardige bezorgers. Niets op aan te merken en BBC hanteert wel echte Black Friday prijzen in tegenstelling tot sommige andere grote ketens. ;)

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 01-12-2018 In de winkel gekocht
Oostburg

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zonet een Bose internetradio gekocht en een heel duidelijke uitleg gekregen over de installatie via de app en de alle bijkomende mogelijkheden van het toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 01-12-2018 In de winkel gekocht
Delft

Blij met mijn nieuwe Samsung Tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ga voor al mijn apparaten altijd naar BCC.
Waarom? Goede service en je wordt erg vriendelijk geholpen. Dit geeft vertrouwen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fatma 01-12-2018 In de winkel gekocht
Osdorp

Ben heel tevreden met BCC raad ook iedereen aan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijk persooneel alleen duurde heel lang voordat we geholpen werden. Meestal hebben ze de goedkoopste prijzen en zo niet passen ze de prijzen aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

UItstekend 01-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Arnhem

Goede sevice en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is er overzichtelijk en het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Producten zijn goed uitgestald en als je advies wilt zijn er genoeg medewerkers die je kunnen helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django Kuijper 01-12-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Alexandeium

Top service en de laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim en overzichtelijk. Voldoende (vakkundig) personeel aanwezig. Personeel luistert goed en geeft veel, goede informatie. Een breed assortiment! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending, goedkoopste product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een nieuwe printer nodig, na wat zoekwerk werd he de HP envy 5030. BCC had die het goedkoopst en snel verzonden, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jop 01-12-2018 In de winkel gekocht
Emmen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben goede ervaringen met BCC Emmen We hebben goede ervaringen met BCC Emmen We hebben goede ervaringen met BCC Emmen We hebben goede ervaringen met BCC Emmen We hebben goede ervaringen met BCC Emmen We hebben goede ervaringen met BCC Emmen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 01-12-2018 In de winkel gekocht
BBC Amsterdam noord

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werdt alle tijd genomen om rustig je keuze te kunnen maken. Geen geduw en getrek om je een bepaalde richting te duwen. Heel prettig om de tijd te krijgen voor best een grote uitgave.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John 01-12-2018 In de winkel gekocht
Beek

Zeer klantvriendelijke benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden vriendelijk te woord gestaan en kregen van de medewerker in de winkel duidelijke uitleg over een eventuele aanschaf van een chromebook. Hij legde alles goed uit en nam er de tijd voor. Alle voor ons belangrijke aandachtspunten werden besproken. Daardoor konden wij een weloverwogen keuze maken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P vd M 01-12-2018 In de winkel gekocht
Utrecht The Wall

Top winkek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne organisatie waar de producten actueel concurrend geprijsd zijn en service en advies zeer goed is.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 01-12-2018 In de winkel gekocht
Megastote

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker nam alle tijd voor ons en kon onze vragen goed beantwoorden.
Erg fijn geholpen komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-12-2018 In de winkel gekocht
Buikslotermeerplein

Super klantvriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom in deze zaak al meer dan 25 jaar en word iedere keer weer super geholpen zonder opdringerig te zijn weet uit het verleden dat ook de service bij defect heel goed is. Ook deze keer weergeweldig geholpen. Ga zo door dan blijf ik jullie klant en geef het door

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Chris 01-12-2018 Via de website gekocht

Op en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen probleem om iets aan de kant mee te leggen, heel fijne bezorgers, en online ook geen moeite gehad met bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trevor 01-12-2018 Via de website gekocht

Ongekend goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het shoppen was zeer eenvoudig en overzichtelijk.
De communicatie naar de levering toe ging echt vlekkeloos. Ik kreeg 1 dag van tevoren een sms met de verwachtte levertijd en de zelfde dag nog 1 sms. Tevens kreeg ik een kwartier voor levering een belletje van de bezorgers. Zij waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De machine werd naar zolder gebracht en aangesloten. Mijn dochter kreeg zelfs nog een ballon van hen. Nou beter kan niet! Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt. Voortaan CooooolBlueeee!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patries 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helaas kreeg ik niet meteen reactie op mijn bericht. Verder product naar wens en goed verpakt binnen gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 01-12-2018 In de winkel gekocht
Ede

Vriendelijke medewerkster die erg berhulpzaam was!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga naar BCC omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed is en je goed wordt geholpen. Na afloop kregen wij zelfs een hand en werd tot ziens gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jesse en Peter 01-12-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Medewerkers zijn deskundig en competent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers beschikken over veel kennis en helpen je vriendelijk en niet opdringerig. Ik heb alle meerdere apparaten gekocht en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 01-12-2018 In de winkel gekocht
Almere buiten

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne nette winkel en zeer klant vriendelijk je wordt er keurig geholpen ze weten heel Goed wat bij de klant past.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 01-12-2018 In de winkel gekocht
Almere buiten

Geweldige service erg klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de bcc Almere buiten. Een nette winkel erg vriendelijk personeel ze weten je heel goed te adviseren.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-12-2018 Via de website gekocht

Coole prijs voor prima koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hoge service, ze maken waar wat ze beloven. Keurige op tijd gemeld dat ze er met een half uurtje waren. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmaly 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle, duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Ipad binnen 24 uur binnen. Duidelijke communicatie via mail. Erg fijne service. Zeker blij met mijn aankoop en de service van BCC.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. ten Dam 01-12-2018 In de winkel gekocht
Arnhem woonboulevard

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima voorlichting over het product en ook afspraak van levering nagekomen. Prettig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marja de Roos 01-12-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Inderdaad: prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke medewerkers met oog voor details mbt onze aankoop. Levering online door medewerker geregeld. Topservice.
Gewezen op hulp vanuit BCC bij monteren tv meubel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 01-12-2018 In de winkel gekocht
Delft

vakbekwaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerkers heeft zeer gedegen productkennis en vraagt goed door zodat hij een goed advies kan uitbrengen. Ook belangrijk: er wordt niet aangedrongen op een snelle aankoop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 01-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Verkopers die verstand van de producten hebben

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel met alert personeel die weten waarover ze praten.Ze nemen de tijd voor de klant,waardoor ik weet wat ik koop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Strijdonck 01-12-2018 In de winkel gekocht
Beek (LB)

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had het product bij de Media markt voor 17 euro goedkoper gezien en zonder problemen kreeg ik het product aan dezelfde prijs.
Genoeg personeel aanwezig.
Onze verkoper had verstand van zaken en heeft ons goed geholpen met onze drie aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fan 01-12-2018 In de winkel gekocht
The wall

Toppp info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service ondanks dat het maar een kleine aankoop is.
Wie weet een bose installatie in de toekomst :D
Ga zo door ben

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette Bouman 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij andere webshops veel te lang moeten wachten op de product maar bij BCC gelijk de volgende dag in huis. Toppie voortaan bestel ik bij BCC.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabella 01-12-2018 Via de website gekocht

Ontzettend snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S’avonds bestelt en de volgende dag al in huis! En dat net voor de Sinterklaasavond. Keurige service van BCC!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GS Smal 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Garantie zó geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een aantal maanden geleden earbuds gekocht en die waren kapot gegaan. Vlak voor sluiting na mijn werk nog snel langsgegaan, en met mijn bon in het systeem was het zó geregeld en kon ik met vervanging naar huis. Top service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website, duidelijk aangegeven. Zo besteld en betaald en wat echt fijn is, is dat je zelf je bezorg datum kan kiezen. Fijne service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 01-12-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft een geweldige bezorging, omdat je gratis de volgende dag je spullen in huis hebt. Ook is dit een site met veel aanbiedingen en laag geprijsde producten. Topsite👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Groenheide 01-12-2018 In de winkel gekocht
Delft

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek maar een nieuwe espresso koffiemachine, uitstekend geholpen door een medewerker, die echt verstand van zaken. Goede voorlichting gekregen, ging met een goed gevoel en met een mooi product de winkel uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 01-12-2018 In de winkel gekocht
Sliedrecht

Nieuwe laptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren helaas toe aan een nieuwe laptop. Onze zoon morste per ongeluk vloeistof over het toetsenbord..Oh oh. Laptop stuk! Maar gelukkig goed laptop-advies gekregen van Expert-***** en nu zijn we blij met onze nieuwe. Elk nadeel heeft een voordeel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique 01-12-2018 In de winkel gekocht
Lisse

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk personeel. De medewerker nam alle tijd en luisterde goed naar onze wensen. Hij had duidelijk verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-lou Struijer 01-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor BCC omdat het product wat ik zocht bij hen het goedkoopste was. De website was duidelijk, En ze bezorgde een dag later, wat ook daadwerkelijk is gedaan. Meteen ontving ik ook de factuur met garantiebewijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1-12-2018 01-12-2018 In de winkel gekocht
oostburg

goede product uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede product uitleg, vriendelijk personeel en netheid, geeft mij een goed gevoel over deze winkel. doe hier regelmatig inkopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Wanrooij 01-12-2018 In de winkel gekocht
BCC eindhoven Woensel

Geweldige en flexible service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime en aantrekkelijke winkel met ruim voldoende parkeer mogelijkheid en heel vriendelijke en deskundig medewerk(st)kers. Service uitstekend en flexibel. Eventuele nazorg geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan schreurs 01-12-2018 In de winkel gekocht
bcc-beek-limburg

bekwaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen door bekwame verkoper.De airfryerxl van philips was ons aanbevolen door een kennis,die dit apparaat zeer goed beviel en ook bij bcc hadden gekocht vanwege de prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

UItstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper ging op zoek naar de televisie die wij wilden. Hij vond het in een winkel van jullie aan de andere kant van het land. Maar toch wordt het ons bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Jansen 01-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Heel goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze vestiging is heel goed met de auto te bereiken en de gratis parkeerplaats ligt naast de winkel.
Het personeel komt als heel kundig over en is heelklantgericht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van de Poel 01-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn europaweg

Goedeservise en snle aan de beurt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dicht in de buurt en niet zo masaal als de mediamarkt. en gemiddeld genomen weten de verkpers er meer dan de dozenschuivers op MediaMarkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 01-12-2018 In de winkel gekocht
Winkelcentrum woensel

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zullen altijd voor BCC kiezen omdat de service top is en vriendelijk personeel.
Ze nemen de klacht serieus en zullen het altijd naar tevredenheid oplossen.
Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Youssef 01-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Slidrecht

Hele goede service, aardig medewekers met veel kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, aardig medewerkers met veel kennis en behulpzaam.
Ik ben meteen geholpen en kreeg ik een goede advies

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anaconda 01-12-2018 In de winkel gekocht
Dukenburg Nijmegen

De medewerker heeft een behoorlijke kennis van de producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De BCC winkel is bij mij vlakbij en wat je doet als je iets nodig hebt, toch maar de winkel bezoeken. Want wat belangrijk is… goed product info. En die heb ik ook gekregen van een zeer kundig medewerker. Daarnaast geef hij ook niet de indruk om mij snel de winkel uit te werken.

Reageer

Rob 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zutphen

Vriendelijk geholpen.

Algemene score

8,0
Prima winkel, vriendelijke personeel, neemt de tijd en pusht niet. Medewerker demonstreerde het product meteen en vakkundig.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Van dijk 01-12-2018 In de winkel gekocht
Arnhem Elden

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer goed geholpen met goede uitleg en advies. En nemen de tijd voor je . Top winkel in Arnhem .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Toevank 01-12-2018 In de winkel gekocht
Zutphen

Snel geholpen

Algemene score

10,0
Eerst gekeken op de site, daarna de winkel bezocht. Werd er snel en vakkundig geholpen. Het centrale telefoonnummer is helaas te vaak in gesprek (te weinig personeel?). Diverse aankopen gedaan bij BCC het laatste jaar en er is goede service verleend, positief ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews