Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de concurrent was het zo druk dat dat zeker geen optie was voor ons toen doorgereden naar de bcc en daar zeer aangenaam verrast door zeer vriendelijk en zeer deskundig en behulpzaam personeel top 👍👍👍

Reageer

Hartman 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik schrijf deze review omdat we simpelweg goed geholpen zijn.
Wilde namelijk de TP link deco m5 bestellen via internet omdat de lokale ondernemer het niet had en bestellen even op zich liet wachten.
Dus gezocht op internet totdat ik op de site kwam van BCC waar ik zag dat het op voorraad was bij de dichtstbijzijnde BCC.
Via de chat heb ik nog gevraagd of het een probleem zou zijn als het de volgende dag kwam halen . Erg handig trouwens en kreeg direct te horen dat het geen probleem was.
Dus volgende dag langs gegaan en uiterst vriendelijk geholpen door een jongeman die zijn uiterste best deed om de installatie nog eens goed uit te leggen.
Erg prettig allemaal en hierdoor zullen we voortaan eerder aan BCC denken waar we eerder nooit aan hadden gedacht.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Hartman,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene Vriendts 29-11-2020

Algemene score

10,0
Manier van bestellen is duidelijk. Productomschrijvingen zijn helder. Bezorgen ging zoals verwacht.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Rene Vriendts,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dita Rijksen 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een soundbar en heb deze gevonden bij Bcc.
Kreeg prima advies van de medewerker en konden ook luisteren naar verschillende soundbars.
Uiteindelijk gekozen voor de Jbl 2.0.

Helemaal tevreden dus!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Dita Rijksen,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met jouw JBL soundbar!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rogier van Bochove 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel nog even een 65 inch televisie besteld op black friday. Ze hadden hem alleen nog maar ter beschikking in Alkmaar. Wachten op de mail, het ophaalbericht. Deze kwam de volgende dag. Gelijk om 09:30u opgepikt. Kortom soepel en snel en o ja, heel betaalbaar.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Rogier van Bochove,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DaimyS 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag via de webshop een strijkijzer gekocht, er was geen bezorg optie dus gekozen voor het afhalen. Dit was super! Binnen 1 uur stond het strijkijzer klaar en kon ik zelf kiezen wanneer ik het afhaalde. In de winkel kreeg ik nog uitleg over het product en was mijn aankoop klaar.

Online gecombineerd met een winkelbezoek werkte goed!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste DaimyS,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

haa.ns 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deskundig en zeer vriendelijk personeel, liet zijn koffie staan om ons te helpen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste haa.ns,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.K. 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima webshop, en mede door de black friday korting een zeer gunstig geprijsde monitor kunnen aanschaffen. Wel jammer dat ik hem niet kon laten thuisbezorgen. Nu moesten we ondanks alle Corona maatregelen alsnog naar een drukke winkel.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste R.K.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pluimpje verdiend. 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel verdient een pluim... althans de medewerkers:). Zeer goede service, klantvriendelijk en heldere uitleg. Wilde nog even een tablet voor onze dochter kopen en zijn zeer goed geholpen. Ook nog wat vragen betreffende andere, eventuele, aankopen werden vriendelijk en deskundig beantwoord.
Kreeg zelfs meer service, omdat ik een showroommodel had.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service van onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke winkel met goed geïnformeerd personeel, wist precies te vertellen welke TV voor ons t beste was..
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft altijd scherpe prijzen en je wordt er uitstekend geholpen door vakkundig personeel. Het assortiment is groot genoeg om voldoende keuze te hebben en niet zo groot dat je er in verdwaalt zoals bij een grote concurrent.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijn geholpen door Danielle in filiaal hoorn, was enorm vriendelijk en wist alles te vertellen over de vaatwasser die ik gekocht heb. Zeker aan te raden, hangt een goede sfeer in de winkel
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben al jaren vaste klant bij BCC en ook deze keer ben ik netjes geholpen.
Zelfs twee dagen na Black Friday was het personeel vriendelijk en behulpzaam om al mijn vragen te beantwoorden wat geresulteerd heeft in mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjolein 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is heel overzichtelijk en ook goed te gebruiken door senioren
Als je vragen hebt is de klantenservice goed te bereikbaar en deze mensen zijn heel klant vriendelijk.
Oja, in de website is ook heel goed aangegeven de prijs maar ook de bevoorrading
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Marjolein,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanif Kamis 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer slim product. eenvoudige installatie en geweldig voor al mijn Philip Hue-lampen, Chromecast, Netflix, Spotify en Nest Thermostat. online besteld en binnen 1 uur af te halen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Hanif Kamis,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de aankoop

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jack vrolings 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat ik vind van bcc in beek is dat daar goed geholpen word en geadviseerd er is geen betere electronika winkel in limburg ook vriendelijke mensen die daar werken ik raad deze winkel aan mijn familie en vrienden
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste jack vrolings,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janey 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime winkel.
Ruime openingstijden.
Goed geholpen door deskundige medewerker .
Hij nam de tijd voor ons en beantwoordde al onze vragen op een rustige nette toon/manier waardoor je je op je gemak voelt en gehoord als klant .
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Janey,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stephan 29-11-2020

Algemene score

9,0
Goed georganiseerd proces van afleveren tijdens blackfriday en ook coronaproof. In de winkel kon ik me melden, daarna kon ik het produkt afhalen aan de achterzijde. In alle rust en ruimte kon de grote doos in auto worden geladen. Top geregeld!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Stephan,

Bedankt voor jouw review over de snelle service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees Boers 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eergisteren een DVD speler gekocht bij een top verkoper. Hij wist ons heel duidelijk en goed te informeren om de juiste keuze te maken. Vandaag terug gegaan om een TV en soundbar bij hem te kopen. Lastige beslissing wat TV betreft, maar hij heeft ons heel correct en geduldig geholpen. Bedankt verkoper .. Nu snel Formule 1 kijken op onze 65" TV.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Kees Boers,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en supersnelle gratis levering!
Alles naar tevredenheid afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacq 29-11-2020

Algemene score

8,0
Er was geen showmodel van het product dat ik wilde kopen, maar omdat ik het grootste voorwerk al online had gedaan was dat niet zo'n heel groot probleem. Ik werd verder ontzettend vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door een medewerker aan wie ik nog wat vragen kon stellen. Goeie ervaring!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Jacq,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze vakkundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daphne Aafjes 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spel is top en leuk geprijsd in vergelijking met de andere sites ! Ook nog eens goede service en snele levering !
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Daphne Aafjes,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met het spel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvon 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend snelle levering met aankondiging in mail enz. Prima en geen bezorgkosten. Top winkels !
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Yvon,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Siem 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
TV online gekocht. Vervolgens opgehaald. Goeie service, Nette ID Check en hielpen de TV mee de auto in te tillen.
Tip: wist niet Hoelang ik de tijd had om de tv op te halen na het online kopen. Hiervoor moest ik bellen. Netjes geholpen maar dit kan eventueel direct vermeld worden in het e-mail bewijs.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Siem,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cindy Pachen 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen opmerkingen nodig.

In de middag besteld en de volgende dag meteen geleverd!
Én dat terwijl het artikel op meerdere plekken geheel uitverkocht was .

Dik tevreden , raad het iedereen aan!!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Cindy Pachen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. De Lange 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eergisteren 27 november 2020 heb ik een nieuwe I-pad bij BCC gekocht. Ik werd vriendelijk, correct en geduldig wegwijs gemaakt door ..... Wat fijn zo prettig te worden voorgelicht en wat goed dat je bij BCC , zonder irritatie, terug kunt komen met vragen en verdere informatie. Kortom hierbij mijn complimenten voor BCC en ..... ...
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste M. De Lange,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anja 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC bestelling in d3 avond gedaan en kreeg netjes gelijk een mail met bevestiging met uitleg. Ik kon mijn bestelling de volgende dag gelijk ophalen in Barendrecht netjes em snel geholpen.
Zeker een aanrader deze winkel
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Anja,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pb 29-11-2020

Algemene score

7,0
Prima winkel en producten. Vaak dingen gekocht.
Alleen is een heel groot nadeel dat het door DHL parcell geleverd wordt. Wat is dat een slechte bezorgdienst. Alleen daarom al geneigd om naar de concurrent te gaan. Jammer dat zo'n zaak hiermee in zee gaat.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Pb,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel en makkelijk, had online vvv kadobon en deze werd zondermeer geaccepteerd, kon zelfs met meerdere bonnen 1 artikel betalen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk geholpen, deze mensen denken echt met je mee.
Zijn toppers
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Andre,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ageeth Tieges 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd goed geholpen. Vriendelijk personeel. Behulpzaam bij mijn zoektocht. De winkel straalt rust en gemoedelijk uit. Geen lawaaierige muziek.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ageeth Tieges,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alhoewel niet zo’n groot assortiment in de winkel toch gekozen voor BCC vanwege goed persoonlijk advies. Bovendien krijg je eventueel prijsverschil al concurrent het regen lagere prijs aanbiedt terug.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

aalbers 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier word je altijd correct te woord gestaan en een goede service dus zeer de moeite waard om hier je aankopen te doen
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste aalbers,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex Oosterveen 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door de verkoper, hij was erg vriendelijk gemotiveerd en kreeg het gevoel dat hij echt wist waar die het over had,
Grootste voordeel dat hij mij al eerder te woord had gestaan en mij het systeem al had uitgelegd, waardoor de keuze en het systeem kopen in de winkel een betere keus leek
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Alex Oosterveen,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk weer correct en deskundig geholpen.. daar kunnen andere zaken nog een voorbeeld aan nemen.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tineke 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het filiaal van BCC in Den Helder worden we altijd deskundig en vriendelijk geholpen. Zelfs nu in deze bizarre covid-19 tijd is er ruimte voor uitleg en service.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Tineke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels 29-11-2020

Algemene score

8,0
Bezorgen op zondag met black Friday, keurig op tijd ook. Complimenten DHL en BCC.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Niels,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kokmje 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op grond van onze eerdere ervaringen (wasmachine /droger / koffiezetapparaat) gingen we voor de aanschaf van een nieuwe TV als vanzelfsprekend naar BCC Zwanenveld Nijmegen.
Ook nu werden we weer niet alleen vriendelijk, maar ook kopersgericht geholpen.
Bij de keuze voor een nieuw toestel speelde b.v. de stand en afmeting tussen de "pootjes" een belangrijke rol. Bij thuiskomst bleek dat wij op basis van het advies een prima keuze hebben gemaakt.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Kokmje,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Nijmegen Dukenburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste aankoop bleek te lekken. Zonder enig voorbehoud een nieuwe gekregen. top
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mandy 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk gevonden wat ik zocht en ook nog eens een super snelle levering echt top
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Mandy,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Beek 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al onze apparatuur bij De BCC gekocht!
Gewoon een hele fijne winkel, altijd goed geholpen, en we voelen ons daar géén nummer, maar echt een Klant.
Wij komen er heel graag terug, als we weer iets nodig hebben. Dus een Tip, Blijf vooral zo doorgaan met jullie klanten.

Vriendelijke Groet Fam ......
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Van Beek,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bemi 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie webshop. Duidelijke omschrijving van de producten met mooie foto’s. Snelle levering.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Bemi,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cathy 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend leuke en goede actie tijden Black Friday en ondanks de drukte gewoon ook nog eens de volgende dag geleverd!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Cathy,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Antonie 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie zaak. Ruim en overzichtelijk. Goede verkoper die ook nog eens een goede muziek smaak heeft. Hij vond het jammer dat wij gouw klaar waren. Volgende keer komen we zeker terug.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Antonie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdagavond een Macbook besteld (laagste prijs in vergelijking).
Op zondag om 11 uur had ik hem al mijn bezit.
Netjes afgeleverd in een grote doos met voldoende beveiligingsmateriaal.
Geleverd met DHL die me keurig op de hoogte hebben gehouden van de levertijd.
Het bestellen ging gemakkelijk en de levering was top. Aanrader dus.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stuart 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed aanbod en advies over welk product te kopen als er veel te kiezen is. Bestelling wordt ook altijd netjes en op tijd geleverd. Ik bestel er zeker op nieuw
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Stuart,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Francois 29-11-2020

Algemene score

9,0
Wederom na mijn eerste aankoop (Bose Soundbar) naar BCC in Breda gereden. Reden? De eerste keer super geholpen door topverkoper (.....) in een gezellige geordende BCC. Nu naar dezelfde verkoper voor een QLED TV en een inbouwoven.
Voor de QLED TV door dezelfde verkoper vakkundig geadviseerd op basis van mijn wensen.
Op de bovenverdieping door een zeer vriendelijke dame geholpen en geadviseerd over een inbouw oven. Omdat de oven niet voorradig was heeft deze dame navraag gedaan om het showroommodel mee te mogen nemen. En als kers op de taart werd de garantieperiode verlengd naar 7 jaar!
verkoper .... bracht de QLED TV en inbouw oven ook nog naar de auto, topservice.
Alleen maar lof over deze winkel in Breda. Deskundig, vriendelijk personeel en een overzichtelijk ingerichte winkel. Ervaar zelf en neem een kijkje!
Waarom een 9 en geen 10? Er is altijd ruimte voor verbetering al kan ik die nu niet zo 123 bedenken.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Francois,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop, goed vergelijken en mooie aanbiedingen. Snelle levering, ook op zondag. Duidelijk wanneer er wordt geleverd, volgens afspraak.
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment mooie winkel vriendelijk personeel is het artikel niet in de winkel toch de andere dag in huis daarom geef ik bcc een dikke 10
........
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Jaap,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harlen da Cruz 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag onder weg naar Rijswijk besloten om onze producten in Delft bcc te kopen. Na onze binnenkomst kregen onze twee kinderen ballonnen. De verkoper vroeg op een subtiele manier of wij hulp wilde. Wij hadden een aantal technische vragen over de producten die wij wilde. De verkoper gaf duidelijke antwoorden op onze vragen. Ook veel empathie naar de kinderen toe. Mijn grote compliment naar de medewerkers, in lange tijd niet zo goed geholpen. Wij komen weer gauw terug!
Officiële reactie van BCC 30-11-2020

Beste Harlen da Cruz,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews