Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14853 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. Kruger 06-12-2018 Via de website gekocht

GOEDE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vroeger kocht ik altijd bij Expert, maar na een slechte ervaring bij die firma ben ik nu definitief overgestapt op BCC. Ik moet zeggen dat de webshop goed werkt. Je wordt ook uitstekend op de hoogte gehouden van het moment van aflevering en de mensen zijn vriendelijk. Aanbevolen !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Al Ali 06-12-2018 Via de website gekocht

goede service en scherpprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is heel makkelijk te bestelen via online, de bestelling wordt snel ingeleverd zonder extra kosten, de prijs is lager in vergelijking met de andere winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Martinec 06-12-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

Levering TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC gekozen vanwege goede service en het nakomen van afspraken.

Personeel vriendelijk, hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Prima service en een uitstekend assortiment. 06-12-2018 In de winkel gekocht
Helmond

Op een prettige manier behandeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb BCC gekozen omdat ik hier steeds goed en correct word geholpen en omdat zij met de laagste prijsgarantie rekenen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Gr. 06-12-2018 Via de website gekocht

BCC online: Snelle service, zelfs met Sinterklaas!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdag 4 december besteld en 5 december al in huis! Helemaal super. Kan ik gelijk aan de slag met mijn nieuwe princess vacumeer-zakken en vacumeer-rollen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 06-12-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij liepen spontaan binnen om ons te laten adviseren over een stoomgenerator. De mevrouw die ons kwam helpen is echt zo ontzettend goed met haar vak bezig en wij zijn als tevreden klanten de winkel uit gegaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex de Pineda 06-12-2018 In de winkel gekocht
In Lisse

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen altijd bij BCC in het verleden koelkasten, gasfornuizen tvs. We worden altijd vriendelijk ontvangen we raden iedereen aan bij BCC te kopen er is altijd iemand die die u help.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 06-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Heerlen

Goede en nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden netjes geholpen door de verkoper. Vroeg nog of we al in het systeem stonden en heeft toen nog wat aanpassingen gedaan ivm verhuizing. Daarna nog even samen na het product gekeken en ook of dit echt het goede was. Verder alles ook nog eens op de mail ontvangen zodat we de bon niet meer hoeven in te scannen. Top service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gerben 05-12-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

Veel aandacht en tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden uitgebreid voorgelicht over de nieuwe televisies en er werd met veel aandacht en kennis ingegaan op onze vragen. Er werd moeite voor ons gedaan en veel tijd aan ons besteed zonder opdringerig te worden

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henry 05-12-2018 In de winkel gekocht
Barendrecht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was bij vestiging in Barendrecht vriendelijk ontvangen naar dat bleek dat mijn product waar ik voor kwam was uitverkocht zijn we samen opzoek gegaan naar een gelijkwaardig product met goede advies over het product ik ben nu een hele tevrede klant van een mooie tv zeker aanrader bcc top

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top Service ! 05-12-2018 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De avond voordat mijn bestelling geleverd zou worden, nog met klantenservice bellen, om deze te wijzigen. Geen probleem, werd meteen geregeld. De volgende dag bij levering bleek mijn wasmachine beschadigd. Maar mijn 1 bestelling stond ook nog in de auto. Een geluk bij een ongeluk, en de deksel werd vervangen. Ik een nieuwe wasmachine voor een goede prijs.
Aan alle kanten werd meegedacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

viper 05-12-2018 In de winkel gekocht
heerlen

top winkel met top personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had een tft scherm besteld op black Friday. en vroeg of ik die in de eerste week van januari kon komen ophalen. dit was totaal geen probleem. ik heb hem inmiddels toch al eerder kunnen ophalen. vriendelijk geholpen, ook met het ophalen van het scherm werd er gevraagd of ik hulp nodig had om de doos naar de auto te brengen. gezien dat de doos van het scherm erg groot was.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pranati 05-12-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Oostpoort

veel aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel is in de buurt en makkelijk bereikbaar, ruim opgezet en overzichtelijk. Je wordt direct geholpen en dat is fijn, want er is veel keuze, dus met hulp kun je beter je keuze bepalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Evaluator 05-12-2018 Via de website gekocht

Zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering binnen de tijd,
Wel werden de twee artikelen op verschillende dagen geleverd, ook al was hier geen melding over gemaakt. Gelukkig scheelde het maar 1 dag

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Corrie 05-12-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima alleen zou het prettig zijn als je lang moet wachten op een verkoper dat je kan zitten . Stonden op het punt om weg te gaan .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E vd H 05-12-2018 In de winkel gekocht
Oss

Uitstekende service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel aangekocht snel en goed geholpen, goede service , nette monteurs.
Natuurlijk geldt de prijs ook. In ons geval de goedkoopste! De moeite om er te gaan shoppen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farah 05-12-2018 In de winkel gekocht
hellevoetsluis

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top service ,vriendelijke personeel. nette levering,oven werd keurig bezorgd en geïnstalleerd. getest en werkend achtergelaten.
verpakking materiaal werd meegenomen ,keuken keurig en netjes achter gelaten ,
zal zeker terug gaan naar de winkel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Winter 05-12-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van onze macbook air was de verkoper bereid om mee te denken over de geloofwaardigheid van een andere aanbieding op het internet. Na goed laptops goed vergeleken te hebben en de specificaties samen te hebben bestudeerd, een nieuwe bij BCC gekocht voor een heel redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ad 05-12-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima uitleg en prettig gesprek... topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en vakkundige uitleg over aankoop inbouw-vaatwasser.
Ook laagste prijsgarantie werd snel nagekomen.
Tevens snelle levering en prima ingebouwd !
Heel goed gevoel van deze topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Wilms 05-12-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Service totaal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en nazorg voor vragen en problemen na de koop. Ook dan Kun je op BCC rekenen. Niet alleen met de koop

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 05-12-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardig en behulpzaam personeel!
Mooie winkel, artikel was niet op voorraad maar is de volgende dag bezorgd!😃

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annie mouthaan 05-12-2018 In de winkel gekocht
In muiden

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klant vriendelijke personeel, een mooie schonen winkel ,ze dringen je niks op en als het niet in hun arsotiment is doen ze er alles aan om je te helpen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 05-12-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Prettige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, ze laten je met rust en als je wat wil weten dan hebben ze alle tijd voor je. En samen komen we er wel uit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M 05-12-2018 Via de website gekocht

Kan beter

Algemene score

5,0
De heren die de wasdroger kwamen brengen hadden vooral erg veel haast. De wasdroger werd naar de zolder gebracht en moest op een koppelstuk van de wasmachine worden gezet. Er moesten twee schroefjes van het koppelstuk worden losgedraaid. Toen ik snel een schroevendraaier haalde waren ze niet blij en zeiden ze dat ze daar eigenlijk geen tijd voor hadden...Binnen een minuut had ik de schroevendraaier gepakt en kon ik de schroefjes eruit draaien maar dat wilden ze zelf doen, om maar meteen te zeggen dat het nu eigenlijk óók nog monteren werd...Ik was er echt klaar mee en zei, zet hem maar neer dan doe ik het zelf wel! Nee, nee het was geen probleem maar onderhand was het wel gezegd. In no time waren ze weer verdwenen. Niet echt een leuke manier om een nieuw produkt te ontvangen en dan zeg je als klant al snel, de volgende keer bij een ander.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

hermina 05-12-2018 In de winkel gekocht
venray

snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede uitleg over het product wat ik gekocht heb.
en vriendelijke verkoper die goed op de hoogte was van het product

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 05-12-2018 Via de website gekocht

Hele fijne en gezellige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs is mijn TV geleverd en netjes naar wens bevestigd. Na de bevestiging nog een leuk praatje gemaakt, wat de service compleet maak; persoonlijke aandacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 05-12-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijzen, prima service en nooit problemen gehad met bestellingen. Enige puntje was dat mijn laatste bestelling (toetsenbord) in een doos aankwam waar er wel 20 in kunnen, wat moet ik daar nou weer mee. Maar geen problemen verder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E Lammers 05-12-2018 Via de website gekocht

Ander model gratis bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na overleg met telefonische helpdesk een bepaald model vaatwasser uitgezocht. Die bleek toch niet te passen (ik had gemeten zoals de helpdesk het zei, maar daar klopte iets niet). De bezorger heeft ter plekke het juiste model besteld en kwam die zonder verdere bezorgkosten een paar dagen later brengen. Het nieuwe model was 21 euro goedkoper. Daar ben ik diezelfde avond door een call centre over gebeld en de dag erna stond dat geld op mijn rekening. Enige minpuntje: de pootjes zijn op een houten lat gezet om hoogte te winnen. Dat ziet er niet heel stabiel uit. Aan de andere kant: ik ben geen monteur, dus wellicht is het een prima oplossing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Superservice 05-12-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en keurig aangesloten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Beko gasfornuis besteld via internet. Daar werd aangegeven dat er een wat langere levertijd aan zat. Achteraf viel het mee, het werd al na 1 week bezorgd. Per mail kon je de bezorgdag kiezen en de nacht voorafgaand aan de verzorging een sms met het tijdvlak van levering. In het tijdvlak wordt je ook gebeld door de chauffeur wanneer ze er bijna zijn. Goede service en keurig aangesloten en uitgelegd hoe het werkt. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Heiligers 05-12-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Goed geholpen, vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel. Werd direct geholpen. De gewenste aankopen gedaan. On-line afspraken kunnen maken over de levering van gekochte producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Winnifred van Gils 05-12-2018 In de winkel gekocht
Haarlm, winkelcentrum Schalkwijk

Goede service, een klant voelt zich klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en zeer deskundige verkoper. Neemt alle tijd om alles rustig uit te leggen, soms wel 2 keer.
De klant voelt zich echt een klant, helemaal als er gezegd wordt als het niet lukt altijd terugkomen hoor, dan hulp ik wel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-12-2018 Via de website gekocht

Slechte afhandeling van order

Algemene score

4,0
Order was inclusief meenemen oude tv. De bezorger weigerde dit en ging weg. Na uren pas contact met BCC gekregen, verbinding wordt gewoon verbroken. Klacht neergelegd met als reactie ´ik denk niet dat de tv nog gehaald wordt´.
Voorstel om tv alsnog op te halen was op voorgestelde datum niet mogelijk. Getracht nieuwe afspraak te maken maar helaas...mails worden niet beantwoord. Wat een kansloze organisatie.
Afdeling planning communiceert duidelijk NIET met afdeling planning en andersom.
Was laatste aankoop aldaar

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

René Boender 05-12-2018 In de winkel gekocht
Breda

Lekker vlot ! ! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker deze winkel bezocht en laten leveren. Vriendelijke en vrolijke bediening èn héle vlotte leveringen !
Heb wel héél bewust een rustige periode uitgezocht om te winkelen, cq informatie in te winnen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yargi 05-12-2018 In de winkel gekocht
Woensel

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen medewerkers weten veel over hun producten. Eerder een televisie gekocht hier. Product volgende dag gratis thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

V.hijkoop 05-12-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Uitmuntend en netjes en behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel zeer positief en vriendelijk
En meedenkend geholpen door de verkoper
Wist waar hij het over had
Levering was super snel ook dit ging volgens de afspraak per mail
Super geeoon

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G. Koster 05-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Delft

Voorbeeldige snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel wist men precies wat wij voor ogen hadden voor een goede wasmachine. Binnen drie dagen al bericht dat er geleverd kon worden. Zelf de ideale datum van levering vastgesteld. Tussen 8 en 10 uur beloofd. Om 8.05 uur aan de deur, om 8.20 uur een draaiende machine! Geen troep en oude machine weg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JJ 05-12-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kies altijd om van BCC iets te kopen, omdat de service en informatie zijn goed en duidelijk. de prijs is ook netjes in verhouding met andere verkopers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 05-12-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbieding was niet meer op voorraad. Week later geleverd tegen de aanbiedingsprijs. Goede service zoals ik bij iedere aankoop tot nu toe gewend ben van bcc

Reageer

JB 05-12-2018 In de winkel gekocht
Leidschenhage

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende winkel, goede parkeervoorzieningen, vriendelijk personeel en de aankoop was eerder beschikbaar dan verwacht. Na de bestelling kon ik het artikel binnen 2 dagen afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 05-12-2018 In de winkel gekocht
Utrecht, The Wall

Uitstekende en vlotte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, deskundig advies,groot assortiment, gemakkelijk en uren voldoende gratis parkeren dichtbij de lift / trap.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ang80 05-12-2018 Via de website gekocht

Super vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke heldere site. Alles snel voor elkaar. Top koelvriescombinatie. De bezorgers waren echt top. Vrolijke mannen die eerst even de hond gedag zeiden daardoor konden ze prima binnenkomen. Koelkast uitgepakt en op plek. Afval en oude koelkast weer mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 05-12-2018 In de winkel gekocht
Haagweg Den Haag

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks mijn onzekerheid werd de verkoper Marcel totaal niet ongeduldig. Ik heb wel een uur getwijfeld welke stofzuiger ik moest nemen. Marcel wees me op een hele eerlijke manier op alle voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen. Tijdens mijn laatste aankoop, een Philips airfryer werd in in dezelfde winkel eveneens uitstekend geadviseerd. En het klopt wat er gezegd werd. Een geweldige winkel waar de service nog hoog in het vaandel staat.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien van der Velden 05-12-2018 In de winkel gekocht
Filiaal Hoorn

Geweldige service

Algemene score

9,0
Snel geholpen, duidelijke uitleg over de printers en wat de verschillen waren. De prijs is ook goedkoper dan ik in eerste instantie verwacht had. Makkelijk zelf te instellen printer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Angel 05-12-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke zaak lekker ruim opgezet nette service staan gelijk voor je klaar om je te helpen en te adviseren

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 05-12-2018 In de winkel gekocht
Zutphen

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een sinterklaascadeau, werd ik keurig en correct aangesproken en geadviseerd.
Het cadeau werd zelfs nog even voor mij ingepakt.
Ik was aangenaam verrast.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

johan 05-12-2018 Via de website gekocht

BCC daar kom je verder mee....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zoals gewoonlijk is er niks op aan te merken...goede service!! tv online besteld begrijpelijk dat in deze drukke tijd het iets langer kan duren..goed op de hoogte gehouden met bezorg tijden en netjes afgeleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 05-12-2018 In de winkel gekocht
De wall in Leidsche rijn

Goede verkoop en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkoop was goed, moest wel 1,5 week wachten op de afwasmachine, maar afleverservice was prima.
Gebruiksaanwijzing gehad en binnen het uur stond er de nieuwe afwasmachine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Internet besteller 05-12-2018 Via de website gekocht

Goede service in deze drukke tijd

Algemene score

7,0
De vaatwasser via internet makkelijk en snel besteld. Levertijd wat langer dan verwacht 2 werkdagen en een weekend in totaal 4dagen. (wel besteld in de drukke sinterklaastijd)
Bestek rekje was schijnbaar onderweg verloren, (Zat er niet bij). maar even gebeld dat deze er niet bij zat en wordt binnen 1 week na bezorgd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

LB 05-12-2018 Via de website gekocht

Erg goede service, netjes geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie naar de klant toe. Oude vaatwasmachine netjes afgevoerd en de nieuwe erin, gratis ingebouwd actie! Vriendelijke mensen en uitstekende service, helemaal top!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie van Beelen 05-12-2018 In de winkel gekocht
Bilderdijkstraat

Gauw makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs en geen bezorgkosten en kon eerst vragen wat ik wil en mijn centrifuge werd op afgesproken tijd thuis afgeleverd tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews