Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Flip Noordam 05-12-2018 In de winkel gekocht
Bilderdijkstraat Amsterdam

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaarwasmachine gekocht bij BCC in de Bilderdiijkstraat in Amsterdam. Zowel bij aankoop als bij plaatsing was de service uitstekend!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loon 05-12-2018 In de winkel gekocht
Goes

Goed geholpen enthousiaste medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier wordt je goed geholpen door vriendelijke en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken goed geholpen

Reageer

José 05-12-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

kennismaking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een verhuizing op zoek naar een oven voor het eerst naar BCC in Leidschendam, gezellig ontvangst en deskundig advies zorgde veel goede snelle keus. Ben superblij met mijn nieuwe oven, makkelijk te bedienen, compact en mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia dv 05-12-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Goeie service, wel meer voorraad nodig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe stofzuiger nodig. Vond de service erg goed, uitleg over de stofzuiger was duidelijk! We wilden er gelijk 2 aanschaffen. Helaas hadden ze er maar 1 op voorraad. Meer voorraad zou goed zijn!
Zou in het vervolg weer naar BCC gaan wat elektrische producten betreft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lia 05-12-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Bekwaam ervaren personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede uitleg over meerdere produkten gehad door één medewerker.
Hij was van alle markten thuis
Onze volgende aankoop zal weer in Tilburg zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P. van Mil 05-12-2018 In de winkel gekocht
Osdorp

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette jonge mannen. (Stelde zichzelf voor)
Werkte netjes,
Stelde alles goed in, en legde ook alles goed uit.
Vriendelijk en beleefd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wesje 05-12-2018 In de winkel gekocht
Sittard.

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi verzorgde, overzichtelijke winkel. Goede service. Wel kreeg ik het idee dat ze me het bestelde artikel liever met de post deden toezenden dan dat ik het in de winkel ging afhalen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Stanley 05-12-2018 In de winkel gekocht
Dukenburg

Vandaag een nieuwe Gaming laptop gekocht! Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers zijn klantvriendelijk en geven goede informatie over de product die je wilt kopen. Mijn volgende aankoop zal ik weer bij bcc doen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Klant 04-12-2018 In de winkel gekocht
Loosduinseweg

Goede en snelle hulp. Vriendelijkeverkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle hulp. Winkel was gelukkig niet druk.
Enige punt is dat ik vr een bepaald apparaat online moer registeren voor de garantie. Dat had extra aangegeven kunnen worden. Maar voor de rest prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sander P 04-12-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam alexandrium

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel zat in de buurt. Online gekeken wat ik wilde.
Eenmaal geraadpleegd of de TV op voorraad was, volgende dag gekocht.

Review criteria:

Goed

Reageer

G. van der Stoel 04-12-2018 In de winkel gekocht
Barendrecht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke verkoper, die ons liet genieten van een heerlijk kopje Nespresso. Goede voorlichting en een prettige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 04-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Leeuwarden

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed geholpen en ik zal er ook blijven komen voor de service! Leuk en kundig personeel die de tijd voor je nemen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvw 04-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte en duidelijke service, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S’avonds begaf de wasmachine het. Ik ben op zoek gegaan naar een leverancier die niet alleen het kapotte exemplaar zou meenemen, maar ook de nieuwe de volgende dag al zou kunnen leveren. Het was raak bij BCC! We konden een keuze maken uit een ruim aanbod (en gingen uiteindelijk voor een wasmachine van een goed merk tegen een lage prijs), en ook betalen met Afterpay was geen probleem. Dat is wel even prettig wanneer je onvoorzien een grote uitgave moet doen.

Waar ik helemaal tevreden over ben is het maken van de afspraak met de bezorgingsdienst. S’ochtends om 7 uur kreeg ik een smsje met de boodschap dat de wasmachine tussen 8 en 10 werd geleverd. Ik kon me zelfs nog even omrollen, want ik zou voor dat de monteur zou arriveren nog een telefoontje krijgen. Ik werd inderdaad gebeld, de monteur stond even later op de stoep, en 20 minuten daarna stond de nieuwe wasmachine te draaien. Echt enorm handig en ontzorgend! Ook voor volgende aankopen zal ik BCC in gedachten houden, want dit hele proces is ontzettend snel, helder en prettig geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Bruynzeel 04-12-2018 In de winkel gekocht
Oostpoort Amsterdam

Zeer professionele hulp bij aanschaf artikelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kopen al jaren onze huishoudelijke artikelen bij deze zaak. Zuiver, oprecht en vakkundig personeel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Daisy 04-12-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een nieuwe stofzuiger. Omdat ik nog 2 vvvbonnen had liggen wilde ik die gebruiken.
Wat schets mijn verbazing, BCC is een van de zeer weinigen waar je deze nog kunt gebruiken!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriksen 04-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Buitenveldert

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima informatie verkoper.
Netjes geholpen.
Uitleg apparaat en vergelijk DIV andere stofzuigers merken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 04-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd. Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Snelle levering. Maakt me een blij mens.
Heb er weinig aan tot te voegen. Goed is goed.

Reageer

F.S. 04-12-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Super service.????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker was vriendelijk, zeer behulpzaam en informatief. Helaas was de printer die we zochten niet op voorraad, maar kon wat nog veel beter was, de volgende normale werkdag afgeleverd worden. Pakket op tijd super job DHL in goede conditie afgeleverd. Ook de installatie van printer van een easy job. Iedereen thuis weer heel,tevreden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marion 04-12-2018 Via de website gekocht

Wat een verademing!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze bestaan! Winkels die precies doen wat ze beloven, namelijk de dag na mijn bestelling deze in onberispelijke staat op de aangegeven tijd bezorgen. Hulde!

Marion Dalm

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Janssen 04-12-2018 In de winkel gekocht
Helmond

Vriendelijke en directe service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerker gaf aan me meteen te kunnen helpen, nam me mee naar het gevraagde product. Gaf goede tips over het gebruik en onderhoud en haalde het product direct uit het magazijn. In enkele minuten was alles geregeld. Top

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mees 04-12-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Nette winkel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van te voren op de site gekeken naar een muurbeugel voor de TV. In de winkel na het werk even langs. Er is veel keuze bij BCC. Na kort zoeken even een medewerken aangekeken en kon mij direct naar het schap verwijzen met aanvullende informatie. Afrekenen en klaar. Goed, professioneel en kundig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T.Knapen-Moling 04-12-2018 In de winkel gekocht
beek

ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de medewerkster

Algemene score

9,0
BCC is een winkel waar je voor heel veel dingen terecht kunt de medewerkers zijn heel kundig op hun vakgebied

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evelyn 04-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

goed geholpen en erg vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de buurt en ze helpen altijd ook al koop je niks ik kijk graag naar nieuwe artikelen en ze vertellen je precies wat je er van kan verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja 04-12-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel profecioneel en vrindelijk geholpen door ******. Ik koop liver in winkel niet op internet.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

muziek 04-12-2018 In de winkel gekocht
ZAANDAM

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn al wat op leeftijd, we zijn daarom extra goed geholpen, omdat we er weinig kennis van hadden, goed geinformeerd, en serieus genomen, top verkopers.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique buis 04-12-2018 In de winkel gekocht
Barendrecht

Top service in de winkel en ook de monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantvriendelijk en adviezen waren echt top.
Ook hoe ik zelf de vaatwasser moest opmeten enz was echt duidelijk.
Samen ook naar de merken in combi van mij budget was echt fijn

Review criteria:

Goed

Reageer

Ron B. 04-12-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd ondanks feestdagen tegen goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ipad binnen 24 uur geleverd tegen de laagdte prijs! Maandagavond om 20.00 besteld, dinsdag on 14.00 geleverd. Ook de track en trace ging goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Floortje 04-12-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Duidelijk en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en correct geholpen in de winkel. Geen flauwekul verhaal maar gewoon duidelijk en zakelijk. Goede scherpe prijs !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Caljouw 04-12-2018 In de winkel gekocht
Middelburg

Prima service, goed geadviseerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisie gekocht, verkoper geeft een eerlijk advies. Mediamarkt 20€ goedkoper en dat is keurig opgelost.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Moerdijk 04-12-2018 In de winkel gekocht
Goes

prima service alles conform de afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een nieuwe Bosch vaatwasser gekocht, de levering en plaatsing is goed verlopen.
Omdat hij vandaag pas is geplaatst weten we nog niet of we verder tevreden kunnen zijn

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ton 04-12-2018 In de winkel gekocht
Muiden

Fantastische service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk personeel.
Ze weten waar ze het over hebben.
Wachttijd valt wel mee.
Niet opdringerig.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 04-12-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer aardig en deskundig personeel goed geholpen en producten vergelijking gedaan. Bezorging top geregeld je krijgt een mail een app en vlak voor de bezorging plaats vind word je gebeld. Het tijdspad van bezorging klopt. De bezorgers zijn erg aardig en behulpzaam. In een woord fantastische winkel. Bij de droger zat geen afvoerslang wat wel verteld was dat deze erbij zat bij de aankoop. Zonder problemen mee gekregen vanuit de winkel. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 04-12-2018 In de winkel gekocht
Bcc hilversum

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hulp was top,
Werden snel opgemerkt hulp met uitzoeken van een nieuw koffiezetapparaat
Tot aan de kassa goed geholpen en zeer vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco 04-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en uitleg van werking apparaat. Uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Goede prijzen. Niet te duur

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

erik hogewoning 04-12-2018 In de winkel gekocht
haagweg in denhaag

zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer goed geholpen door ...hij heeft geen enkel moment geprobeerd ons iets aan te smeren maar goede uitleg gegeven over de voor en nadelen van de soundbar. Eenmaal thuis en aangesloten bleek dat hij ons tot een goede keuze heeft doen besluiten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Edwin Hobbelink 04-12-2018 In de winkel gekocht
Almere-Buiten

Verassende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na online reviews te hebben ingewonnen over de Samsung Galaxy S9 gingen wij naar BCC almere. Aangezien het een nieuwe telefoon voor mijn vriendin zou worden om haar ouwe Samsung s5 mini te vervangen zou het gewicht van een nieuwe telefoon een rol spelen. Helaas was het niet mogelijk om de anti-diefstal slot van de telefoon te laten halen maar de verrassing kwam vanaf een zeer deskundige medewerker die zelf een enthousiaste gebruiker is van een S9+ telefoon. Zonder aarzelen overhandigde hij zijn telefoon en heeft hij professioneel en geduldig alle vragen van ons beantwoord. Na enkele minuten voldoende overtuigd te zijn van de voordelen van de S9 zijn wij overgegaan tot koop van dit nieuwe toestel. Dank aan de vrolijke jonge man in de BCC winkel Almere -Buiten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 04-12-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

BCC , wat een prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC een combi - magnetron gekocht. Thuis uitgezocht welke merken voldoen aan onze eisen en waar ze , niet geheel onbelangrijk, de beste prijs hebben. En weer kwamen we bij BCC terecht. in het verleden hebben we meerdere aankopen bij BCC gedaan en ze doen wat ze beloven. Ze geven goed advies, een goede prijs en een hele goede service.
De volgende ochtend krijg je een mail hoe laat de bezorger komt! De bezorger belt dan ook nog op hoe laat hij exact voor de deur staat. Dit vind ik nog een een service!
Op het moment van bezorging krijg je via de mail je aankoopbon en je garantie gestuurd, wij zijn tevreden en de volgende keer gaan we weer naar BCC! O ja, en de oude apparatuur wordt mee genomen, wel zo handig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Pina 04-12-2018 In de winkel gekocht
amsterdam noord

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb hier mn beeldscherm gekocht doordat de service mijn positief heeft verrast en ook de bekwaamheid en bereidheid zeer positief was

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

willem123 04-12-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Snel, goed geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het web gezocht naar een artikel en afgehaald in de winkel in de buurt.
Grroot assortiment. In de winkel advies gehad van een van de verkopers.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JACUES i. 04-12-2018 In de winkel gekocht
DELFT

Advies precies op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht handmixer die niet te zwaar is, voldoende vermogen heeft en de drie belangrijkste functies biedt. We hebben al een grote keukenmachine maar schoonmaken van het apparaat is altijd een hele klus. Deze losse handmixer was goed van prijs en sloot precies aan op onze wensen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 04-12-2018 In de winkel gekocht
Schalkwijk Haarlem

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede rustige uitleg. Inhoudelijk ook goed vakbekwaam . Weet waar welk product voor staat en wat er op de markt komt als vergelijkend product.. verkopend personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.ze leggen bv uit waar ik vrij kan parkeren als ik het product kom ophalen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Alards 04-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Venray

Uitsekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel in Venray is uitstekend en moet dit personeel houden. Ze zijn goed in service en vertrouwen . en heel vriendelijk.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Richard 04-12-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

uitermate vriendelijk en deskundig in de winkel behandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn eerst bij Correct geweest en bijzonder onvriendelijk geholpen of dat wij een broodje gingen kopen, daarna zijn wij naar BCC gegaan in Spijkenisse en dat was voor een beademing wat betreft de uitleg en mogelijkheden niets was te veel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H.W. ten Pas 04-12-2018 Via de website gekocht

snelle en ongecompliceerde service door BCC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals de titel dat al aangeeft, snel en ongecompliceerd, geen oeverloos gezeur van verkopers in winkels, bovendien, de oude machine wordt retour genomen en dat is het. Zo hoort het. Chapeau! :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 04-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Amsterdam West

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Bosch wasdroger gekocht bij BCC en ben zeer tevreden. Het is moeilijk om bij mij de droger te plaatsen vanwege de zeer smalle en steile Amsterdamse trappen naar de vierde verdieping. De bezorgers zijn wel wat gewend in Amsterdam maar zeiden dat het bij mij wel erg passen en meten was. Toch hebben ze in een paar minuten de droger op zijn plaats getild en stonden ze met een brede grijns bij mij op zolder goede adviezen te geven over wasmachines en drogers.

Later bleek dat de droger bij Mediamarkt 15,- goedkoper was. Ik ben naar de winkel gegaan en heb de laagste prijsgarantie geclaimd. De 15,- werd direct en zonder gedoe uitbetaald.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wil en Joke 04-12-2018 In de winkel gekocht
Haarlem

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is prettig winkelen, zowel op de site, als in de winkel. ik had eerst op de site gekeken wat ik hebben wilde en daarna in de winkel gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Piet van Dijk 04-12-2018 In de winkel gekocht
Veenendaal

Goed assortiment, gemotiveerde verkopers, gewoon top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I.v.m. de goede service komen wij er al geruime tijd, en altijd een goed advies, en ze denken met je mee, en zijn betaalbaar.
Dat is voor ons de doorslag dat wij kiezen voor BCC.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lennartw 04-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levereing, gewelding product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de BCC website heb ik een bose geluidheadset gekocht. Ik ontving direct bevestiging per mail en het product was de volgende dag al in huis. De doos was in extra doos van BCC beschermt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 04-12-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ik ben geweldig door hem geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier neemt men de tijd voor je en de hulp die je krijgt met het maken van je keuze is geweldig.
Tevens hebt je gegarandeerd de laagste prijs garantie, en de service is fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jet vd Maaden 04-12-2018 In de winkel gekocht
Beneden Leeuwen

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze winkel omdat hij lekker centraal ligt en ik er snel aan de beurt ben. Vriendelijk personeel die met me meedenkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews