Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Kweekel 08-12-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen al een tijd bij BCC, zowel TV als andere huishoudelijke dingen,zoals koelkast , barbecue en andere elektronica , wat je ook zoekt het is er altijd.
En omdat we altijd goed geholpen worden gaan we steeds naar BCC .
Met vriendelijke groet J Kweekel .

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Theo 08-12-2018 In de winkel gekocht
Nijmegen/ Dukenburg

Super afhandeling van klacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afwasmachine gekocht goed advies gekregen
na inbouw klep later stadium opnieuw afstellen
kwam alleen een verkeerde monteur namelijk van samsung en niet de inbouwers van bcc met alle gevolgen van dien onder plint van de keuken zwaar beschadigd.Maar uiteindelijk allemaal goed opgelost zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PK 08-12-2018 In de winkel gekocht
The Wall

geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de winkel geweest en had vragen of het product. Had 2 opties, medewerker gaf de voordelen en nadelen aan. Netjes advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-12-2018 Via de website gekocht

Tegenvaller

Algemene score

4,0
Twee producten besteld. Vlak voor levering gebeld dat één van de twee niet in de vrachtwagen zat. En dat product heeft nu een onbekende levertijd. Dus nu hebben we dat maar ergens anders besteld. Wij bestellen hier niet meer!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Uitstekend 08-12-2018 In de winkel gekocht
BDC veghel

Nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging voor een nieuwe wasmachine en werd prima geholpen goede uitleg voor mij persoonlijk Ga zeker mijn volgende aankoop terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 08-12-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een geweldige winkel, overzichtelijk en klantvriendelijk.
Ik ben geweldig geholpen bij het op zoek naar een leuk kerstcadeau.
Het werd ook nog ingepakt!
Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vd sloot 08-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Super snelle goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel wat niet te opdringerig is maar je eerst even laten kijken erg prettig. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar en krijg je duidelijk advies. Service was snel en goed.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Een tevreden cliënt 08-12-2018 Via de website gekocht

Alles ging perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede lopende communicatie en perfecte aflevering.
De medewerkers waren aardig en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 08-12-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond heb ik een nieuwe babyliss föhn besteld en vandaag is het al geleverd voor 10 uur!! Top zeg!! Makkelijke site om te bestellen en snelle afhandeling. De gratis bezorging is ook heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alen 08-12-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en een hele snelle levering! Ik werdt vooraf gebeld dat de bezorgers langs zouden komen hierdoor kon ik direct plaats maken voor de koelkast. De bezorgers waren zeer vriendelijk.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 08-12-2018 Via de website gekocht

Zoals beloofd.

Algemene score

9,0
Een goede site.
De bestelling, zoals beloofd, de volgende dag in huis. Prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-12-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Arrogante verkoper

Algemene score

6,0
Doordat een andere winkel het product niet op voorraad had zijn we naar BCC gegaan. Wij vonden de verkoper arrogant. Zonder blikken of blozen beantwoordde hij onze vragen onjuist. Pas bij navraag bij een collega bleek dat hij het niet juist had. Daarnaast onfatsoenlijk kauwen tijdens het gesprek. En net voor het afrekenen ook nog even proberen een energie contract te verkopen. Wij vonden dat ongepast.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Wilma 08-12-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk via het web besteld en zelf de dag van bezorging kunnen kiezen! Ook de tijdlock van 2 uren met bezorgen is erg klantvriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 08-12-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

Correcte klantvriendelijkheid

Algemene score

9,0
Voor ons is het de dichtstbijzijnde winkel, geven goede adviezen en denken mee. Medewerkers zijn attent en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard,w 07-12-2018 In de winkel gekocht
Breda

Aanschaf SAMSUNG Tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doordat ik twijfelde over welk type ik wilde aanschaffen ,heb ik een eerlijk en vakkundig advies gekregen van de winkel medewerker, zonder dat hij mij zijn voorkeur of bij producten opdrong, maar de voors en tegens tegen elkaar afwoog, samen met mij.
Plus dat het een heel goede complete aanbieding was, voor een zeer vriendelijke prijs!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.P 07-12-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort BCC

Fijne winkel om te shoppen en alles te bekijken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel. Fijne winkel waar je op je gemak even kan rondkijken
Werken mee , denken mee

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Albert Duindam 07-12-2018 In de winkel gekocht
Schalkwijk

Prima advies gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper was deskundig en de afhandeling vlot. De keuze in de winkel was voldoende we werden door verschillende medewerkers netjes begroet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed 07-12-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Alexandrium

Weer fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede verkoper met kennis van zaken.
In twee weken tijd twee Bose producten gekocht naar alle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jois 07-12-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

Klant vriendelijk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom regelmatig in deze winkel. Ik krijg er goed advies, men is zeer klant gericht. Men weet ook waar men over praat.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max van Delft 07-12-2018 In de winkel gekocht
Vlaardingen

Super geholpen door vriendelijke medewerkers!

Algemene score

10,0
Enorm goed geholpen door kundige medewerkers. Ze denken mee en hebben verstand van zaken. Ook nemen ze de tijd om alles te laten zien en uit te leggen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Heus 07-12-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Goed geholpen en vriendelijke behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al veel gekocht in deze winkel en weet dat klantenservice hoog in het vaandel staat.
Zo ook de laatste aankoop van een tv beugel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Teun 07-12-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de winkel en prijs was oké
Koptelefoon er voor een zacht prijsje erbij dus toppie geregeld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan 07-12-2018 In de winkel gekocht
Ekkersrijt Son en Breugel

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb goed advies gekregen over de aanschaf van koffie automaat en melk opschuimer. Erg prettig, dat je zowel via de site bestellen kunt als de bestelling in de winkel kunt ophalen nadat alle vragen beantwoord zijn.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 07-12-2018 In de winkel gekocht
Beneden-Leeuwen

Aankoop oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zoals altijd fijn geholpen, en ik heb precies gekregen wat ik wou hebben. Toppie service en uitstekende mensen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Veronica 07-12-2018 In de winkel gekocht
Breda

Prima service van de vestiging Breda

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door onverklaarbare reden is de aankooporder vervallen waardoor de machine niet op de vastgestelde datum geleverd werd. Nadat er met de klantenservice geen contact kwam, 45 min in de wacht!, naar de winkel gereden om verhaal te halen. De eerstvolgende levermogelijkheid was 5 dagen later. Tot mijn verbazing en opluchting kwam er dezelfde middag een telefoontje van de vestiging Breda dat de machine toch de volgende dag geleverd kon worden. Complimenten voor de service van deze vestiging en verkoper.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cjm de Koning 07-12-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

In een woord perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt er goed winkelen personeel is klant vriendelijk en behulpzaam en de winkel is goed overzichtelijk en niet ver uit de buurt

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca Krijgsman 07-12-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

top sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een oplader voor een JBL speaker, sprak een verkoopmedewerkster aan ,zij gaf meteen aan dat zij het niet wist maar liep meteen mee om een collega te raadplegen, deze jongeman heeft mij uitstekend geholpen . Heeft de oplader voor mij besteld en liep mee naar de kassa om mijn andere aankopen af te rekenen.
Wat een top service!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G. Bos 07-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Prima service, netjes en vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie grote winkel. Ruim assortiment. Was niet op voorraad maar netjes voor mij besteld en thuis bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ad 07-12-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een goed gevoel en product aan deze aankoop overgehouden, ook de kennis en motivatie van verkopers vind ik erg positief

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John 07-12-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Perfecte service

Algemene score

10,0
Prima shop, duidelijk en transparant. Zoekfuncties zijn prima in orde. Erg fijn is dat de specificaties genoemd worden

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

masje 07-12-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb bij BCC een HP chromebook besteld omdat deze bij BCC het voordeligst was. ondanks de drukte voor de feestdagen had ik hem gewoon de volgende dag al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 07-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had met spoed n stofuiger nodig, en dus op bcc webwinkel geshopt, volgende dag was i er al, en doet het uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. L. te O 07-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Zoeterwoude-Rijndijk

Best of both worlds: online-prijzen en winkel-service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De wasmachine geeft plotseling een code van versleten motoronderdelen. Je bedankt je wasmachine na 19 jaar trouwe dienst en komt in actie op zoek naar een nieuwe. BCC online geeft de laagste prijsgarantie, dus dat zit wel goed. Ik wilde de machine even van dichtbij bekijken met een brandend display dus ik ging naar het filiaal aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk. De verkopers lieten mij even rustig kijken en dat vind ik fijn. Daarna kreeg ik vragen over mijn wensen en ik kreeg uitleg en advies. Mijn idee was om online te kopen maar dat hoeft bij BCC niet. De prijzen in de winkel en online zijn immers hetzelfde. Ik heb uiteindelijk voor een andere, betere en iets duurdere machine gekozen en de levering kon 1,5 dag later al. Een paar dagen later was Black Friday, eventuele lagere prijs van de wasmachine zou verrekend worden als ik mij meldde bij BCC. Dat is ook daadwerkelijk gebeurd. Ik krijg nog € 18 terug op mijn betaalde prijs. Bij de levering was er bij transport helaas iets omgevallen. Zoiets kan gebeuren natuurlijk. Mijn machine was erg beschadigd. Er werd over een fikse korting gesproken maar ik wilde een onbeschadigde nieuwe wasmachine en die werd meteen als eerste een dag later bezorgd en aangesloten. Bij BCC is zowel de prijs als de service helemaal goed, vriendelijke verkopers en vriendelijke bezorgers. Snelle levering en correcte afhandeling wanneer er toch iets niet helemaal goed gaat. Best of both worlds dus.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ria zijlmans 07-12-2018 In de winkel gekocht
BEVERWIJK

Geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag 3december had ik mijn tablet voor reparatie weggebracht en kreeg op vrijgdag 7december een telefoontje dat die niet meer gemaakt kon worden en door de extra verzelering kon ik een andere uitzoeken .zijn zeer goed geholpen door het peesoneel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D S 07-12-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

Super service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een surround set. De heer die mij geholpen heeft nam uitgebreid de tijd om mij de verschillende mogelijkheden uit te leggen en ook te laten beluisteren.
Toen ik uiteindelijk mijn keuze gemaakt had bleek het product van mijn keuze bij een concurrent 100 euro goedkoper te zijn. Bij BCC werd de prijs direct aangepast zodat ik ook van dit voordeel kon profiteren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannine de Paepe 07-12-2018 In de winkel gekocht
Oostburg

goede inlichting over artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
lekker dichtbij en goed kunnen parkeren mooie winkel goed overzicht van de artikelen heel veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin 07-12-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden, de centrale.

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct geholpen door een vriendelijke medewerkster.
Product besteld wat niet op voorraad was, de volgende dag kreeg ik al een email dat mijn product binnen was gekomen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Leen 07-12-2018 In de winkel gekocht
Filiaal Oude Haagweg Den Haag

Slechte service

Algemene score

2,0
Installatie van afzuigkap kon niet worden uitgevoerd door de monteurs. Nu moet ik een klusser gaan inschakelen voor de montage van de afzuigkap. Bij inmeten van de afzuigkap is hierover niets gezegd.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Saar 07-12-2018 In de winkel gekocht
Lisse

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, snel geholpen en vakkundig geholpen. Bij binnenkomst meteen positieve indruk. Kom hier al jaren

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Geweldige service en een persoonlijke benadering 07-12-2018 In de winkel gekocht
Heerlen het Loon

geweldige service en een persoonlijke benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime overzichtelijke winkel met vriendelijk meedenkend personeel, waar je rustig kunt rondkijken. De aangeboden producten zijn aantrekkelijk geprijsd.
Er wordt service verleend op producten die niet recentelijk zijn gekocht en meegedacht over oplossingen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

HT van Wegen 07-12-2018 In de winkel gekocht
Edel

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele fijne winkel om je wit goed te kopen en hele vriendelijke mensen ze leggen het heel goed uit hoe het apparaat werkt en ze komen het gratis bij je thuis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris P. van der Klauw 07-12-2018 In de winkel gekocht
Veghel

Uitstekend geholpen

Algemene score

10,0
Verkoper gaf uitstekend en efficiënt advies. Het bleef natuurlijk een verkoper (:-)) en hij gaf uiteraard ook informatie over duurdere apparaten met meer mogelijkheden, maar zonder opdringerig te zijn. Hij respecteerde mijn keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Teunisse 07-12-2018 In de winkel gekocht
Bilderdijkstraat

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mocht mijn Sony Bluetooth koptelefoon zelfs na drie weken omruilen.
Geen gezeur en gemopper!
Goed geadviseerd over mijn nieuwe aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 07-12-2018 In de winkel gekocht
Almere Buiten

BCC is altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk winkel personeel, levering op tijd. Wasmachine netjes geïnstalleerd, oude machine meegenomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jolanda 07-12-2018 In de winkel gekocht
Helmond

IK ga er graag heen.

Algemene score

10,0
als ik iets koop, kan ik het vaak al gewoon mee nemen, en anders is het er de volgende dag wel met de bezorgservice. ik word er altijd vriendelijk geholpen, en gaat er iets kapot, dan is dat ook weer snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C. Groen 07-12-2018 In de winkel gekocht
DELT

ENORM GEWELDIGE SRVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
NU IK TOE WAS AAN EEN NIEUWE TABLET HEB IK GEKOZEN VOOR BCC OMDAT IK IN HET VERLEDEN OOK GOEDE SERVICE BIJ HEN HEB GEKREGEN. DIT IS TEGENWOORDIG NIET VANZELF- SPREKEND. VRIENDELIJKE BEDIENING EN ZEER GOEDE UITLEG IS FIJN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 07-12-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop makelijke web site altijd snelle service altijd antwoord op je vragen en klant vriendelijk
Scherpe prijzen snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.berends 07-12-2018 Via de website gekocht

Boven verwachting "GOED "

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de enige site waar ik beide gewenste artikelen voor een Philips stofzuiger en een Braun koffiezetter heb gevonden. Hiermee 2* de verzendkosten kunnen besparen. En dan nog binnen 24 thuis afgeleverd. Prima service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert. 07-12-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

geweldige serves .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden goed geïnformeerd over het product
de verkoper wist waar hij het over had. zeer tevreden met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewald 07-12-2018 In de winkel gekocht
Delft

Goed advies en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden zeer goed en deskundig geholpen waardoor wij de juiste keuze konden maken bij de aanschaf van onze nieuwe wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews