Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannet 08-12-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

Keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig geholpen, goed voorgelicht, snelle afhandeling. We hoefden helemaal niet te wachten.
Vriendelijke, alerte en attente verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

R Bakker 08-12-2018 In de winkel gekocht
Bcc osdorp

Geweldige

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd welkom en goede info als 1 het niet weet gaat hij geen onzin zeggen maar gaat gewoon info inwinnen bij zijn collega

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R Bakker 08-12-2018 In de winkel gekocht
Bcc osdorp

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop altijd mijn producten bij de bcc gewoon omdat je de goede info geven en je altijd ook gewoon binnen kan lopen zonder dat je moet kopen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Esther 08-12-2018 Via de website gekocht

Low price, high service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Black friday een Samsung tv besteld, zou 'm de volgende dag op kunnen halen, omdat er geen bezorg optie mogelijk was. Helaas bleek achteraf dat niet te kunnen omdat de tv uitverkocht bleek te zijn.
Werd s'avonds gebeld door een medewerker en zij bood aan om de tv te laten bezorgen zodat ik niet naar Almere hoefde te komen (woon niet in de buurt van Almere)

Fijn dat mensen met je meedenken!
Top service!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. 08-12-2018 In de winkel gekocht
Ijmuiden

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The representative helped me from start to last. Very knowledgeable, engaging and gave me space to make my choice. Thank you.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 08-12-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Prima setvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundige uitleg. Niet gericht op 1 merk, maar alle voors en tegens worden verteld. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken voor een e reader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

margot soons 08-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Beek

BCC is supergoed

Algemene score

9,0
BCC geeft snel goed en eerlijk advies. De verkoopmedewerkers hebben verstand van de producten en denken met je mee.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline ingwersen 08-12-2018 In de winkel gekocht
Buitenveldert

Super aardig winkelpersoneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De meneer die mij heeft geholpen bij de aanschaf van een tondeuse voor mijn man was heel informatief , en voor mij belangrijk proberrdevhij niet meteen de duurste aan te smeren . Daarna had ik nog een dvd speler nodig en ook daarbij kreeg ik goede adviezen . Kortom super tevreden ben ik . 😀📀🎉

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kradolfer 08-12-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse bcc

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk en er wordt gekeken of het artikel de goedkoopste deal is we hebben de afgelopen al meerdere artikelen gekocht

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rina 08-12-2018 Via de website gekocht

De service was prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een voordelige warmte pompdroger met twee sterren en kwamen uit bij BCC het merk Beko zei ons niets,we hebben wel meer onbekende merken gekocht waar we jaren plezier van hebben gehad ,dus hopen we hier ook jaren plezier van aan te beleven

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

chris 08-12-2018 In de winkel gekocht
nijmegen zwanenveld

vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in nijmegen terecht gekomen na sluiting filiaal cuijk. geweldige verkoper die ons hielp, en luisterde naar het doel van de aan te schaffen tablets. hij verkocht ons niet de duurste, wel de beste voor ons doel (kinderen).

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 08-12-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en de levering was helemaal prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om het product te vinden was heel goed, ze hielden mij goed op de hoogte en de bezorging liep heel goed. Vriendelijke bezorgers en netjes ze hebben mijn wasdroger netjes op zijn plaats gezet en uitleg gegeven hoe te gebruiken en ze hebben hem getest of hij het het deed. Mijn volgende aankoop komt daar ook vandaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annette 08-12-2018 Via de website gekocht

Sneller dan het licht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topdrukte is het rond deze dagen. En toch was mijn bestelling binnen 24 uur nadat ik op send drukte al bezorgd. Heerlijk. Dat is precies de reden waarom ik liever online shop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 08-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goed en vriendelijk geholpen, aflevering was ook goed. Fijn dat ze de tv goed geïnstalleerd hebben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 08-12-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst vriendelijk geholpen met uitgebreide deskundige informatie omtrent het product, zodat ik met plezier tot aanschaf ben overgegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 08-12-2018 In de winkel gekocht
Beverwijk

Goede service en ook nog eens gezellig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn vriendelijk en gezellig geholpen! Goede uitleg en kregen eerlijk advies. Met veel geduld werden de verschillende producten uitgelegd en werden er goede vragen gesteld welk product het beste in ons huishouden past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Ligtvoet 08-12-2018 In de winkel gekocht
Hilversum grote Brink

Gemotiveerde en enthousiaste bezorgers. Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundige medewerkers, prima service en je kunt vertrouwen op de afspraken. Kortom een aanrader!!! Levering ook op tijd en klantgerichte bezorgers. Perfect.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 08-12-2018 In de winkel gekocht
Oostburg

Geweldige service en voorlichting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, uitstekende voorlichting en dat op de hoek van de straat. De printer die ik kocht was niet op voorraad. Geheel volgens afspraak de andere dag op zaterdag geleverd door de pakketdienst.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ria peschier 08-12-2018 In de winkel gekocht
Mega store

Adviserend super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In mega store een waterkoker gekocht leuk personeel niet opdringerig .wij hadden een andere uit gezocht toen op advies van de verkoper een andere genomen .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Hans 08-12-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Loosduineweg

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel. Kom er al jaren. Het personeel is kundig en luistert naar de klant. Ik ga liever naar de winkel dan dat ik m'n aankopen online doe.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

DJ 08-12-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, eerlijk en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn beoordeling is een 9. Geen 10 omdat volgens het optimum nooit berijkt kan worden.
Wat mij aanspreekt is de betrouwbaarheid van het bedrijf. Eerlijk advies in combi met een nette prijs en uitstekende service. Ik kom er al vele jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert 08-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

koffiemachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en goedkoop goed geholpen door personeel goed parkeren en denkt aan het papier doet alles per mail

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Mollema 08-12-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe stofzuiger, BCC had als een van de weinige webshops het juiste model (Philips heeft nogal wat keus aan verschillende uitvoeringen van bepaald model). Goede website, snelle levering (volgende dag in huis) en je kunt je pakket volgen via DHL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 08-12-2018 In de winkel gekocht
amersfoort

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zo super geholpen bij de winkel van BCC . en ook het bezorgen was netje , ze stelden zich voor kregen uitleg . allemaal zo correct . was echt niet zo van hier is het dan en zoek het maar uit, en dat voor zo'n grote keten is dit echt super, andere zaken kunnen hier wat van leren

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 08-12-2018 Via de website gekocht

Het enthousiasme!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het geweldig te merken, dat er altijd enthousiast wordt ingegaan op een bestelling. Vooral dat ze je veel plezier wensen met elke aankoop. Zelfs als het gaat om ontkalker voor je koffiezetapparaat. Geweldig toch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petro 08-12-2018 In de winkel gekocht
Makado Beek

Prima winkel en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige winkel met een goede service en een divers aanbod. We zijn er prima geholpen en de verkoper heeft ons het juiste apparaat aanbevolen. Wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kees van Dongen 08-12-2018 In de winkel gekocht
Oosterhout

Uitstekende voorlichting en uitleg wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en zeer klantvriendelijk personeel in de winkel waardoor we niet meer naar andere bedrijven zijn gegaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Backpacker 08-12-2018 In de winkel gekocht
Bcc den helder

Betere service krijg je niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oude koptelefoon kon niet meer gerepareert was 1,3 jr oud. Kreeg het volledige bedrag terug om een nieuwe terug te kunnen kopen, deze was nu in de aanbieding dit was een nieuwer beter model . Het resterende bedrag in cash teruggekregen. Ben er dus op vooruit gegaan, dus echt Low price High service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riky 08-12-2018 In de winkel gekocht
Son

Goede uitleg van de Airfryer

Algemene score

9,0
Gemoedelijke winkel en personeel is heel kundig en vriendelijk. Je wordt meteen goed geholpen en zoeken op kieskeurig naar de laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

D.Batenburg 08-12-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chat een bestelling geplaatst, ging prima en werd snel gereageerd. De laptop die ik heb besteld heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HjdT 08-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige headphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze koptelefoon heb ik uiteindelijk besteld nadat ik er vele getest heb in diverse winkels. Er waren wat concurrenten maar Bose maakt echt het verschil, zowel in de hoge tonen als in de lage. Koppelen gaat super eenvoudig met de Bose Connect app. Daarna switcht de koptelefoon gemakkelijk van iPad naar Samsung telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMS 1969 08-12-2018 In de winkel gekocht
Breda

Netjes en prettig geholpen in de winkel Breda

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel om te bezoeken. Ruime opzet en netjes en overzichtelijk.!.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Manuel Perez 08-12-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Super informatie en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc in Sittard een iPad gekocht. Werd in eerste instantie door een **** eholpen due nog niet zo lang bij bcc werkt. Gied van haar was om te zeggen dat ze eencollega zou halen om ons verdere uitleg te geven. Nou deze jonge man was heeeel duidelijk en geduldig in zijn uitleg. Had er ook veel verstand van. Heeft nog wat tips gegeven. Na betaald te hebben zei de jongeman als iets niet duidelijk is kom gerust langs of bel ik help u graag verder.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

smid 08-12-2018 In de winkel gekocht
den haag

goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
lekker gewinkeld..verkoper had ( voor mijn gevoel ) verstand van zaken..enthousiaste man..
met een goed gevoel en een nieuwe tablet de winkel weer verlaten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henny Jacobs 08-12-2018 In de winkel gekocht
Bergen op Zoom, BCC

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekend geholpen en goede service, ook zeer goede merken waar je mee vooruit kan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen 08-12-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Geweldige aankoop!

Algemene score

9,0
Goed personeel ,vriendelijk,bekwaam,uitstekend.
Winkel goed ingedeeld,goed aangegeven.
Veel keuze aan goederen.
Goede indeling.
Al met al uitstekend!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 08-12-2018 In de winkel gekocht
Helmond

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door een gemotiveerde verkoper die wist waar hij het over had. We hebben niet lang hoeven wachten op een verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy van der Meer 08-12-2018 Via de website gekocht

Vlot en grondig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijkheid van de site is goed. Telefonisch contact vriendelijk en duidelijk. Apparatuur (Miele condensdroger) is vlot afgeleverd en netjes aangesloten met nog uitleg over de werking van het apparaat. Van tevoren een mail en telefoontje over de bezorgtijd. Ben erg tevreden over BCC.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 08-12-2018 In de winkel gekocht
bcc dukenburg nijmegen

goede service en snel geholpen Dukenburg Nijmegen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was zeer snel geholpen en men was zeer snel toen ik bij de kassa afrekende kwam de verkoper er aan wat ik besteld had klasse!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirelle 08-12-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Super goede info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede en handige informatie gekregen van de medewerker over de verschillende tv's en de merken.
Daarmee een goede keuze kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert. 08-12-2018 Via de website gekocht

Prima medewerkers, netjes accuraat en vakkundig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering met goede melding van leveringstijdstip.
Goede kwaliteit/prijsverhouding van het produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Kweekel 08-12-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen al een tijd bij BCC, zowel TV als andere huishoudelijke dingen,zoals koelkast , barbecue en andere elektronica , wat je ook zoekt het is er altijd.
En omdat we altijd goed geholpen worden gaan we steeds naar BCC .
Met vriendelijke groet J Kweekel .

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Theo 08-12-2018 In de winkel gekocht
Nijmegen/ Dukenburg

Super afhandeling van klacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afwasmachine gekocht goed advies gekregen
na inbouw klep later stadium opnieuw afstellen
kwam alleen een verkeerde monteur namelijk van samsung en niet de inbouwers van bcc met alle gevolgen van dien onder plint van de keuken zwaar beschadigd.Maar uiteindelijk allemaal goed opgelost zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PK 08-12-2018 In de winkel gekocht
The Wall

geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de winkel geweest en had vragen of het product. Had 2 opties, medewerker gaf de voordelen en nadelen aan. Netjes advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-12-2018 Via de website gekocht

Tegenvaller

Algemene score

4,0
Twee producten besteld. Vlak voor levering gebeld dat één van de twee niet in de vrachtwagen zat. En dat product heeft nu een onbekende levertijd. Dus nu hebben we dat maar ergens anders besteld. Wij bestellen hier niet meer!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Uitstekend 08-12-2018 In de winkel gekocht
BDC veghel

Nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging voor een nieuwe wasmachine en werd prima geholpen goede uitleg voor mij persoonlijk Ga zeker mijn volgende aankoop terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 08-12-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een geweldige winkel, overzichtelijk en klantvriendelijk.
Ik ben geweldig geholpen bij het op zoek naar een leuk kerstcadeau.
Het werd ook nog ingepakt!
Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vd sloot 08-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Super snelle goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel wat niet te opdringerig is maar je eerst even laten kijken erg prettig. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar en krijg je duidelijk advies. Service was snel en goed.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Een tevreden cliënt 08-12-2018 Via de website gekocht

Alles ging perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede lopende communicatie en perfecte aflevering.
De medewerkers waren aardig en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 08-12-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond heb ik een nieuwe babyliss föhn besteld en vandaag is het al geleverd voor 10 uur!! Top zeg!! Makkelijke site om te bestellen en snelle afhandeling. De gratis bezorging is ook heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews