Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ursula 12-12-2018 In de winkel gekocht
Hellevoetsluis

Kom daar tegenwoordig nog eens voor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Inbouwoven kan je tegenwoordig overal kopen, maar de service is meestal een gok. Wij waren blij verrast toen twee keurige mannen, presies op de afgesproken tijd, snel en vakkundig de oven monteerden, de verpakking meenamen en uitleg gaven.
Petje af, een ouderwetse service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Bos 12-12-2018 In de winkel gekocht
BCC

Vriendelijke personeel en heel behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze shop omdat het de enige BCC is in lelystad en tja wat ik er van vindt
Het is zeer vriendelijk personeel en heel erg behulp zaam ze vertellen je meteen of het product leverbaar is of dat het nog besteld Moet worden soms is het product niet meteen leverbaar dat Moet dus verbeterd worden meer
Producten meteen leverbaar dan krijgen ze van mij een vette 10 wat nu dus een 8
Dus ga zo door BCC

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jolanda 12-12-2018 Via de website gekocht

Geweldig service prima afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst naar de winkel geweest voor advies
Prima namen de tijd en wilde ook meedenken
Voor een koelkast in de schuur, voor ook eventuele outlet op de website.
Prima aflevering netjes mailtjes en van te voren gebeld. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 12-12-2018 Via de website gekocht

prima handset, uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie, mooi product snelle accurate levering dus.........niet lang over nadenken... doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herma 12-12-2018 In de winkel gekocht
Goes

Super fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke medewerkers, ze zijn deskundig, super goede service! Mooie winkel met genoeg keus! Ik beveel bcc bij iedereen aan!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 12-12-2018 Via de website gekocht

Super webshop!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier gekocht omdat ik van iemand voor een groot bedrag aan VVV cadeaukaarten had gekregen. Juist BCC is bijna de enige die deze kaart accepteert in de electronica. Het inleveren was ook zeer makkelijk.

Ik heb al eerder hier gekocht, maar alles loopt helemaal zoals ik zou willen. Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. de Jong 12-12-2018 In de winkel gekocht
Zeist

Geduldige medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verhuizend van een groot huis naar een beperkt appartement, blijkt er extra koelruimte nodig. In huis metend, de winkel bezoekend om de diverse modellen te bezien, staan de medewerkers je telkens geduldig en vriendelijk te woord. Wanneer duidelijk is wat je precies wilt kopen, wordt je snel en efficiënt geholpen met een duidelijk advies en is de koelkast binnen enkele dagen op zijn plaats gezet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Koster 12-12-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima koelvriescombinatie netjes en goed geholpen in de winkel.Op afgesproken tijd keurig afgeleverd zonder beschadigingen door vriendelijke mensen. Dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J. den Dikken 12-12-2018 In de winkel gekocht
Barendrecht

goed deskundig en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel dicht in de buurt, assortiment goed en je word er goed geholpen.
Als je het ergens anders goedkoper is, dan krijg je het bij BCC ook!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paulina 12-12-2018 In de winkel gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echte goede service! Met alles geholpen en goede tips aan ons gegeven. Ik vind de beste vinkel met elektronika.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 11-12-2018 Via de website gekocht

Prettig contact via chat en snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog een paar VVV-bonnen liggen, welke ik graag wilde inruilen, maar had het produkt ergens anders voor iets minder gezien. Was geen probleem, de prijs werd aangepast, VVVbonnen ingewisseld en snel geleverd. High service -- low pricing!! Inderdaad!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 11-12-2018 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk

BCC doet wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg gekregen van ****, bij de BCC aan de Rijneke Boulevard, Zoeterwoude
Mijn wensen voor een wasmachine had ik aan haar uitgelegd. Zij adviseerde de Bosch WAN28070NL.
Ik was er nu een week mee. De machine maakt weinig geluid, is zuinig met energie en als ik de was snel klaar wil hebben kan dat ook ! En uiteraard is de was lekker schoon.
Ik ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karel 11-12-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Echt zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc zeer goede winkel krijgt ook goede uitleg en een grote keus in de winkel personeel heeft goede kennis van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny Robbe 11-12-2018 In de winkel gekocht
Bcc AaBe Tilburg

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel en erg behulpzaam en ze weten waar ze over praten dus technisch
Personeel .
Ze vertellen je eerlijk welke je het beste kunt nemen,maar ze kijken met je en luisteren goed naar je.
Bcc is mijn winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Loderus 11-12-2018 In de winkel gekocht
BCC Beneden Leeuwen

Top mensen vanaf verkoop t.m plaatsen apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima! Vriendelijk en vakkundig personeel.
Nemen echt de tijd voor je!
Bespreken duidelijk wat de mogelijkheden zijn wat betreft bezorgen, installeren en service.
Echt super tevreden!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. v.d. Water 11-12-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, ruime keuze en personeel dat vriendelijk en deskundig is.
Voldoende parkeergelegenheid
Snelle levering .
Mooi leveringssysteem met die tijdblokken van 2 uur.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 11-12-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede concurrerende prijzen , overzichtelijke site met de juiste informatie, makkelijk betalen, ook freebees , super snelle levering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-12-2018 In de winkel gekocht
Helmond

BCC is onbetwist de sevice specialist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 29-8-2018 TV gekocht bij BCC Helmond maar na ruim 3 maanden nog steeds niet tevreden, omdat ik het geluid niet gelijk kreeg met het beeld , via mijn media box.
Ook niet na advies van TV leverancier, en media box leverancier. Op 6-12-2018 even nog langs BCC om mijn verhaal te doen. Na overleg, mocht ik een andere TV uitzoeken en het restant bedrag zou terug gestort worden. Op 11-12-2018 word TV geleverd, maar ondertussen is de TV bij BCC in December in de aanbieding ( honderd Euro goedkoper ) en krijg ik ook nog eens die honderd Euro retour. Dit noem ik nog eens TOP. Ik ben ook kundig en zeer vriendelijk geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Ravelli 11-12-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam osdorp/west

Leuke vriendelijke mensen bij BCC Osdorp, Amsterdam

Algemene score

9,0
De mensen die er werken hebben er gewoon lol in. Met alle plezier word je geholpen. Je zou er bijna heen gaan als je niks nodig hebt maar gewoon voor het leuke informatieve gesprek over een waterkoker

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Frenken 11-12-2018 In de winkel gekocht
Sittard

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aankoop van een bonenkoffieapparaat heb je veel vragen? Deze werden mij door de verkoper opmzeer goede en kundige manier beantwoord. Mijn dank hiervoor!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

leon 11-12-2018 In de winkel gekocht
sittard

attente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede adviezen en nazorg fijne service en vakkundige begeleiding bij de aankoop , een fijnen winkel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry H. 11-12-2018 Via de website gekocht

Prima aandacht in advisering en vlotte Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Normaal ga ik naar de BCC in Beverwijk, waar ik tot nu toe echt tevreden over ben, voor wat betreft advisering en prijsstelling. Nu ook ervaring met de website, omdat ik het product de volgende dag nodig had. Binnen een dag werd het product zoals beloofd, thuis afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Hellebrand 11-12-2018 In de winkel gekocht
Beek

Geweldige service

Algemene score

10,0
ik koop met plezier mijn produkten bij deze winkel. Naast de goede prijs hebben ze ook een geweldige goede service met zeer deskundig en vriendelijk personeel. Het is hen nooit teveel om een goede uitleg te geven en alle vragen in rust te beantwoorden. Mocht je later nog vragen of hulp nodig hebben dan kun je altijd bij hen binnenstappen en wordt je heel vriendelijk geholpen.
Je wordt er als een echte (trouwe) klant behandeld.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 11-12-2018 Via de website gekocht

Zoals we gewend zijn van BCC. Perfecte service!

Algemene score

10,0
Ook liggend op de bank, de geweldige service van BCC mogen ervaren! Via de chat erg vriendelijk en deskundig advies gekregen waarna de vaatwasser besteld. Vervolgens werd de vaatwasser een dag later al volgens tijdsafpraak geleverd (tijdsvenster van twee uur). Deze bezorging werd door twee keurig nette jongens verzorgd en tot de laatste puntjes geïnstalleerd en ingebouwd.

Al met al... de service die ik al jaren van BCC gewend ben, maar dan vanuit de bank!
Laagste prijs, beste service bestaat toch echt! 😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Schouten 11-12-2018 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van familie en vrienden, hebben wij besloten tot aankoop van een wasdroogcombinatie.
GELUKKIG MAAR. Via het internet gekocht. We kregen via de chat informatie op onze vragen. Na het afsluiten van de koop met extra garantie waardoor wij nu 7 jaar verzekerd zijn. De aflevering door twee heren echt perfect wat een reclame zijn deze twee heren voor uw bedrijf. Ik kan ook echt niets negatiefs vermelden. Zo blij dat wij bij BCC hebben gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Boerman 11-12-2018 In de winkel gekocht
Haarlem Schalkwijk

Aankoop printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel zeer goed geïnformeerd over de werking van de printer met het ECO tank inkt- systeem. Tevens goede uitleg over de wifi aansluiting. Prima behandeling, kom zeker nog eens terug voor andere producten.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans 11-12-2018 In de winkel gekocht
Leidschenhage

Prima service van de aardige en behulpzame bezorgers. .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en goede service en voorlichting in de winkel. Het totale aanbod is ruim in zijn soort. Werd goed advies gegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ricky 11-12-2018 In de winkel gekocht
Bilderdijkstraat Amsterdam

Nikon W100

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben door een zeer vriendelijke, vakkundige medewerker geholpen. De winkel is netjes. Medewerkers komen je snel helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Jonkman 11-12-2018 In de winkel gekocht
Leidsenhage

Deskundig adviserend zonder verkooppraatjes

Algemene score

8,0
Tv, laptop,stofzuiger alles aangeschaft na deskundig advies.Weinig personeelsverloop, waardoor er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is .Nooit opdringerig verkooppraatje, maar gewoon naar huis gaan met het beste product dat jij voor jouw budget in gedachten had.Een zaak waar Service de ouderwetse betekenis heeft van dienstbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolai 11-12-2018 In de winkel gekocht
Bilderdijkstraat Amsterdam

En daarvoor ga je naar een èchte winkel (i.p.v. online) ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voor goede en gedegen kennis van zaken en heldere uitleg over de producten en de onderlinge verschillen in kwaliteit, doorkneed met een gezonde dosis Amsterdamse humor!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 11-12-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Optimale services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede services, klantvriendelijk en behulpzaam.
Staan voor je klaar en zijn niet opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ine 11-12-2018 In de winkel gekocht
Breda

goede service en fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service, fijn, vriendelijk en bekwaam personeel. fijne overzichtelijke winkel met genoeg parkeerruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ria van Hilten 11-12-2018 Via de website gekocht

Perfecte Timing en Zorgeloze Plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC hebben we gekozen vanwege de toegankelijke website, de uitgebreide en volledige informatie over de wasmachine, het persoonlijke telefonische contact met een medewerker van BCC Sales en uiteindelijk de levering door 2 keurige medewerkers van BCC die lachend en "vol energie" onze oude machine vanuit een onhandige plaats in de kelder hebben mee teruggenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-12-2018 In de winkel gekocht
Den Helder

Sympathiek en kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben al vaak spullen gekocht bij deze winkel en zijn altijd keurig geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je om alles uit te leggen en te vergelijken. Top!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kleinsman 11-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond besteld en vandaag al in huis. Super snelle levering en ook nog eens voor de laagste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny van den Engel 11-12-2018 Via de website gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gewoon fijn hoe snel en makkelijk het gaat, zoeken aanklikken en betalen
een kind kan de was doen zeg maar!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CV 11-12-2018 In de winkel gekocht
Alexandrium

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier goed geholpen, op een leuke manier! Ik kan iedereen aanraden om hier zijn of haar producten te kopen. De service is super goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Berendsen 11-12-2018 In de winkel gekocht
's-Hertogenbosch

Goede en vriendelijke bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is erg behulpzaam bij het maken van een keuze voor de producten. Geven goede en duidelijke deviezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 11-12-2018 In de winkel gekocht
Spijkenisse

snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd snel aangesproken door medewerker bij aanschaf Dect telefoonset. Medewerker pastte de prijs direct aan, aan de op de website vermelde prijs. Winkelprijs was iets hoger.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

joeri 11-12-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

7,0
Ik ben altijd al fan geweest van BCC, ook omdat hier betaald kan worden met een VVV cadeaukaart. Ik was iets minder tevreden over de bezorging, deze van vertraagd maar dat lag in handen van DHL. Verder een prima product en goed verpakt!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

FNL 11-12-2018 Via de website gekocht

Fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Straight-forward ordering process, good communication and speedy delivery. Laptop was ordered in 5 minutes and delivered the next day.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam van Berkel 11-12-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn heel vriendelijk, wij hebben alle twee keer daar iets gekocht eerste een tv en nu wasmachine.. ze help je goed geven goed info over de prudocht..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 11-12-2018 Via de website gekocht

Kan beter maar wel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Heb een wasmachine besteld, vervolgend werd er tijdens de bezorging verteld dat de verkeerde wasmachine in de auto stond. En dat we waarschijnlijk de dag erna de goede zouden krijgen. De dag erna niks gehoord. Dus we belden de klantenservice en bleek dat ze niet eens op de hoogte waren, en zelfs dat onze wasmachine niet eens op voorraad was. Maar ze hebben nu een andere bezorgd die bijna hetzelfde is maar ietsje duurder, gelukkig namen ze wel die extra kosten zelf op. Maar vandaag tijdens het installeren bleek de afvoer buis te kort te zijn, terwijl de afvoer super dicht ernaast zit, maar dat is meer de fout van Bosch, die hebben dus super korte standaard afvoerkabels ofzo. Maar ja, nu dus nog steeds geen werkende wasmachine.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Margriet van kampen 11-12-2018 In de winkel gekocht
Sliedrecht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen en thuis gebracht goed op de hoogte gehouden en zeer vriendelijke bezorgers complimenten aan alle mede werkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paj martens 11-12-2018 In de winkel gekocht
venray

zeer goede service deskundig en altijd goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn al jaren lang klant van BCC
altijd te vrede met het product
goede en spontane hulp van alle medewerkers!
en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-12-2018 Via de website gekocht

goeie en snelle service!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld...gelijk reactie op Mail.
Goed en snel laten weten hoe of wat met mijn bestelling.
Netjes aaan afspraken gehouden...mail en sms bericht.
Netjes telefonisch contact met levering. Op afgesproken tijd geleverd.
Gelijk daarna mail met papieren garantie enz enz.
Geweldige service!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Il 11-12-2018 In de winkel gekocht
Benedenleeuwen

BCC = Kwaliteit! tegen concurrerende prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele uitstraling en personeel die in dienst staat van de klant!! Geduldig, betrouwbaar en kennis van zaken. Woord is woord bij BCC!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia van der Wurff 11-12-2018 In de winkel gekocht
BCC muiden

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Vaatwasser gekocht bij BCC. Nooit problemen gehad met BCC....tot nu. De monteurs van BCC controleren geen aansluitingen en hebben de waterkraan kapot gemaakt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 11-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk wordt alles aangegeven was Op zoek naar dolce gusto choco en zo geregeld.. geen bezorgkosten ook super.. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Hogenes 11-12-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Prettige en zorgvuldige behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik wat koop doe ik dat bij BCC. Uitgebreide keuze en vriendelijk personeel. Worden ook uitgebreid geïnformeerd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews