Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anphraxx 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC was op het moment van aankoop de goedkoopste en naar mijn weten een betrouwbaar bedrijf.
De bestelling werd na ongeveer een halve dag al afgeleverd bij de buren.

Reageer

Henk Tol 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een wasmachine en werden snel, accuraat en vriendelijk geholpen. Ook kon de machine al de volgende dag geplaatst worden! Daar we maandag met vakantie gaan en we nog een paar wassen moeten draaien kwam de snelle plaatsing heel gelegen! Dus een welverdiende 10!

Reageer

Odette 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime zaak, met lift naar 1e etage is voor minder validen goed te doen.
Personeel is vriendelijk, kundig en geduldig.
Ruim assortiment.

Reageer

Henk 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vriendelijkheid en service is enorm goed daarom heb ik al vele producten bij BCC gekocht
en altijd goed gevaren.

Reageer

Sander 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en deskundig geholpen door verkoper ivm aankoop bluetooth speaker. Heeft verstand van zaken en geeft advies op basis van wensen. Zoals altijd: BCC Buitenveldert, altijd +1

Reageer

RK 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en vriendelijk en goed advies. Ook wordt je als terugkerende klant herkend waardoor het persoonlijker wordt.

Reageer

Patricia 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, duidelijk, goede lay-out.
Klantvriendelijk en de bezorgers waren erg aardig , beleefd en professioneel.

Reageer

paul 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voor het gekochte product heb ik een prima prijs betaald en bij aankomst in de winkel ben ik goed geholpen

Reageer

Bas 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een product aangeschaft wat spoedig defect ging. In de winkel meerdere keren keurig en vakvolwassen geholpen en uiteindelijk is het probleem opgelost.
Ik kom hier zeker terug ! Bas

Reageer

Jeroen 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had bij het installeren van mijn nieuwe Epson printer 2 kleuren navulbare inkt omgewisseld, heel stom. BCC Buitenveldertse Laan A'dam bood me (gratis) een nieuwe printer aan. Wat een prima service.

Reageer

Joflolo 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijving,goede prijs/kwaliteit verhouding.Voor 23u besteld en werd werkelijk de volgende dag op de aangegeven tijd bezorgd.

Reageer

RB 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, groot assortiment, kundig personeel. We kwamen voor een nieuwe tv. Diverse modellen in de winkel kunnen bekijken en vervolgens met een BCC-adviseur tot een keuze gekomen. Tevreden over het resultaat.

Reageer

hhm 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes goede service vriendelijk personeel voldoende keuze uitleg. En niet opdringerig

Reageer

Max de Leeuwe 13-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
heel vriendelijk en deskundig personeel.
grote keus in artikelen. uitstekende service

Reageer

Baseren 13-12-2018 In de winkel gekocht
Hengelo

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs en kwaliteit is beter als elders bij de concurrent. Je word goed te woord gestaan en je word goed geïnformeerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dries Schneider 13-12-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden in de winkel goed voorgelicht. De inductiekookplaat werd snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boszkie 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim opgezet, vriendelijke mensen, ruime assortiment. Prima winkel om rustig rond te snuffelen.

Reageer

Yvje 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de gelukkige omstandigheid een BCC filiaal in mijn eigen dorp te hebben. Ik kom er vaak en krijg altijd goed advies en heb er al veel apparatuur naar volle tevredenheid aangeschaft.

Reageer

Tómasz 13-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

8,0
Handige locatie, makkelijk parkeren. Veel in huis, groot assortiment. Personeel is vriendelijk, behulpzaam, beleefd en met humor. Ze hebben ook onderling lol.

Reageer

Franspl 13-12-2018 Via de website gekocht

Teverde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden hoe het is gelopen en alles netjes op tijd ik zal zeker hier nog wat kopen en kan het iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cw kiekens 13-12-2018 In de winkel gekocht
bcc beverwijk

geweldige service en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het een fijne winkel en je krijgt goed advies. En ik zou het adviseren aan de familie en collega's en vrienden

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 13-12-2018 In de winkel gekocht
Nijmegen

Bij BCC altijd laagste prijs, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij BCC een wasmachine en droger gekocht. dat is iets meer als €1500. Mede hierom een leuke korting gekregen. Verder goede adviezen, Verder was ik vrij om de datum te kiezen voor het leveren van de apparaten. Geen bijkomende kosten, zoals leveren, plaatsen, ook al moeten ze naar de 1e verdieping.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd heel goed geïnformeerd bij de aankoop van mijn nieuwe stofzuiger.
Het advies of wel de aanbeveling was zeer duidelijk en correct

Reageer

Miranda 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling bij BCC. en zeker niet mijn laatste. Goede overzicht op hun website. Goed mail contact. Je weet precies waar je aan toe bent. En dan de leveranciers.... Wat een fijne mensen. Deze mannen waren erg vriendelijk en voor ik het wist draaide mijn nieuwe mooie wasmachine al. Super blij. Dikke 10 voor al het BCC personeel!!!!!

Reageer

R. Rabbers 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen om het gewenste product uit te zoeken. Toen het technisch wat in gewikkeld werd , was er vrijwel meteen een deskundige aanwezig. Daardoor snel een keuze kunnen maken.
Vriendelijke sfeer, een volgend bezoek zal zeker gebeuren.

Reageer

Patricia 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen bij de garantie op mijn defecte product en advies gekregen bij de aanschaf van een nieuw product. Goede service en vriendelijk personeel! Zeer tevreden.

Reageer

Koper in bcc almere 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn heel vriendelijk en professioneel behandeld in de bcc winkel. De salesdame wist waarover ze sprak en nam alle tijd om alles goed uit te leggen. Ze kon zich goed inleven in de consument. Alle afspraken die in de winkel zijn gemaakt zijn ook netjes nagekomen. De heren van de levering waren net zo vriendelijk en professioneel. Ze hebben het apparaat netjes afgeleverd en geinstalleerd. Hierna hebben ze het oude appraat meegenomen. Kortom: alleszins tevreden over bcc.

Reageer

corrie 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruim assortiment, overzichtelijke site, vlotte levering met installeren erbij

Reageer

Petra Dam 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een diepvries besteld voor mijn dochter helaas functioneerde deze niet hij werd gelijk de volgende dag omruild voor een nieuwe super service en vriendelijk personeel

Reageer

ron 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel , BCC Utrecht The Wall. met vakkundig personeel. Kenwood keukenmachine gekocht, adviseur kon goed overbrengen waar voor mij de praktische pluspunten t.o.v. andere machines zaten. heb ik bij de concurrentie nog nooit eerder meegemaakt. Grote klasse!

Reageer

Frans 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
De prijzen waren lager dan bij de concurenten, zo niet werden ze aangepast. De levering hebben we een week uitgesteld en dat was geen probleem.

Reageer

Lj Bras 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze laten je eerst rustig kijken ( staan dus niet gelijk op je lip) heerlijk, en dan roep je een verkoper ,en dan krijg je een goede uitleg over het product waar ik interesse in had.
En natuurlijk ik kan er mijn Freebees kwijt.

Reageer

Fons 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering via webshop. Toen twee dagen later het artikel in de nieuwe folder stond met lagere prijs en extraatje, terug naar de winkel gegaan. Zonder problemen werd de nieuwe lagere prijs berekend en kreeg ik ook nog het extraatje. Topwinkel!

Reageer

Nistelrode 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product is vlot en met zorg afgeleverd. Erg fijn dat je regelmatig bericht ontvangt met de status van de zending en bevestiging van een tijdblok zodat je er niet je hele dag op moet afstemmen.

Reageer

Benno 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een shop waar je van alles kan lopen, netjes ingedeeld en heel overzichtelijk. Een goede uitleg gekregen over het product wat ik ging kopen. Heb het product wat ik wilde hebben heb ik gekocht. Ga hier zeker nog vakker shop pen.

Reageer

Kevin 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een nette en fijne winkel! Ik was opzoek naar een tv en ben super goed geholpen. Het personeel wist mij alles te vertellen over alle soorten tv’s qled OLED UHD tv noem maar op. Uiteindelijk ben ik met een mooie aankoop naar huis gegaan.

Reageer

M. Ettalhaoui 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede kwaliteit en een eerlijke prijs. De service bezorgen en aansluiten is top!

Reageer

Jose troeleman 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk geholpen door het winkel personeel. Goede uitleg over het artikel dat ik heb gekozen.
Het leuke ervan is dat het artikel goedkoper geprijsd was in de winkel dan het was en heb het artikel voor het bedrag gekregen dat het in de winkel geprijsd was. Leuk zo een voordeeltje in deze dure maand.

Reageer

G.v.Kalkeren 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben snel geholpen, kreeg goed advies en nog steeds een goede prijs en erg vriendelijk!!

Reageer

J.v. Dop 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
Prettig geholpen en goede services. Klantvriendelijk en kennis van zaken. Fijne winkel voor de producten.

Reageer

Noa 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor koelkast en wasmachine naar BCC gegaan, goed advies gekregen met een man die van zaken verstand heeft. Later levering gehad wat een top service was. Snel en goed geholpen door aardige heren.

Reageer

hennie 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
3 weken geleden een tv gekocht bij bcc maar kon maar niet wennen aan het beeld dus toch maar terug naar de winkel waar ik fantastisch ben geholpen door een verkoper van BCC en ik de tv zonder problemen mocht omruilen voor een ander merk,erg goede service en geen gezeik!,petje af!

Reageer

Henk van der Gouw 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn op een zeer prettige, vakkundige manier door de medewerkster te woord gestaan en geholpen. Complimenten daarvoor.
Vooral voor iemand die nog maar een jaar in dienst is.

Reageer

Jose 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is goed bereikbaar. Nadat we de website hadden bekeken en de prijzen hadden vergeleken konden we zien dat de artikelen in Heerlen op voorraad waren. Zo wisten we zeker dat we niet voor niets er naar toe gingen. We werden snel en vriendelijk geholpen.

Reageer

Piet 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is erg overzichtelijk ingedeeld. Het personeel is bijzonder klantvriendelijk en deskundig.

Reageer

D. van der Velde 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, uitgebreide beschrijving op de website, passende prijs, goede communicatie vwb de levering, vlotte levering, vriendelijk personeel. Geen op-of aanmerkingen; aanrader!

Reageer

ERG 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom zeer prettig en uitvoerig geholpen door 2 medewerkers die zelfs zo vriendelijk waren om iets op te zoeken wat niet met BCC zelf te maken heeft!

Reageer

Gerard van Loon 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
keurige en kordate omschrijving van het gewenste product.
Het is ook zeer eenvoudig zoeken op de webshop. Om het product voorafgaande aan de bestelling fysiek te zien en vast te houden in de BCC winkels gaat ook goed. Een goede vriendelijke ontvangst.

Reageer

Theo Cornelissen 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen en de volgende dag werd de printer, een Epson Ecotank ET-3750, al thuis bezorgd. Fijn dat je bij BCC ook met VVV-bonnen kunt betalen.
Tot slot over de printer: Bij iedereen aan te bevelen, installatie eenvoudig en printkwaliteit is erg goed.

Reageer

M.ledderhof 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is uitstekend, ze hebben met mij gekeken naar alle opties die er mogelijk waren om mij te helpen. Ook hebben ze mij uitgebreid laten zien wat de alternatieve producten zijn en wat het beste bij mijn wensen paste. Mooie, gezellige winkel om te shoppen.

Reageer

Toon meer reviews