Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Erkens 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel met een ruime keuze. Deskundig en vriendelijk personeel. Ja voor ons is shoppen bij BCC vertrouwd en ja niet te vergeten de laagste prijs garantie. WAT WIL JE NOG MEER !!!

Reageer

Kees 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en goed ingedeelde winkel,ben geholpen door een vriendelijke verkoper die tijd voor mij nam.

Reageer

Herman 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Zeer overzichtelijk en lekker voordelig met scherpe prijzen.
Goede service en supersnelle levering.

Reageer

Koos Sanderse 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg goede voorlichting in de BCC winkel in Hellevoetsluis en het product werd keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Reageer

Maria 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima geregeld. In verband met iets verlate aflevering (1 uur) werd er gebeld, om te vragen of dat nog uitkwam. Heel netjes!

Reageer

Henk Breedenbach 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij BCC in tegenstelling van de andere vergelijkbare grote zaken mediazaken vind ik hier rust en een goede deskundigheid van goed opgeleid personeel .
Er word goed tijd voor de consument genomen.
Die op mijn vragen ook met vergelijkbare alternatieven komt.
Deze week een stofzuiger gekocht maar die was niet op voorraad maar werd van een ander filliaal bezorgd en na een werkweek had ik dan mijn stofzuiger.
Geheel tevreden hier over.

Reageer

Marinus A. Holman 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij is dit de best bereikbare winkel.
Zeer klantvriendelijke medewerkers.

Reageer

Ronald 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vreselijk enthousiaste medewerker van Harman/Kardon hielp me met Citation speakers. Gemeend en géén opgedreund Harman/Kardon verkoop verhaal.

Ook de BCC medewerker stond erbij, natuurlijk kon hij het zojuist bijgebrachte streaming verhaal in de praktijk toetsen. 2.1, 3.1 en 5.1, van alle markten thuis.

Ik ben echt geweldig geholpen. Op elke vraag was er een antwoord voor handen. Ook op het gebied van uitbreidbaarheid.

Na thuiskomst was het een kwestie van Harman/Kardon in de stroom prikken en kwaliteit spelen. Zowel via Bluetooth en WiFi. Zo hoort het.

Reageer

Amanda 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel waar nog vriendelijk hallo wordt gezegd als je binnen komt en er snel maar niet opdringerig iemand komt assisteren. Aardige verkopers en snel geholpen, helemaal top!

Reageer

Jacqueline uit Hilversum 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ging voor een laptop en ben heel vriendelijk geholpen. Ondanks dat het best druk was in de winkel werd er geen haast gemaakt en ben ik uitgebreid en rustig geholpen. Ook nog even langs het energie loket van essent in de winkel gelopen en ook daar weer vriendelijk geholpen. Uiteindelijk zeer tevreden de winkel uitgelopen blij met mijn nieuwe laptop maar ook met goed gevoel door de fijne service en dat is net zo belangrijk! Volgende keer ga ik er weer heen.

Reageer

Willem Kolsteeg 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voornamelijk bij dit filiaal gekocht en ben uiterst tevreden over de service

Reageer

Lea 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij worden altijd goed geholpen bij BCC Osdorp. Kundig en vriendelijk personeel, zij nemen alle tijd om goed te adviseren en vragen te beantwoorden. Wij kopen hier niet voor niets al ruim 20 jaar!

Reageer

miepke 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een hele fijne winkel en je wordt altijd goed geholpen en prima service
hele aardige verkopers die verstand hebben van de produkten die ze verkopen

Reageer

J de Jong 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
MAkkelijk te gebruiken webshop, overzichtelijk. Door black friday lang moeten wachten op mijn bestelling maar is het meer dan waard

Reageer

werkmann 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruime aanbod en zeer overzichtelijk, goede uitleg gekregen over het bestelde product, bezorging op de afgesproken tijd.

Reageer

Ans 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden goede ervaring met garantie en service fijn personeel en goede en duidelijke uitleg

Reageer

Dick van den Broek 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een winkel waar ik al jaren naar toe ga, niet dagelijks of wekelijks maar wanneer ik iets nodig heb.
BCC is altijd eerste keus (dichtbij) maar goede service is een fijne ervaring daar en doet extra moeite om een goede deal te maken door te vertellen dat de klant iets kan terug claimen door hun aankoop.
Iets wat ik erg waardeer en geen nonchalant iets willen verkopen! kudos

Reageer

Marijke 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service in de winkel. Aflevering keurig aangekondigd en exact op tijd.

Reageer

Alex 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een hele slechte ervaring met de Mediamarkt hebben we besloten om een wasmachine te kopen bij BCC.
De verkoper heeft ons netjes geholpen met duidelijke en goede adviezen.
De wasmachine werd geleverd en op zolder geplaatst en aangesloten. Er werd getest of ie het deed en we konden pinnen bij levering!
Het enige wat ik een klein beetje jammer vond is dat ze een uur later waren dan het opgegeven tijdvak en ik werd ook niet gebeld dat de bezorgers iets later waren.
Ik heb zelf gebeld met het hoofdkantoor en vervolgens werd er direct gebeld om mij de juiste info en bezorgtijd door te geven!
Maar dat is het enige wat ik aan te merken heb. Verder een top zaak!

Reageer

Agnes 15-12-2018 In de winkel gekocht
the wall

FANTASTISCHE GEHOLPEN

Algemene score

9,0
Goede voorlichting in de winkel door een vakbekwame medewerker en snelle bezorging zonder bezorgkosten . Klasse !!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janssen 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima assortment ,ruime keuze en een goede, vakkundige,vriendelijke verkoopmedewerker.

Reageer

Raphaëlle 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is overzichtelijk. Daarbij wil ik een enorme compliment geven aan de medewerkers daar (Leidschendam), in het bijzonder Michel - zeer attent en bekwaam iemand. Wat een vriendelijk personeel. Bedankt.

Reageer

hannes 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen vaker in deze winkel vanwege de kwaliteit van de artikelen en de persoonlijke en deskundige voorlichting door het personeel.

Reageer

EGT Pieters 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bekwame en goede uitleg over de koffie machines en demonstratie van hoe te gebruiken .
verkoopster wist waarover ze het had, wat je ook vroeg over welk apparaat dan ook,goede service.

Reageer

D waal 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering binnen tijdslot. Aardig personeel die alles aansluiten naar zolder is geen probleem

Reageer

P.Olij 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede ervaringen bij BCC Muiden. Vriendelijk, prettig, deskundig en vertrouwd personeel. Na enige teleurstellingen bij Mediamarkt destijds gekozen voor BCC in Muiden. Al mijn aankopen sindsdien hier gedaan en nooit teleurgesteld. Ook bij afhandeling van een fabrieksfout bij een van mijn aankopen prima geholpen.

Reageer

jan speijers 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat wij zijn gaan kijken bij bcc en zagen dat er veel mogelijkheden zijn voor een niueuw koffiezetapparaat, en dat is gelukt met medewerking van de medewerker van bcc.

Reageer

I 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop.veel keuze mogelijkheden. Vriendelijke medewerkers. Goed advies over de producten die we zochten.

Reageer

Fam F. Ensel 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer persoonlijk, attent en bovenal deskundig.
In Buitenveldert ook zeer gemakkelijk parkeren.
Geen reden om weg te blijven!
Wij komen graag terug!

Reageer

Remko 15-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

4,0
Regelmatig ben ik in de BCC gekomen voor aankopen. Deze keer viel me echt een beetje tegen. Het duurde heel lang voordat we geholpen werden. De vaste computerdeskundige was bezig met andere klanten, maar andere verkopers zeiden niks. Eindelijk een gevonden, welke heel kort af was. En weinig interesse toonde in mij als klant. Kwam ook nergens verder op terug (zoals aanschaf office, installatie), dus viel me tegen. Het was dat ik freebees wilde inwisselen, anders was ik al heel snel weg.

Reageer

S. Slimi 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik woon in Oss, ben al jaren klant in Oss. Het personeel is heel vriendelijk. Zeer professioneel. We hebben 2 keer een wasmachine gekocht en de laatste keer heb ik een krultang gekocht.

Reageer

Bandy 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar één nieuwe wasmachine. De keuze is bij de verschillende webshops groot, maar vooral de scherpe prijzen, vele betaal mogelijkheden, duidelijke bezorgservice hebben onze keuze op BCC laten vallen. De duidelijkheid en vooraf beloofde afspraken op de site zijn allemaal keurig nagekomen. Door deze ervaringen zullen wij bij een volgende aankoop eerst bij de BCC gaan kijken.

Reageer

Peter 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en doen wat ze beloven,prijs technisch zeer goed top producten alles netjes en zorgzaam verpakt.Super verkoper ik raad het iedereen aan en zal meer van BCC aanbod gebruik maken.Mijn ervaring Toppertje en geef ze dan ook een welverdiende 10+

Reageer

Joanne 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij bezochten de winkel voor een iPad 2018 cellulair. Het vriendelijke personeel hielp ons omdat we al snel zagen dat de prijs in de winkel anders was als online. Later bleek de iPad niet op voorraad in de winkel. De mogelijkheid was er ok hem thuis te laten bezorgen of later in de winkel. Ook werden we erop gewezen dat wanneer je bij Essent zit je mogelijk een korting kunt krijgen. Helaas vielen wij hier niet in. Wel had ik mijn iPad binnen 18u in huis bezorgd door de snelle service mede DHL.

Reageer

G Evertzen 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Stonden enkele minuten bij de kassa en werden door diverse medewerkers opgemerkt
Uiteindelijk werden we geholpen

Reageer

R 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Drone DJI gekocht voor mijn partner. Fantastisch ding. BCC had de juiste prijs. Snel geleverd en keurig verpakt. Prima dus. Klein minpuntje dat 1 van de aangeboden betaal manieren niet werkte, maar ach.... andere betaal methode werkte wel!

Reageer

Dorien 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en perfecte service
Veel productkennis, experts in de winkel
Passende prijs voor een zeer goede kwaliteit!

Reageer

Jolan 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, er was op de site een goedkoper apparaat te koop maar niet meer in de winkel.
Waar de verkoopster trouwens zelf mee kwam. Omdat ik een andere samen stelling wilde.
Dit is toen besteld bij een ander filiaal, maar kon 1 week duren. Maar na 4 dagen kon ik het al ophalen.

Reageer

A. G. 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor BCC gekozen omdat de prijzen over het algemeen lager zijn dan in andere elektronicawinkels. Wij zijn geholpen door een aardige, ter zake kundige mevrouw. Wij zochten een nieuwe wasmachine. Zij wist ons goed de verschillen tussen de merken( er waren er heel wat :)) uit te leggen. Zij kon ons ook duidelijk vertellen wat de verschillende functies waren en waarom je iets wel of niet veel gebruikt. Zij was ook goed op de hoogte van de technische reden achter sommige verschillen tussen mijn oude wasmachine en de nieuwere versies. Ik vond het heel prettig dat zij geduldig, rustig alles uitlegde zonder mij het gevoel te geven dat zij een verkooppraatje aan het houden was.
Wij zijn de winkel uitgegaan met een nieuwe wasmachine en het gevoel dat wij een goed geïnformeerde keuze hebben gemaakt.
Dus al met al een prettige ervaring bij BCC Beverwijk!

Reageer

Marianne 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen bij BCC Sliedrecht. Nespresso Citiz & Milk was niet op voorraad in de winkel, maar werd al de volgende dag thuus bezorgd. Goed geregeld!

Reageer

Jan Fonhof 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige sfeer en behulpzaam personeel. Deskundig en vriendelijk. Geen opdringerige cultuur. En bij vragen word je altijd geholpen. Compliment voor BCC.

Reageer

Brigitte 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC oostpoort. Vrolijke werknemers en erg behulpzaam. Niet opdringerig. Als je gewoon lang naar iets wilt kijken omdat je geen beslissing kunt maken word er niet vervelend over gedaan. En als je hulp nodig hebt dan krijg je die op een deskundige manier. Ik heb er met plezier een tv gekocht.

Reageer

S.Nawrooz 14-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Heb een printer gekocht bij BCC Hellevoetsluis die niet naar behoren deed. Bij het terug 🔙 brengen werd ik erg prettig geholpen om in te ruilen voor een andere.

Reageer

Kees van Oosterhout 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ze hadden het product wat ik zocht in de winkel. En eerdere goede ervaringen met deze winkel

Reageer

Patrick 14-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

1,0
TV gekocht met volledige installatie en ophangen. Maand geleden betaald, 2,5 week geleden ontvangen. Niet goed geïnstalleerd. 2 dagen later opnieuw geïnstalleerd en opnieuw opgehangen. Monteurs hebben aangegeven dat er een nieuwe TV moet komen vanwege een bug in de software. Daar zou ik over worden teruggebeld. Dat moet nu nog gebeuren, ondanks 2 telefoontjes van mijn kant. 'Ze zijn ermee bezig'. Er is geen escalatieprocedure voor dit soort gevallen. Tot overmaat van ramp is een beugel uit de muur waardoor de TV nu steunt op een gereedschapskist.
Aangezien ik hiervoor al problemen heb gehad met de levering van de vaatwasser en droger die ik ook bij hen heb gekocht, krijgt dit bedrijf van mij een dikke vette 1. Het is dat ik niet lager kan geven..... Nooit meer bestellen daar

Reageer

Eric Chambone 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen om mijn product bij BCC aan te schaffen omdat deze winkel ook de optie heeft om via Afterpay te betalen wat ik prettig vind. Ik denk dan ook vaker bij BCC te bestellen.

Het product is een aanwinst en ben er heel tevreden over.

Helaas was de levering door DHL geen pretje. Ze hadden het product bij één van de buren bezorgd en deden net of ze het op het juiste adres hadden afgegeven. Er lag geen briefje in de brievenbus! Hierdoor moest ik zelf opzoek naar waar mijn product was afgeleverd. Vervelend maar uiteindelijk toch goed gekomen.

Reageer

els z 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op tijd bericht gestuurd dat de levering er aankwam, netjes afgeleverd en geinstalleerd

Reageer

Ingrid 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd gelijk geholpen, dat vind ik erg prettig niet dat ik iemand moet gaan zoeken voor informatie. Kreeg duidelijke informatie over het product, uitleg en alles, nam de tijd voor me.
Fijn product werkt fantastisch.

Reageer

Siem Laan 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheide zijn zeer prettig geholpen de winkel op zich is zeer overzichtelijk ingedeeld dus wij komen hier zeker terug

Reageer

Mr. Ron 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel makkelijk en overzichtelijk alle fornuizen onze keuze was al beslist het moest een Siemens of een Bosch fornuis zijn, want onze oude gasfornuis was een Bosch toendertijd was het de top of the range maar na 20 jaar was hij aan vervanging toe.
Daarom is onze keus gevallen op deze Siemens type HX9R3AD.0N uiteindelijk ging het toch om de prestaties en de aanschaf prijs en de goede recensies heel blij met dit fornuis

Reageer

Toon meer reviews