Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 02-01-2019

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Pizzarette voor 6 personen en helaas had BCC in Oss deze niet op voorraad. Maar toen ik vertelde dat ik hem die dag eigenlijk nodig had omdat het een cadeau was heeft de bedrijfsleider andere vestigingen gebeld of die er eentje op voorraad hadden staan. Toen er in Veghel wel eentje op voorraad was bood hij aan dat hun die op gingen halen voor mij. Wat een service! Ik was al tevreden dat er eentje in Veghel stond en dat ik die op zou kunnen halen, maar nu kon ik 'm later die dag gewoon in Oss ophalen! Top service!

Reageer

Ann Klein 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, de personeel zijn zeer vriendelijk, heb advies gevraagd over een artikel en dat werd keurig uitgelegd.
Van ons een dikke pluim voor jullie.

Reageer

Sonja Pal 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke ruime winkel met vriendelijk personeel. Bezorgsevice is uitgebreid en duidelijk. Bezorgers waren proffesioneel en vlot.

Reageer

Bart 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige hulp bij het kopen van een nieuwe laptop. Zelf heb ik er niet zoveel verstand van, maar daarvan werd geen misbruik gemaakt door mij een te duur apparaat aan te smeren. Zelf dacht ik dat ik minstens het dubbele had moeten besteden.

Reageer

Marjoka 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend vriendelijk geholpen, wilde de laatste frituurpan en dat was geen probleem. Ondanks de drukte die er toen was netjes de tijd genomen om me te helpen

Reageer

Ludie 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel staat in Venray. Hij staat in Venray bekend als een winkel met goede service en is zeer klantvriendelijk. Ook is de prijs /kwaliteit goed te noemen.

Reageer

Kabel garmin 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Deze keer een onvoldoende en eerlijk dat ben ik niet gewend bij BCC. Ik vraag naar iemand die verstand had van navigatie, de door mij pasgekochte garmin bezit geen kabel waarmee ik de garmin via het stopcont kan opladen. Ik kreeg. Een kabel mee die dat zeer kon! MIS ook deze nieuwe geeft een foutmelding aan.
Dat was dus GEEN ZEKER WETEN, dus ik ha hem terugbrengen.
!

Reageer

De korver 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service heel netjes geholpen goede verkoper eerlijk aanrader

Reageer

Willeke 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op 1 januari 2019 om 13 uur bestelling geplaatst, direct bevestiging per mail, en binnen 24 uur geleverd! Echt super snel en dat met een feestdag als besteldatum. Zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen en iedereen aanraden dat bij BCC te doen. TOP!

Reageer

M. De Groot 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 1,5 jaar mijn jbl sport oordopjes koptelefoon stuk gegaan aan het snoertje, was een prima model en erg tevreden over.
het oude model was niet meer aanwezig maar mocht een nieuw model uitzoeken voor dezelfde prijs, heel fijn !!!!

Reageer

Roger Kompier 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden me het verkeerde art verkocht, na overleg met de manager is het probleempje netjes opgelost.
Super service dus

Reageer

Naomi 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt in de vroege ochtend een berichtje met het tijdstip wanneer het produkt wordt geleverd en ipv dat daar in staat dat je de bezorger kan verwachten tussen 8 en 18 stond er bij mij tussen half 3 en half 5. Heel fijn want op die manier kan je dus gewoon je gebruikelijke dingen doen. Er werd bij mij zelfs eerder op de dag gebeld dat ze er,als het mij uitkwam over een half uurtje al konden zijn! Heel fijn omdat het bij mij om een wasmachine ging. Dus tot nu toe,top service en ook nog eens de goedkoopste die ik kon vinden!

Reageer

Jonker 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde oven werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd, geinstalleerd en getest. Vlot en vakkundig personeel gaf ook goed advies en antwoord op enige technische vragen.

Reageer

Albert 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop met gunstig geprijsde artikelen. Geen loze beloften en snelle levering.

Reageer

Fam Bartels 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met vriendelijk en deskundig personeel, dat de tijd voor je neemt.

Reageer

Kees 02-01-2019

Algemene score

9,0
Eerlijk gezegd de shop gekozen omdat ze bovenaan stonden bij Kieskeurig EN de beste prijs voerden. Waarom zo'n hoog cijfer? Om dat letterlijk alles klopte. Elke belofte die gedaan is, is waargemaakt. De bezorging was keurig in het opgegeven tijdvak en ik werd 5 minuten vooraf nog gebeld dat ze er aan kwamen. Installatie en verwijderen oud apparaat ging uiterst professioneel en met zorg voor trap/muur de boel weer keurig achtergelaten. De mannen wilden geen koffie (snap ik, kans op "bocht" is natuurlijk groot). De bon tekenen ging elektronisch, efficiënter dan dit kan het echt niet. Waarom dan geen 10? Tja, ambitie moet je wel houden nietwaar :)

Reageer

A Stuurman 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn goed geholpen. De verkoper was een vriendelijke man. Toen wij vertelden dat ons product goedkoper was in een andere winkel keek hij dat meteen na en kregen wij ons product voor dezelfde prijs. Winkel zeer overzichtelijk. SUPER

Reageer

Familie Louka uit Amstelveen 02-01-2019

Algemene score

9,0
Wij doen al onze grote aankopen (televisies, printers, laptops, tablets, Nespresso koffieautomaten, telefoons, navigatie) al jaren bij de BCC in Buitenveldert vanwege de klantvriendelijkheid en hele goede service! Het personeel van BCC Buitenveldert heeft nog echt tijd en aandacht voor een klant, zowel voor als na de aankoop. Vooraf wordt je zo goed mogelijk geïnformeerd, maar mocht je na aanschaf toch tegen problemen aanlopen met het product, dan wordt je bij BCC Buitenveldert professioneel en correct behandeld. Ze zijn altijd bereid te helpen als bijvoorbeeld installeren of updaten niet lukt, of als er andere problemen zijn met de aangekochte apparaten. Echt - super!!!! Wij blijven trouwe fans!

Reageer

Ingrid 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig en vriendelijke verkoper.
Genoeg mogelijkheden in de winkel voor een goede keuze.

Reageer

G Pennings 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week kocht ik bij BCC in Helmond een draagbare harddisk (Backup Plus Slim 2TB). Deze wilde ik gebruiken om een backup van mijn NAS te maken. De installatie i.c.m. met mijn iMac was wat gecompliceerder. Reden om bij BCC advies in te winnen. Daar ben ik goed op weg geholpen en ben op dit moment bezig om de beoogde backup te maken. Prima service en dito advies.

Reageer

Lokesan 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc outlet. Online besteld en snel binnen. Makkelijk via ideal betaald. Vriendelijke en goeie service.

Reageer

Angelo 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Advies gekregen in winkel
Snelle levering
Goede bezorging inclusief aansluiting

Reageer

H 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel bestellen via de webwinkel, gemnakkelijke en snelle betaling en zeer snelle levering. Een van de weinige webwinkels waar een artikel volledig met vvv bonnen betaald kan worden.

Reageer

Noud 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Nijmegen Dukenburg:
Ontzettende aardige, vakkundige medewerkers. Goed en fijn advies! Superservice!

Reageer

Irene 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze dochter van 7 heeft zelf gespaard voor een eigen tablet. Wij zijn zeer goed geadviseerd, eigenlijk wilde ze een 2 in 1 laptop maar dankzij goede uitleg is het een tablet geworden van samsung, met een garantie van 4 jaar. Nu een zeer trots meisje in huis. Installatie ging super makkelijk, prachtig mooi beeld. Zeer tevreden

Reageer

Tonny Luesken 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC Vlaardingen wordt je altijd met een vriendelijke lach geholpen. Bijna alles met een stekker bij ons komt wel.bij bcc vandaan. Ook als iets niet naar behoren werkt bellen ze je om het weer goed te maken.... kwaliteit met een.glimlach

Reageer

Suus 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, duidelijke productomschrijving, eerlijk over leveringstermijn en goed op de hoogte gehouden over bezorging. Niks op aan te merken!

Reageer

BD 02-01-2019

Algemene score

9,0
Prima. Persoonlijke service en aandacht. Ze kennen de vaste klanten! Ook heel makkelujk met ruilen, geruisloze online en offline ervaring.

Reageer

Nico 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC konden wij terecht om diverse Tv s met elkaar te vergelijken. De verkoper gaf ons deskundig advies, nam de tijd en zorgde ervoor dat we onze koop compleet hebben gedaan inclusief alle toebehoren en installatie.

Reageer

Marja 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kopen vaker bij BCC. Kundige verkopers. Ze luisteren goed naar je en je besluit dan snel tot een goede aankoop. Service is perfect, ook als er iets mankeert, wordt snel een goede oplossing geboden.
We hebben nu een mooie AEG-wasmachine daar gekocht. Hij moest naar zolder, maar dat bleek geen probleem. Hij staat nu lekker stil te wassen.

Reageer

BK 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijke, behulpzame verkoopadviseuse. Duidelijke uitleg over mogelijkheden van het produkt.

Reageer

Bart Schafer 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC doet wat het belooft. Goed advies vooraf, een duidelijke bestelprocedure, een mail en een telefoontje kort voor aflevering en....ja hoor, lachende medewerkers aan onze voordeur.
Top!

Reageer

Robert 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en duidelijk geholpen. Geen push gevoel. Heerlijke winkel. En vriendelijk personeel.

Reageer

Henk van Leeuwen 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef de winkel van BCC- Lisse een dikke 10 voor de klantvriendelijkheid en deskundige en snelle service! Onze laptop had opstart problemen, er werd direct naar gekeken en het werd keurig verholpen! Ook hadden wij een defecte keukenblender meegenomen. En in de winkel kregen we als advies een los onderdeel te bestellen. De medewerker van de BCC ging direct in de winkel het juiste onderdeel bestellen en ook die werkt weer naar behoren! Kortom, als het om klantvriendelijkheid en service gaat, ben je bij de BCC- Lisse op het juiste adres!

Reageer

Ria 02-01-2019

Algemene score

9,0
de winkel is overzichtelijk en het personeel is heel bekwaam en zeer vriendelijk.

Reageer

Rob 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd zeer vriendelijk en ter zake kundig geholpen, ditmaal bij de aanschaf van een E-Reader.
Wij kopen ons witgoed en elektronica al vele jaren bij BCC in Middelburg.
Ook onze kinderen weten de weg naar BCC te vinden en zijn zeer tevreden over de service.

Reageer

Marlou 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd goed geholpen, vriendelijk personeel. Er was snel iemand beschikbaar om te helpen. Niet de massa verkoop zoals bij de buurman Mediamarkt. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar BCC. Service daar geeft mij meer vertrouwen en ze gaan mee met de voordeligste prijzen dus helemaal tevreden.

Reageer

kees Goedhart 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede indeling overzichtelijk. vriendelijk personeel. goed geholpen. maakt niet uit waar je voor komt. Alleen die ene jongen van de bovenverdieping niet meer op de benedenverdieping late werken. tenzij hij meer weet te staan dan ik. Hoeft hij ook niet iedere keer zijn verontschuldiging te maken dat ie van de bovenverdieping is,.

Reageer

Charissa 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service, op oudjaarsavond besteld en op 2 januari al netjes afgeleverd.

Reageer

John 02-01-2019

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel, ruime keuze en ruime kennis personeel, levering was op tijd.

Reageer

Jan 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd de juiste hulp en uitleg over wat je zoekt. En geen smoesjes deze is beter omdat hij duurder is, je krijgt de juiste uitleg en de beste prijs.

Reageer

Anoniempje 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je voor advies. Dus prima geholpen.

Reageer

Fred 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Gewoon doen wat beloofd.
We komen al jaren bij BCC, zowel fysiek als via de site. In de winkels prettig personeel die bovendien weten waar ze over praten, via de website verloopt alles zoals per mijn openings zinnen. Wij komen daar zeker terug.

Reageer

Mevr. Brugman 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs voor geleverd product.
Zijn accuraat in communicatie.
Leveren volgens afspraak en op afgesproken tijd.

Reageer

Mar 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is dichste bij
Ben heel goed geholpen
Duidelijk uitleg.medewerker nam de tijd om rustig uitleg te geven.vriendelijk
Heel blij mee.

Reageer

Johan 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kijken in deze duidelijke site, daarna naar de winkel, en daar mijn vraag gesteld en een vriendelijke medewerker heeft mij naar de juiste plek gebracht waar mijn artikel ligt.
Het artikel bekeken en ook gekocht.
Klopte allemaal.

Reageer

Tom 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vriendelijk personeel met voldoende kennis. Product netjes op tijd geleverd.

Reageer

GsH 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super winkel, geen vraag teveel en hele duidelijke uitleg over de aan te schaffen apparatuur.
Volgend bezoek weer BCC

Reageer

Joor 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop does the job, de medewerkers maken het verschil. Snel te woord gestaan aan de telefoon en de bezorgers waren wederom snel, adequaat en uiterst beleefd. Niet voor niets bestel ik mijn witgoed graag hier!

Reageer

Joost 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige levering conform afspraak, nette statusupdates en product in goede staat!

Reageer

Toon meer reviews