Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charissa 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service, op oudjaarsavond besteld en op 2 januari al netjes afgeleverd.

Reageer

John 02-01-2019

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel, ruime keuze en ruime kennis personeel, levering was op tijd.

Reageer

Jan 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd de juiste hulp en uitleg over wat je zoekt. En geen smoesjes deze is beter omdat hij duurder is, je krijgt de juiste uitleg en de beste prijs.

Reageer

Anoniempje 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je voor advies. Dus prima geholpen.

Reageer

Fred 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Gewoon doen wat beloofd.
We komen al jaren bij BCC, zowel fysiek als via de site. In de winkels prettig personeel die bovendien weten waar ze over praten, via de website verloopt alles zoals per mijn openings zinnen. Wij komen daar zeker terug.

Reageer

Mevr. Brugman 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs voor geleverd product.
Zijn accuraat in communicatie.
Leveren volgens afspraak en op afgesproken tijd.

Reageer

Mar 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is dichste bij
Ben heel goed geholpen
Duidelijk uitleg.medewerker nam de tijd om rustig uitleg te geven.vriendelijk
Heel blij mee.

Reageer

Johan 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kijken in deze duidelijke site, daarna naar de winkel, en daar mijn vraag gesteld en een vriendelijke medewerker heeft mij naar de juiste plek gebracht waar mijn artikel ligt.
Het artikel bekeken en ook gekocht.
Klopte allemaal.

Reageer

Tom 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vriendelijk personeel met voldoende kennis. Product netjes op tijd geleverd.

Reageer

GsH 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super winkel, geen vraag teveel en hele duidelijke uitleg over de aan te schaffen apparatuur.
Volgend bezoek weer BCC

Reageer

Joor 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop does the job, de medewerkers maken het verschil. Snel te woord gestaan aan de telefoon en de bezorgers waren wederom snel, adequaat en uiterst beleefd. Niet voor niets bestel ik mijn witgoed graag hier!

Reageer

Joost 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige levering conform afspraak, nette statusupdates en product in goede staat!

Reageer

Els 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, vriendelijke bezorgers, fijn dat de bezorgtijd maar een 2-uur window heeft en het ook daadwerkelijk in die tijd bezorgd wordt. Oude apparaat meteen afgevoerd en nieuwe aangesloten.

Reageer

Marja Jager Lankhorst 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wordt vriendelijk benaderd en krijg een deskundig advies en antwoord op mijn vragen . Voor mij de twee belangrijkste redenen on terug te keren naar een winkel.

Reageer

Chiel van der linde 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben woonachtig in Apeldoorn, maar werk in Zutphen. Eenmaal deze winkel gezien en door een medewerker geholpen kun je concluderen dat deze vestiging een ruim aanbod heeft van vele artikelen en dat de kennis en klantvriendelijkheid van de medewerkers uitstekend is,

Reageer

Ge 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling is prima en snel afgehandeld, en werd bezorgd op de afgesproken tijd. Tussendoor prima via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang. Zoals het hoort.

Reageer

A. Janssen 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel goed verzorgd , verkoper gaf juiste advies bij maken van keuze .
Hij liet de mogelijkheden zien nam zich de moeite om alle voor en nadelen van diverse modellen te vergelijken . Hiermee kon ik juiste beslissing nemen

Reageer

Eric van Loef 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel in Nijmegen Dukenburg is zeer overzichtelijk en mooi.
Zeer goed bereikbaar en veel parkeerplaatsen waar van de eerste 2 uur gratis is.
Veel personeel wat veel verstand heeft van de spullen die er verkocht worden.
Ook het personeel helpt je direct en helpen je snel op weg met wat je nodig heb en de uitleg die je nodig hebt krijg je gelijk .Gewoon een goede winkel

Reageer

Paul 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webwinkel van BCC is helder en duidelijk opgezet. Goede productinformatie en melding van voorraad. Snelle en eenvoudige afwikkeling van bestelling op de site.

Reageer

Koos 02-01-2019

Algemene score

9,0
direct geholpen met een goed advies om toch net iets beters te kopen De kwaliteit - prijsverhouding is goed

Reageer

anoniem 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom prima en vakkundig geholpen in de winkel bij aankoop van een laptop.

Reageer

Koolen 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijk winkel. Met genoeg aardig en vakkundig personeel, zodat jeniet te lang hoeft te wachten voor uitstekend advies.

Reageer

Willem 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service bij BBC is altijd zeer goed en betrouwbaar te noemen en koop al jaren bij bcc en het is mijn winkel

Reageer

Fam van haren 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor bcc gekozen voor de snelle en goede service, ook deze keer weer super geholpen,
zelf bezorgdatum gepland en op de bezorgdag vlot bezorgd, oude apparatuur mee terug dus goed
geregeld door bcc

Reageer

H BERTENS 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden MEEGEMAAKT DAT JE OM 4`45 TOT 5`15 NOG NET ZO GEHOLPEN WORD ALS SMORGENS OM 10 UUR BVD EEN ZEER TEVREDEN KLANT H BERTENS

Reageer

bcc bergen op zoom 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in de winkel werd ik vriendelijk geholpen, goede uitleg en advies gekregen, de keus was dan ook snel gemaakt met de wekkerradio

Reageer

Hans 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk, correcte en professionele service! Vanuit Zoeterwoude was een artikel voor ons gereserveerd. Men wist er van, vroeg belangstellend of we het adres makkelijk hadden kunnen vinden en of het druk was onderweg, het artikel stond keurig klaar, er werd rustig e.e.a. uitgelegd, ookal hadden we nogal wat vragen en dat vlak voor sluitingstijd. Kortom, gewoon perfekt!

Reageer

René ten Kleij 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Sittard is een goede klant vriendelijke winkel.
Soms moet je even wachten maar dit komt door de drukte.
Bij vragen wordt je correct geholpen en ook wanneer iets niet goed is wordt dit direct geruild of gecrediteerd.
Voor mij een echte voorbeeld zaak.

Reageer

Corry van der Elst 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren onze witgoed apparatuur, tv, stofzuiger, magnetron enz. bij BBC. Wij zijn super tevreden over de prijs-product verhouding en de extra service die gehanteerd wordt om de aankoopprijs te verlagen als hetzelfde apparaat ergens anders goedkoper wordt aangeboden. Hierdoor dus gegarandeerd de goedkoopste prijs!!
Ook de verkopers zijn kundig, correct en vriendelijk. Al met al een hele fijne winkel. BCC ga zo door, dan blijven we zeker komen.

Reageer

Wouter 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het koffie apparaat niet op voorraad was in de winkel in Leidschendam heeft de medewerker de winkel in Den Haag opgebeld en hebben wij daar het koffie apparaat kunnen ophalen. Goede klantgerichte service van beide winkels dus!

Reageer

Peter 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden hadden we al positieve ervaringen met BCC en wij zijn weer zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en kennis van zaken van de verkoper bij de recente aanschaf van een nieuwe hdtv.

Reageer

Jeannette 02-01-2019

Algemene score

9,0
Ik ben persoonlijk naar de dichts bijzijnde winkel gegaan nadat ik de site van BCC bezocht had.
In de winkel heb ik nog aanvullende informatie en advies gekregen waardoor ik mijn keuze goed onderbouwd heb kunnen maken.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam geweest.

Reageer

Roos 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het personeel is vriendelijk maar weten vaak niet zo veel over de apparaten. De reparaties duren soms wel 1 maand [te lang want er wordt beweerd dat het 2 weken gaat duren].
Uiteindelijk wordt het allemaal wel opgelost/vervangen dus daar valt niets te verwijten. De prijs is zeer goed. Het assortiment is ook goed vandaar toch een 7.

Reageer

JJ otto 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijke chauffeurs, netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Goede kwaliteit. Top winkel vind ik het.

Reageer

bianca 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen en heel tevreden over de aangeschafte fohn. Ik zocht een fohn met een grote diffuser en deze heeft dat bijna als enige

Reageer

Frank 02-01-2019

Algemene score

9,0
Ik geef deze waardering omdat je in de winkel van BCC in Beverwijk perfect netjes en vakkundig geholpen wordt.
Klantvriendelijk en ze denken met je mee over je aanschaf.

Reageer

Rob 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn super blij met onze aankoop eerst hebben we een nieuwe Samsung tv gekocht bij deze zaak en een maand later een bose soundbar 500...we kregen alles goed uitgelegd over het gebruik van deze apparaten..het personeel is daar super vriendelijk ...komen zeker terug voor onze volgende aankoop.

Reageer

W3ndy 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies ontvangen en goede koop gedaan. Product nu 2 maanden getest, werkt uitstekend. Snel en efficient geholpen in de winkel.

Reageer

Frank Lith 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de betreffende medewerker deskundig geadviseerd en geholpen! Voor- en nadelen tov van andere merken/apparaten prima in beeld gebracht.

Reageer

Quinten 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC krijg je goed advies zonder dat er aankopen worden opgedrongen. De medewerkers hebben verstand van zaken en de wachttijden zijn meestal erg kort. Kortom een degelijke, goede winkel met voordelige prijzen!

Reageer

Christy 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne winkel goede service. Word altijd fijn geholpen. Zou ik andere klanten echt aanbevelen.

Reageer

Peter Krsitelijn 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne winkel en je wordt goed geholpen. Klantvriendelijk personeel en niet zo massaal als bij de concurrent.

Reageer

Marga 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en goeie winkel en goed advies en dichtbij en makkeijk te bereiken.Kan daar alles kopen qua techniek echt super!

Reageer

Harry 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijke bediening en zeer deskundig personeel. Kortom een zeer goede shop-ervaring.

Reageer

Anna 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I really liked experienced personnel - both the installation team and shop assistant

Reageer

Hans 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijk personeel die je alle aandacht geeft. Personeel geeft uitgebreide toelichting op vragen over het artikel; kortom ter zake kundig.

Reageer

troubleshooter 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door de verkopers. Niet opdringerig en met een redelijke kennis van de producten.

Reageer

Marlou 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en vakkundig geholpen door medewerker. Daardoor meteen gevonden wat ik zocht.

Reageer

Nico 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wéér geslaagd bij BCC. Een winkel met een menselijke maat en deskundig personeel. Met eerlijk advies.

Reageer

Tonnie 02-01-2019

Algemene score

6,0
Ik had snel een smartphone nodig. De verkoper legde me uit wat het voordeel was van het duurdere toestel t.o.v de goedkopere. Niets gelogen, goed advies. Maar vertelde niet dat b.v. de batterij niet erg goed is, wat ik nu wel overal lees. Ik heb me toch wel laten overdonderen.
Ik kon korting krijgen door over te stappen op Essent als energieleverancier. Wat de verkoper beweerde over duurzaamheid was rechtstreekse onzin.

Reageer

Toon meer reviews