Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henriette 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct en vakkundig geholpen. Ik wilde informatie over een strijkijzer en er werd direct iemand bij g ehaald die er meer verstand van had. Prima service. Na aankoop werd ook het strijkijzer in mijn auto gezet.

Reageer

Merkus 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel en kundig personeel. Goede uitleg over aan te schaffen produkt gekregen en goed advies w.b. prijs/kwaliteit i.r.t. gebruik/verwachting. We zijn zeer tevreden.

Reageer

Antoon Postel 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed en vakkundig geholpen.
Het product wat we gingen kopen was bij de Mediamarkt € 276.80 en bij BCC € 399.00 en het was geen enkel probleem het ook voor de prijs van Mediamarkt mee te krijgen.
Het personeel bij BCC komt bij mij meer vakkundiger en met meer interesse voor het product wat BCC verkoopt.
TOP.

Reageer

Arno van der velde 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service. Goed passend advies gehad en een juiste aankoop gedaan. Super tervreden

Reageer

B. Wolff 05-01-2019

Algemene score

8,0
De verleende service, uitleg en demonstratie van mijn aangekocht apparaat. Juist dat maakt de keuze van het kopen eenvoudiger. Bedankt@@

Reageer

Chris 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de BCC winkel in beneden leeuwen een fijne winkel goed en behulpzaam personeel groot assortiment

Reageer

Antoinette 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel en ook heel deskundig. Het maakt niet uit, of je voor een kleine of grote aankoop komt; je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
De winkel zelf is ook prachtig. Er heerst een prettige sfeer.

Reageer

Pieter 05-01-2019

Algemene score

9,0
Je krijgt eerlijk advies. Voor elke productgroep is er wel een specialist. Er wordt goed met de klant mee gedacht. De winkel zelf komt rustig over en niet chaotisch wat ik zelf belangrijk vind.

Reageer

Leo 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
GEWOON EEN GOEDE VERKOPER DIE VERSTAND HEEFT OM EEN KLANT TE WOORD TE STAAN, ,AAR OOK DE TIJD NEEMT OM HET UIT TE LEGGEN

Reageer

ilona 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk overleg over de levering van onze koelkast. Alles verliep volgens verwachting.

Reageer

Eline 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een draadloze koptelefoon besteld op vrijdagavond via www.bcc.nl, en had hem de volgende middag al in huis. Perfect!

Reageer

Max 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen door een medewerker en zou hiervoor zo nog een keer langskomen.

Reageer

V't Westeinde 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben prima geholpen met een probleem wat helemaal naar mijn tevredenheid is opgelost .

Reageer

Hans 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel met kennis van zaken!
Ondanks drukte nam verkoper alle tijd,lekker relaxed.
Als je na je aankoop even verder kijkt in de winkel en er komt een andere verkoper met de vraag:kan ik u helpen,en je zegt "nee hoor ik kijk even rond ,dan laten ze je ook verder met rust,weleens anders meegemaakt in andere zaken!

Reageer

patrick vo 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede uitleg over het artikel, zeer vriendelijke personeelsleden.
zeer vlugge bediening in de winkel, winkel in Hulst kan ik aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Wouter s 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super gehoplen door iemand die er veel verstand van had. Goed voor en nadelen afgewogen om vervolgens een product te kiezen dat goed bij mij en mijn wensen past.

Toen bleek dat het product niet voorradig was een aantal filialen gebeld, en het product de volgende dag thuis laten bezorgen.

Reageer

M. Weerink 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg. Vlot geholpen. Met name de servicegarantie van BCC sprak me erg aan

Reageer

Peter van Lanen 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb me geconstateerd op diverse shops. Maar kwam telkens terug op BCC. Om verder te kijken naar een gemakkelijke Tablet. En gevonden. In de winkel op Ekkersrijt geweest. Waar ik de aankoop heb gedaan. Ook een aanrader voor ouderen. Lekker rustig vriendelijk personeel en kennis.

Reageer

Morqui 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundige medewerkers die meedenken. Tevens geven ze altijd laagste prijsgarantie. Ben zeer tevreden over BCC. Aanrader dus!!!!

Reageer

mark 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede uitleg vriendelijke verkoper en ook eerder goed geholpen met aankoop printer en technische problemen goed verholpen daarom teruggegaan voor ander aankoop

Reageer

w snel 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen door een vriendelijke medeweker. Duidelijke uitleg over de verschillende soorten DVI kabels

Reageer

Leen 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime winkel met veel aanbod en goede acties. Vriendelijke bediening. Wat ik in het computerassortiment mis is de Chromebook. Letterlijk niet één in de winkel. De laatste keer in de winkel een DAB+ radio gekocht. Zeer goed geslaagd!

Reageer

anja 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel.Vriendelijk behulpzaam personeel. Gratis bezorging,gratis omruilgarantie.Top een aanrader voor iedrreen.

Reageer

WJVD 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en vakkundige productvoorlichting. Fijne niet zo schreeuwerige winkel met ruim aanbod.

Reageer

Gerardine 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en geduldige voorlichting. Correct geholpen.
Afspraken over levering goed nagekomen en goede installatie.

Reageer

Bart 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bij BBC Maxis geweest en had een lastig probleem wat betreft mijn netwerk thuis. Alles is tot in detail uitgelegd hoe ik het kon oplossen. Ben met een Netgear router naar huis gegaan en alles werkt goed nu.
Erg tevreden met de hulp anders had ik het verkeerde gekocht want kwam voor een netwerk extender en switch.

Reageer

Tonny 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een goed product en ruim binnen de opgegeven lijd geleverd.

Reageer

Inge Bexkens 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is makkelijk toegankelijk en een parkeerplaats voor de deur. Het personeel is kundig en er is voldoende keuze.

Reageer

Marcel 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, duidelijk en goed advies door de verkoper. De aankoop was snel geregeld.

Reageer

K. Blokker 05-01-2019

Algemene score

10,0
Ik bestel en het komt op precies het moment dat wordt beloofd. Eerlijke info, je weet waar je staat als klant!

Reageer

Tim 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik binnenkomst nog geen duidelijk beeld van wat ik nodig had. Ik was op zoek naar soundbar, maar absoluut geen verstand van. Geholpen door een zeer kundige man, die me al snel van de bose naar jbl kreeg! Voor en nadelen goed uitgelegd. Erg tevreden. Een rede om de winkel te bezoeken en niet online te kopen!

Reageer

Thijs 05-01-2019

Algemene score

1,0
BCC claiimt high service te hebben. Maar als je iets besteld via de webshop en niet op voorraad zou zijn in het centraal magazijn word niet meteen gekeken of het op een andere vestiging wel op voorraad is.
Tevens blijven ze zeggen nee tis nog niet op het centraal magazijn sinds vorig jaar.

Wanneer je mailt krijg je 9 van de 10 keer geen gehoor terug.
Geschiedenis:
- item van 800 euro besteld, niet op voorraad levertijd binnen 5 dagen
- na 5 dagen geen reactie van BCC gemailt en de melding gekregen morgen komt die binnen in het centraal magazijn dan is die uiterlijk 3 werk dagen later binnen bij de vestiging
- na de 3 dagen geen reactie en gemailt, geen reactie op die mail
- dag later nog een keer gemailt en reactie gekregen: nee is nog niet binnen gekomen op het centraal magazijn maar ik ga kijken of ik hem uit een andere vestiging kan halen. dit is nu al de 3de dag dat die zogenaamd nog niet binnen is van een andere vestiging. kennelijk zijn ze hem te voet aan het brengen want ja je rijdt geen 3 dagen door nederland.

Zeer teleurgesteld in BCC service.

Reageer

Gerard 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk personeel en ze zijn zeer behulpzaam. Denken mee met je bij een aankoop.

Reageer

Kiki 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een hele goede en snelle levering geleverd dat is een heel goed pluspunt. Zal vaker hier dingen bestellen.

Reageer

Barry 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en overzichtelijke winkel, de meneer heeft ons goed geholpen en advies gegeven over de artikelen die we hebben gekocht

Reageer

monique 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede service!!
Mijn camera was stuk, maar omdat we een verzekering destijds hadden afgesloten mochten we gewoon een nieuwe uitzoeken.
Zonder problemen!!

Reageer

robin 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Adequate winkel. Je wordt er alleen zo hebberig van. Ik kom dan ook alleen maar als ik echt iets wil en dan wordt je goed geholpen. Het personeel is beleefd tot zelfs vriendelijk en adviseert goed met aandacht voor de wensen van de klant. What´s there not to like...

Reageer

Ka 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen en advies gekregen van de sales medewerkers. Deze winkel is de perfecte customer expierence ever.

Reageer

christina 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle service.
klantvriendelijk.
overzichtelijke winkel, parkeergelegenheid voor de deur.

Reageer

Gerda Kujpers 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed en vakkundig geholpen , kregen de korting die in andere winkel ook had gekregen en goed advies over een betere kabel en extra garantie
Wij zijn weer heel tevreden en genieten van onze Sonos app
Ook de service dat we toch de witte sub wilde omruilen is zonder probleem verlopen en kregen we keuring een mail dat hij klaarstond voor ons
Dank voor deze top service

Reageer

Cindy 05-01-2019

Algemene score

8,0
Gewoon een kwaliteits winkel!
Met heel veel keuze.s aan apparatuur.
Goede bezorgdienst.
En vriendelijk ervaren personeel in de winkels.
Nou gewoon een dikke acht.
Verbeteren kan altijd daarom een 8

Reageer

DavyDr 05-01-2019

Algemene score

9,0
Tv gekocht, zeer goede professionele uitleg gekregen, prachtig beeld en geluid.
Een aanrader

Reageer

Leo Vlaardingen 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel goed geholpen. bezorging was helemaal super, netjes op tijd een mail en sms gehad en vlak voor de levering nog een telefoontje. Oude wasmachine meegenomen nieuwe geplaatst ( waterpas gesteld, machine gekalibreerd), prima gedaan.

Reageer

Dikske 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben netjes geholpen! En hebben gezorgd dat ik mijn geliefde nespresso apparaat in mijn gewenste kleur uit een ander filiaal laten overkomen naar de winkel in Beneden-Leeuwen waar ik hem de volgende dag op kon halen !
Dus super geregeld en kom daar zeker terug !

Reageer

Jessica 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Nette bezorging aan huis. Duidelijke website

Reageer

zb 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel in Hilversum was erg gezellig, oliebollen werden gebakken en ondanks de oudejaarsdrukte goed geholpen!

Reageer

P.Schoorl 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop is een ruime keuze van de artikelen die ik op dat gebied nodig heb.
Ik werd er keurig en snel goed geadviseerd.
De gebruiksaanwijzingen bij de afstandsbediening bleken thuis toch wel wat beperkt.

Reageer

J 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf!
Goede service
En vriendelijk personeel!
Netjes voor die tijd telefoon gehad
Heerlijk hier hou ik van!

Reageer

Jan van de Leur. 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is uitstekend. Het personeel is aardig ,behulpzaam en doet zijn/haar zijn best om problemen op te lossen. Uitstekende mensen.👍

Reageer

Yvonne 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt producten live zien, nadat we onze wensen hadden doorgegeven, kregen we een goed advies en was de keuze snel gemaakt. Ook de levering verliep prima, je ontvangt in de ochtend een sms wanneer ze komen, vriendelijke jongens, netjes gewerkt.

Reageer

Toon meer reviews