Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KJG 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Moest even op zoek naar een verkoper. Eenmaal gevonden werd ik prima geholpen. Helaas doet BCC niet meer aan “laagste prijs garantie” kom al jaren bij deze zaak waar je altijd prima geholpen wordt.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste KJG,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rob 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie Lenovo laptop gekocht. Op de website een uitgebreide specificatie, waardoor vergelijking met alternatieven goed mogelijk was.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste rob,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ries 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de laagste prijs en dat maken ze waar, product ergens anders goedkoper gevonden een belletje of mailtje en ze vergoeden het verschil.

Vaatwasser besteld op maandagmiddag, dinsdagochtend 0830 geleverd. Dat is zeker binnen 24h.

Oude vaatwasser keurig meegenomen door de bezorgers.
Installeren doennwe zelf maar die service bieden ze ook nog aan.

Prima tevreden voor de aankoop.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Ries,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JP 01-12-2020

Algemene score

10,0
Bijzonder aardige verkoper. Heel klantvriendelijk. Super service. Ik kan de winkel Bergen op Zoom iedereen aanraden. Top!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste JP,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima op tijd geleverd en geplaatst.
Enige minpuntje was het ontbreken van een sms’je 10 minuten voor levering, maar de bezorgers waren behulpzaam en aardig
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pat 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering van een wasmachine, vriendelijke bezorging en razendsnel geinstalleerd.
Helemaal tevreden.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Pat,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FemkeJ 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van de 5 elektronica zaken waar ik ben geweest was de BCC degene die mij het beste advies heeft kunnen geven. Door de transparante uitleg van een jongeman die er duidelijk verstand van had onderscheidt de BCC zich wat mij betreft van de rest. De reden om een 9 te geven in plaats van een 10 is, omdat ik voor dat ik het eigenlijk doorhad buiten de winkel stond en een laptop had gekocht. De verkoper was voor mij te snel, daarom 1 punt minder. Achteraf geen spijt van mijn aankoop, maar over grote uitgaves denk ik toch liever nog een nachtje over na.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste FemkeJ,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kers 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect! Aan de late kant voor Sint... en juist in deze gekke tijd qua levertijd andere sites. Besteld en volgende dag in huis. Helemaal blij!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Kers,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen van den Berg 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger die ik kocht bij BCC , was voordeliger geprijsd dan elders.
De site is vrij toegankelijk en duidelijk . Levering volgens de afspraak.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Ellen van den Berg,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diederik 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online via BCC een tv gekocht, duidelijke informatie op de site. Duidelijke informatie over bezorging. Bezorger belde netjes 5 minuten voor hij kwam. En de 70 inc tv van philips is ook echt een topper qua beeld en geluid.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Diederik,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en vriendelijke bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dekker 01-12-2020

Algemene score

8,0
BCC doet wat ze beloven. Ook als het wel eens anders loopt, lossen ze dit op. Dat het altijd opgelost wordt is een grote plus om bij BCC producten te blijven kopen. Dank voor uw service.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Dekker,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

cor 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel, vriendelijk en efficiënt
maar dat zijn we bij BCC wel gewend,
de prijs viel ons beiden mee
dus gingen we toen opnieuw in zee.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste cor,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Afgelopen zaterdag een televisie gekocht in de vestiging van Doe-mere (Almere.) De hulp en uitleg is duidelijk. Geen moeilijke gezichten of gezucht bij misschien gekke vragen. Op hun voorraad kijken of er misschien het door jou gekozen artikel ergens anders ligt dan op deze vestiging is ook geen probleem.
Voor ons is de vestiging Doe-mere zeer prettig om te shoppen.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over onze vestiging in Almere.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Connie Lina 01-12-2020

Algemene score

9,0
Wij kopen alle apparaten bij bcc. Dus vanmiddag is de wasdroger geleverd en netjes geplaatst.
Nooit problemen en altijd goede service
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Connie Lina,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kelly 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorraad! Duidelijke website. Snelle levering. Gisteren besteld en vandaag in huis.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Kelly,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en direct geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Ook de prijs van het artikel was goed in vergelijking met soortgelijke aanbieders. Kortom een aanrader.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.C. Van Jarwaarde 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Snelle en keurige levering.Het was heel eenvoudig om de juiste keuze te maken.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste G.C. Van Jarwaarde,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service. Genoeg expertise in huis om te helpen bij het maken van keuzes. Bovendien altijd gunstige garantieregelingen.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks drukte in de winkel ben ik goed en snel geholpen door een medewerker. Wel had ik vervolgens een probleem met een factuur. Snel is het probleem weer keurig netjes opgelost en de service was enorm snel. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koster 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden hier duurt niet lang voor je geholpen word. de mensen zijn klantvriendelijk en hebben mij goed geïnformeerd over het product ik ga altijd naar Bcc omdat ze er voor je staan en je niet lang laten wachten.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Koster,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

cees 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een dyson stofzuiger aangeschaft via de site van bcc, super makkelijk en voortreffelijk verzorgd door BCC wat betreft de snelheid en verzending van het product. Dit verdient een ster.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste cees,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle verzending.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig advies bij aankoop wasmachine en droger, geduld bij vragen.
Levering op tijd en snelle installatie + uitleg, oude machines meegenomen
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia Lang 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd al BCC betrouwbaar gevonden. Nu in corona tijd besteld online binnen 2 dagen keurig en netjes ontvangen weer een fijn apparaat. Zou BCC altijd aanraden
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Sylvia Lang,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aanschaf!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Talita 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn heel tevreden over BCC. Het is alleen jammer dat ze met DHL bezorgen. DHL is vrij minimaal in laten weten wanneer een pakketje komt namelijk.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Talita,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Wolbers 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop. Makkelijk alles te vinden en makkelijk af te rekenen. Tevens volgende dag al in huis. Top.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste M. Wolbers,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.M. van Oost 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben tevreden met BCC. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Over een paar maanden ben ik van plan bij jullie een nieuw elektrisch fornuis aan te schaffen.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste E.M. van Oost,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SUUS 01-12-2020

Algemene score

10,0
Online product besteld en makkelijk af te halen jn de winkel. Simpel en snel op een makkelijke website.
Vriendelijk personeel in overzichtelijke winkel.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste SUUS,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martien 01-12-2020

Algemene score

8,0
Gisteren besteld en vandaag opgehaald. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten met de door mij bestelde printer. En nog goedkoper dan andere electronica-winkels.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Martien,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janjo 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal geweldig, hier ben je nog echt 'n klant.
Ze hebben nog alle tijd voor je, niets is teveel met altijd een net antwoord op je vragen.
Ook bij het installeren door de jongens van BCC, ze nemen alle nodige tijd, en zijn heel duidelijk in hun uitleg. Nogmaals geweldig.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Janjo,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers en bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin oud 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen. Alles kwam op tijd en werd netjes aan gesloten. Ik zeg top winkel.
De monteurs kondigden zichzelf ook telefonisch op tijd aan heel netjes.
Ik ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Karin oud,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roos van Pernis - Loesberg 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn in onze woonplaats naar de winkel gegaan. Was dichtbij en dus lekker makkelijk.
Wat we alleen erg vervelend vinden is dat rechtstreeks met de winkel contact opnemen niet kan. Niet per telefoon althans.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Roos van Pernis - Loesberg,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carola 01-12-2020

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Heel handig dat je een paar producten 'naast elkaar' kunt vergelijken.
Het product - in dit geval een wasdroger - was scherp geprijsd. De levering was zeer correct en op afgesproken dag. De twee mannen die kwamen leveren waren zeer vriendelijke en behulpzaam. het omwisselen van het oude met het nieuwe apparaat was binnen 10 minuten klaar. Super service!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Carola,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.B 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super tevreden over mijn aankoop. De bestelling was snel geplaatst, en ik had mijn macbook na 1 dag binnen. Alles was zeer zorgvuldig verpakt. Ik zou daar zeer zeker weer eens bestellen.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste M.B,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne side, alles wijst zichzelf, goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden, pakket goed verpakt en ook het vermelden waard....zeer snelle levering
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Jack,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerad 01-12-2020

Algemene score

9,0
Normaal koop ik alle elektronica in de winkel, moor door de drukte i.v.m Black Friday heb ik het maar eens via de webshop besteld. Ging eenvoudig, keurig verzonden op de zelgfe dag en goede communicatie. Vandaar een 9 als beoordeling
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Gerad,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerry Prince 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geachte lezer ,

Ik heb een tv besteld bij bcc deze werd bezorg door een ...... en wat ...... medewerker.
Waren netjes op tijd , belde netjes van tevoren of ze langs konden komen.
Super vriendelijk, kende hun vak , waren snel klaar,
En niet te vergeten hebben netjes opgeruimd

Ik ken hun namen helaas niet. Maar als er twee medewerkers zijn die een kerst bonus verdienen dan zijn het deze twee gasten wel

Echt mijn oprechte complimenten!!!!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Gerry Prince,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

José 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment ,beste service ,duidelijke website en snelle levering Dus super
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste José,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime winkel met vriendelijk kundig personeel, niet opdringerig maar je wordt niet aan je lot overgelaten.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Herman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robin.Hollebeek 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima geregeld en snelle levering volgens afspraak.Makkelijk om on site te bestellen.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Robin.Hollebeek,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marijke 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer nette mensen.
Heel goede tijdsaanduiding levering, per mail en sms en een telefoontje 10 minuten voor levering.
Alles volgens afspraak.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Marijke,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 01-12-2020

Algemene score

6,0
een printer gekocht, deze bleek echter niet nieuw. cardridge's waren al gemonteerd, meerdere A4'tje van netwerkverbindingen in de doos. printer is wel technisch in orde.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pieter Keuning 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en uitleg over het product in de winkel. Keek zelfs of BCC de goedkoopste was. Dat is nog eens meedenken. Complimenten!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Pieter Keuning,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid Bakker 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering en achteraf betalen mogelijk. Eindelijk een webwinkel die wel weet hoe het werkt, qua levering, service en betaling. Voor herhaling vatbaar.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Ingrid Bakker,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leon 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel efficiënt en gratis verzending! Regelmatig de goedkoopste van NL, ik vind het geweldig!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Leon,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny van Leeuwen 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, snelle levering. Maar vooral goede service. Top! Had via de website een Smartwatch gekocht, ophalen binnen een uur bij de vestiging Breda. Lag mooi KLAAR!
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Danny van Leeuwen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 01-12-2020

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke webshop waarbij het eenvoudig om te vergelijken en je bestelling te doen
Als je het artikel in de winkel wilt ophalen dan heb je al snel bericht dat het klaar ligt om op te halen; in mijn geval 15 minuten
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en de snelle afhaalmogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mat Matheij 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden wel eens mindere ervaringen gehad maar de service van BCC is enorm verbeterd. Goede aanbiedingen, achteraf betalen en een prima aftersales. Ook de bezorging op de volgende dag wordt gerealiseerd zelfs met de feestdagen in aantocht.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Mat Matheij,

Bedankt voor jouw review over onze services en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.rovers 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en deskundig advies.duidelijk uitleg en behulpzaam met het meenemen van de bestelling.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste A.rovers,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lies 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel duidelijk. Het 'winkelwagentje' werkt uitstekend. De wijze van betaling verloopt soepel; ook voor freebees. De levering is prima op tijd.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste Lies,

Bedankt voor jouw review oer het gebruiksgemak van onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Evvertman 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik me eerst geinformeerd had via internet en mijn keuze had gemaakt,heb ik contact opgenomen met de klantenservice.Die hebben mij zo goed geholpen,dat indien ik weer iets nodig heb uit hun assortiment ik als eerste bij bcc ga kijken.De bestelling van de wasmachine die over een stijle trap naar boven moest 1é etage was ook keurig geregeld .Lof voor de bezorgers.
Officiële reactie van BCC 02-12-2020

Beste C.Evvertman,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice en onze bezorgdienst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews