Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PT 13-01-2019

Algemene score

7,0
goede prijs en snelle levering. Kon er ook de VVV-bonnen van het kerstpakket meteen kwijt :)

Reageer

Marjan 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice. Het artikel was in de winkel uitverkocht, het werd gratis toegezonden en was gelijk de volgende dag al in huis

Reageer

R.Steenbergen 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op afgesproken tijd gebracht,en aangesloten,en in ge steld dat ik zo kon wassen' Prima.

Reageer

Mdg 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben echt goed geholpen door personeel die weet waar ze mee bezig zijn . Echt super!

Reageer

Rob 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze VVV bonnen accepteren. Jammer alleen dat een restbedrag van 2,01 niet kon worden teruggegeven. Verder klopte het voorraadsysteem niet. Omdat er geen nieuw exemplaar meer was, ging ik met korting voor het showmodel. Vervolgens kwam de verkoper toch met een nieuw exemplaar op de proppen. Maar ik had me al 'rijk' gerekend.

Reageer

Huub 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke winkel , ruim opgezet en vriendelijk personeel. Alles ligt fijn georganiseerd en je vind snel wat je zoekt op die manier.

Reageer

Peter 13-01-2019

Algemene score

9,0
Voor deze winkel van BCC kozen wij vanwege het feit dat we er in het verleden vriendelijk en met vakkennis zijn geholpen met eerdere aankopen.
En dat is weer zo gegaan ,meedenkend en met vakkennis werden wij weer geholpen door behulpzaam en vriendelijk personeel.
Niets dan lof .

Reageer

Flodienst 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al diverse aankopen bij Bcc gedaan. De redenen dat ik hier graag terug kom zijn:
Een zeer prettige zaak met deskundig, behulpzaam en vriendelijk, niet opdringerig personeel. Daarnaast waren de bezorgers accuraat, beleefd en behulpzaam.

Reageer

M.I. Dekens-Wekema 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De is overzichtelijk en het heeft mooi betaalbare prijzen.
We raden het zeker aan andere mensen aan.

Reageer

Erna 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden een huis telefoon kopen, wij werden heel vriendelijk geholpen, kregen een goede uitleg , op onze vragen werd goed antwoord gegeven, de verkoper vroeg nog of wij verder wilde winkelen en toen wij nee zeiden werden wij door hem naar de kassa begeleid en werd onze aankoop afgerekend.

Reageer

Carlo 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige overzichtelijke winkel, zeer netjes.
Vriendelijk personeel die tijd voor je neemt en een goed advies probeert mee te geven.

Reageer

Ab 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel en ruim assortiment in voorraad in de winkel in Nijmegen Dukenburg.

Reageer

Loes 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop geeft een duidelijk beeld over je aankoop met foto's van de machine die in de outlet store van BCC te koop is, twee kleine beschadigingen aan de zijkant van de wasmachine was voor ons geen probleem en leverde een leuke korting op.
De wasmachine (Miele) is nog fijner dan we gedacht hadden, en zo ontzettend stil een verademing na 10 jaar...

Reageer

Sandra 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardig personeel niet opdringerig en altijd behulpzaam je ziet ook dat ze er met plezier werken.. ik ben goed geholpen de 4de aankoop in een paar weken.

Reageer

HSR 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen en goed advies bij aanschaf van een wifi-router.
Medewerker was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Top.

Reageer

Michael 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als vaste klant kan ik zeggen dat ik ik graag kom.
Eerst kijken op de makkelijk te surfen Website en dan naar de winkel om het product te zien en uitleg en advies te krijgen van het vriendelijke en deskundige personeel. Wat zeker ook helpt zijn de scherpe prijzen en snelle levering.
Wij zijn een zéér tevreden klant.

Reageer

Wilma 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was niet op voorraad in de winkel, dus online besteld, ga liever naar de winkel. Wordt altijd goed en zeer vriendelijk geholpen door het personeel en zie ook liever in het echt wat ik koop, maar de aankoop ging eigenlijk net zo goed, als in de winkel, alleen zonder het aardige personeel.

Reageer

Henk 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ging naar BCC om een nieuwe computer te kopen, zat te twijfelen tussen Windows of Apple.
De verkoper heeft door zijn kennis en goede uitleg mij doen besluiten om een Apple computer (IMac) te kopen.
Nog geen moment spijt van gehad, wat een verschil met Windows
Het leukste kwam nog, ik koop de IMac voor een prijs die ik nergens anders kreeg aangeboden

Reageer

John Ypma 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder goed geholpen. Duidelijke uitleg gejregen over mogelijkheden, voor- en nadelen van verschillende opties, waardoor we een goed afgewogen keuze hebben kunnen maken.

Reageer

Hennie 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg fijn geholpen en een zeer duidelijke informatie. Zijn absoluut niet op de verkoop uit.
We gingen met een tevreden gevoel naar huis.

Reageer

Willie Aalten 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel ligt in de buurt, gemakkelijk parkeren. Gastvrij en overzichtelijk bij binnenkomst. Deskundige hulp, een paar keer extra lopen voor deze digibeet was geen enkel probleem. Naar huis met een mooi product en een goed gevoel! Dank

Reageer

Marian 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel. Je wordt vlot en professioneel geholpen. Eerlijke informatie. Je aankoop wordt geregistreerd en daar krijg je via e-mail ook een bewijs van, dus de kassabon is digitaal bereikbaar voor jezelf en BCC.
Het verwonderd mij wel dat er per woonadres maar één e-mailadres bij BCC in het systeem kan staan. Dat is altijd van degene die als laatste een aankoop gedaan heeft.
Opletten dus als je een cadeautje koopt voor een huisgenoot!

Reageer

Jan Korsten 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijke benadering, duidelijk en helder advies! Geen opdringerige verkooppraatjes.

Reageer

Silvia 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam in de winkel voor specifiek product. Helaas uitverkocht. Verkoper heeft het voor mij bestelt en gratis thuis laten bezorgen = Goed beraden, goede en snelle service/levering = ik als klant erg tevreden 👍

Reageer

J T H van Bennekom. 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen de winkel is schoon netjes klant vriendelijk,behulpzaam

Reageer

D.Struijk 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de aankoop van een tondeuze naar BCC geweest. Ruim aanbod en vriendelijk personeel wat ons goed geholpen heeft.

Reageer

Henri Haans 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben wederom naar de BCC winkel gegaan (Alexandrium) na eerdere ervaringen bij de aankoop van andere artikelen, dit was de winkel in Barendrecht. Nou ik kan jullie mededelen dat ik weer zeer goed, netjes en deskundig ben geholpen door de verkoper. Ik kan iedereen aanraden om naar de BCC winkel als u goed en deskundig geholpen wilt worden, de verkopers nemen alle tijd voor U. Veel winkelplezier toegewenst en ik hoop dat u dezelfde ervaring krijgt die ik ook heb gehad.

Reageer

Erwin 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nette en overzichtelijke winkel, net als de website.
Zeer kundig personeel met verstand van zaken.
Hier word de klant op zijn wenken bediend en in de watten gelegd!
Ik kan de BCC zeker aanbevelen!

Reageer

F.Hessels 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een zeer prettige winkel met deskundig personeel en een groot assortiment aan producten.

Reageer

Hana 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een handige haardroger met de vouwbare handvat voor een lage prijs met een modern uiterlijk.
Bovendien zal ik BCC aanbevelen omdat er geen verzendkosten worden berekend. Echt top!

Reageer

Vincent 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel. Goed geholpen en niet te pusherig. Ik kon snel vinden waar ik naar zocht.

Reageer

Martin rinn 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering in orde . Informatie over het toestel prima vriendelijkheid geweldig. Geen wachttijd in de winkel. Staan direkt voor je gereed prima website is duidelijk

Behulpzaamheid ook uitstekend!

Reageer

Wasmachine via BCC 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, betaalbare wasmachine, vriendelijke bezorgers. Een aanrader voor iedereen.

Reageer

Paul 13-01-2019

Algemene score

10,0
It was not our first time at BCC and the staff was again very helpful, competent and kind.

Reageer

Verwijk 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshops overzichtelijk, duidelijk snelle.levering, recente prijzen men.wordt.goed geinformeerd dmv een track and trace over de status van je pakket.

Reageer

moos 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, zeer vriendelijk en kundige medewerkers!! Zeer nette zaak en ruim assortiment. Ik heb een goede keuze kunnen maken en ging zeer tevreden weer naar huis.

Reageer

—- 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onwijs snelle leverling en een leuke prijs !
Super tevreden !!
Ik zal zeker nog een keer bestellen

Reageer

veldman 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC is er veel keuze in producten, vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht en advies. Ik kom er graag omdat ik er meestal wel slaag voor het product dat ik zoek.

Reageer

alie hartman 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer vriendelijke verkopers, brengen je aankoop naar de auto. goede uitleg over de producten.

Reageer

LF 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel, ook de monteurs die het hebben geinstalleerd waren zeer behulpzaam en vriendelijk!! Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed en zal mijn volgende aankoop weer bij BCC doen!

Reageer

Daan 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, correcte afhandeling en snelle levering van het bestelde pruduct.

Reageer

W.Goudzwaard 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen en eerlijk en duidelijk advies mbt aankoop laptop en ook nog eens direct alle sofware ter plekke geïnstalleerd! Ik ben fan van Joris!

Reageer

Edwin 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service en goede voorlichting tijdens het aanschaffen van onze wasdroger. Na het afrekenen en het snelle inpakken van de machine door de verkoper, bracht hij met behulp van een steekwagen de droger naar de auto. Toevallig waren wij voor het eerst bij BBC Osdorp en komen graag nog een keer terug!! Geen opdringerige verkopers en namen alle tijd om ons te informeren.

Reageer

PD 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel, ik werd in de winkel al keurig geholpen, uiteindelijk besloten telefoon on line te bestellen.
Ene dag besteld andere dag al in huis.

Reageer

Annelies van Holsteijn 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering met bezorgtijden en goede Sevice. Een tevreden klant!

Reageer

Daan 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie winkel zeker aan te bevelen
Goed personeel heeft er veel verstand van
En helpen je goed fijne soundbar

Reageer

Atvice 12-01-2019

Algemene score

9,0
goed geholpen niet gedwongen lekker relaxed, jonge verkopers zijn meestal wel wat opdringerig en deze voelde het goed aan en ik ben vandaag terug gegaan om het product te halen.

Reageer

Bertram 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke winkel waar ik altijd vriendelijk en met voldoende kennis wordt geholpen. Werknemers houden zich aan hun afspraak.

Reageer

Marie Jeanne 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk personeel, goede product uitleg ondanks zaterdag-drukte, niet te opdringerig.

Reageer

Bram 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service. Verkopers hebben verstand van de producten die ze verkopen.

Reageer

Toon meer reviews