Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rien 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoewel het niet van deze tijd is dat je de Bredase BCC niet rechtstreeks bereiken kunt, het Centrale Nummer bij Schiphol weigert je door te verbinden, blijven de mensen van BCC Breda snel, hulpvaardig en zorgvuldig.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Rien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans v Baarle 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind BCC een goede zaak prettig personeel wat je een goed advies geeft bij je aankoop en denken met je mee de winkel is ook zeer overzichtelijk zodat je niet hoeft te zoeken naar wat je wilt kopen.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Hans v Baarle,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JanS 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professionele hulp, correct , hielp ons op een zeer fijne manier. Had aandacht voor mijn vragen en passende antwoorden
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste JanS,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Siemie 07-12-2020

Algemene score

1,0
Een soundmaster gekocht. Product niet compleet afgeleverd. Direkt gebeld, hierna nog 2 x moeten bellen om uiteindelijk te horen te krijgen dat de afstandsbediening niet apart besteld kan worden terwijl deze er bij hoort. Geen telefoontje of e-mail van BBC dat het niet geleverd kan worden. Je moet er zelf achter komen. Slechte zaak!
En nu mag ik zelf gaan slepen om de soundmaster retour te sturen. En mijn geld? Ach dat krijg ik wel terug als het pakket is verwerkt bij BCC.

Reageer

M. A. P. M. Spaapen 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professionele bediening, vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer?
De verkoper dacht met me mee.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste M. A. P. M. Spaapen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Teus 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende en zeer snelle levering van de Bother Laserprinter. Website is gebruikersvriendelijk en eenvoudig en probleemloos te gebruiken. De printer doet uitstekend zijn werk, is snel, stil en met uitstekende afdrukken in zwart/wit en in kleur met een afdrukkwaliteit die je van een Laserprinter mag verwachten.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Teus,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Franke-Lankamp 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We komen al jaren bij BCC en worden altijd keurig en vriendelijk geholpen.
Onze verkoper Giovanni, heeft ons duidelijke uitleg gegeven van onze aankoop. Wij zijn zeer tevreden over BCC in Purmerend.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste J. Franke-Lankamp,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Purmerend.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service
Hardwerkende jongens die mijn loei ware miele op een moeilijke plek geplaatst hebben
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en geeft goede uitleg over de aangeschafte aankoop.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tahnee 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers Marco en Silvester zijn enorm behulpzaam en hebben ook kennis van de producten.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Tahnee,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ferry 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen gemotiveerd professioneel en deskundig personeel top!!!

Reageer

Monique 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevrede koelkast besteld in de winkel maar bleek niet te passen samen met een medewerkster naar een andere gekeken en een gevonden werd de volgende dag al geleverd
Super service
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda de Groot 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service en de prijs kwaliteit verhouding is top!
Ik zou mijn volgende apparaten hier zeker weer aan gaan schaffen.

Reageer

Marc 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie overzichtelijke winkel. vriendelijk, deskundig en hulpvaardig personeel.

Reageer

Josefien 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het contact leggen was supermakkelijk via whatsapp. Snel een datum geregeld om mijn wasmachine naar zolder te brengen. Voor een zeer schappelijk prijsje. De 2 mensen wisten al mijn vragen te beantwoorden. De machine werd op zolder meteen aangesloten en zelfs aangezet of hij nog werkt. Ik kreeg de avond ervoor de tijd aangegeven en op de dag zelf 15 minuten voordat ze kwamen een telefoontje. Wat een toppers!!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Josefien,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MNap 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende artikelen besteld via BCC. Prima online shop en duidelijk tijdens het bestelproces. Verder pakket netjes op tijd binnen ondanks de Sintdrukte. Doos stevig en artikelen veilig verpakt. Producten in perfecte staat.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste MNap,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André 07-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben wederom goed geadviseerd en aangezien ik een tv en een wasmachine kwam kopen heb ik nog een flinke korting kunnen bemacbtigen van 125 euro.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste André,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koninh 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima duidelijke site en snel af te halen in de winkel.
Het lag netjes klaar.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Koninh,

Bedankt voor jouw review over onze snelle ophaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nikkie 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed assortiment met alle producten voor het huidige huishouden en gezin. Prijzen op het gemiddelde van de markt, soms wat mooie aanbiedingen.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Nikkie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renee 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaak al spullen besteld. Eerlijk over de prijs. Alles ligt keurig klaar indien je bestelt en kiest voor ophalen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Renee,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan Potter 06-12-2020

Algemene score

10,0
ik heb de laaste maand 2 artikelen gekocht bij de Bcc. Eerste een tablet die ik aan het zoeken was voor mijn moeder 70+ die goed bruikbaar en makkelijk is in het gebruik voor de simpele taken aangezien ze nog maar pas gebruik maakt van de digitale producten ;) ik had een vooronderzoek gedaan, en samen met de verkoper voor het juiste tablet uitgekomen Tab7. Nog lange updates voorzien en snel en gemakkelijk in gebruik! Nu hebben we ook een koel/vries combinatie gekocht bij de Bcc aangezien die van ons de geest had gegeven. Duidelijke site met alle gegevens en informatie. tof dat je een dag kan uitkiezen en dan op jou uit te komen dag dit geleverd te krijgen. Avond voor de levering krijg je een mail en sms met het tijdvak van 2 uur dat ze langskomen en dat klopt. Vriendelijke bezorgers die het binnen plaatsten in de hal en ervandoor gingen. Kortom heb een goed gevoel over de bcc en zou zeker daar weer aankopen daar plaatsen
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Johan Potter,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SanVito 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het doorgeven via de site ging zeer eenvoudig. Direct erna het bericht dat ik het bestelde(4k Bluray speler) in de winkel kon ophalen. Super! Bij de winkel een zeer vriendelijke verkoper en ook nog eens met verstand van zaken. Kocht er in de winkel 2 HDMI kabels bij. Nam de duurdere variant aan de hand van de technische uitleg. Gelukkig geen onzinnig verkoopverhaal.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste SanVito,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J Benne 06-12-2020

Algemene score

9,0
Goed winkel in Spijkenisse waar je goed geholpen word en als je wat vraagt krijg je een deskundig antwoord
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste J Benne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vws 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb recent een televisie besteld via de webchat op de BCC website. Zeer vriendelijke en snelle service, Ik kon uiteindelijk zeer gemakkelijk ook nog de bezorgdatum veranderen en precies op tijd werd de TV geleverd. High service low pricing deed zijn naam eer aan!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste vws,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jes 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij binnenkomst overzichtelijk, ruim opgesteld en niet direct bevraagd of ze je kunnen helpen.
Bij de kassa genoeg ruimte om rustig betaling te kunnen voldoen.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jes,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jordy 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn motivatie was om een aankoop te doen bij BCC omdat ze de Playstation 5 te koop hadden.
Het bestel prosces is goed verlopen, na aankoop meteen een bevestigingsmail ontvangen en hierna goed op de hoogte gehouden m.b.t leveren van het product.
Ik ben te vreden.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jordy,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met gamen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N.S 06-12-2020

Algemene score

7,0
Ik had de airpods 2 gekocht bij de BCC, na een aantal maanden zijn deze kapot gegaan. Geruild bij de bcc zonder doos, deze was volgens hun niet nodig. Dezelfde week deze ook nog terug willen brengen omdat deze ook niet werkten, deze keer met doos. Kan er niet geruild worden omdat de doos niet bij de airpods klopte (logisch als er eerste instantie wordt geruild zonder doos). Na nog een keer teruggekomen te zijn alsnog kunnen oplossen en de airpods pro aangeschaft.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste N.S,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Samah 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben goed geholpen en de verkoper die mij heeft geholpen heeft veel kennis over wat hij verkoopt.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Samah,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 06-12-2020

Algemene score

8,0
een duidelijke site, hierdoor konden we heel makkelijk een prachtige TV uitgezoeken. hij werd heel snel geleverd. Een hele mooie TV. super !
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Broenink 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld, zaterdag in huis, en een scherpe prijs voor de PlayStation met gratis spel

Reageer

Harriët 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Arnhem (zuid).
Je wordt hier altijd zo fijn geholpen! Ze denken met je mee, nemen ruim de tijd voor je en hebben antwoord op al je vragen. Altijd fijn om daar klant te zijn! Ouderwetse service zoals het hoort! Top!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Harriët,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte van Sinterklaas en Kerst ben ik prima geholpen en heb ik antwoord gekregen op al mijn vragen. Uitleg was helder en de aanbieding dat ik , als ik nog vragen had, mocht bellen of langskomen zeer op prijs stel.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Etienne 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de oproep vanuit de overheid om drukte te vermijden tijdens Black Friday, heb ik voor mijn aankoop van de tv gekozen voor een aankoop via een online webwinkel (betrof niet de BCC). Na een zeer teleurstellende ervaring met het verzendbedrijf gelinkt aan deze webwinkel waardoor de levering helemaal misgelopen was heb ik er op Black Friday voor gekozen de order daarom te annuleren. De webwinkel had hier gelukkig begrip voor.
Vervolgens zonder twijfel wat te doen in de auto gestapt en op naar de BCC, geef mij maar gewoon een fysieke winkel.
En waarom dan de BCC? Een aantal jaar geleden had ik mijn huidige tv daar ook aangeschaft en het klinkt cliche maar hun motto klopt gewoon: LOW prices, HIGH service. En dat laatste heb ik ook ervaren toen ik nog binnen de garantieperiode pech had met mijn bestaande tv. Ik ben toen enorm geholpen met een zorgvrije service en met een leen tv naar huis gegaan terwijl BCC de rest voor mij regelde. Dit gebeurde precies tussen Kerst en Oud en Nieuw en ik was al bang dat we Oud en Nieuw zonder tv moesten doen. Maar BCC heeft ons geweldig geholpen.
Toen ik dus vorige week teleurgesteld moest gaan kijken naar een andere tv hoefde ik er dus geen seconde over na te denken waar ik heen wilde, de BCC!
Ik werd wederom goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoper en de aankoop was dan ook snel rond. We kwamen er samen zelfs achter dat de online aankoop slechts 100 euro verschilde met de BCC, iets wat ikzelf niet goed gezien had kennelijk. De verkoper gaf aan dat we hier best uit waren
gekomen als ik langs was geweest. Hij gaf me daarom de tip, die ik zeer ter harte genomen heb, kom een volgende keer gewoon even binnen om vrijblijvend te kijken wat BCC voor de klant kan betekenen. En dat ga ik zeker doen. Wederom ben ik met een goed gevoel de deur uit gegaan door een geweldige service en met een mooie nieuwe 55OLED855 tv van Philips. Ik ben helemaal tevreden. En ik heb tevens het fijne gevoel dat als er iets zou zijn met de tv dat ik gewoon een fysieke BCC met een behulpzaam team vlakbij heb zitten. Bedankt BCC te Apeldoorn!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Etienne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronika Kolarikova 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle online orderverwerking, we hebben de tv in de winkel opgehaald. Snelle en behulpzame service. Grote voldoening.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Veronika Kolarikova,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rabin 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoper die ons heel goed heeft geholpen. Assortiment is verder prima.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Rabin,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tineke 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aansluiting nieuwe wasmachine lekte de watertoevoer ietsje. Na klacht is deze reparatie snel en vakkundig opgelost door een aardige monteur.

Reageer

Linda 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is klant vriendelijk en adviseerde mij goed, En de prijs is ook niks mis mee
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

maurice 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
beoordeling betreft de aanschaf van een PS4 bij BCC Alexandrium rotterdam.
aller eerst een vrolijke opgewekte medewerker en dat zelfs in de tijd van corona/Covid-19 .
de beste man promote het overstappen naar een andere energie leverancier (Essent) op een nette vrijblijvende manier zo ook de essent medewerker legde een vrijblijvend voorstel op tafel met kleine mindering in energie kosten en een aanstekkelijke kassa korting dat wel wat tot besluit bracht over testappen naar essent en de kaasa korting te pakken.
kortom een prettige winkel.

Reageer

Christa 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is goed bereikbaar. Prettig en deskundig personeel. Goed advies gekregen
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Christa,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

deVries 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgelopen weken hebben wij onze keukenapparatuur na 15 jaar vervangen. Ook onze TV is vervangen. We hebben eindeloos rond gekeken bij diverse webshops. Daar BCC ook winkel in de buurt heeft zijn we daar gaan kijken.
In de winkel in Amersfoort zijn wij aangenaam verrast door de deskundige en prettige bediening. Zo wist de dame die ovens verkocht diverse details te vertellen.
Bij de aflevering van de oven was de ruit gebroken. De volgende dag kregen we al een nieuwe. Dat ging bijzonder snel en zonder geharrewar.
Wat jammer was, en daarom geen 10, was dat de extra's (schaal en vorm) niet meer leverbaar waren. Ik moest ze zelf gaan halen in Amsterdam of zo. Hadden die beloofde extra's niet gewoon opgestuurd kunnen worden ?
Ter compensatie wel een tegoedbon van 20€ ontvangen. Beetje magere pleister.
Een nieuwe TV was bij BCC wel iets duurder maar ik kon hem reserveren in de winkel. En ook dat liep goed: de TV stond netjes klaar.
De vriezer was ook in orde.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste deVries,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arno 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een chromebook gekocht in overzichtelijke zaak van bcc.
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, goed advies over de aankoop.
Al eerder aankopen gedaan in deze zaak en zal er zeker terug komen.
Ga zo door BCC.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Arno,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zton 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na op de BCC site een mooie aanbieding te hebben gezien zijn we gelijk naar de op de site aangegeven winkel gereden en hebben de TV gekocht.
Makkelijk, simpel en probleemloos.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Zton,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie vaatwasser en deze gekozen omdat hij als beste getest is.
Inmiddels een paar wassen gedraaid en bevalt uitstekend.
Erg stil en vaat komt er goed droog uit.
Ook de eindtijd die op de vloer geprojecteerd wordt is erg makkelijk.
Vorige vaatwasser was ook een siemens, inbouwen was daarom erg makkelijk.
Bevestigingen van het opbouw keukendeurtje kwamen nog exact overeen met de vorige machine van 10 jaar geleden.
Snelle levering en zeer goede bezorging ook.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan Nieuwland 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke, flexibele en oplossingsgerichte benadering door meerdere personeelsleden in de winkel. Echt het gevoel, dat ze met mij naar de beste oplossing zochten. En dus niet alleen aan hun eigen omzet dachten!
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Johan Nieuwland,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peggy 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Veenendaal vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Niet alle merken staan in de winkel, hierdoor is het wat lastiger om de beeldkwaliteit 'live' te vergelijken. Uiteindelijk op advies van een vriend voor een Sharp TV gekozen.
De bestelde TV was er zelfs een dag eerder dan aangegeven.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Peggy,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige shop met bekend naam. Alles duidelijk op de website en na een uur na bestellen kreeg ik een mail dat ik het product kon afhalen. Wel zo veilig. Duidelijke omschrijving op de website maar dat was voor mij niet nodig want ik wist wat ik kocht. Vriendelijke mensen in de winkel en alles coronaproof.
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bcc balkweg Denbosch 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals van ouds ben ik weer vriendelijk deskundig tijd nemend en Professioneel geholpen maar ook al beslis je nog niet opdat moment heb je ruim de tijd om je keuze te bepalen en als je de winkel weer verlaat word je weer begroet ja vriendelijk en deskundig personeel
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo de Graaf 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies zoals beloofd door de webshop.(na een werkdag)product voldoet precies zoals op de website is omschreven
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Leo de Graaf,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nel 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC Hilversum geweest en 3 iPad’s besteld en een mail terug gekregen ter bevestiging. Een paar dagen later een mail gehad dat ze binnen waren gekomen. Afgehaald en alles betaald. Heel vriendelijk personeel ondanks de drukte in de winkel. Top
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Nel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 06-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel en vrolijk personeel we zijn heel goed geholpen en blij met onze aankoop
Officiële reactie van BCC 07-12-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze vrolijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews