Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

leo 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder iets besteld bij BCC, goede service en informatie. Bezorging stipt

Reageer

Hans 15-01-2019

Algemene score

9,0
Bij B.C.C. Beneden-Leeuwen is een uitgebreid assortiment aanwezig en krijg je goede informatie en advies.
Ook de laagste prijs garantie en aanbiedingen zijn O.K.

Reageer

M Mulder 15-01-2019

Algemene score

10,0
Mooi snel geleverd, aangesloten en uitleg gehad. Oude wasmachine hebben ze meegenomen. De bezorgers waren erg vriendelijk. Echt een aanrader dus!

Reageer

Edwin Rijvordt 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel geleverd bezorgd en geinstalleerd oude apparaat afgevoerd en uitleg gehad

Reageer

W S Steen 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk door ruime opstelling. Prettige omgang met vriendelijk en deskundig personeel dat alle tijd voor ons had. Goed advies gekregen, gewenste product snel geregeld en wat de aanschaf van een nieuwe televisie betreft in goed overleg besloten om tijd te nemen om het voorstel van BCC te overwegen. Geen enkele druk van de medewerker, die goed meedacht.

Reageer

Max Veerman 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker bij BCC wat gekocht en altijd goede service ontvangen.
Ook nu een bosch wasmachine aangeschaft en deze werd snel en vakkundig afgeleverd.
Conclusie wij zijn dik tevreden.

Reageer

Desiree 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat, zeer goed geholpen en uitgelegd!! Keurig bezorgd en aangesloten. Hartelijk dank.

Reageer

Wammie 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Alles ruim opgezet en voldoende voorbeelden om je keuze te laten vallen.

Reageer

Tim55 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik werd snel en vakkundig geholpen in de winkel, de vriezer werd op afgesproken tijd geleverd goede service van BCC , de oude vriezer werd gelijk mee genomen.

Reageer

E.Sijbesma 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ging toevallig de shop binnen voor een oplaadkabel voor mijn Samsung telefoon. Kreeg helaas de verkeerde . Terug naar de shop en toen werd ik fantastisch geholpen door ... die mij wel de juiste oplaadkabel gaf. Helaas de aansluiting is niet goed meer en nu laadt hij niet meer goed op. ... belooft mij dat hij het in orde zal maken. Ik heb veel vertrouwen in hem.

Reageer

Tak 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Den Bosch is een keurig nette, mooie winkel op de meubelboulevard aan de Balkweg.
Het personeel is attent en zeer vriendelijk. Ook na de aankoop!
We kochten een Miele wasmachine, nadat we er een week eerder een nieuwe Siemens warmtepompdroger hadden gekocht. De machine staat net in huis en draait zijn eerste proefwasje.
We waren op maandagmorgen in de 50 jarige jubileumweek van BCC ongeveer de allereerste klant in Den Bosch.
We zijn zeker van plan voor onze volgende aankoop terug te komen!

Frans Tak en Hennie Spitters

Reageer

Ramlah 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de service van BCC kom ik steeds weer terug. Dat kan ik helaas niet zeggen bij mijn vorige aankopen bij concurrent.

Reageer

F. van Zelst 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg prettig en goed geholpen in deze winkel. Het was er erg druk en toch nemen ze de tijd voor je. Ze leveren een goede service.

Reageer

Margreet 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen. Tenminste ging opdringerige verkoper nam de tijd.
Veel producten om uit te kiezen. genoeg keuze.

Reageer

Melvin 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed aanbod van goedkope wasmachines. Heb hier een Proline wasmachine besteld. De installatieservice is fijn, maar het nadeel is dat je niet zelf kan kiezen op welk dagdeel ze komen installeren. Helaas was er bij mij een fout in hun systeem opgetreden waardoor ze de eerste keer de wasmachine niet konden leveren en ik dus twee vrije ochtenden heb moeten nemen. De klantenservice vond het niet nodig om daar op te reageren. De installatie zelf verliep zonder problemen en ik ben uiteindelijk wel tevreden met mijn aankoop.

Prijs/kwaliteit goed, klantenservice ok-ish, installatieservice goed.

Reageer

Thea Swart 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behulpzame en vriendelijke verkopers en BCC verleent zeer goede service!
Koop al jaren bij BCC en beveel het iedereen van harte aan!

Reageer

Rob 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper heeft kennis van zaken en nam de tijd voor je erg fijn
Alles duidelijk uitgelegd en vriendelijk

Reageer

Daan 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service.
Was aan het rondkijken en de vriendelijke dame vroeg of ze me kon helpen. Fijne koffiemachine gekocht door haar advies.

Reageer

Yvonne 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoper, hij heeft ons verschillende toestellen laten zien en horen. Duideijke uitleg gegeven wat je ermee kan en prijsklassen. Aflevering ging heel vlot en netjes.

Reageer

B. van t Westeinde 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC top service, goede informatie over het moment van leveren en netjes geplaatst zelfs op drie hoog zonder lift.

Reageer

Janny v d Berg 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super filiaal van BCC Schalkwijk.
Fijne overzichtelijke zaak, vriendelijk en bekwaam personeel !

Reageer

Brigitte 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen. klantvriendelijk ,vakkennis .ik had een verkeerde kadel mee gekregen. de verpakking was beschadigd maar ik kreeg zonder problemen mijn geld terug. Ik heb uitgebreid de sound van de installatie kunnen beluisteren

Reageer

D J Havelaar 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben goed en netjes geholpen in Breda, ondanks dat er een product niet meer voorradig was, hebben ze mij een vervangend product geleverd welke stukken duurder was in verkoopprijs, maar voor dezelfde prijs als van het product wat ik eigenlijk wilde. top en nette bediening

Reageer

Alain de groot 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik de winkel binnen kwam wist de medewerker Dave precies waar ik voor kwam aangezien ik a eerder geweest was voor dit product om te oriënteren.

Toen hij het product voor mij besteld had kwam het de volgende dag netjes binnen. In de ochtend kreeg ik een duidelijk tijdstip met een max uitloop van 2 uur. En netjes 15 min van te voren werd ik door de bezorger gebeld dat hij onderweg was en er bijna was (fijn zo kan je je dag plannen).

Netjes het product binnen gezet en vriendelijk geholpen.

BCC Barendrecht altijd goed en service gericht.

Reageer

Peet 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen door de medewerker van BCC ik kwam voor een inktjet printer/scanner die ik via Kieskeuring had uit gezocht en gereserveerd had , kreeg goede uitleg over die printer , maar bleek dat ik de verkeerde keuze gemaakt heb, ik print n.l. niet echt veel .
Ben nu wel ietsjes duurder uit voor de printer , maaar kwa printer kosten (inkt) ben ik stukken goed koper uit , ik heb nu een printer van HP waar in via een prepaid kaart (instant inkt) van HP een aantal afdrukken p.m kan doen , en er word inkt patronen naar mijn huis gestuurd zodat ik nooit zonder inkt kom te zitten .
Bedankt verkoper goed werk.

Reageer

Bart 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een JBL 2.1 soundbar bij BCC in Beverwijk gekocht, maar was niet tevreden over het geluid en de opties. Kon het artikel zonder probleem terugbrengen en geld terug krijgen. Verkoper was zo attent om te vragen waarom deze soundbar niet beviel en of ik al een alternatief had gevonden. Ik vertelde hem dat ik graag de oude versie van de Denon Heos HomeCinema wilde kopen, maar dat deze niet meer bij BCC te verkrijgen is. Verkoper ging even speuren in hun systeem, vond er nog 1 in een ander filiaal en bood deze voor een zeer scherpe prijs aan. Meteen besteld en super tevreden!

Reageer

John 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies, vriendelijk en correcte houding naar klant. Goede prijs en garantievoorwarrden voor aangeschaft artikel.

Reageer

A.Lassing 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wijze waarop ik ontvangen werd. de uitleg kreeg en de verschillen tussen de modellen en merken werd uitgelegd was zeer verhelderend. Mede door het scheppen van vertrouwen ben ik tot aankoop over gegaan. De levering op de volgende morgen werd door mij ten zeerste gewaardeerd.

Reageer

14-1-2018 14-01-2019

Algemene score

4,0
Ik kocht een afzuigkap voor een recirculatie systeem. Keurig op tijd bezorgd. Bij het monteren blijkt dat er geen koolstoffilters bij geleverd zijn. Na uren aan de telefoon gezeten te hebben en een paar keer doorverbonden te zijn, blijkt dat deze nooit meegeleverd worden! Een zeer essentieel onderdeel en er word niet vermeld dat deze er niet bij geleverd worden! In de gebruiksaanwijzing staat hoe je ze moet verversen, maar bij de aanschaf verzwijgt de verkoper dat je de koolfilters los moet bestellen. Zo kan ik ook de goedkoopste zijn!

Reageer

Carla 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel van BCC werd ik erg goed geholpen, duidelijke informatie en er was alle tijd en aandacht, erg prettig.
Duidelijke info over het lever moment via mail en op de lever dag nog een sms met een tijd blok van 2 uur. Een kwartier een telefoontje van de chauffeur dat ze er over 15 minuten zijn, erg punctueel. Daarna is mijn nieuwe koelkast keurig netjes geplaatst door de 2 vriendelijke en deskundige bezorgers. Ik ben zeer tevreden !

Reageer

jan 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super overzichtelijk en ruime keuze en de medewerkers hebben echt de tijd voor je en goede uitleg.

Reageer

Lilian 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, medewerkers van de bcc zijn heel vriendelijk. Er worden juiste vragen gesteld tijdens verkoop om mijn behoefte achter te halen. Top ga zo door

Reageer

Sander 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is één van de weinige grote electronica zaak waar je VVV-card kan gebruiken. Met de laagste prijsgarantie ook verzekerd van een goede prijs

Reageer

Els 14-01-2019

Algemene score

7,0
ik ben in de winkel in Breda geweest en werd daar goed en vriendelijk geholpen door een medewerker daar. Hij bracht het gekochte product naar mijn auto toe.

Reageer

Bas vd G. 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag een desktop PC gekocht bij BCC in Zeist. Ik werd snel en vakkundig geholpen Ik kreeg een heldere uitleg van de mogelijkheden die pasten bij mij wensen. En dat alles voor een scherpe prijs!

Reageer

Jack Johan 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze webshop is gebruimsvriendelijk. De producten zijn goed van kwaliteit en prijs. De levering is prompt en keurig!

Reageer

Bart 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vakkundig en meedenkend geholpen! Pretigge klant benadering, ze namen tijd voor mij en alles werd uit de kast gehaald om mij zorgvuldig te helpen.

Reageer

Sita 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne service! En erg klantvriendelijk. Vandaag witgoed besteld, na een dag volgens afspraak bezorgd, aangesloten en de oude wasautomaat meegenomen. Top!

Reageer

Sophie 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Miele wasmachine gekocht. BCC altijd heel aardige dame die ons helpt, weet van alle producten heel veel en geeft eerlijk advies. Snelle levering. Keurig geïnstalleerd.

Reageer

paul verstraelen 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC was de goedkoopste aanbieding voor zowel de ijskast als wel de magnetron oven.
de bezorging was op de dag zoals door mij uitgekozen was.
's morgensvroeg kreeg ik per email de bezorgtijd te horen met een marge van 2 uur.
10 minuten voor aankomst werd ik door de chauffeur gebeld, dat ze er aan kwamen !!
de ijskast werd keurig op de aangewezen plaats neergezet.
ik vind het wel een 10 waard.

Reageer

Gerda 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk ingericht. Goed geholpen. Goed voorgelicht. Artikel was niet voorradig op zaterdagmiddag. Maar werd maandag keurig thuis bezorgd.

Reageer

I. Wilman 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben in korte tijd 2x in de BCC winkel geweest in Amersfoort.
Voor vaatwasser en wasdroger.
Heel plezierig geholpen en kundig advies.
De aflevering was ook top. Keurig.

Reageer

ton Vorstenbosch 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gemakkelijk te bereiken. service optimaal. deskundig personeel.prachtige uitstraling van de zaak.

Reageer

Danny derks 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is heel overzichtelijk. De mensen die er werken zijn echt klantvriendelijk. Heb vandaag weer een tablet gekocht. Ook daarbij weer een uitstekende service gehad. Al met al een winkel met goede uitstraling en klantvriendelijk heid van hoge klasse. Al mijn aparatuur komt van bcc breda.

Reageer

j.van beek 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed uitleg over verschillen tussen tussen wasmachines de keuze was een miele 667 bovenlader dit met beperkte ruimte in kast. De afspraak over de levering en plaatsing was uitstekend

Reageer

Koos 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd heel goed geadviseerd over aanschaf soundbar en vervolgvragen werden ook adekwaat beantwoord. Bovendien werd 9 dagen na aanschaf alsnog de inmiddels doorgevoerde prijsverlaging terugbetaald.

Reageer

Ricardo van triest 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel , werd goed geholpen met de vragen die ik had en er werd ook de tijd voor me genomen

Reageer

Gerard 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en snelle webshop. Heldere bestelprocedure en meerdere mogelijkheden voor betalen. Zelfs VVV-bonnen (niet papier) zijn inwisselbaar. Zeer snelle verzending en goed verpakt.

Reageer

Grietje 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de webshop zijn de artikelen gemakkelijk te vinden.
Geen verzendkosten!
De bestelling was er de volgende dag, binnen 24 uur!

Reageer

Angelien 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk personeel en bereid te helpen. Goede service in de winkel en achter de balie.

Reageer

Toon meer reviews