Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DeBoer 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Website is overzichtelijk, de bestelling is goed in te geven in de winkelwagen. De betaling gaat direct naar de juiste links naar de bank. Verder alles duidelijk, snelle levering en duidelijke factuur.

Reageer

jan van de Koppel 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij BCC Oosterhout naar een Lenovo laptop gaan kijken die op internet gezien had. In de winkel bleek dat deze laptop aanmerkelijk duurder was dan dezelfde laptop die ik op internet bij een andere elektronica zaak gezien had. Ik vertelde dit aan de verkoopster en die is dit gelijk gaan nakijken. En na een tijdje kwam ze terug met de mededeling dat ik deze laptop voor dezelfde prijs meekreeg als degene die ik op internet gezien had. BCC geeft namelijk de laagste prijs garantie !. Sommige zaken beloven veel maar als het puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten.Maar BCC niet die houdt zich netjes aan de afspraak betreffende die prijsgarantie ! BBC krijgt voor mij daarom de warme douche Top !!!!

Reageer

v Gelder 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een ruime winkel ,veel keus en veel op voorraad en voor een redelijke prijs !

Reageer

Jan 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De service in de BCC shop was prima met goede adviezen over de TV aankoop. Niet opdringerig tav de keuze. Wel jammer dat de verkeerde steun werd geadviseerd, maar dit werd uiteindelijk snel opgelost. We hebben gekozen voor montageservice, wel jammer dat deze van ons de muurpluggen moesten lenen. Ze hadden zelf niet de goede pluggen mee.
De verkoop was dus ruim voldoende en de montageservice niet voldoende, daarom wel een 7

Reageer

Maartje 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vond de website heel fijn en overzichtelijk. Het product was ook goed. Maar DHL had het pakketje ook bij de buren kunnen afleveren. De lever datum was erg snel met goede kwaliteit. Ik zal deze website dan ook aanraden om deze oortjes te bestellen.

Reageer

Ben 15-01-2019

Algemene score

9,0
Uitstekend geholpen om een juiste keuze te maken. Medewerker had verstand van zaken.

Reageer

Rick 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service tegen een scherpe prijs, daarnaast komen ze hun afspraken na!

Reageer

H. Vrommen-Slokkers 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk personeel, goede uitleg en er wordt tijd voor de klanten genomen.

Reageer

Theo 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, geen aankoopdruk vanuit personeel, eerlijke voorlichting, en ze weten waar ze over praten. Goede prijs verhouding.

Reageer

Jolanda van barneveld 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super en keurig geholpen! Goed advies gekregen ook m.b.t bijgekochte garantie.
Snelle levering , volgende dag in huis!!
En ook de bezorgers waren keurig op tijd, super beleeft en vriendelijk!
Kortom aanrader!!

Reageer

Louisa 15-01-2019

Algemene score

5,0
Het bestelde artikel is prima, dikke 9. De manier waarop het aangeleverd wordt, totaal niet milieubewust. Plastic, karton, plakand doos 30x20x12 cm. Het bestelde product 4x5x2cm. Voor mij reden om niet meer te bestellen bij BCC.

Reageer

Willem Dronten 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst kwam er meteen een verkoper op mij af. Na uitgelegd te hebben dat ik voor een soundbar kwam, kreeg ik meteen alle informatie. Hij demonstreerde meteen diverse soundbar, met goede uitleg, Op zijn advies een soundbar gekocht. Prima service. Daar kan menige winkel een voorbeeld aan nemen

Reageer

Dorothee 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kleine BCC, maar fijn en genoeg personeel. Dat doen ze goed. Ze zijn vriendelijk, vrolijk en weten van elkaar wie ergens het meest van weet en gaan je daarom ook geen onzin verkopen maar verwijzen je door naar de expert-collega voor jouw interesse product om jou te helpen. Echt top! We zijn super goed geholpen beide keren en zullen graag terugkomen om deze reden. De prijzen zijn goed en ze houden zich aan de belofte "Laagste-prijs-garantie"! Fijne (klant)vriendelijke winkel.

Reageer

Rene 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede klant vriendelijk personeel zij nemen de tijd voor je en hebben een ruime keuze

Reageer

Finan ghazal 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen. Top zaak waar ik graag langs ga voor alles wat ik nodig heb.

Reageer

Leo de Jong 15-01-2019

Algemene score

8,0
Vandaag wederom goed geholpen, professioneel en vakkundig voor het aanschaffen van een printer..

Reageer

eggie 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer mooie webshop goed overzichtelijk makkelijk alles te vinden en super snel gelevert top

Reageer

Jozef 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
JA bestelling gedaan en super snel gereageerd door bcc opmijn bestelling fantastisch gewoon uitermate attent mijn dank daar voor

Reageer

p j. bakker 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer vriendelijk en goed voor gelicht door de verkoper een ter zake deskundig iemand

Reageer

Richard 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en een lage prijs.
Daarbij ook nog eens geen verzendkosten !
Website is erg makkelijk en overzichtelijk.

Reageer

H. van de Leur 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelheid van leveren van bestelling en er zijn geen verzendkosten bij bestellingen via de webshop verschuldigd.

Reageer

Elvin 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'telkens weer geeft BCC een goede service
de levering is altijd volgens planning

super winkel

Reageer

Shantal 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik was graag beter ingelicht, bleef nu als vrouw alleen achter net elektrisch fornuis zonder stekker en ingepakt
Ik hadniwt begrepen dat ik zou blijven staan met ingepakt fornuis midden in de kamer
BCC is goedkoper dan ander maar als je de stekker en service erbij had genomen is BCC net zo geprijsd als Coolblue alleen bin Coolblue bellen ze de bestelling na voor vragen en dat is erg prettig.
Verder mooi product, vriendelijke bezorgers

Reageer

G. Bijma 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We gingen alleen voor schoenen naar het maxis winkel centrum Muiden. Mijn man ging toch even bij BCC kijken. Als er gelijk iemand op me af komt, ben ik snel weer weg. Nou, ik kwam wat later en zag een tevreden echtgenoot. De verkoper ..... was super vriendelijk, duidelijke uitleg over de verschillen in de laptops. Hierdoor kon mijn man zijn keuze maken. Ik wilde nog graag een tablet en ook ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillen en praktische tips. De keuze was snel gemaakt. Betaling, ook super relax. Niks was te gek. Ik mocht met vvv bonnen betalen, cash en pin. Kregen ook nog uitleg hoe we de 50€ cash back konden terug krijgen van Samsung. Wij zijn aangenaam verrast vandaag door de service van BCC.

Reageer

Daniël 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij binnenkomst werd ik direct vriendelijk verwelkomt en direct geholpen. De service was uitstekend. Het product dat ik kwam kopen werd voor mij gehaald en bij de kassa afgeleverd.

Reageer

Gerard Reijnders 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig geholpen bij de aankoop van wasmachine, droger en soundbar.
Bij aflevering bleek een onderdeel te mankeren, de verkoper in de winkel heeft eea prima opgelost.

Reageer

Melanie 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zag de actie via een folder dus ben ik online gaan kijken en het was gratis verzenden
Top! Aangezien ik geen tijd heb om naar de winkel te gaan en super snelle service

Reageer

Cor 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hadden een nieuwe wasmachine nodig en op zondag gekeken wat er te koop was maandagochtend besteld en zoals afgesproken op dinsdagmiddag al weer in huis ook oude wasmachine meegenomen

Reageer

Ton 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op verschillende sites gezocht naar een externe drive van Seagate 1,5 Tb en toch gekozen voor BCC.
De avond ervoor besteld en keurig volgens opgave de volgende dag op tijd geleverd.
Drive doet wat ie moet doen, zeer tevreden.

Reageer

JD 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat ik hier met freebees kan betalen. En ik heb hier een grote keus

Reageer

Eduard Harders 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vaatwasser had het begeven, heel snel na amper 5 jaar. Voor ons echt een strop. Maar we zijn zo goed geholpen bij BCC Leidschenhage. Een niet te dure Electrolux en de installatie was gratis. Dat viel dus alles mee. Vandaag is binnen een uur de nieuwe vaatwasser geplaatst. Wat een service en wat een sympathieke mannen. De keuken weer opgeruimd achtergelaten. Echt top.

Reageer

Ineke van den Berg 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden, koelkast die we uitgezocht hadden, was voorlopig niet leverbaar, goede hulp gehad, bij het zoeken van een andere, goede service

Reageer

Cynthia 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke mooie webshop, scherp geprijsde artikelen.
vandaag besteld morgen in huis goede klantenservice.

Reageer

LGS 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meer bij BCC Middelburg geweest en prima tevreden met de service en kwaliteit van de producten.

Vriendelijk personeel en goede uitleg (verstand waar ze het over hebben) als je vragen hebt over een produkt.

Een dikke negen als cijfer !!

Reageer

Jef du Pont 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling, 14-1 rond 17.00 uur besteld en zoals aangekondigd overdag rond 13.00 uur afgeleverd. Echt perfect. Het product direct aangesloten op mijn PC en het werkte met de duidelijke installatie instructies direct.

Reageer

Michaël 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren langs geweest om mij te laten informeren, alle keren goed geholpen.

Vandaag aankoop gedaan en tevreden :)

Reageer

Reynhout 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel en namen alle tijd voor onze aankoop. Verbeter punt is attenderen op gelijkwaardige modellen, zoals vermeld op de website, maar niet in de winkel aanwezig.
Bezorging keurig op tijd en deskundig uitgevoerd. Jammer dat ze niet zo veel afwisten van de werking van de machine.

Reageer

MW. Helleman 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede service. Klantvriendelijk. Goede manier van handelen bij problemen bij levering. Levering binnen gestelde tijd.

Reageer

Sander 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine net bezorgd en aangesloten! Bestelproces verliep vlekkenloos en ik werd ook zeker netjes op de hoogte gehouden wanneer de bezorgers kwamen. 5 min voor tijd nog een berichtje. De bezorgers waren ook 2 nette en vakkundige jongens. Top service!!!

Reageer

marijke 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een hele goed service, ze hebben bij mij een diepvrieskist geleverd, en zouden de oude terug meenemen. Maar men kreeg hem niet naar beneden, enkele dagen nadien kwamen er twee mannen die hem in een oogwenk naar beneden brachten. Super echt een super service

Reageer

marinus 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling en levering binnen 24uur ok, aansluiten wel summier, alleen stekker in contact en afvoerslangetje achter langs kast, vlakstellen was er niet bij.

Reageer

Hvang 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service met een ruime keuze aan artikelen en de prijs is zeer redelijk.

Reageer

Iris 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top ,vriezer gekocht en supernetjes op hoogte gehouden van proces tot levering .Helevoetsluis gekocht. Rockanje geleverd gratis 👍🏻

Reageer

Coolwijk 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een order geplaatst om de volgende dag op te halen in de winkel. De order stond netjes klaar.
Ik had nog wel een aantal vragen en kreeg hierop keurig en eerlijk antwoord. Aanschaf van nieuwe kabels was bijvoorbeeld nog niet direct noodzakelijk. Verkoper gaf het advies eerst te kijken naar de kwaliteit met de huidige kabels.

Reageer

H.Veeneman 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij werden keurig geholpen. Alleen het apparaat deed het niet en we krijgen zonder gedoe het geld terug.

Reageer

Hans 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles eerlijk, snel en goed verlopen tijdens de aankoop.
De goedkoopste prijs van dit artikel was bij BCC.
Vooral de service bij het afleveren is geweldig. 's morgens om 7 uur een smsje met een tijdsvariabele van 2 uur en een kwartier van te voren een telefoontje.
Geweldig, hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten. Supervriendelijke bezorger !!

Reageer

Ruud van der Graaf 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en vlot geholpen personeel heeft verstand van zaken en is behulpzaam en vriendelijk

Reageer

Yvonne 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle en goede bezorging. Product naar wens, zoals beschreven. Goed verpakt aangekomen

Reageer

Martin Drive We Go 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed advies ontvangen van ..... en .......
Zeer vakkundig en eerlijk.
Een computer en Streamer gekocht. ...... heeft de tijd genomem om de treamer te testen met mijn oude bestanden.
Mede daarom teruggekomen voor aanschaf computer.
Dit geeft vertrouwen, duidelijk dat de klant centraal staat.
Groeten Martin
Drive We Go Veghel

Reageer

Ina 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden over BCC Zaandam. Begin november 2018 droger gekocht omdat ze toen in de aanbieding waren. Ik ging verhuizen en heb hem begin januari kontakt opgenomen met BCC of ze machine konden afleveren. Geen probleem ook de bezorgers hebben hem keurig geplaatst top.

Reageer

Toon meer reviews