Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerli 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over de klantgerichtheid, de hulp bij keuze en snelle thuisbezorging van onze wasmachine.

Reageer

PCH 18-01-2019

Algemene score

10,0
Goede ervaringen in het verleden. Nu, bij aankoop van een Mac, perfecte voorlichting door een man die alle tijd nam.

Reageer

Jan Vis 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop, indien mogelijk, bij voorkeur bij BCC. Belangrijkste redenen: Overzichtelijk, niet te grootschalig, goede link tussen website en winkel. Bediening vriendelijk en behulpzaam. En als er op een vraag mijnerzijds de medewerker geen direct of onvolledig antwoord kan geven, dan zoekt hij/ zij een collega erbij die dat wel kan. Goed blijk van klantvriendelijkheid! (En de prijzen zijn concurrerend!)

Reageer

Kay 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service was perfect, de jonges hebben goed uitgelegd hoe alles werkt en hoe wr moeten starten. Hebben ook alles netjes aangesloten. Uitstekende service!

Reageer

J.kolmeijer 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg goed geholpen. We waren op zoek naar een inbouw vaatwasser. Hier hebben wij goede uitleg over gekregen en hebben een keuze kunnen maken Het personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig. Als ze zelf iets nuet weten, zeggen ze dit en roepen dan een andere collega voor uitleg.

Reageer

Mark 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de service in de winkel tot aan de levering en installatie en afwerking van de vaatwasser alleen maar complimenten

Reageer

Super netjes geleverd 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel
Netjes volgens afspraak bezorgd
Mail met tijd vak , sms je en belletje 10 min voor ze komen SUPPER !

Reageer

k bijsterveld 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dag, Ik had een strijkbout nodig. Ik kon die middag niet weg Dus de site geraadpleegd Ik had Expert vergeleken met BCC U kwam met de meest uitgebreide eigenschappen,voor en nadelen van het product! ook de 4jaar garantie vond ik een pre.Ga zo door!!

Reageer

H. Oosterbaan 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een winkel met verstand van zaken en van service. Een dab+ Radio gekocht medio december 2018. Nog geen maand later waren er storingen in het geluid. Zonder probleem twee dagen later een nieuwe radio gekregen. Top

Reageer

Albert. 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de winkel op Ekkersrijt bezocht en daar een goede voorlichting en duidelijke uitleg gehad van een vriendelijke medewerker. Hierdoor was onze beslissing om daar een vaatwasser te kopen snel genomen. De dag erna werd de vaatwasser geleverd en alles uitgevoerd zoals afgesproken. Niets dan lof voor BCC.

Reageer

Fred 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelling echt de allergoedkoopste prijs zeeeeeer duidelijk allemaal Dankjulliewel

Reageer

Marisca 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden. Droger gekocht voor 599 euro. 3 dagen later in het reclamefoldertje voor 499. Kreeg zonder problemen mijn 100 euro terug. Dit is ook de belofte van BCC.
Verder hele deskundige uitleg

Reageer

Matthias Van Zweeden 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze helpen je goed en geven eerlijk advies.

Reageer

C J DE Knegt 18-01-2019

Algemene score

8,0
Mooie winkel en een goed advies uitleg van de producten en vriendelijk personeel.

Reageer

Nicole 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wedden in de winkel al geattendeerd op de actie die zou komen van een Huawei telefoon omdat we in die week weg waren zijden ze dat we hem dan beter op hun site konden bestelen en dan ook nog de dag konden kiezen waneer hij bezorgd kon worden

Supper advies BCC

Reageer

Ineke Seinen 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en gemakkelijke aankoop via de website en een snelle levering en inbouw van onze nieuwe koelkast! Bcc verdiend een dikke tien van een zeer tevreden klant! Top!!

Reageer

vdpoel 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede servies klantvriendelijk en fijn dat probleem zo snel en makkelijk was verholpen

Reageer

Sebas 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijs!! Aan te bevelen. Gratis verzenden. Duidelijke website.

Reageer

I. Lamsberg 18-01-2019

Algemene score

10,0
Per ongeluk een foutje in de cijfermatige beoordeling! Ik geef BCC een 10!
Heb er een wasmachien en televisie gekocht!!
Volgens afspraak ook keurig geleverd! Nogmaals een 10.

Reageer

Bert Ras 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende voorlichting over het apparaat wat wij wilde kopen (wasdroger).
geen overbodig verkooppraatje maar duidelijkheid over de verschillen van diverse types.
volgende aankoop, wat het ook is, uiteraard bij BCC-Hellevoetsluis

Reageer

Ron Laan 18-01-2019

Algemene score

1,0
High service vergeet het maar betalen en defecte machine proberen af te leveren en vervolgens niets meer laten horen. 3 maal gebeld en geld terug gevraagd. Nu nog terug krijgen low service no goods !

Reageer

Victor 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed advies en een goede oplossing voor de vervanging van de kapotte tv onder garantie van BCC, fijne winkel en goede vakkundige medewerkers.

Reageer

HJ 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
In de winkel bestelling geplaatst, ik zou gebeld worden als artikel er is. Na diverse verzoeken om teruggebeld te worden door filiaal Hilversum geen enkele reactie. Via de chat nam iemand contact met ze op, en bleek artikel er al 2 dagen te liggen, met de mededeling op de bon dat ik gemaild zou worden i.p.v. gebeld. Jammer van deze miscommunicatie.

Reageer

Dick 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie, ruime winkel. Overzichtelijk ingedeeld en prettig om in rond te lopen. Prettig geholpen door zeer behulpzame maar zeker niet opdringerige medewerker.

Reageer

Leo 18-01-2019

Algemene score

6,0
Motivatie om bij BCC te kopen was de slogan Low price / High service. De service in de winkel was prima, waardoor we de aanschaf gedaan hebben. Vandaag de levering en veel minder tevreden. Aansluiting elektra conform de bon. Aansluiting water op bestaande kraan was beduidend minder. Geen lekkage op/bij de bestaande wasmachine. Nadat de nieuwe was aangesloten lekte de kraan. Monteur wist niet hoe het kwam en had geen materiaal bij zich. Oplossing: ga bij de Gamma maar een ander tussenstuk of nieuwe kraan kopen en die kan je dan zelf aansluiten. Dit vond ik geen High service. Men dient voor dit soort situaties materiaal bij zich te hebben en niet met de mededeling komen: van water(aansluiting) heb ik geen verstand. Wasmachines in het vervolg dus elders kopen.

Reageer

bert 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een zeer goede winkel goede uitleg en totaal niet opdringerig om een bepaald merk te kopen ook na de koop altijd berijd om nog uitleg te geven als je er niet uitkomt ik heb het dan over de winkel in apeldoorn

Reageer

Monique 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn artikel werd snel bezorgd, prima in orde. Ruim aanbod, genoeg keuze. Prima winkel dus.

Reageer

Cynthia Boelen 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteiten er is goede hulp als je iets niet begrijp leggen ze je alles uit is gewoon top winkel ik zou het zeker aanraden

Reageer

piet 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service en prijs, chromebook voor 199 euro donderdag besteld en vrijdag in huis mooi voor die prijs

Reageer

J.G 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jarenlang klant van BCC! Onze vaatwasser was aan het end. Meteen gezocht op internet en inmiddels staat de nieuwe Siemens machine weer zijn werk te doen.
Keurig een melding gehad wanneer en hoe laat de machine gebracht wordt.
Precies binnen de gemelde tijd is de machine gebracht. Heerlijk zeker te zijn van BCC.

Reageer

Jurriaan Faber 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren eerst bij een ander bedrijf geweest en die beloofde van alles maar de tv is er nooit gekomen loze beloftes allemaal.
Toen naar Bcc gegaan ( mijn vader zei al ga naar de Bcc maar ik was eigenwijs.)
Na de slechte ervaring bij een mega groot bedrijf in het hartje van Zaandam meteen naar Bcc gegaan en gewoon fantastisch geholpen tv werd bezorgd en opgehangen op de afgesproken datum en tijd kwamen zelfs nog eerder en waren super beleefd en vakbekwaam dikke 10 voor Bcc

Reageer

Arnold 18-01-2019

Algemene score

2,0
N.a.v. van eerdere aankoop mobieltje naar BCC Dukenburg geweest. Dat was een zware tegenvaller. Er is mij een desktop verkocht (verkoper gaf het zelf toe) met dvd drive, terwijl die er bij thuiskomst NIET in zit. Tevens vroeg ik een software pakket met Word, Excel en Outlook. Thuisgekomen heb ik een software pakket zonder Outlook. Wel is er iemand uren bezig geweest en kon daarna alles weer eraf. Als compensatie voor 3 x keer op en neer rijden en een hele avond voor niets installeren én mij knollen voor citroenen verkopen kreeg ik zogenaamd 17,50 korting op een externe dvd drive. Dan heb je als zaak volgens mij niet helemaal begrepen wat service is.

Reageer

Fré 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima. Deskundig. Hartelijk. Men heeft geduld om uit te leggen, totdat je tevreden bent. BCC denkt met je mee.

Reageer

Yvonne 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen binnen voor een Dyson stofzuiger niet te duur V7 of V8 maar toen heeft de verkoper gezegd dat dat niks voor ons was omdat wij hoogpolig tapijt hebben en er te weinig zuigkracht in een snoerloze stofzuiger zit. We zijn toen zelf weer gaan zoeken op de site en kwamen tot de conclusie dat het dan maar de Dyson V10 moest worden. We zijn er erg blij mee. Jammer dat ons niet is gezegd dat er 30 dagen teruggeef garantie is als je niet tevreden bent over de Dyson aankoop. Daar ben ik zelf achter gekomen toen ik Dyson belde.

Reageer

CE v Gorkum 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vind het een goeie zaak wordt altijd vriendelijk geholpen je bent geen nummer en krijg koffie wat ik ook wel leuk vind niet dat massale word nog uitleg gegeven e d ook voor de wat oudere mens.

Reageer

Leo 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is elektronica winkel die bij mij het dichtst in de buurt is. (Barendrecht) Ben er vaker geweest en wordt altijd vriendelijk geholpen en ze hebben genoeg keuze. Wel even van tevoren gecontroleerd of wat ik op het oog had, ook op voorraad was. Dat bleek het geval. Goede uitleg gehad en besloten tot koop.

Reageer

Flo 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben naar deze winkel gegaan met een bepaalde laptop die ik wilde hebben. Deze hadden ze helaas niet in de winkel, maar de medewerker die mij hielp wist snel goede alternatieven aan te bieden. Wat fijn was was dat hij het precieze doel waar ik mijn laptop voor nodig had kende en kon aangeven welke hierop wel werkte en welke niet. Verder een nette afhandeling wat betreft randproducten.

Reageer

Aggie 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn vriendelijk geholpen en geïnformeerd over waar we naar op zoek waren.
De levering is uiterst correct verlopen.
Zeer tevreden over de service van BCC.

Reageer

M.M. de Rooij-van de Mast 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik word altijd goed en correct geholpen en heb dus geen klagen
Ik word altijd netjes op de hoogte gehouden van alle specialiteiten die er zijn

Reageer

Danny 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed snel en vakkundig geholpen. Kon het artikel gelijk meenemen
Voldoende parkeergelegenheid

Reageer

Brigitte beckers 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super tevreden met bcc snelle service en ze zijn vriendelijk. En de orodukten zijn super

Reageer

L L R 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was perfect ! Redelijke prijs, geen verzendkosten en de volgende dag precies op tijd afgeleverd. Voldoende op al mijn wensen....Top !

Reageer

Paul Cousijn 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Attente bediening, kennis van zaken en zeer service bereid. In het verleden wel eens beroep gedaan op de garantie binnen de termijn van twee jaar. geen enkel probleem werd direct een nieuw artikel geleverd. Daarom kom ik ook terug.

Reageer

Laura 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne rustige winkel met genoeg personeel en aandacht voor de klant! Ik werd vriendelijk geholpen.

Reageer

erry 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb eerder tot volle tevredenheid witgoed bij BCC aangeschaft. Ook nu weer een goede voorlichten en snelle service.

Reageer

Jan 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg fijne winkel en wordt altijd goed geholpen. Goede uitleg over het product.
Ook goede parkeergelegenheid.

Reageer

Roderick Vos 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
we hebben een wasmachine gekocht, alles was zeer goed in orde in de winkel. de levering was binnen 2 dagen, wat een zeer grote bonus was. Op de dag van de levering bleek een kleine schade ontstaan te zijn, maar dit werd zeer netjes en professioneel opgelost door de bezorgers. Men was zeer klant gedreven

Reageer

Sonja 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling werd eerder geleverd dan verwacht. De communicatie per mail en telefoon verliep keurig, De bestelling werd op tijd gebracht en de mensen die de bestelling kwamen brengen waren kundige en aardige mensen.

Reageer

Henk Beentjes 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom hier al jaren en dat bevalt mij supergoed met mensen die je goede voorlichting geven

Reageer

Lilian 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en netjes geholpen. Thuis bleek dat ons product niet nieuw was: stof on de stofzuiger. Zonder discussie is dat keurig opgelost.

Reageer

Toon meer reviews