Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger 19-01-2019

Algemene score

9,0
De verkoper die on hielp had zeker kennis van zaken en advies, dat zie je niet veel meer in grote winkels

Reageer

katarina 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik koop laatste tijd alles bij BCC, omdat alles wat ik nodig heb in de winkel staat - tv, computer, stofzuiger . personeel is vrolijk en hel me goed . ik zal deze winkel aan iedereen aanraden .

Reageer

monique 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, duidelijk omschreven en goede prijs!!
De smaken zijn goed, minder zoet dan de echte cola en sinas, maar super te gebruiken met de soda stream.

Reageer

Elko 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijk behandeld. Terwijl al bestelling had lopen uit ander filiaal. Kreeg netjes kop koffie

Reageer

Erwin 19-01-2019

Algemene score

8,0
Prima assortiment. Snelle en deskundige hulp in de winkel. De aanbiedingen zijn zeer interessant

Reageer

arie 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
er is gewoon alles te koop en je word goed behandeld .
de zaak is zeer goed gelegen met parkeerruimte in de garage

Reageer

Annita 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service lage prijzen . Gaan ook met andere winkels mee als de prijs verschild . Verschil krijg je ook . Top toch .

Reageer

Franka van Leuken 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuzes. De site is makkelijk in gebruik. Jammer genoeg was de levering buiten de tijd.

Reageer

Claire 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk personeel met veel geduld. Ze hebben verstand van zaken! Heb een e-reader gekocht en kreeg naar mijn gevoel een eerlijk advies.

Reageer

Ineke 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering! Geen verzendkosten. En een goed produkt! En je kunt aangeven wanneer het bezorgd wordt. En je krijgt netjes bericht hoe laat het geleverd wordt! Top!

Reageer

Fam. Jansen 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben voor deze winkel gekozen vanwege de aanbieding, we werden netjes geholpen .

Reageer

S. van Gameren 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in BCC Arnhem (woonboulevard) geweest. We zochten eerst zelf naar waar we op zoek waren. Dit konden we niet vinden en hebben daarom iemand aangesproken. Mevrouw hielp ons goed. Ze keek in pc om te checken. Helaas was het product niet op voorraad. Ze heeft hem in de winkel voor ons online besteld en de volgende dag hadden wij ons product al in huis. Super

Reageer

J. De koning 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, goed toegankelijk. Personeel weet waar over ze praten. Goede product kennis. Vriendelijk en luisteren naar de klant.
Winkel overzichtelijk.

Reageer

C.Zanders 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben in de winkel geweest niet op de site . Leuke winkel zeer vriendelijk en behulpzaam en kundig personeel . Komen er graag terug al is dit wel wat lastig daar we in zuid Limburg wonen.

Reageer

agnes klaasssen 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een krups koffiezet apparaat gekocht. En we zijn op een zeer goede manier geholpen. We zijn blij met onze nieuwe aankoop.

Reageer

Miriam 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom er wel vaker, iedere x weer word ik top geholpen door de personeel van BCC oostpoort. Sommige filialen kunnen hier van leren!

Reageer

mv vonk 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede winkel goede service tv was niet vooraad maar werd volgende dag gratis thuisbezorg doe altijd mijn aankopen bij bcc

Reageer

Roby 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen in deze winkel, ook fijn dat de medewerkers belangrijke en eerlijke adviezen geven betreft de aankopen

Reageer

Willem 19-01-2019

Algemene score

9,0
Erg fijne bediening of hulp bij.vragen . Nemen de tijd voor uitleg ,kundig en vriendelijk

Reageer

anne 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed advies in de winkel en prima antwoorden op mijn vragen.
Een goede en zorgvuldige aflevering bij ons thuis!

Reageer

Betsy 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrienden hebben deze winkel aanbevolen, goed geholpen om een keuze te maken wat voor soort tv geschikt was voor ons, gratis thuisbezorgd, bij thuiskomst zag ik dat ik op deze dag al een afspraak had staan, was even zoeken om dit te verzetten, even een account aangemaakt bij BCC en zo kon ik de afspraak een dag verzetten, goed geïnformeerd op welke tijd de tv bezorgt zou worden, heel tevreden.

Reageer

Ralph Schaeken 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn heel vriendelijk en goed tewoordgestaan en geholpen. Men heeft ruim voor ons de tijd genomen. Goed advies gekregen.

Reageer

Carla 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardige medewerkers. We hadden helaas het verkeerde artikel meegekregen, maar bij terugkomst kregen we alsnog het juiste product!

Reageer

Corine Schepers 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en deskundige hulp gekregen. Snelle service. Zou deze winkel aanraden aan anderen

Reageer

Anja 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke winkel
Goede uitleg en klantvriendelijk.
Goede levering , tijd in blikopener vann2 uur , dus geen halfje of hele dag ervoor thuis moeten blijven .
Na installatie vd wasmachine duidelijke uitleg.
Zeer tevreden met de aankoop
Wasmachine was goed, stil en schoon.
Display is overzichtelijk

Reageer

T van den Poll 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
je wordt goed geholpen, goede uitleg van de aankoop die je doet ook naar de prijs wordt goed gekeken en niet het duurste verkocht als dat niet nodig is

Reageer

Van kerkhoff 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke nette en deskundige behandeling van klanten en vragen.
Open staan voor suggesties en andere opties van de klanten, en dit dan duidelijk en deskundig motiveren

Reageer

BCC 19-01-2019

Algemene score

10,0
De connector van een draadloos toetsenbord en muis was stuk gegaan binnen een maand. Geen enkel probleem bij retour brengen en omgeruild voor een nieuw exemplaar. Perfect en zeer vriendelijk geholpen. Chapeau BCC.

Reageer

Evert 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig levering van wasmachine, netjes geplaatst alle verpakkingsmaterialen meegenomen.
Kreeg 1 dag van te voren een Email met de levertijd, verder werd ik 15 min. van te voren gebeld dat ze er bijna waren.
perfect geregeld zoals het moet.

Reageer

AvD 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na één maal een mindere ervaring gehad te hebben met BCC, die overigens later netjes en correct werd afgehandeld, ging het deze keer met de levering helemaal zoals ik al gewend was van BCC.
Op de afgesproken tijden een mail en sms, op de dag van levering een telefoontje dat de chauffeur er binnen 10 minuten zou zijn, mijn wasmachine voorzichtig 2 trappen omhoog en weer 1 omlaag gebracht door 2 vriendelijke heren.
Aangsloten en waterpas gezet enz.
Bedankt BCC, jullie zijn geweldig!

Reageer

Cor 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren mijn apparatuur bij BCC vanwege de gunstige prijzen. De service is die zij verlenen bijzonder goed. Als ik vragen heb over een apparaat, krijg ik daar een goede uitleg over. Mocht een apparaat defect raken, dan helpt BCC je heel goed om het weer gerepareerd te krijgen.

Reageer

Hilbert 19-01-2019

Algemene score

3,0
Ik heb een Samsung a7 gold besteld in de bcc winkel in Veenendaal. Dit ivm inleveren vvv bonnen. Maar heb 18 dagen moeten wachten voordat deze in de winkel was af te halen. Ik vind dit erg lang. Zeker omdat ze op de site aangeven dat je je bestelde product binnen drie dag kan ophalen. Ik heb hier ook geen compensatie voor gehad wat ik wel op zn plaats vind.

Reageer

Frits 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel erg goed en netjes behandeld en heel goed geholpen met het kiezen van mijn product mocht een nieuw product uitzoeken om dat mijn andere niet meer gemaakt kon worden netjes een brief over gehad van bcc dat ik naar de winkel kon gaan met de benodigde papieren daar kon ik een nieuwe mee uitzoeken

Reageer

Lindsay 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag heb ik voor mijn werk een nieuwe laptop en printer gekocht bij bcc in sliedrecht. Super service en duidelijke uitleg over de apparaten. Ik zou iedereen deze winkel aanraden.

Reageer

Marcel 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was eenvoudig en snel,levering op de afgesproken tijdstip, diverse betaalmogelijkheden

Reageer

Gerda van't Veer 19-01-2019

Algemene score

6,0
Diverse verkopers liepen zonder te kijken langs, gelukkig zag een vriendelijke verkoper onze vragende blik wel en hielp hij ons verder. Jammer van de grote fout in de folder, telefoon in de aanbieding spatwaterdicht, maar dat bleek niet waar te zijn. Puntje om beter in de gaten te houden.

Reageer

Bloempje 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment en deskundig personeel, keurige uitleg gekregen, vriendelijk

Reageer

Aartje 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig : goede service en vriendelijk behulpzaam personeel.en altijd de laagste prijs

Reageer

Marcus 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een tijdje rondgekeken naar een nieuwe Bose koptelefoon. BCC had de beste prijs, beste informatie en goede foto's. Service was ook erg goed. Werd op beloofde tijd (snel) bezorgd en ik werd ook goed op de hoogte gehouden zonder onnodige reclame.

Reageer

Danny 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Het was ook fijn dat ik voor mijn aankoop eerst goed geinformeerd werd zodat het voor mij makkelijk was om een beslissing te nemen.

Reageer

Jolanda 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat wel fijn was bij BCC was dat ik binnenkwam met een hele specifieke wens voor welke laptop ik wilde en ik totaal geen verkooppraatje kreeg om mogelijk nog voor een ander, duurder model te gaan. Mijn keuze werd gerespecteerd en alles is vervolgens netjes afgehandeld.

Reageer

Peter 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling ging vlot en gemakkelijk.
Levering ook volgens afspraak.
Alleen apparaat zou geïnstalleerd worden. Hierdoor moest een plint in de keuken verwijderd worden. Deze hebben ze verwijderd, maar wilden deze niet terug plaatsen omdat dit niet in de taakomschrijving stond. Ook hadden ze geen gereedschap bij zich. Beetje net niet service dus.

Reageer

Henny en Ria Markenhof 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het nieuwe jaar begon niet zo goed.Op 2 Januari begaf onze koel vriescombinatie van Haier het.
Proberen om kontact te krijgen met het hoofdkantoor om onze storing door te geven, maar na 1 minuut werd de verbinding wegens grote drukte en kosten van het lange wachten verbroken.Toen naar The Wall gereden en daar werd meteen de reparatie afdeling van Haier ingeschakeld en binnen 48 uur zou een afspraak gemaakt worden voor reparatie.Tot zover geen probleem op Vrijdag 4 jan belt de monteur en maakt een afspraak voor Donderdag 10 jan .DE combinatie word nagelopen en hij trekt de stekker er uit afgelopen dus en hij stuurt ter plekke via zijn laptop het rapport weg en stuurt mij geen copy. Dan begint de ellende pas goed wij staan klaar om naar BCC te gaan en dan zegt hij dat dat geen zin heeft want het rapport moet eerst naar Haier en voor dat alles geregeld is kan er wel 14 dogen voorbij gaan.OP Donderdag 10 jan nog steeds geen bericht en wij gaan ons maar vast orienteren welke combinatie het moet worden.Dan worden wij aangesproken door een verkoper die achteraf Marco bleek te heten wij vertellen ons hele verhaal en zoeken een ander merk uit.Hij gaat in de tussentijd zoeken of het reparatie rapport al binnen is wat niet het geval is.Voordat wij weg gaan geeft hij ons het email adres van de zaak en zijn naam dan konden wij na het weekend informeren of er al wat binnen gekomen was dus weer niet.
Vandaag 18 jan weer naar BCC gevraagd naar Marco die is gelijk met het hoofdkantoor gaan bellen en konden op het eind van het gesprek onze kapotte combinatie inruilen en met bijbetaling een nieuwe kopen.Tot slot als er een reparatie of afkeuring plaats vindt zorg altijd dat u een kopie krijgt dat zou in ons geval 8 dagen ergernis hebben voorkomen.

Reageer

P Mattijssen 19-01-2019

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, tevens direct voorraad zichtbaar van zowel online als winkel aanbod. Meerdere aankopen al gedaan waarvan meeste in fysieke winkel. Goede service en prijzen!

Reageer

H.Koszczol 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Word er altijd vriendelijk en deskundig geholpen!Nemen de tijd om je een goede keuze te laten maken.

Reageer

Frits 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en vriendelijk geholpen. Meedenken met de klant en oplossingsgericht

Reageer

Koopmanschap 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen bezorging van de nieuwe wasmachine helemaal top netjes van te voren gebeld en de machine keurig aangesloten. Erg beleefde jongens

Reageer

a.annijas 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime winkel overzichtelijk vriendelijk geholpen en geadviseerd welke printer voor geschikt zal zijn.
Over het algemeen wordt je daar vriendelijk geholpen en geadviseerd zoals laatst bij het aankoop van een wasmachine. Na goed advies gingen zeer tevreden met een iets duurdere wasmachine maar had een goed gevoel.
Personeel vakkundig en klantvriendelijk

Reageer

Vosfor 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en laagste prijs garantie is ook echt gegarandeerd je wordt meteen gegroet als je binnen komt

Reageer

Van der Tuin 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker die mij geholpen heeft dacht goed met mij mee betreft het juiste artikel die ik nodig had.

Reageer

Toon meer reviews