Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naomi 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ging voor meerdere producten naar de winkel. Bij de huishoud artikelen werd ik vriendelijk ontvangen en meteen geholpen. Daarna mee geholpen met dr andere producten. Snel en vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Naomi,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

s Demir 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding, prima service vriendelijke personeel ( vervoer)
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste s Demir,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessica 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen al jaren hier onze producten. Vandaag weer een nieuwe wasmachine met korting geleverd gekregen. Snelle levering, je wordt keurig om de hoogte gehouden wanneer ze langskomen, vriendelijke bezorgers die supersnel werken en alles goed afhandelen. Ook aan de telefoon word je goed te woord gestaan. Kortom wij zijn fan van de BCC.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Jessica,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tim 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Multi functioneel apparaat dat zeer goed werkt. Top product wat iedere student goed kan gebruiken! :)
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie K. 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze tijd van corona is de wall een prima plek om te winkelen. Je kunt op internet thuis informatie inwinnen en producten bekijken. Ook kan je zien of het op voorraad is op dat moment. Parkeren is gratis en loopafstand minimaal. Doordeweeks is het absoluut niet druk en genoeg ruimte en personeel om je snel te kunnen helpen. Ik stond binnen 5 minuten weer buiten met mijn gekozen product.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Corrie K.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Floris 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede dienst, fijn telefoongesprek. Had hulp nodig bij mijn bestelling en werd goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Floris,

Bedankt voor jouw review over de service van onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P Ton 03-12-2020

Algemene score

8,0
Prettige website, heldere informatie.
Aankoop proces verloopt vlekkeloos.
Pakketje kwam een dagje later ivm een storing. Geen probleem, goeie communicatie.

Verwacht nog wel een tegoedje van BCC voor het niet kunnen leveren in de avond de dag ervoor. Nu overdag bezorging gekozen. Ga voor de €1,95 compensatie😉
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste P Ton,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website. Excuus voor de vertraging. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

pton20 04-12-2020

Geen probleem, kan gebeuren!
202012-00451166246

Reageer

Marja 03-12-2020

Algemene score

5,0
De aankoop ging vloeiend echter de aflevering was slecht geregeld en de oude machine werd geweigerd.
Dit levert weer extra gedoe op een reden om niets meer bij bcc aan te schaffen.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Marja,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Het oude apparaat had meegenomen moeten worden. Kun je ons het ordernummer geven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

't Lam 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt top bedrijf wat ze beloven doen ze ook. Houden zich echt netjes aan de afspraken. Bezorging ook keurig verlopen top.👍👍
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste 't Lam,

Bedankt voor jouw review over onze services en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Fadl 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker was heel vriendelijk en geduldig ondanks de drukte in de winkel toen. Hij heeft ons goed geholpen bij het aanschaf van een smart tv .
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste W. Fadl,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W van Veen 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden goed geholpen in de winkel en kregen goede adviezen. De afhandeling was zakelijk en correct. Het produkt werd op de aangegeven tijd keurig thuisbezorgd (2 verdiepingen en een smalle trap) en aangesloten.
Dank BCC.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste W van Veen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke winkelmedewerkers en bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dinant 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een stofzuiger op Black Friday gehaald. Mooie actie, met zelfs ook nog een cashback van de fabrikant. Ze hadden voldoende personeel staan zodat ik niet te lang hoefde te wachten. Keurig aan alle Corona maatregelen voldaan in de winkel. Fijne verkoper.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Dinant,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Altin 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service. Vriendelijke personen die kwamen brengen
Echt zeer tevreden. Kan echt niet beter
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Altin,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miedema 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag via overzichtelijke site een vaatwasser besteld. Afleverdatum werd woensdag daarop.
Op dinsdagavond werd gemeld dat aflevering op woensdag tussen 8 en 10 uur zou plaats vinden.
Woensdag om 09:00 uur vaatwasser afgeleverd. Alles was netjes in orde. Ten op zichte van andere sites/winkels was BCC de goedkoopste met snelle levering.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Miedema,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie-Thérèse Swart 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Arnhem is zeer compleet met een ruime keuze uit merken. De bediening was vriendelijk, deskundig en meedenkend. Ik had niet het gevoel het duurste te moeten kopen maar kreeg prima advies voor wat het beste bij mij paste.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Marie-Thérèse Swart,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wout 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De bestelling ging heel makkelijk. Wel jammer dat er een technische storing was waardoor mijn bestelling in 2x moest worden afgeleverd
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Wout,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

aan de meulen 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shop goed bereikbaar qua parkeren, vriendelijk en behulpzaam personeel, leuke cassière.
TOP!!!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste aan de meulen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter D 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super netjes geholpen in de winkel, vakkundig advies mogen ontvangen over de verschillende wasmachines. Uiteindelijk een goed keus kunnen maken voor een Miele
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Peter D,

Bedankt voor jouw review over de nette en vakkundige service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De wasmachine werd snel geleverd
Het is een outlet product er het wel iets van af ge mogen
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CP 03-12-2020

Algemene score

1,0
Al ruim een maand in afwachting van een nieuwe voorraad Playstation 5 kwam daar dan EIN-DE-LIJK de optie om er een te bestellen op de BCC website. OP VOORRAAD stond daar ik kon mn ogen nauwelijks geloven. Hop in m'n winkelmandje...volgende scherm, BLANCO ! "Geen producten in uw winkelmandje"
Hoe kan dit ? Ho ! dacht ik... het is de BCC "Altijd een oplossing". Even de klantenservice een appje sturen. "Helaas geen oplossing, pech gehad, Geen reserveringen, Heel vervelend. Ik moet nu op een site lezen dat er mensen na mij besteld hebben, maar wel een bestelling konden plaatsen. Goed bezig...

Reageer

Hans 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed geholpen door het personeel. Wij waren op zoek naar een nieuwe tv en surround. Remy, personeel van BCC Den Helder, heeft ons simpel de verschillen van de tv's en de beeldschermen uitgelegd. Tevens ook de verschillen van de surroundsystemen zonder daar zijn eigen mening in door te drukken. Na enkele dagen van de aankoop is ons medegedeeld nog geld terug te krijgen omdat het surroundsysteem nu in de aanbieding was. Prima winkel en vriendelijk personeel, die niet gelijk als bijen op de honing op je af komen stormen om iets te verkopen.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Y.V. 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TV via de website besteld. Website is overzichtelijk en compleet, alle specs zijn daar te vinden. Prijzen vergeleken en BCC was de goedkoopste.
Binnen een uur na bestelling was de order af te halen (zoals beloofd). Medewerkers zijn erg vriendelijk.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Y.V.,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle service in onze winkel van de vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Derk 03-12-2020

Algemene score

9,0
Actief benaderd of ik geholpen kon worden. Helaas was gewenste product niet in de winkel aanwezig.
Snel actie ondernomen en ervoor gezorgd dat ik het product 2 dagen later in huis had.
Daarom ook in de winkel besteld om zo bijdrage te leveren aan het kopen bij de lokale winkels.
Keep up the good work!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Derk,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FF 03-12-2020

Algemene score

8,0
Deze BCC winkel is ruim en overzichtelijk. De verkoper was vriendelijk en goed op de hoogte van het product.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste FF,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

paul valster 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Google assistent gekocht, erg handig dingetje. Makkelijk in het donker even vragen hoe laat het is of te gebruiken als wekker. Even luisteren naar het nieuws op de radio.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste paul valster,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met jouw nieuwe assistent!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bauke 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ben in Dukenburg, Nijmegen geweest. voor aankoop van een laptop. Prima ding voor het geld en na een bescheiden foutje van BCC toch prima afgehandeld met wat korting...
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Bauke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bep Kroon 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd vriendelijk geholpen,en de meneer wist waar hij t over had.Fijne zaak BCC.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Bep Kroon,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stacey 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ws makkelijk te vinden op de webshop. Duidelijke omschrijving van producten op de webshop en voldoende keus. Ook qua prijs is er voor ieder wat wils. Ik had een klein kacheltje nodig voor mijn thuiswerkplek en heb voor € 30,- een compact kacheltje gevonden. Nu is het lekker warm in de kamer. Mijn bestelling werd ook nog eens meteen dezelfde dag nog verzonden. Al met al dus zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Stacey,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart D. 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel die ondanks de drukte toch de tijd voor je nemen. Op de internetsite van BCC stond een andere prijs vermeld dan op het prijskaartje in de winkel. De laagste prijs (black Friday actie) werd genomen. Bedankt!

Goede parkeergelegenheid!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Bart D.,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leidschendam 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te vrede over de winkel en het personeel koop er al meer dan 20 jaar eerst in delft en nu in leidschenhage
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Delft en Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martien 03-12-2020

Algemene score

9,0
Ik had de headset voor mijn vrouw eerst per ongeluk bij de verkeerde BCC winkel besteld, maar dat was binnen een paar minuten geannuleerd en vervolgens kon ik de nieuwe bestelling binnen een uur ophalen. Prima service.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Martien,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T.lang 03-12-2020

Algemene score

9,0
Product op voorraad is zoals weergeven de volgende dag ve4stuurd.
Zoals altijd dus weer snelle levering met een goede prijs.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste T.lang,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

den Uyl 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was erg goed geholpen, een aardige en kundige verkoper, ben erg tevreden met de BCC
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste den Uyl,

Bedankt voor jouw review over onze aardige en kundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, overzichtelijk en niet té groot,
En de mensen die er werken weten waarover ze praten,
Dat is handig om snel de juiste keuze te maken.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerry 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website. Duidelijke foto’s.nadat ik besteld had kreeg ik direct te zien waneer het pakje zou komen. Enig minpunt de doos waar mijn artikel in dit geval een bakvorm voor de airfryer was echt veel te groot. Maar voor de rest heel tevreden.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Gerry,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hilal 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Persoonlijk ben ik altijd vriendelijk benadert door het personeel. Op verschillende locaties. Dat is een dikke plus. De winkel ziet we netjes en verzorgd uit. Maakt de winkelervaring prettig!

Echter moet je soms lang wachten totdat een winkel medewerker je kan adviseren over een bepaald product. Daarnaast is het assortiment ruim, maar niet oneindig. Zo zocht ik laatst een wafelijzer, die de winkel überhaupt niet in het assortiment had.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Hilal,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen met een eerlijk verhaal
Niet opdringerig maar wel goed luisteren naar onze wensen
Leuke aan aanbieding en was bij later vergelijken ook een echte aanbieding en niet zo’n lokkertje
Kortom erg tevreden
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 02-12-2020

Algemene score

7,0
Geen probleem. Alleen het artikel was even niet goed gesorteerd waardoor het later bezorgd word.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor de vertraging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik v ond de webshop overzichtelijk en kon snel het artikel vinden wat ik zocht. Afwikkeling was prima en ik vond het top dat ik mijn VVV bonnen kon inleveren bij BCC, zelfs online. Kortom prima geholpen en goede website!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renske 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC biedt concurrerende prijzen en (ondanks Black Friday) een hele snelle levering (gisteren besteld en vandaag in huis). Tot dusver ben ik erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Renske,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AREND 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tv was niet voorradig in den Helder, geen probleem, even een belletje en op naar Hoorn.
Een en al vriendelijkheid, behulpzaamheid, geen ja maar dit...
Recht door zee, wij wisten wat we wilden hebben.
Behulpzaam met het uit de auto halen van de oude tv en en evenzo met het inladen.
En nu genieten we van onze nieuwe tv, BBC het was Top
ook onze vorige tv kwam bij BBC vandaan .Den Helder,
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste AREND,

Bedankt voor jouw review over onze winkels in Hoorn en Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

lianne 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service!! ook als je meerdere artikelen nodig hebt zoals in mijn geval.
een laptop waarbij ik keurig en goed ben geholpen, hij me daarna netjes naar zijn collega bracht die meer van stofzuigers afwist.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Lianne,

Bedankt voor jouw review over de deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top! De aankoop was de volgende dag al binnen terwijl ik op de drukste dag (black Friday) wat heb besteld
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bruinsma 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen, duidelijke uitleg, prijs/kwaliteit ook Goed uit kunnen leggen.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Bruinsma,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eddydb 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een product dat niet bij veel verkopers op voorraad is en nu met de sinterklaas tijd snel geleverd kon worden. BCC heeft het liggen en kon het binnen een dag leveren. Pakket was binnen 24 uur bij me. Hele fijne ervaring.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Eddydb,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de fysieke winkel waren voldoende medewerkers aanwezig en werd er veel tijd voor mij genomen om mij goed te adviseren over een TV en wasmachine. Daardoor goede aankopen kunnen doen. Zeer tevreden over de service (vriendelijkheid en deskundigheid)!
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Vincent,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Betty Boltong 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het was zo'n vriendelijke en behulpzame verkoper die je niet iets duurs probeerde aan te smeren en heel behulpzaam was met het opwaarderen van mijn nieuwe telefoon en de simkaart plaatsen.
Ook het uitzoeken van een huistelefoon deed hij heel goed Chapeau
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Betty Boltong,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.Kosten 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige en vriendelijke klant gerichte behandeling. Nette en opgeruimde winkel, alles goed overzichtbaar.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste W.Kosten,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij BCC Zeist. De service is echt een 10 waard. En die geef ik niet zo gauw. Ik kan me zelfs een keer herinneren dat ik een zwaar product had gekocht. Ik zou eerlijk niet mee weten wat het was. Ik had gehoopt en gedacht dat het in mijn boodschappenkarretje mee zou gaan. Niet dus. De medewerker is met me mee naar huis gelopen om het me makkelijk te maken! Echt zo top! Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam. En omdat ze de laagste prijsgarantie hebben koop ik nergens anders meer.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John van Beek 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is niet ver van mijn woning, dus gemakkelijk bereikbaar. Ben snel en vriendelijk behandelt om mijn product bij de shop te kunnen bestellen. Goede service, kreeg een net bericht dat mijn product gereed lag om af te halen.
Officiële reactie van BCC 04-12-2020

Beste John van Beek,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews