Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 25-01-2019

Algemene score

10,0
In de fysieke winkel een Tablet gekocht. Zeer goed en vakkundig geholpen.
Bijzonder vriendelijke medewerker.

Reageer

A. J. 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze winkel krijg je goede uitleg.
Medewerkers nemen de tijd voor je.
Ze pas tevreden als je zelf het gevoel hebt dat je de goede keuze gemaakt hebt.
En zijn zeker niet opdringerig.
Top.

Reageer

Yen 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling werd met een maand uitgesteld door onvoorziene omstandigheden, de spullen kunt nemen in de opslag blijven tot nader order en dat was 2 dgn geleden. Vandaag geleverd en Mannen die koelkast en wasmachine kwamen brengen waren iets later, maar het is ook lastig toeren met zo'n vrachtwagen in de binnenstad😉 alle begrip voor en ze waren super behulpzaam en wezen mij nog op een mogelijke fout in de leiding. Erg vriendelijk!!!

Reageer

r van dam 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
nette en vlotte bediening met goede uitleg
product aanwezig en met extra,s geleverd voor goede prijs

Reageer

Dennis 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen die je bij je aankoop willen helpen met advies en kennis wat er in de winkel en webside te koop is.
Mijn artikel was niet op voorraad maar binnen een dag stond de aankoop klaar en kon ik hem afhalen. Snelle service dus. Een aanrader nog bedank voor het advies en de snelle service.

Reageer

E.S. tC 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer goed, vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Alles werd prima uitgelegd.

Reageer

Berry 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was even wachten op een verkoper, maar toen die zich aandiende heeft hij ons vriendelijk en vakkundig geholpen. Dat was ook al zo bij onze eerdere aankopen in deze winkel en dat is dan ook de reden waarom we ook bij eventuele volgende aankopen in eerste instantie naar BCC zullen gaan. Jammer is wel dat hun zogenaamde "laagste prijs garantie" zoveel uitzonderingen kent dat je daar nauwelijks een beroep op kunt doen.

Reageer

Arie Bons 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben twee keer in de speciaalzaak te Sliedrecht geweest en heb gevraagd naar de voor- en nadelen van een nieuwe computer versus een nieuwe laptop. De verkoper wees mij op het bestaan van de all-in-one PC. Ik kreeg hierbij uitstekende adviezen, die door een derde buiten BCC werden bevestigd. Het wordt door deze aanschaf een stuk rustiger in mijn computerkast! In totaliteit ben ik daarom blij deze keus te hebben gemaakt en ben ook tevreden met de bijbehorende garantie.

Reageer

Bas Stuy 25-01-2019

Algemene score

10,0
Fantastisch advies en klantvriendelijke behandeling, snelle service en snelle bezorging een aanrader.

Reageer

Wendy 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden. Goede uitleg in winkel. Vlot geholpen en op de afgesproken dag bezorgd.

Reageer

Mark F 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een topwinkel met uitstekend vakkundig personeel. Wat ze beloven( laagste prijs, beste service) klopt voor 100%. En niet net als de andere grote electronicawinkel die tijdens de aanbiedingen eerst de prijs verhoogt om je te laten denken een goede deal te hebben. De winkel is overzichtelijk ingericht, net als de up to date webwinkel. Voor mij geen andere winkel meer.

Reageer

Reynhout 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Week geleden AEG wasmachine gekocht voor € 649,- Deze week is deze machine (L6FBSPEED) bij BCC te koop voor € 519,55. Mail gestuurd naar BCC dat wij het jammer vinden dat wij
€ 129,45 meer betaald hebben dan wat de machine nu kost. Uitstekende service van BCC is dat prijsverschillen na aankoop binnen twee weken vergoed worden. Terug naar de winkel met aankoopbon. Aldaar kreeg ik dit bedrag direkt terug gestort. Geweldig toch!

Reageer

Chantal 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en goede producten van kwaliteit maar wel betaalbaar. Voor mij een uitstekende winkel met mijn leeftijd van 21 jaar.

Reageer

Charlene 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vond het ontzettend fijne service. Had een Dyson stofzuiger gekocht, die helaas al na 1 keer zuigen kuren vertoonde. Super opgelost door de winkel in Hoogeveen. Werknemer heeft me gewezen op een oplossing dat zij prijzen aanpassen zodat ze altijd de laagste prijs hanteren. Hierdoor een nieuwere soort kunnen kopen voor maar 9,20 euro meer.

Reageer

Wim ter Voorde 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De motivatie bestaat eenvoudig hieruit: prima verkopers die verstand van zaken hebben, en een goede prijs kwaliteit combinatie.

Reageer

Roel 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering zoals aangegeven en vriendelijke bezorger(s) met kennis van zaken en een goed humeur. Product is netjes afgeleverd en snel geinstalleerd. Oude product zoals afgesproken retour gedaan zonder problemen. Al met al een goede winkel die zijn afspraken en beloftes nakomt.

Reageer

Geoffrey 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind bcc al goed bij binnen komst van de winkel.
Werd vriendelijk geholpen en apart aan tafel genomen voor alle uitleg die nodig was voor het gekochte product.
Ook kon ik nog kassakorting krijgen ivm dat ik al bij Essent zat.
De service was der mate goed boven mijn verwachting.
Dus betaald en had het product pas later nodig ook dit was geen probleem.
De bezorgers waren ook op tijd en heel goed geholpen.
De aansluiting zat voor de monteurs eigelijk te laag bij de vloer.
En toch hebben ze dit opgelost.
Ben dus erg tevreden en eerlijk ben ik dat niet gauw.
Dus nog maals aan de verkoper en bezorgers(monteurs) van bcc top gedaan zo als het hoort.

Reageer

Sjoeke Romkes 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk geholpen. Met de lift naar boven en beneden. Goede info over het artikel. Duidelijke uitleg. Ook weer bij de kassa allervriendelijkst geholpen.

Reageer

Wim Elbers 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De soundbar is nu tijdelijk 90 euro goedkoper dan normaal. Dit kreeg ik bij navraag netjes terug van BCC, omdat ik het product minder dan 30 dagen geleden gekocht had. Dit noem ik super service!! Chapeau BCC!!

Reageer

Marlin 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was eerst bij Mediamarkt geweest. Hier wouden ze me niet helpen vanwege de drukte. Toen naar BCC gegaan en ze konden me de Senseo voor dezelfde aanbiedingsprijs aanbieden. Super geholpen en bij BCC kijken ze in ieder geval om naar klanten!

Reageer

Robert van der Wal 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds om 20.00h een wasmachine besteld en de volgende ochtend om 8.30h draaide deze al! Alles keurig netjes gecommuniceerd, afgeleverd, aangesloten en afgevoerd.
Geen verbeterpunten te bedenken voor deze aflevering

Reageer

Stefan 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom ik, zonder mijn bon, retour formulier of mijn telefoon met de mail bij BCC Oss om iets terug te brengen. En dan ben ik toch blij dat ik BCC als mijn vaste adres heb gekozen voor al mijn elektronica, wit bruin en computergoed.
Want we zijn er even rustig voor gaan zitten en de verkoper heeft op zijn gemak mijn aankoop opgezocht en de retour afgehandeld. Ik meteen een vervangend product aangeschaft en ook weer met de juiste service en informatie. Zij beheersen het vak en houden de klant echt in de ja stemming. Kom daar nog maar eens om.
Dus tien punten.

Reageer

Will 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel. Snel geholpen als je wilt en anders kun je rustig rondlopen om te zoeken wat je wil.
Altijd zeer vriendelijk personeel.

Reageer

joost 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kregen duidelijk advies en werden niet aangespoord om een bepaald product te kopen - relaxte sfeer en vriendelijke medewerkers in de verkoop en bij de afhandeling. Levering zou tot twee weken duren, maar product was er na drie dagen.

Reageer

rob pelleboer 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb een dvd speler gekocht bij bcc Apeldoorn west. winkel is ruim en overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en heeft kennis van het product.al met al zeer tevreden.

Reageer

Marieke 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld, vandaag in huis (zoals beloofd wordt op de website)! Overzichtelijke website met een makkelijk bestelproces.

Reageer

Michael Blonk 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en een medewerker met kennis van zaken. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar de wens en behoefte zonder opdringerig te zijn.

Reageer

Tiny Goede-Flens 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze review gaat over bcc westzijde zaandam.Het is een niet te grote winkel en je wordt er deskundig en prettig geholpen. Wij komen er vaak.

Reageer

Tiny Goede-Flens 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC westzijde Zaandam. Prettige winkel en je wordt er goed en kundig geholpen. Wij doen er vaak onze aankopen.

Reageer

Natascha 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen niet heel vaak bij de bcc, maar zodra je binnen komt herkent het personeel je vaak al. Ze beamtwoorden al je vragen netjes, helpen je snel als je wat nodig hebt onder het genot van een lekker bakje koffie. Vind het fijn als ik wat nodig heb om bij bcc Den Haag binnen te lopen. Adviseren je goed smeren je niet het duurste aan maar gewoon wat je nodig hebt en wat aan je wensen voldoet. Dus in 1 woord top!!!!!!!!

Reageer

Janssen 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte uiteg door personeel. Nemen alle tijd voor je. Goede uitleg over verschil zakloze stofzuiger en gewone.

Reageer

Rick 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouwwasmachine Bosch gekocht. Goede uitleg in de winkel. Installatie perfect volgens afspraak. Zeer vriendelijk personeel dat bovendien snel de inbouwinstallatie voor elkaar had! Beter kan niet!

Reageer

Peter Houweling 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc Spijkenisse, is een hele goede winkel, je wordt er heel prettig geholpen. Wij hebben een nieuwe was/droogcombinatie gekocht We zij heel goed en deskundig door de bewuste medewerkster geholpen. Machine is thuisbezorgd en op de eerste verdieping geplaatst netjes waterpas gezet en alles aangesloten, vervolgens heeft men de machine gekalibreerd. Wij kopen
al onze apparatuur bij BCC Spijkenisse

Reageer

Fam Poolman 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen en de dame heeft veel ervaring en is erg klantvriendelijk. Ook de winkel is erg prettig door zijn ruimte en overzichtelijkheid . Wij kopen hier dan ook veel van onze spullen.

Reageer

M. Alsemgeest 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen! In vestiging Delft (Bastiaansplein) geholpen door xxxc Zeer kundig, vlot en heel vrolijk! Met een glimlach de deur uit!

Reageer

Henny 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne winkel op buikslotermeer plein en hele vriendelijke verkopers daarom bij bcc bestelt goede service 👍

Reageer

Samir 25-01-2019

Algemene score

10,0
Low Pricing, High Service!

Klopt als een bus!

Dat wordt Nergens anders meer bestellen voor mij!

Reageer

Ben 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga steeds naar BCC omdat ik er altijd goed en vriendelijk wordt geholpen .
En als ik om uitleg , dat dan ook meteen krijg ,niets is te veel.
De heren werken en denken met de klant mee.
Alle Lof voor het personeel.

Reageer

Marcel Gelauff 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, mooie winkel met prettig en goed personeel in het centrum van Hilversum!!

Reageer

hb 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles naar wens en men gaat ALTIJD met de eventuele lagere prijs en aanbieding mee met de andere bedrijven.
Service ook altijd goed NA de aankoop.

Reageer

Aagje 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie grote winkel met een zeer breed assortiment. Ik werd heel goed geholpen en kreeg heel goed advies. Ook over zaken waar jezelf niet aan gedacht zal hebben. Vriendelijk personeel die ondanks de drukte tijd voor je had. Bovendien in Leeuwarden bij de winkel gratis parkeren!

Reageer

Sunita 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel,geduldig en meedenkend. Tip: Mail de vestiging met al je vragen voordat je naar de winkel gaat. Ze zijn vlug met reageren. minpuntje: bij een actie Senseo apparaat stond een kaartje dat je er een pakket bij kreeg twv 50 euro. bij navraag zei het personeel dat dat wel zo was. later las ik de kleine letters en bleek dat dat actie model weer niet mee telde. dat vond ik wel een beetje misleidend en jammer.

Reageer

ad 25-01-2019

Algemene score

1,0
zeer slecht koelkast kapot 10 min aangestaan toen deet hij het niet meer kan geburen is niet leuk maar dat je dan 14 dagen moet wachten voor dat er iemand langs kom vind ik belachelijk dus je krijg hem terug en voor mij geen BCC meer

Reageer

M. V. Elst 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laatste jaren steeds onze aankopen bij BCC gedaan.En nog steeds is de service en de uitleg geweldig.Alles volgens afspraak bezorgd.En hebben we nog vragen,staan de verkopers altijd nog voor ons klaar.Een pluim voor BCC.

Reageer

Thysca 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site werkt prima maar Kan beter
Voorbeeld ;hij houd geen favorieten vast.
Iets eerdere aankondiging v bezorgschema zou ook wel fijn zijn!

Reageer

Jan 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel, geen onduidelijke aanbiedingen, prettige vakkundige verkopers.
Goede, gratis parkeergelegenheid.

Reageer

Wendy 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service!!! Woensdag besteld, donderdag middag stond me wasmachine al te draaien. Ze belden zelfs op of ze al eerder mochten komen.

Reageer

Paul Kurvers 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede ervaring om naast de andere witgoedgigant terecht te komen in een winkel waar men nog luistert naar de klant. Ook de aflevering geeft mij een goed gevoel. Kundige en aangename monteurs

Reageer

Kelseyk 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen door een chat medewerker bij BCC! Erg vriendelijk en snel geholpen! Volgende dag thuis afgeleverd, top service!

Reageer

Rinus 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd zeer goed geholpen en een uitstekende service . Helemaal TOP. Zeer kundig personeel en een groot assortiment.

Reageer

Toon meer reviews