Alles wat mis kon gaan ging mis! Zowel de levering, de communicatie als de klantvriendelijkheid en service. Een totale flop, die langdurige irritatie en ergernis heeft opgeleverd.
Ipad besteld voor Kerst. Zou paar dagen voor Kerst worden geleverd.
Er ontstaat vertraging. Om onverklaarbare reden kan DHL niet leveren op aangekondigd tijdsblok. Eerste keer vergeefs thuis gebleven.
DHL is niet bereikbaar op zondag en reageert geirriteerd op maandag, dat ze ook een rustdag verdienen..... Nog steeds geen bericht over nieuwe dag levering.
BCC Klantenservice is onbereikbaar per telefoon. Na 25 minuten en 30 minuten wachten geef ik het op. Per app bericht gestuurd. Na 1 dag nietszeggend antwoord met begrip voor ongemak....
Inmiddels is Kerst voorbij en de lol is er grotendeels af.
Nieuw tijdsblok aangekondigd door DHL. Blijf thuis, maar weer tevergeefs!
Er is een probleem bij levering opgetreden. Telefonisch verwijst DHL me door naar BCC. Ik heb de IPad immers daar gekocht. Op mijn opmerking dat DHL voor aflevering moet zorgen en dus primair verantwoordelijk is, wordt afhoudend gereageerd.
BCC is wederom niet bereikbaar. De dichtstbijzijnde winkel van BCC heeft geen openbaar telefoonnummer. Twee maal winkel bezocht en om hulp gevraagd. Zouden ze doen, maar er komt nog steeds geen schot in de zaak.
Na paar weken krijg ik te horen, dat er blijkbaar schade is opgetreden tijdens het vervoer. Bovendien is de IPad niet meer leverbaar. Het geld zal worden teruggestort na paar dagen.
Op mijn verzoek om mij enigszins tegemoet te komen en de IPad via de winkel wellicht met enige korting te leveren wordt negatief gereageerd. Het geld zal worden teruggestort.
Dit duurde daarna nog ruim 10 dagen en aantal malen rappelleren. Het geld werd uiteindelijk ruim een maand na mijn bestelling teruggestort. Het dramatische dossier kon worden gesloten!
Ik was geen Ip[ad, maar een flinke dosis ergernis, teleurstelling en verloren tijd rijker.