Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere site: voldoende productinformatie en heldere info over de levertermijn. Eenvoudig bestelling te plaatsen. En rappe levering, had het de dag erna binnen!

Al met al helemaal prima bij BCC!
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Enno Z 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snel geholpen. Vakkundig en mooie winkel om te zien. Ruim overzicht.
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Enno Z,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P Asjee 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime winkel met een groot aanbod van tastbare artikelen. En je gekozen apparaat kan je meteen meenemen. Goede assistentie van een verkoper.
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste P Asjee,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Scott 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
BCC had de laagste prijs voor het apparaat wat ik zocht, en was de enige die ik in de gauwigheid kon vinden die bezorging de volgende dag garandeerde (ik bestelde gisteravond rond 20:00). Het verliep allemaal prima, behalve dat BCC op de website belooft dat het oude apparaat retour wordt genomen voor recyclingen, maar dat gebeurde niet (levering geschiedde door DHL, niet BCC zelf). Dat was wel jammer!
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Scott,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Het oude apparaat had inderdaad door DHL meegenomen moeten worden. We kunnen het alsnog laten ophalen. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

spoolen 10-12-2020

Fijn! Het ordernummer is 202012-00451183246

Reageer

Bertus 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is geweldig en leverde gratis het bestelde artikel in een paar dagen houd je tussendoor op de hoogte van afleveren en nemen eventueel oude apparaten mee, top bedrijf
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Bertus,

Bedankt voor jouw review over onze snelle verzendservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trudy Bosboom 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor BCC vanwege het gratis cadeaupakket. De levering was snel, de volgende dag al. Om de doos van het product zat plastic, dus het was goed verpakt. Een vraag die ik later had, werd goed beantwoord in de chat van BCC.
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Trudy Bosboom,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gino 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC wordt je fantastisch geholpen. Als een artikel niet voorradig is dat wordt het z.s.m. thuis gestuurd
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Gino,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de service in bcc bergen op zoom echt heel goed. Komen met een goede oplossing iedereen is erg behulpzaam niets anders dan goed 👍🏻
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T&H 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals wij al gewend waren, waren wij ook nu weer heel tevreden over de klantbehandeling bij BCC aan de Oude Haagweg in Den Haag. Verkoopadviseur Eertwijn had veel geduld en nam alle tijd voor alle uitleg. Dat deed hij op een zeer vriendelijke wijze. Verder was hij totaal niet opdringerig om ons te doen besluiten tot verkoop over te gaan.
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste T&H,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is enige grote electronicawinkel in Veghel, goed bereikbaar en parkeren. Ruim assortiment, goed parkeren. Webshop overzichtelijk, dus dan is het makkelijk een keuze te maken en naar de winkel te rijden.
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Geert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van doorn 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ieen mool overzichtelijke winikel. goed deskundig personeel .goed geholpen met de juiste keuse te maken
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste van doorn,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pepijn 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze schop gekozen omdat veel mensen er tevreden over zijn en goede garantie 👍
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Pepijn,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natascha 09-12-2020

Algemene score

10,0
Super geholpen door een medewerker van BCC. Alle voors en tegens besproken van de aan te schaffen laptop. Uiteindelijk online besteld omdat ik hem dan eerder binnen zou hebben (maar ook dit was op advies van de medewerker) goede service
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Natascha,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nolfa 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel inleveren, op tijd.. je wordt snel geholpen voor je vragen en klachten
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Nolfa,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maurice 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom al jaren in vestiging Roosendaal voor zowel zakelijke als privé aankopen. Eigenlijk vooral ook dat ik het toch handig vind om een advies te krijgen bij producten waar ik geen verstand van heb. Tot op heden heel tevreden.
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste Maurice,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal In Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

plaatje - everts 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het personeel is er altijd vriendelijk, daarom zijn wij vaste klant bij BCC
Officiële reactie van BCC 10-12-2020

Beste plaatje - everts,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mathijsk 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service en vriendelijk! binnen een uur lag het klaar en kon ik de stofzuiger ophalen!
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Mathijsk,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L. Hokke 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een prima winkel. Het assortiment is goed. De medewerker die mij hielp sprak met verstand van zaken en daardoor kon ik makkelijk beslissen over mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste L. Hokke,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen en vakkundig uitleg gehad.
Later nog even teruggeweest voor hulp bij het installeren van antivirus ook zonder problemen.
Dus de service is goed. Ook de herkenning vond ik prettig.
Ik was smorgens geweest en smiddags kwam ik terug met mijn zoon. En ik werd meteen herkend en ze eisten ook nog precies waar het over ging.
De deal was daarna snel gesloten.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Gerda,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte en vakkundige service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marga 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de site, reviews over producten waren informatief, snelle bezorging
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Marga,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en snel geholpen door vriendelijk personeel. En gelukkig niet zo druk in de winkel als in de Mediamarkt terwijl zelfde prijzen
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. van Gennip 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijn geholpen. Eerlijk advies. Niet opdringerig en daardoor gekocht. Een Nespresso koffiemachine. Product bevalt goed en ook de daaraan gekoppelde koffieactie was probleemloos te verzilveren.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste R. van Gennip,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service. Geniet van de koffie! ☕

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F. Kool 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel en ruim opgezet dus daardoor overzichtelijk en je wordt er netjes geholpen
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste F. Kool,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique Looije-Kreté 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en volgende dag al geleverd , Top! Aflevering ook heel netjes , kijk zeker voor een volgende keer weer bij BCC!
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Monique Looije-Kreté,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Bouwman 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC winkel is prima te bereiken en goed parkeren.Personeel is heel vriendelijk.
Goede uitleg,vlotte afhandeling.
Afspraak bezorging ook perfect en tel.contact vooraf voor de levering. Tot op heden prima te vreden.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste H.Bouwman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PHMAC 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het weekend heeft mijn Chromecast het begeven. Via de webshop van BCC een nieuwe besteld met de optie om deze zelf op te halen in de dichtsbijzijnde winkel (Beek). Toevallig was deze op zondag open dus binnen 24 uur kon ik weer verder kijken naar mijn favoriete Netflix serie... ;-)
Bestellen via de website ging snel en was duidelijk zoals je mag verwachten.
Communicatie na aankoop is erg duidelijk en zoals beloofd op de website. De winkel ging op zondag om 11:00 uur open en om half 12 kreeg ik al een berichtje dat mijn aankoop klaar lag voor afhaal.
BCC is misschien niet perse de goedkoopste maar de prijzen zijn marktconform. Het personeel heeft goede productkennis en is vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste PHMAC,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice en onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.M. van 't Hek 09-12-2020

Algemene score

9,0
Elke keer wanneer ik in winkel van BCC kom, dan wordt je vriendelijk welkom gewenst.
Tevens wordt gevraagd waarmee de medewerk(st)ers je van dienst van kunnen zijn.
Een verademing met andere winkels, waar je als klant vaak niet wordt opgemerkt.
Last but not least de medewerk(st)ers hebben een goede warenkennis.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste A.M. van 't Hek,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service van onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service van BCC, mijn Dolce Gustu einde van de middag besteld en nog geen 20 uur later zat ik al aan de koffie uit het nieuwe apparaat👌🏻👌🏻👌🏻
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Geniet van de koffie! ☕

Groetjes,
Team BCC

Reageer

George 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en rustige uitleg van de producten. Houden zich ook goed aan de coronaregels.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste George,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karen 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en eerlijke service. Ik had een laptop gekocht die toch niet voldeed aan onze eisen. Binnen een week terug gebracht en een andere gekocht. Het terug brengen ging zonder problemen. De andere laptop moest besteld worden en was er binnen de afgesproken tijd. De verkoper wist nog wie we waren en waarom nu deze laptop. Fijn om gezien te worden in een winkel
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Karen,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte en persoonlijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hleeuwen 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk en duidelijk.ruime keuze aan betalings mogelijkheden.
Nintendo switch gekocht met Mario party volgende dag in de winkel opgehaald. Ook in de winkel snel en goed geholpen (breda).
Kortom top service
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Hleeuwen,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en filiaal Breda. Veel plezier met Mario! 😉

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trudy Bosboom 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor BCC vanwege het gratis cadeaupakket. De levering was snel, de volgende dag al. Om de doos van het product zat plastic, dus het was goed verpakt. Een vraag die ik later had, werd goed beantwoord in de chat van BCC.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Trudy Bosboom,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser die ik wilde leek bij BCC, met een levertijd van drie weken te koop, terwijl deze bij andere leveranciers niet te koop leek. Ik bestelde de vaatwasser en hoorde na twee weken dat de vaatwasser gedurende een lange tijd niet leverbaar zou zijn. Van een wat duurder model was nog een exemplaar leverbaar. Via een telefoontje met de klantenserviice deze met enige korting kunnen kopen. Deze werd keurig op de afgesproken tijd geleverd. De vaatwasser is zo goed als ik hoopte!
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de vaatwasser!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim Schoonakker 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed mee gedacht met mijn wensen!! Beide producten cd speler en gele JBL speaker niet voorradig. Beide producten naar de winkel laten komen, en toen ik 2 dagen later de producten kwam halen werd ik herkend. En wist meneer zelfs nog waarom en voor wie de kadootjes kocht!!! Voelde me welkom en gewaardeerd!!
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Kim Schoonakker,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke en klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjef Martens 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond het een overzichtelijke site en de manier waarop besteld en betaald moet worden is eenvoudig. Tevens ben ik goed op de hoogte gehouden wanneer levering plaats zou vinden. Ook nog telefonisch contact gehad en ook hier goed te woord gestaan.
Dus goede service
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Sjef Martens,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Hellevoetsluis is een prima winkel goede service
We zijn goed geholpen met de juiste advies voor ons
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Drukker Hans 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste vind ik de klantenservice heel goed, het personeel heel vriendelijk, goeie uitleg en netjes te woord
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Drukker Hans,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke klantenservice medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MartijnvT 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is erg goed. Ik werd geïnformeerd via SMS, email en uiteindelijk een telefoontje van een van de bezorgers, die de TV binnen kwamen brengen. De TV heb ik voor een Outlet-prijs kunnen aanschaffen, wat al snel meer dan 100 euro scheelde. En de kwaliteit van de TV zelf is perfect. Prima bedrijf om vaker mee in zee te gaan!
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste MartijnvT,

Bedankt voor jouw review over onze outletservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BettyG1958 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed geholpen bij deze BCC winkel. Gaan ook eerst altijd naar deze zaak. Als ze het niet hebben gaan ze voor je op zoek en bestellen het. Personeel weet genoeg van alle producten.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste BettyG1958,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frederik 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, solide verpakking en gunstige prijs. Alles naar wens. Aanbevelenswaardig.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Frederik,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap van Dam 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij binnenkomst werd ik direct en vlot geholpen. Hetgeen ik zocht was niet op voorraad maar er werd een goed alternatief geboden. Binnen een kwartier was ik de winkel weer uit met een Sonos one onder mijn arm.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Jaap van Dam,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joke 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk personeel en ook in de winkel goed gehandeld naar een product die ik wilde. Klasse winkel BCC Vlaardingen.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste joke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en ruim opgezette winkel. Fijne en accurate bediening. Afspraken worden goed nagekomen.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike C. 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom ben ik tot de ontdekking gekomen dat de BCC het beste eruit springt. Ik, als kritische klant, kijk en vergelijk altijd het product wat ik wil aankopen op diverse shopping sites. Naast de prijs kijk ik ook hoe er online besteld kan worden en of dat dit ook prettig gaat. Nou BCC mijn complimenten. Prijs en gebruikersgemak ten top. Vanaf het moment van invoer t/m levering aan de deur, meer dan geweldig. Fijn dat het ook zo kan.

Reageer

Net niet helemaal. 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Helaas werd de aankoop niet geleverd op het afgesproken tijdstip. Na zelf getelefoneerd te hebben werd ons medegedeeld dat de levering verlaat was door auto pech.
16 Euro betalen om nog 1 trap omhoog brengen op één product van 600 euro is echt niet proportioneel.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marius 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telkens weer perfecte service. Niet alleen wanneer je geld uit komt geven maar ook wanneer er een probleem is staan deze mensen klaar.
Het word door grote concurrenten steeds lastiger goede prijzen en service te combineren maar BCC Breda blijft dit doen.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Marius,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 08-12-2020

Algemene score

9,0
Ik heb inmiddels wat ervaring met BCC. Omdat ik in het verleden ook goed ben geholpen toen ik eens een klacht had hebben zij bij mij een streepje voor.
Deze keer was ik op zoek naar een nieuwe TV en BCC had een mooie aanbieding. In de winkel geweest maar uiteindelijk online besteld. Bestelproces is makkelijk, je hoeft niet persé vooraf te betalen maar dat mag ook bij levering en de bezorgers hebben de TV niet bij de voordeur neergezet maar netjes even in de woonkamer. Niks op aan te merken dus.
Enige minpuntje: in de winkel deed de medewerker niet echt zijn best om me te helpen. Verder prima.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Gert,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Heidi Smeets 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering! ‘S Avonds besteld en de volgende dag vroeg in de middag al geleverd. Bovendien altijd goede service en vriendelijke medewerkers in het filiaal Sittard
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Heidi Smeets,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In één woord geweldig. Mijn bestelling ‘s avonds gedaan en de volgende dag kon ik het al ophalen bij een dhl punt.
Ben ook super tevreden over de duidelijke berichtgeving van BCC, over het pakket.
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henri frijns 08-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze mensen denken met je mee. Wel zo fijn! Goede communicatie en snelle service!
Officiële reactie van BCC 09-12-2020

Beste henri frijns,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews