Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.A. den Ouden 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als terugkerende klant (76 jaar) bij BCC wederom een Indesit wasmachine gekocht.
De vorige ging 14 jaar mee, dus hopelijk deze ook zo iets.
Goed assortiment, redelijke prijzen, vriendelijk geholpen en goede service.
Vlotte levering en plaatsing, waarbij de oude weer meegenomen werd.

Reageer

Ricardo 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben voor een laptop langs geweest. De hulp en het advies welke ik kreeg waren meer dan prima en kon eerst ook rustig kijken.

Reageer

I. Koster 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met deskundig en vriendelijk personeel. Geen moeite te veel. Stipt afgeleverd en prima geinstalleerd ondanks dat er morilijke punten in huis waren omde wasemkap te installeren , hetgeen lrima is gebeurd

Reageer

Ben Roobol 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was redelijk stil in de winkel en het personeelslid wat ons hielp nam eerst de tijd om het doel van onze aankoop te weten alvorens te adviseren. Dat dit overeenkwam met het resultaat uit de consumenten bond, was daarbij alleen maar fijn. Ook kwam hij niet met de duurste (beste) uit de test maar met de kwaliteit welke door mij werd geambieerd.

Reageer

Wil Brugman 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp onderweg naar de juiste afdeling. zo op het oog ook veel personeel aanwezig, dat zie je wel eens anders.
Prettige en deskundige uitleg bij de aankoop. Ook de administratieve afhandeling verliep gladjes.
Evenals eerder weer een positieve ervaring bij BCC in Hilversum!

Reageer

Hans van Rosmalen 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze vrij nieuwe shop is overzichtelijk en ruim. Bij binnenkomst gingen wij direct naar de afdeling waar ons product te vinden was. Allebij waren we direct verkocht. De winkelramen die vlakbij stond heeft ons goed geholpen mer het maken van de factuur en liep met ons mee naar de kassa. Ook heeft zij aangegeven dat we wellicht energie konden besparen via Essent. Al met goede service en lage prijzen.

Reageer

S.W. Bes 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed en duidelijke omschrijving van de producten, Was makkelijk het product te zoeken en uit te kiezen wat ik nodig had. Verder een goede begeleiding voor de aankoop en mogelijkheid van betaling, Is allemaal met volle tevredenheid afgehandeld.

Reageer

J.Collombon 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en meedenkend personeel die een betrouwbare indruk maakten en al hun afspraken zijn nagekomen. Wat wil je nog meer!

Reageer

Kahealani 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne winkel goede service als er iets is word ik goed geholpen

Reageer

Bar 06-02-2019

Algemene score

8,0
Snelle levering
Product voldoet aan onze verwachting. Mooie koptelefoon en werkt perfect.

Reageer

Gert-Jan 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en de levering was prima. Ik wed goed op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop de bestelling geleverd werd. Installatie verliep soepel en de werknemers netjes.

Reageer

Nel boots 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in de winkel van bcc geweest in Den Helder.
Wij zijn daar heel goed geholpen en goed advies gegeven door de verkoper Ron Verdonk.
Wij hebben een nieuwe kookplaat inductie gekocht,deze werd goed aanbevel door de verkoper en het bevalt ons prima.
Wij komen altijd in Den Helder ondanks dat wij in Obdam wonen ,maar wij gaan altijd naar deze verkoper.
Wij hebben inmiddels al een hele dikke map van bcc rekeningen .

Reageer

Babette Meulenbelt 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tien min!
Winkel: goede, uitgebalanceerde keuze! Veel meer keuze dan Media Markt!
Personeel: behulpzaam, vriendelijk, correct. Beter dan Media Markt!
Snelle levering van koel/ijskastcombinatie (volgende dag al geleverd). Bij Media Markt moest ik er twee à drie weken op wachten, dus bij BCC is het beter geregeld! Wasmachine levering duurde iets langer, maar toch nog snel (binnen een week na aankoop).

Eén minpuntje : de wasmachine in de winkel was 10 euro duurder geprijsd dan ik in de algemene informatie op internet vond. De klant die dit niet weet, betaalt dus tien euro te veel. Dat vind ik niet netjes. Dit verklaart dus de tien MIN.

Reageer

Ton 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, niets was teveel, uitleg was goed. Levering was ook conform afspraak. Verkoper gaf goed advies en was niet opdringerig.

Reageer

Ingrid 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service. Koelkast stond op levering 15 dagen, na bestellen was het de volgende dag al beschikbaar en aantal dagen later vakkundig geïnstalleerd!

Reageer

WJ 06-02-2019

Algemene score

6,0
Medewerker maakte continue grapjes, een onzeker persoon waardoor ik me niet prettig bejegend voelde.

Reageer

JanV 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en deskundige mensen. Je voelt je welkom in de winkel en men neemt de tijd om je goed te adviseren en vragen te beantwoorden. Zo kwamen wij recent al twee keer (vaatwasser, wasmachine) tot de voor ons perfecte keus. En niet onbelangrijk, scherpe prijzen! Chapeau voor BCC!

Reageer

Lies 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bestellen en de volgende dag al geleverd. Keurig binnen het tijdvak en vakkundig geïnstalleerd. Erg blij mee!

Reageer

J.H. Kort 06-02-2019

Algemene score

10,0
Het personeel bij BCC, doet alle moeite en geeft vele mogelijkheden voor de wensen en eisen van de klant, daardoor maakt de klant de juiste keuze qua prijs prestatie verhouding, al met al er is ruime kennis van alle produkten aanwezig voor de klant. en een prima service.

Reageer

Marno Krechting 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk goede uitleg , geduldig en wat heel prettig is dat er tijd voor je werd gemaakt . Op alle vragen wordt goed ingegaan , gaf mij een fijn gevoel om een aankoop te doen.

Reageer

Bas Dekker 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC staat bij mij altijd al als betrouwbare en goede winkel in gedachten. Als ik op internet producten zoek koop ik hier graag. Het is allemaal makkelijk, overzichtelijk en snel geregeld.

Reageer

Jelle 06-02-2019

Algemene score

4,0
Vaatwasser is geleverd, maar deur kan niet meer helemaal open. In tegenstelling tot onze vorige vaatwasmachine. Niet meer bereikbaar voor service. Telefoon naar klantenservice wordt afgebroken in verband met drukte.

Reageer

Juriaan 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tweemaal langs geweest voor het uitzoeken van een nieuwe televisie. Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam. Elders goedkoper dan hanteren ze dezelfde prijs. Goed concept! Jammer genoeg geen 75 inch scherm in de showroom, ter vergelijking met de 65 inch. Maar voorlopig groot genoeg.

Reageer

televisie 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel in Hilversum was de voorraad op. In Muiden geen probleem. Erg vriendelijk personeel !!!

Reageer

Jelle 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig een vaatwasser besteld via BCC.nl en duidelijke communicatie over de levering. Mooi op tijd, geplaatst en de oude afgeleverd. Uitstekende service.

Reageer

Karin 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Dukenburg: fijne ruime winkel, goed geholpen, uitgebreid geïnformeerd over artikel. En, goed te bereiken met ruime parkeergarage.

Reageer

Jessica 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend snelle levering! Product was precies zoals omschreven en voldoet zeker aan de verwachtingen. Mooie 'geld terug' actie ook! Enige punt van aandacht is dat het best even zoeken was hoe je je geld dan terug moest krijgen... Winkel gebeld en goed geholpen. Actie is vanuit de fabrikant en niet vanuit BCC.

Reageer

Eelco 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De zaak is overzichtelijk ingedeeld en er is een ruime keuze. Het personeel is vriendelijk en degene die mij hielp was kundig.

Reageer

Geert 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goed te woord gestaan in de winkel en keurige levering. Jammer dat je vooraf geen bezorgtijd op de dag kunt kiezen en de wat overdreven reclame voor Essent als energieleverancier

Reageer

Kees 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn nieuwe pc kost ik een Office pakket bij BCC maar et werkte niet.
Met de bon terug gegaan. Ik de winkel probeerde een vriendelijke mede werker om het goed te krijgen maar ook dat lukte niet.
Toen kreeg ik gewoon een nieuwe kaart en die werkte wel. Top geregeld en vriendelijk personeel.

Reageer

Adri Kattenberg 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden in de winkel op een zeer plezierige en deskundige wijze behandeld resulterend in de aankoop van een nieuwe inbouw koelkast, alsmede een inductie kookplaat. Ook de mensen van de bezorging en installatie deden hun uiterste best.
KLASSE

Reageer

Jack Snel 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige en deskundige hulp/verkoop.
Tevens goede uitleg over het product dat we kochten.

Reageer

Rudie Driessen 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het grote voordeel van de shop is dat men het apparaat ter plaatse kan bekijken en de afmetingen kan controleren ,zodat het ook op de aangewezen plaats past.
Tevens dat er een deskundige je ter plaatse nog van informatie kan voorzien. Ook de zeer snelle levering is een groot voordeel.[reeds de dag erna] Ook het registreren en doorgeven van de gegevens is klantvriendelijk. Wasmachine functioneert goed en geruisloos.

Reageer

Lisa 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dat BCC een top service bied. Ik had met spoed een wasmachine nodig want ik ben over een week uitgerekend. Ik was dinsdag gegaan ik heb een wasmachine gekocht en woensdagochtend om 10:15u kwamen ze het al leveren. Ze hebben de wasmachine gratis gemonteerd en geleverd.

Reageer

Marc 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijn bedrijf , komen afspraken netje na
Vriendelijke en vakbekwame mensen.

Onze volgende order gaat zeker weer naar BCC

Fam. Gosen

Reageer

Bianca 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben keurig geholpen, en adviezen gekregen. De medewerker nam ook alle tijd voor mij.

Reageer

Marielle 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ging naar de winkel om een nieuwe laptop te kopen maar nadat ik een medewerker had gesproken zijn advies om een chromebook te kopen opgevolgd. Hier een zeer tevreden klant want waarom meer geld uitgeven dan nodig voor iets wat je eigenlijk toch niet gebruikt.

Reageer

nono 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden over mijn aankoop bij de BCC! Zoals beschreven op de website van BCC van voor 22:00 uur besteld morgen in huis. Erg fijn!

Reageer

Q 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden super goed geholpen door een vriendelijke mevrouw. Ze gaf allerlei tips en aanbevelingen voor wat wij zochten. We mochten de stofzuiger nog even testen en we kregen een mooie aanbieding op het totale pakket, inclusief extra garantie. Al met al, goede service!

Reageer

rob van beek 06-02-2019

Algemene score

7,0
Zoeken naar een canon printer op de site zeer overzichtelijk dus snel gevonden,
Volgen met track en trace prima. De printer werd de volgende dag iets na 1400 uur bezorgd.
Perfect geregeld. Info over de BCC winkel n.v.t., deze keer via internet besteld,

Reageer

Peter 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkelmedewerker nam ruim de tijd om mij, een leek op dit gebied, uit te leggen en te tonen welk systeem voor mij het beste was. Voelde mij als klant gewaardeerd!

Reageer

Rieuwers 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering stipt op de vooraf aangegeven afleveringstijd.
s ' avonds de bestelling online geplaatst en de volgende morgen rond 10.00 uur geleverd!!

Wasdroger werd netjes op zijn plaats gezet en aangesloten.
vervolgens werd de oude gelijk mee genomen!
Helemaal top, en de droger bevalt uitstekend

Reageer

maike 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De heren van de BCC Helmond hebben me vriendelijk geholpen en ook al mijn vragen beantwoord

Reageer

Kim 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met jullie bedrijf
Ik kom altijd bij jullie top service top advies en een hele goede bezorging en installatie aan huis
Jullie hebben mijn enorm geholpen zo blij met mijn aankopen bij jullie bedankt BCC!

Reageer

Dennis Norder 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt hier geen verkooppraatje, maar gewoon een eerlijk advies. De verkoper heeft mij dan ook bijvoorbeeld een goedkopere tv aangeraden, omdat de kwaliteit beter zou zijn.

Reageer

Robin 06-02-2019

Algemene score

9,0
Een fijne winkel. De medewerkers zijn altijd behulpzaam. Als ik vragen heb word er tijd voor genomen om ze te beantwoorden

Reageer

van der Woude 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed geholpen voor een tv op de slaapkamer duidelijke uitleg en omdat hij ergens anders goedkoper is hebben wij hem ook voor die prijs.Dat is een pluspunt van bcc.Waarom zou je dan anders kijken.Een dikke 9 verdienen ze.En het personeel is heel vriendelijk en niet opdringerig, laten je rustig rond kijken.

Reageer

Vos 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke werknemers, behulpzaam in geven van informatie over de producten

Reageer

Ine 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg een goed en duidelijk advies. Bij de vraag of het een goede prijs was, werd dit direct op internet gecontroleerd.

Reageer

Eus 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel is vakbekwaam en heeft mij erg goed geholpen.
Binnen 10 minuten ging ik met een goed gevoel naar buiten met het juiste artikel

Reageer

Toon meer reviews